2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aslında braz zorlasan tutar canım öyle de acıyo ama daha iyi oluyor . Bnmki de ilk başta almadı hatta millette yol verme yok emmez dedi . Ama bi şekilde tutmayı öğrendi

Ay hep aynı şeyleri yaşıyoruz . Bnde yazdım buraya kaç kere işemiyor kalasınınyapmıuor diye . 3. Gün yapabildi kakasını . Çişide düzene girmye başladı . Doktora gittik dün kontrolü hatta söyledim hiç oralı olmadı yapıyor çişini dedi gttiğimizde yapmıştı . Hatta resmn doktoru bklemiş dedik :)

slmlar, bugün kontrolüm vardı dr elle muayene yaptı bebeğin başına dokunabiliyorum dedi, ultrasonla ölçtü 2,5 cm yolu kalmış dedi. onn anlamadım pek, ne deemek istedi ki?

Eklentiler

• 14E5C01F-F55E-4F8E-9CA1-3CF8BB98B5BF.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 64
tired canim yeni gordum sezeryan hazirligini. Gozun aydin ne guzel oglun gibi kendi istedigi vakitte geliyor ne guzel gelisimini tamamlamis artik hazir sizinle birlikte olmaya. Çoktan kucağına almışsındır bebisini. Umarim bir sorun yoktur arkadan geliyorum bende yavaş yavaş.

Çok az kişi kaldık doğum yapmayan. Stres sarıyor düşündükçe. Çok şükür sağ salim kurtuldu arkadaşlar. Darısı bizlere inşallah

Evet idrari. Kakasini yapiyor hergun. Ya cisini fark edemiyoruz ya da bi sikintisi var insalah yoktur. 3300 dogdu. Simdi 3400 olmus
Aslında braz zorlasan tutar canım öyle de acıyo ama daha iyi oluyor . Bnmki de ilk başta almadı hatta millette yol verme yok emmez dedi . Ama bi şekilde tutmayı öğrendi
Napacam bilmiyorum umarim alisiriz
Hic takip edemiyorum ki forumu benimki günlük kaka yapiyor da çiş sıkıntı insallah duzelir kuzular

Canım gözünaydın. Maşallah geldi yine topik güzellerinden biri. Erkekler tembel :)
Kızlar doktor yatış verdi 3 cm olmuş açılmam ve suyum azalmış. Sancımda varmış ama ben sancıları pek hissetmedim. Azcık suni sancıyla doğumu başlatacak.
Ayyy hadi inş inş. Hayırla sonuçlansın. Çok sevindim yaaa. Ben de istiyorum o açılmadan.
Bende kara kızımı gördüm eve döndüm çok şükür daha da iyiye gidiyor çakkidi çakkidi emzik emiyodu birazda sarılık olmuş fototerapi alıyor
Yaaa yerim onu ben cuk cuk cuk emzik emmelerine bayılıyorum.
Kizlar nolur cvp yazin bna suyu az.is bebegin doguma alalim diyolar korkuyorum
Can'ım tabi ki de riske atma. Doktorun ne söylüyorsa dikkate al. Zaten artık riskli dönemde değiliz. Lütfen sakin ol. Ne güzel gelecek kızın.

Çok şükür canım 11.10 gibi doğdu ben de ayağa kalktım yürüdüm falan bikaç saattir daha iyi gibiyiz...çok fena bi cimcime tiz sesiyle bir ciyaklıyor hastane pert şekerle ilgili falan da sorun yok dediler şimdilik iyiyiz darısı başınıza

Kizlar nolur cvp yazin bna suyu az.is bebegin doguma alalim diyolar korkuyorum
Canım niye korkuyorsun bak fark edilmiş normal isteyip Dr sezaryen yanlısı olduğunu falan düşünüyorsan Başka Dr git 36 hafta dolduktan sonra premetüre sınırını geçiyorlar çok sınır Allah kötüsünü vermesin günün de bile doğup küveze giren bebekler var rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin

slmlar, bugün kontrolüm vardı dr elle muayene yaptı bebeğin başına dokunabiliyorum dedi, ultrasonla ölçtü 2,5 cm yolu kalmış dedi. onn anlamadım pek, ne deemek istedi ki?
Rahim ağzından bahsetmiş olmasın

Kaç gün oldu canım sen doğum yapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…