2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Evde neden olcme dediler acaba, evde olctugun tansiyon dogru degil midir? Insan cok sabirsizlaniyor ama bir bakmissin hepsi gecmis gitmis hayirlisi olsun insallah.

Epidurali ben istemedim, kimse de teklif etmedi zaten hastanede. Aklimdan gecti bazen ama soylemedim bile cunku en bastan kararliydim almak istemedim. Hatta sancilari cekerken dedim ki al sana sanci, bunu istiyordun dogal dogum. Yapabilirsin vs :)

Sutum geldi ama kolostrum dedikleri baya sute benzemiyormus simdilik az geliyor ama yeterli sanirim bebek icin insallah.

Yirtiklar icin yaziklarina bakayim. Bugun daha iyiyim ama. Cok sagol canim

Insallah senin gibi su gibi gecer gider.

Evet sabah 11:10 da geldi kızım şimdilik uyuşuk olduğum için iyiyim ilaçların etkisi geçince başlayacak sızılar

Hayirli olsun. Gozunaydin canim.

Canim gogus ucunu nasil kullaniyosun. Benim gogsumde uc olmadigi icin aldim. Ama ucu kocaman bide gogsume yapışmıyo. Gerci benim bebegim henuz karnimda ama yinede merak ediyorum o kocaman uctan nasil cekiyoda geliyo. Bana hic kullanisli gorunmedi

Ben çok acil girdigim için inan hiçbir şey anlamadım. Tek düşündüğüm bebeğimi kurtarmalarıydı. Ameliyathane ekibi de gayet ilgiliydi.

Insallah senin gibi olur canim cok sevindim. Bak yapabildin. Herseyide basarirsiin. Panikatakta neymis.
Kızlar sabah 9.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür Rabbime herşey yolunda... Rabbim hepimize ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah

Canim gozunaydin nasil sevindim anlatamam kac kg dogdu minnos. Malum onun kilosu hepimiz icin cok ama cok onemliydi

Kızlar sabah 9.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür Rabbime herşey yolunda... Rabbim hepimize ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah

Tebrik ederim canım . Allah analı babalı büyütsün. Stresli haftalar gecirdin ama sonuca degdie. Sağlıkla büyüt kızını

Hiçbir zaman tansiyon sorunum olmadı. Ve evet sadece ödem vardı çok. Diğer preeklamsi belirtileri yoktu hiç
Olacağı varsa oluyor demek ki Alalh korumuş
Maşallah anneli babalı güzel günlerde büyüsün

Anne oldun artık o kadar çok yaşayacaksın bu ikilemleri maşallah Allah enerjini daim etsin

O nasıl bir eczacıymış gidip kafasına atmak lazım açmadığın ürünü nasıl almaz

Kızlar doktor yatış verdi 3 cm olmuş açılmam ve suyum azalmış. Sancımda varmış ama ben sancıları pek hissetmedim. Azcık suni sancıyla doğumu başlatacak.
Allah kolaylık versin

Çok şükür gözün Aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Benimki de kanadi silikon uc ile tutmadi memeyi. Simdilik sağıyorum insallah düzelir.
Biz de onu al bunu al şu da eksik olmasin hevesimiz kalmasin diye diye o kadar açılmışız ki evlendigimizden beri ilk defa kredi kartlarinin limiti doldu
Allah yardimcimiz olsun
Bebislerimiz saglikli olsun
Aminn onemli olan onlar.
Aaa edepsize bak değiştirmek zorunda ne demek değiştirmemek.. keşke arasaydı seni ordan... doğrudur valla hepimiz çok açıldık bebişler için Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Aminn canim aminn

Pompayi becerdim cnm daha rahat, silikon uc denedin mi oglum onu almiyo gerçi. hep krem yapiyom silsem bile kötüye gitmiyor. Babe marka almışlar onöne ile ama önemli olan sürmek.
Silikon uc ile tutmadi malesef. Sağıyorum şimdilik umarim bu sire zarfinda biberona alismaz.
Oyle iste :/

Yavrum çişini de yapmiyor gercekten anne olmak zormus. Bugun gitti kontrole. Doktor her şeyi cok guzel demis. Böbreklerine bakmis sikinti yok. Ama mesanesi bomuş. Takip edin dedi. Daha bir ya da iki sefer yapti cisini 3 gunluk cocuk. Bana hic normal gelmiyor cok endiseleniyorum

180 mesaj birikmiş başladım okumaya.
Sancım hala var kızlar. Şiddetinde ciddi bi artış olmasa da dayanma gücüm azalıyor tabi. 1 haftadır çok hareketsizdi oğlum. Ama dünden beri coştu. Sanırım yol bulmaya çalışıyor. Kıpır kıpır. Sancı geldikçe daha çok coşuyor.

tired Can'ım Yen'i gördüm mesajı. Beni beklerken sen sürpriz yumurta. Sancıyla gitmene çok sevindim.

Nasip meselesi ben o görevi babama verdim o da yanlış anlamış doğumdan çıktım suya koyayımmı dedi:)) nasip

Hmm evrt bnde aventin ki var . Farklıymış bzm ki bnde ayrıca bi tane daha kapak var

İşk başta zorlanıyo bebiş ama hemn alışıyor . Yapışma yapmıyor ama tam o ucu bebek ağzına alıyor oradı ypışır gibi oluyor yanlar önemli değil zaten elinle tutuyosun memeni

Evet :) bugünler iyi günlerim annem gidince ne yapıcam bakalım

Çiş dediğin idrarı değil mi canım yapmıyor dediğin seni panik yapmak istemem ama normal değil sanki bezinin dolu olması lazım mama takviyesi yapıyor musun sadece emziriyor musun kilo alımı nasıl?

Nasip meselesi ben o görevi babama verdim o da yanlış anlamış doğumdan çıktım suya koyayımmı dedi:)) nasip
Hahaha babaya Meryem ana otu teslim edilirse sonu bu olur demek ki çok güldüm ya Allah da seni güldürsün :))

Gözün aydın canım geçmiş olsun uzun bir doğum süreci olmuş. 15 saat hele ki 11 saat hastanede zor geçmiştir. Sadece epizyo mu var iç yirtik iç dikiş falan yok değil mi Pansuman falan yap dediler mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…