2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar herkese çok tesekkur ederim.tek tek alintilayamadim k. Bakmayın. Benim doğum hikayem pek iç açıcı değil. 4 doğum ihtimallerini yaşadım nerdeyse. Normal sancılarla başlayan ardından suni sancı spinal anestezi uyusamama ve genel anesteziyle sonlanan. Çok şükür evimize geldik. Oğlumda bende iyiyiz. Allah'ım herkesi kurtarsın. Kolay doğumları nasip etsin.

Kizlar saolun mesajlar birazdaha rahatladtti beni.
Eve gitmeme dahi izin vermedi doguma alicaklar birazdan .
Ani olusu cok korkuttu bni .esim evden esyalari almaya gitti .tek tek alintilayamadim .dua edin cok
Allah kurtarsın inşallah canm ağrısız acısız. En kolay yoldan atlatirsiniz bebeğinde sende

Ani olusu cok korkuttu bni .esim evden esyalari almaya gitti .tek tek alintilayamadim .dua edin cok
Canım bizim de ani oldu bak 38+1 de bebek kakasını bile yapmış karnımda gelmeseydim doktor acil almasaydı kimbilir neler olacaktı...hayırlısı olsun...sağlıkla gelsin

Ya hadi hayırlısı. Ne bereketli bi gün :))
Acaba benim ne zaman. Sancılardan şonra çok umutlandım ama suyum gelmeden bu kadın beni Doğuma almayacak

Canim rahat ol mutlu ol. Bebeginin ilk dogum gunu bu. Ilerde guzel anilarla hatirlarsin. Aniden olunca insan korkuyor 9 aylik zihnen hazirlik telkin bir anda unutuluyor, ama sakin ol. Sana kolaylikli bir dogum diliyorum. Dua ediyorum senin icin. Dogumdan sonra kendine gelince bize mesaj birakirsin.

sofiarya lesitini sen önermiştin . Bnm sağ göğsüm taş gbi emsede . Sağmayı deniyorum ama pek etkili olmuyor . Beze gibi bişeyler var biraz büyük bunlara iyi gelir mi ?
Sağdığında gelmiyorsa süt koyu ve yağlıysa evet direk sütü inceltip akışkanlığını artırdığı için o şişip kanallarda beze yapan sütün akmasını sağlıyor. İlk zamanlar bazı annelerin sütü maalesef çok yağlı ve yoğun kıvamlı oluyor bir de aşırı üretim oluyor ilk zamanlar bebeğin ihtiyacından daha fazla hal böyle olunca da kanallarda kalan süt topak topak beze yapıyor o bezeler daha sonra enfekte olursa da mastit oluyor

Kizlar gece sancim vardi, dedim uykum var sanci istemiyorum simdi. Tuvaletim yoktu ama sirf sanci gitsin diye kalkip tuvalete gittim. Gercektende dondugumde sanci kalmamisti. Simdi cok sucluluk hissediyorum. Benim keyfim yuzunden gunlerdir olmayan yalanci sanci da kacti gitti.

Zaten butun gun kanapede uyuyorum. Cok aktif anne olacaktim ben. 20 kilo aldim surekli uyukluyorum. Odemlerim cok fena kimse beni gormesin istiyorum. Surekli cikolata tatli yiyorum. Kontrolu kaybettim artik. Suclu hissediyorum.

4 gun kalmis bebegin gunune ne gelen var ne giden. Bebegim sikisti kaldi karnimda diye uzuluyorum.

bilemedim valla, rahim ağzı olursa ne olur onu da bilmiyorum ki

Öyle düşünüp moralini bozma. Bebeğinin hareketlerini hissediyorsan çok şükür sağlığı yerinde demek ki. Usg ye çok girmediğin için bunların aklına gelmesi çok normal ama bu senin elinde olan bir durum değil. Kendini strese sokma vakti zamanı gelince yeter ki sağlıkla gelsin bebişler

Canım hiç stres yapma bnmkide çişini gec yaptı blki bi kaç gün gecmesi gerekiyodu . Sağlık ocağına da sordum yapması kazım demişti . Bnde bn mi dark edemiyorum demiştim bez hep kuruydu . Bizimki kakasını da yapmıyordu senin ki yapıyormuş belki kakasını yaptığı zamn çişini de yspmıştr fark etmiyosundur

3 günü doldurdu canim.
Bende yapmıştım Meryem Ana oyunu iki gün önceden sancılar başladı ama rahim açılmadı. Ben de ters tepti herhalde.
Olabilir :)
İnsallah oyledir ya cok endise ediyorum.

Yani tam olarak yağlı mo değil mi pek anlamıyorum mümkün olduğunca sağmaya çalışıyorum inşallah mastit olmamıştır . Lesitini bgün eşim eczanelerde aradı ama bulamadık hiçbiryerde pztsi doktor randevum var inşallah bişey verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…