- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.161
Allah kurtarsın inşallah canm ağrısız acısız. En kolay yoldan atlatirsiniz bebeğinde sendeKizlar saolun mesajlar birazdaha rahatladtti beni.
Eve gitmeme dahi izin vermedi doguma alicaklar birazdan .
Ani olusu cok korkuttu bni .esim evden esyalari almaya gitti .tek tek alintilayamadim .dua edin cok
Bende yapmıştım Meryem Ana oyunu iki gün önceden sancılar başladı ama rahim açılmadı. Ben de ters tepti herhalde.Aynen öyle:) kime niyet kime kismet :)
Canım bizim de ani oldu bak 38+1 de bebek kakasını bile yapmış karnımda gelmeseydim doktor acil almasaydı kimbilir neler olacaktı...hayırlısı olsun...sağlıkla gelsinKizlar saolun mesajlar birazdaha rahatladtti beni.
Ani olusu cok korkuttu bni .esim evden esyalari almaya gitti .tek tek alintilayamadim .dua edin cok
Ya hadi hayırlısı. Ne bereketli bi gün :))Kizlar saolun mesajlar birazdaha rahatladtti beni.
Canim rahat ol mutlu ol. Bebeginin ilk dogum gunu bu. Ilerde guzel anilarla hatirlarsin. Aniden olunca insan korkuyor 9 aylik zihnen hazirlik telkin bir anda unutuluyor, ama sakin ol. Sana kolaylikli bir dogum diliyorum. Dua ediyorum senin icin. Dogumdan sonra kendine gelince bize mesaj birakirsin.Kizlar saolun mesajlar birazdaha rahatladtti beni.
Allah yardımcın olsun canım sag saglim kavuşun inşallahKizlar saolun mesajlar birazdaha rahatladtti beni.
Sağdığında gelmiyorsa süt koyu ve yağlıysa evet direk sütü inceltip akışkanlığını artırdığı için o şişip kanallarda beze yapan sütün akmasını sağlıyor. İlk zamanlar bazı annelerin sütü maalesef çok yağlı ve yoğun kıvamlı oluyor bir de aşırı üretim oluyor ilk zamanlar bebeğin ihtiyacından daha fazla hal böyle olunca da kanallarda kalan süt topak topak beze yapıyor o bezeler daha sonra enfekte olursa da mastit oluyorsofiarya lesitini sen önermiştin . Bnm sağ göğsüm taş gbi emsede . Sağmayı deniyorum ama pek etkili olmuyor . Beze gibi bişeyler var biraz büyük bunlara iyi gelir mi ?
Allah yardımcın olsunKizlar saolun mesajlar birazdaha rahatladtti beni.
bilemedim valla, rahim ağzı olursa ne olur onu da bilmiyorum kiCanım niye korkuyorsun bak fark edilmiş normal isteyip Dr sezaryen yanlısı olduğunu falan düşünüyorsan Başka Dr git 36 hafta dolduktan sonra premetüre sınırını geçiyorlar çok sınır Allah kötüsünü vermesin günün de bile doğup küveze giren bebekler var rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin
Rahim ağzından bahsetmiş olmasın
Kaç gün oldu canım sen doğum yapalı
Öyle düşünüp moralini bozma. Bebeğinin hareketlerini hissediyorsan çok şükür sağlığı yerinde demek ki. Usg ye çok girmediğin için bunların aklına gelmesi çok normal ama bu senin elinde olan bir durum değil. Kendini strese sokma vakti zamanı gelince yeter ki sağlıkla gelsin bebişlerKizlar gece sancim vardi, dedim uykum var sanci istemiyorum simdi. Tuvaletim yoktu ama sirf sanci gitsin diye kalkip tuvalete gittim. Gercektende dondugumde sanci kalmamisti. Simdi cok sucluluk hissediyorum. Benim keyfim yuzunden gunlerdir olmayan yalanci sanci da kacti gitti.
Zaten butun gun kanapede uyuyorum. Cok aktif anne olacaktim ben. 20 kilo aldim surekli uyukluyorum. Odemlerim cok fena kimse beni gormesin istiyorum. Surekli cikolata tatli yiyorum. Kontrolu kaybettim artik. Suclu hissediyorum.
4 gun kalmis bebegin gunune ne gelen var ne giden. Bebegim sikisti kaldi karnimda diye uzuluyorum.
doğuma yakın rahim ağzı inceliyor Dr tabiriyle kağıt gibi incecik oluyor onu kast etmiştir büyük ihtimal diye düşündüm benbilemedim valla, rahim ağzı olursa ne olur onu da bilmiyorum ki
Canım hiç stres yapma bnmkide çişini gec yaptı blki bi kaç gün gecmesi gerekiyodu . Sağlık ocağına da sordum yapması kazım demişti . Bnde bn mi dark edemiyorum demiştim bez hep kuruydu . Bizimki kakasını da yapmıyordu senin ki yapıyormuş belki kakasını yaptığı zamn çişini de yspmıştr fark etmiyosundurEvet idrari. Kakasini yapiyor hergun. Ya cisini fark edemiyoruz ya da bi sikintisi varinsalah yoktur. 3300 dogdu. Simdi 3400 olmus
Napacam bilmiyorum umarim alisiriz
Hic takip edemiyorum ki forumubenimki günlük kaka yapiyor da çiş sıkıntı insallah duzelir kuzular
3 günü doldurdu canim.Canım niye korkuyorsun bak fark edilmiş normal isteyip Dr sezaryen yanlısı olduğunu falan düşünüyorsan Başka Dr git 36 hafta dolduktan sonra premetüre sınırını geçiyorlar çok sınır Allah kötüsünü vermesin günün de bile doğup küveze giren bebekler var rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin
Rahim ağzından bahsetmiş olmasın
Kaç gün oldu canım sen doğum yapalı
Olabilir :)Bende yapmıştım Meryem Ana oyunu iki gün önceden sancılar başladı ama rahim açılmadı. Ben de ters tepti herhalde.
İnsallah oyledir yaCanım hiç stres yapma bnmkide çişini gec yaptı blki bi kaç gün gecmesi gerekiyodu . Sağlık ocağına da sordum yapması kazım demişti . Bnde bn mi dark edemiyorum demiştim bez hep kuruydu . Bizimki kakasını da yapmıyordu senin ki yapıyormuş belki kakasını yaptığı zamn çişini de yspmıştr fark etmiyosundur
Yani tam olarak yağlı mo değil mi pek anlamıyorum mümkün olduğunca sağmaya çalışıyorum inşallah mastit olmamıştır . Lesitini bgün eşim eczanelerde aradı ama bulamadık hiçbiryerde pztsi doktor randevum var inşallah bişey verirSağdığında gelmiyorsa süt koyu ve yağlıysa evet direk sütü inceltip akışkanlığını artırdığı için o şişip kanallarda beze yapan sütün akmasını sağlıyor. İlk zamanlar bazı annelerin sütü maalesef çok yağlı ve yoğun kıvamlı oluyor bir de aşırı üretim oluyor ilk zamanlar bebeğin ihtiyacından daha fazla hal böyle olunca da kanallarda kalan süt topak topak beze yapıyor o bezeler daha sonra enfekte olursa da mastit oluyor
Canım hakkında hayırlısı olsun susuz kalmasi iyi diil sezeryansa o olsun hayırlısı ile sağlıcakla kavus bebegine ins haber ver bize.naptinKizlar nolur cvp yazin bna suyu az.is bebegin doguma alalim diyolar korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?