- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #48.521
Cnm bugun bir kadınla konuştum hastanede ikinci bebisi ilk bebiş on aylıkSon haftalarda ölçümlere çok takılmıyoruz dedi canım ben doktor. Sadece bekleyeceğiz dedi bekleyip göreceğiz bakalım ya. Kendi gelirse ne iyi ama gelmezse bascak suniyi. Artık basın valla çok dayanılmazlardayım dedim
Nasıl birşey hissediyorsun cnm.Bugünki kontrolde açıklığım 4 cm çıktıdoktor hemen yatırmak istedi ben yine inat ettim sancımı beklicem die.
Eve geldiğimden beri kasık ağrım oluyordu. Muayeneden dolayıdır die pek önemsemedim başta ama şimdi 6-7 dk arayla sancı hissediyorumhayırlısı
Ben doktoruma ve dahası ebeye teslimim ne kilo soruyorum ne kafa hayırlısı olsunCanım yani normal doğum yapabilirmişiz değil mi kafa çapı fazla da olsa ?
@minikoglan H Hafsa @Schneller65tgb34 @eylul987 Fonetik @fcevriye C cikolatalimuffin ile hepimizin durumu BPD ölçümü nedeniyle benzer.. aramızdan ilk normal doğum yapan kim olacak çok merak ediyorum
kimyon ve muskat iyi geliyormuşSüt yapanları burdan öğrenmiştim onda sıkıntı yok çok şükür ama ne yesem hem bana hem bebeğime gaz oluyo gaz yapmayanları öğretin bana
Yürü be tatlım kim tutar seni:) bu gece kandil birbirimize dua edelimAynen canım bak ben 41 e kadar bekleyeceğim gelene kadar :) o yüzden devam valla.
Canım Rabbim bu güzel gün hürmetine şafi ismiyle şifa versin. Nefesi düzelir bir iki güne. HiçBebeğimi başka hastaneye kuvezdede sevkettiler morariyor nefessiz kalıyor dua edin
Ayyy bende genel anestezi oldum uyanmakta sıkıntı yoktu ama dediğin gibi çok ağrım.oldu şuan daha iyiyim beebgimi emziremedim ben kuvezde şuanda ama.iyi olacak memiklerime.sicak su torbası koydum. Makine gelsin sagicam sutumu yarın babası götürecekKızlar bende kavuştum yawrumAdarısı kalanların başına çok çok ağrım. Var süt geldi emziriyorum 4.360 gr doğdu tosuncuk mama vercem az az kaşıkla birazdan tam 15:55 te doğuma alindim sancim vardı düzenli . Doğum sonrası hemen uyandim genel anestezi aldım ama ağrım inanılmazdı bi de öksurdum bı kez çok canm yandi aman usutmeyin
Maşallah canım benim gözünaydın ne güzel bir haber buKızlar net yazamıyorum ana ben bugün kızımı aldım kucağıma epidutal aldım nırmal doğum yaptım 4 saatte doğurdum
İnşallah normal doğum yapabiliriz hepimiz canım.benimki geçen hafta 9.8 çıktı ve doktor hiç umut vermedi bana.bi taraftan da korkuyorum normal diye diretip bebekte ya da bende bir sıkıntı olmasın diye.Canım yani normal doğum yapabilirmişiz değil mi kafa çapı fazla da olsa ?
@minikoglan H Hafsa @Schneller65tgb34 @eylul987 Fonetik @fcevriye C cikolatalimuffin ile hepimizin durumu BPD ölçümü nedeniyle benzer.. aramızdan ilk normal doğum yapan kim olacak çok merak ediyorum
Çok güzelmiş sağlıkla kullansın bebişin inşallah. Böyle hafif eğimli olması aslında reflü açısından da iyi olur diye düşünüyorum. Gündüz uykularında ana kucağında bu kadar eğimle çoğu arkadaşım yatırıyor, gayet memnunlarben aldım griden, 500 lira olan tinny love kadar yatmıyor ama dik de değil. fotosunu atayım işinize yarar belki
Malesef ona pek bir çözüm yok. Senin gazının olması sezeryan dan canım. Uzun bir süre devam ediyor malesef. Bebeğin de genelde 4.ay civarı geçiyor. Bebeği omzunuza alıp hafifçe beline vurun. Bir de bebeğini sırt üstü yatır ve ayaklarını hafifçe karnına doğru kıvır tekrar uzat. Bu hareket bebeklerde gaz çıkarmada birebirSüt yapanları burdan öğrenmiştim onda sıkıntı yok çok şükür ama ne yesem hem bana hem bebeğime gaz oluyo gaz yapmayanları öğretin bana
Canım dereotu hem süt yapar hem gaz yapmaz ama soğangiller yapar haklısın. Bebeğine patik giydir ayakları karnı hep sıcak olsun. Sen de hep patik giy. Rezene iç bol bol. Acı elma yağı diye bişey var ben ondan alıp ayaklarına sürüyordum kızımın. Sonra 10 günlük falan olunca bitkisel gaz ilacı almıştık. Biogia, zinco, nurse harvey subslı bişeydı adı, metsil ki bunda paraben var birine başlrsın rahat edersin zaten.Sağol canım , yeşillik çok severim ama onuda gaz yapar diye biliyorum
teşekkürler inşallah memnun kalırızÇok güzelmiş sağlıkla kullansın bebişin inşallah. Böyle hafif eğimli olması aslında reflü açısından da iyi olur diye düşünüyorum. Gündüz uykularında ana kucağında bu kadar eğimle çoğu arkadaşım yatırıyor, gayet memnunlar
Benim kaybimda siddetli bas agrisi basliyirdu tipki migren gibi pesinden gozume isik gorunuyordu net goremiyordm 10-15 dk suren gorme kaybi yasiyordm etrafi karanlik ortada sari isik goruyordm sadece. Sonra geciyordu bana hamilelikte beyin damari tikanabiliyor falan dediler 5 aylik hamileydm emar beyin filmi beyin elektrosu falan cekildm hicbisey cikmadi. Sonra norolog bir cesit migren dedi avro migren diye bisey varmis siddetli bas agrisiyla isik gorme oluyomus bu migrende. Gebelik bitince gecti gitti. Bu hamileligimde olmadi hic kan sulandirici igne kullaniyorm bunda belki de pihtilasmadan olmustur diyorm ama net ogrenemedm. Bas agrisi eslik ediyosa isik gormeden migren olabilir canimCanım bilmiyorum ki ama canım çok sıkkın bende düşük tansiyonla tasarım hep düşüktür hatta geçen gebe takipte ölçüldü 8/4 cıktı iki üç kere ölçtüler hemde. Nete çok güvenmiyorum o yüzden buradaki arkadaşlara sordum basın ağrısa beyninde tümör olduğu söylenebiliyor.
Birde dilde uyuşukluk başınıza geldi mı arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?