2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cnm bugun bir kadınla konuştum hastanede ikinci bebisi ilk bebiş on aylık neyse benim doktorum onun dogumunu yaptırmış hiç açılmam yoktu alttan pastil gibi birşey verdi, sancim oldu ve hep o durdu başımda akşama doğurdum dedi. Dikis uzun surdu cnm yandi dedi o ayrı nefes al aşağı doğru ıkın kolay olur yoksa suni sancı kendi sancindan çok ağır değil dedi.Kısmet bakalım cumartesi yatisim olacak yine açılma azıcık var.

Nasıl birşey hissediyorsun cnm.

Kocaeli medikal park gökhan beye giden bi arkadaş vardı adını hatırlayamadım nasıl doğum yaptı mi acaba

Az bişey pembemsi kan gibi bişey geldi az önce tuvaletteyken ebe zorladı diye olmuştur dimi? Çünkü ağrı sancı bişey yok bende sadece altıma doğru bi baskı hissediyorum o kadar..

Kızlar bende kavuştum yawrumA darısı kalanların başına çok çok ağrım. Var süt geldi emziriyorum 4.360 gr doğdu tosuncuk mama vercem az az kaşıkla birazdan tam 15:55 te doğuma alindim sancim vardı düzenli . Doğum sonrası hemen uyandim genel anestezi aldım ama ağrım inanılmazdı bi de öksurdum bı kez çok canm yandi aman usutmeyin

Ayyy bende genel anestezi oldum uyanmakta sıkıntı yoktu ama dediğin gibi çok ağrım.oldu şuan daha iyiyim beebgimi emziremedim ben kuvezde şuanda ama.iyi olacak memiklerime.sicak su torbası koydum. Makine gelsin sagicam sutumu yarın babası götürecek

Kızlar unuttum kimlerdi bugün doğum yapav
İnşallah normal doğum yapabiliriz hepimiz canım.benimki geçen hafta 9.8 çıktı ve doktor hiç umut vermedi bana.bi taraftan da korkuyorum normal diye diretip bebekte ya da bende bir sıkıntı olmasın diye.

ben aldım griden, 500 lira olan tinny love kadar yatmıyor ama dik de değil. fotosunu atayım işinize yarar belki
Çok güzelmiş sağlıkla kullansın bebişin inşallah. Böyle hafif eğimli olması aslında reflü açısından da iyi olur diye düşünüyorum. Gündüz uykularında ana kucağında bu kadar eğimle çoğu arkadaşım yatırıyor, gayet memnunlar

Süt yapanları burdan öğrenmiştim onda sıkıntı yok çok şükür ama ne yesem hem bana hem bebeğime gaz oluyo gaz yapmayanları öğretin bana
Malesef ona pek bir çözüm yok. Senin gazının olması sezeryan dan canım. Uzun bir süre devam ediyor malesef. Bebeğin de genelde 4.ay civarı geçiyor. Bebeği omzunuza alıp hafifçe beline vurun. Bir de bebeğini sırt üstü yatır ve ayaklarını hafifçe karnına doğru kıvır tekrar uzat. Bu hareket bebeklerde gaz çıkarmada birebir

Sağol canım , yeşillik çok severim ama onuda gaz yapar diye biliyorum
Canım dereotu hem süt yapar hem gaz yapmaz ama soğangiller yapar haklısın. Bebeğine patik giydir ayakları karnı hep sıcak olsun. Sen de hep patik giy. Rezene iç bol bol. Acı elma yağı diye bişey var ben ondan alıp ayaklarına sürüyordum kızımın. Sonra 10 günlük falan olunca bitkisel gaz ilacı almıştık. Biogia, zinco, nurse harvey subslı bişeydı adı, metsil ki bunda paraben var birine başlrsın rahat edersin zaten.

teşekkürler inşallah memnun kalırız

Benim kaybimda siddetli bas agrisi basliyirdu tipki migren gibi pesinden gozume isik gorunuyordu net goremiyordm 10-15 dk suren gorme kaybi yasiyordm etrafi karanlik ortada sari isik goruyordm sadece. Sonra geciyordu bana hamilelikte beyin damari tikanabiliyor falan dediler 5 aylik hamileydm emar beyin filmi beyin elektrosu falan cekildm hicbisey cikmadi. Sonra norolog bir cesit migren dedi avro migren diye bisey varmis siddetli bas agrisiyla isik gorme oluyomus bu migrende. Gebelik bitince gecti gitti. Bu hamileligimde olmadi hic kan sulandirici igne kullaniyorm bunda belki de pihtilasmadan olmustur diyorm ama net ogrenemedm. Bas agrisi eslik ediyosa isik gormeden migren olabilir canim

Kızlar merhaba
Doğum yapan arkadaşlar olmuş.Allah bağışlasın.Anali babalı büyüsünler inşallah.Defnem bu gün 3 günlük oldu elhamdülillah.o iyi ama ben çok ağrı çektim bu sefer.hic ilk sezeryanim gibi olmadi.gerci sezeryan esnasında biraz zorluk oldu.gecirdigim operasyon kürtaj ve düşükler sebebiyle karın içinde ve rahimde yapisikliklar varmış.onlarin bazılarına müdehale ettiler.dr um bidaha çocuk düşünmemem gerektiğini bir sezeryani daha rahmin kaldırmayacağını ve rahmi tamamen kaybedebileceğimi ve hatta hayatı tehlike olabileceğini bana da esimede üstüne basa basa söyledi.yapacak bişey yok.Allah bunlara omur versin.neyse bugün bi nebze daha iyiyim.tabi yaptığım hastane odası hazırlıklarının hiç birini kullanamadım doğum anı olunca.biraz daha toparlanayim mevlut yapicam artık.hevesim kursağımda kaldı çünkü.bizden haberler böyle.yazamasamda okumaya çalışıyorum.hepinizi tek tek kucaklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…