- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.141
Kızlar felaket başım ağrıyo.. Minoset içebiliyoduk dimi?
Evet canım minoset iç ama bolda su ic susuz kalmış olabilirsinKızlar felaket başım ağrıyo.. Minoset içebiliyoduk dimi?
Canim sekerle ilgili bebege herhangi bisey yapildi mi sekerini olctuler miEvet sabah 11:10 da geldi kızım şimdilik uyuşuk olduğum için iyiyim ilaçların etkisi geçince başlayacak sızılar
Aslında braz zorlasan tutar canım öyle de acıyo ama daha iyi oluyor . Bnmki de ilk başta almadı hatta millette yol verme yok emmez dedi . Ama bi şekilde tutmayı öğrendiBenimki de kanadisilikon uc ile tutmadi memeyi. Simdilik sağıyorum insallah düzelir.
Aminn onemli olan onlar.
Aminn canim aminn
Silikon uc ile tutmadi malesef. Sağıyorum şimdilik umarim bu sire zarfinda biberona alismaz.
Oyle iste :/
Canım ablamı da suyu azaldı diye 37. Haftada aldılar. Nur topu gibi oğlu oldu. Sen hiç korkmadan dualarini et doğuma git.Kizlar nolur cvp yazin bna suyu az.is bebegin doguma alalim diyolar korkuyorum
Ay hep aynı şeyleri yaşıyoruz . Bnde yazdım buraya kaç kere işemiyor kalasınınyapmıuor diye . 3. Gün yapabildi kakasını . Çişide düzene girmye başladı . Doktora gittik dün kontrolü hatta söyledim hiç oralı olmadı yapıyor çişini dedi gttiğimizde yapmıştı . Hatta resmn doktoru bklemiş dedik :)Yavrum çişini de yapmiyorgercekten anne olmak zormus. Bugun gitti kontrole. Doktor her şeyi cok guzel demis. Böbreklerine bakmis sikinti yok. Ama mesanesi bomuş. Takip edin dedi. Daha bir ya da iki sefer yapti cisini 3 gunluk cocuk. Bana hic normal gelmiyor cok endiseleniyorum
Aynen öyle:) kime niyet kime kismet :)Nasip meselesi ben o görevi babama verdim o da yanlış anlamış doğumdan çıktım suya koyayımmı dedi:)) nasip
Stres yapmamaya çalış kuzum suyun sınırın altındaysa riske atma derim. Hafta olarak bebeğin doğmasında bir sakınca yoktur gelişmiştir herşeyiKizlar nolur cvp yazin bna suyu az.is bebegin doguma alalim diyolar korkuyorum
Çok az kişi kaldık doğum yapmayan. Stres sarıyor düşündükçe. Çok şükür sağ salim kurtuldu arkadaşlar. Darısı bizlere inşallahtired canim yeni gordum sezeryan hazirligini. Gozun aydin ne guzel oglun gibi kendi istedigi vakitte geliyor ne guzel gelisimini tamamlamis artik hazir sizinle birlikte olmaya. Çoktan kucağına almışsındır bebisini. Umarim bir sorun yoktur arkadan geliyorum bende yavaş yavaş.
Evet idrari. Kakasini yapiyor hergun. Ya cisini fark edemiyoruz ya da bi sikintisi varÇiş dediğin idrarı değil mi canım yapmıyor dediğin seni panik yapmak istemem ama normal değil sanki bezinin dolu olması lazım mama takviyesi yapıyor musun sadece emziriyor musun kilo alımı nasıl?
Hahaha babaya Meryem ana otu teslim edilirse sonu bu olur demek ki çok güldüm ya Allah da seni güldürsün :))
Napacam bilmiyorum umarim alisirizAslında braz zorlasan tutar canım öyle de acıyo ama daha iyi oluyor . Bnmki de ilk başta almadı hatta millette yol verme yok emmez dedi . Ama bi şekilde tutmayı öğrendi
Hic takip edemiyorum ki forumuAy hep aynı şeyleri yaşıyoruz . Bnde yazdım buraya kaç kere işemiyor kalasınınyapmıuor diye . 3. Gün yapabildi kakasını . Çişide düzene girmye başladı . Doktora gittik dün kontrolü hatta söyledim hiç oralı olmadı yapıyor çişini dedi gttiğimizde yapmıştı . Hatta resmn doktoru bklemiş dedik :)
Benimkinin de suyu azdı canım, sağ salim bak iki haftamız doldu bile, neden korkuyorsun? Alsınlar doğuma?Kizlar nolur cvp yazin bna suyu az.is bebegin doguma alalim diyolar korkuyorum
Evet hemen ölçmüşler 73 mü 75 mi öyle bişey dedi sorun yok dedi emziriyorum çok şükürCanim sekerle ilgili bebege herhangi bisey yapildi mi sekerini olctuler mi
Canım gözünaydın. Maşallah geldi yine topik güzellerinden biri. Erkekler tembel :)11:10 da kızım dünyaya geldi 49cm 3400gr ve karnımda kakasını bile yapmış bu ne aceleyse...şimdilik iyi görünüyor ben de hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok...gelişmeleri aktarırım kızlar...ağlaması bile çok güzel...spinal sezaryen candır
Kızlar doktor yatış verdi 3 cm olmuş açılmam ve suyum azalmış. Sancımda varmış ama ben sancıları pek hissetmedim. Azcık suni sancıyla doğumu başlatacak.
Yaaa yerim onu benBende kara kızımı gördüm eve döndüm çok şükür daha da iyiye gidiyor çakkidi çakkidi emzik emiyodu birazda sarılık olmuş fototerapi alıyor
Can'ım tabi ki de riske atma. Doktorun ne söylüyorsa dikkate al. Zaten artık riskli dönemde değiliz. Lütfen sakin ol. Ne güzel gelecek kızın.Kizlar nolur cvp yazin bna suyu az.is bebegin doguma alalim diyolar korkuyorum
Çok şükür canım 11.10 gibi doğdu ben de ayağa kalktım yürüdüm falan bikaç saattir daha iyi gibiyiz...çok fena bi cimcime tiz sesiyle bir ciyaklıyor hastane perttired canim yeni gordum sezeryan hazirligini. Gozun aydin ne guzel oglun gibi kendi istedigi vakitte geliyor ne guzel gelisimini tamamlamis artik hazir sizinle birlikte olmaya. Çoktan kucağına almışsındır bebisini. Umarim bir sorun yoktur arkadan geliyorum bende yavaş yavaş.
Canım niye korkuyorsun bak fark edilmiş normal isteyip Dr sezaryen yanlısı olduğunu falan düşünüyorsan Başka Dr git 36 hafta dolduktan sonra premetüre sınırını geçiyorlar çok sınır Allah kötüsünü vermesin günün de bile doğup küveze giren bebekler var rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsinKizlar nolur cvp yazin bna suyu az.is bebegin doguma alalim diyolar korkuyorum
Rahim ağzından bahsetmiş olmasınslmlar, bugün kontrolüm vardı dr elle muayene yaptı bebeğin başına dokunabiliyorum dedi, ultrasonla ölçtü 2,5 cm yolu kalmış dedi. onn anlamadım pek, ne deemek istedi ki?
Kaç gün oldu canım sen doğum yapalıEvet idrari. Kakasini yapiyor hergun. Ya cisini fark edemiyoruz ya da bi sikintisi varinsalah yoktur. 3300 dogdu. Simdi 3400 olmus
Napacam bilmiyorum umarim alisiriz
Hic takip edemiyorum ki forumubenimki günlük kaka yapiyor da çiş sıkıntı insallah duzelir kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?