- 23 Ekim 2017
- 336
- 190
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.121
Hadi bakalım gözün aydın darısı başımaKızlar doktor yatış verdi 3 cm olmuş açılmam ve suyum azalmış. Sancımda varmış ama ben sancıları pek hissetmedim. Azcık suni sancıyla doğumu başlatacak.
Yaaa zararlı mıymış ki tadının geçmesi?
Insallah canim, bekliyoruz :)Canım zorlu süreci atlatmışsın çok sevindim güzel ömrü olsun. Bizim için öp bebeğini. Ben daha doğurmadım :) takvimim bile gitti ama sıpa gelmedi. Sizin gibi güzel haberler veririm insalla bende.
simit şeklinde üzerine oturulan yastıklar var. Hatta yakınlarindan birinden çocuk simidi isteyebilirsin. Burda hastaneden cikarken veriyorlar. Eczanede orası için uyuşturucu sprey satiliyor, bir de normalde kanama için kullanılan kadın pedlerini Aloe Vera ve witch hazel ( Türkçesini bilmiyorum) fisfislayip buzluga atıp öyle kullanıyorlar. Yine pedin altına buz torbası koyuyorlar. Son olarak fisfislayip bir şişe ile tuvalete gittikten sonra fisfislayip ılık suyla yıka diyorlar. Tecrubesizim. Hangisi ne kadar ise yarar bilmiyorum.
Alt taraf çabuk iyileşiyor diyorlar. Umarım seninki hızla iyileşir. Bebişinin hoş gelmiş.
Çok mu hızlı ikininca oluyor bu kadar yırtık? Çok mu hızlı ikindinin? YouTube deki doğum videolarında bazen doktor bekletiyor ikinma diyor
Bebeğin hoş gelmiş umarım sütun gelmiştir ediyordur şapur şupur. Epidural sen mi istemedin?Uzun süre sancı çekmişsin ama sonuçta bebisin kendiliğinden gelmiş. Yırtıkları için yukarıdaki yazımı oku. Belki senin işine yarar.
Ben hala bekliyorum. Bugün evde tansiyonum 14.5 9.5lari geçti hastaneye gittim. NST de bir kaç tane sancı çıktı ama ben hiç hissetmedim. Bebek zaten hareketliydi artık ayağını bir ittiriyor ben yamuluyorum, 3 metre öteden görünüyor hareket ettiği. Evde tansiyonunu ölçme şeklinde beni tembihleyip yolladılar. Ama eve gelir gelmez eşim yine ölçtü, yine artmış.. şimdilik bekliyoruz.
Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını maşallahKizlar bu aksam 11.25 te kavustuk melegmle normal dogumla aldim kucagima darisi kalanlarin basina olsun insallah
Korkma canım...benim ikinci spinal...birinci cumartesi akşamüstü 7de acil olunca galiba o yüzden biraz sıkıntılıymış sonuçta kimse hazırlıklı değildi ordan burdan topladılar doktoru anestezi uzmanını...bugünse herkes modunda olduğu için süperdi ve galiba sakinleştirici gibi bişey yapıyorlar kafan güzel oluyor...korkuyorum falan dersen daha da çok ilgileniyorlar...valla ben hastanemden de doktorumdan da bu performansı beklemiyordum hepsinden Allah razı olsun
Evet sabah 11:10 da geldi kızım şimdilik uyuşuk olduğum için iyiyim ilaçların etkisi geçince başlayacak sızılar
minikoglan ben ilk bir iki emzirme dışında normal göğsümle emzirmedim hep silikon göğüs ucu kullandım bnm göğüslerde yara bgün biraz kan bile geldi . Ben bi de göğüs kalkanı aldırdım eşime yaradına iyi gelir mi bilmiyorum ama en azından göğüs ucu yapışmıyor göğüs pedine veya iç çamaşırına daha rahat ediyorum . Bu arada @EvBoregi sen göğüs kalkanı kullanıyodun srnce açık olan kapak mı daha iyi kapalı olan mı ? Açık olanı kullanmaya çalışıyodum ama dediğim eğilip kalıyorum unutup süt hep tişörtüme akıyor
Ben çok acil girdigim için inan hiçbir şey anlamadım. Tek düşündüğüm bebeğimi kurtarmalarıydı. Ameliyathane ekibi de gayet ilgiliydi.
Kızlar sabah 9.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür Rabbime herşey yolunda... Rabbim hepimize ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah
Kızlar sabah 9.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür Rabbime herşey yolunda... Rabbim hepimize ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah
Olacağı varsa oluyor demek ki Alalh korumuşHiçbir zaman tansiyon sorunum olmadı. Ve evet sadece ödem vardı çok. Diğer preeklamsi belirtileri yoktu hiç
Maşallah anneli babalı güzel günlerde büyüsün11:10 da kızım dünyaya geldi 49cm 3400gr ve karnımda kakasını bile yapmış bu ne aceleyse...şimdilik iyi görünüyor ben de hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok...gelişmeleri aktarırım kızlar...ağlaması bile çok güzel...spinal sezaryen candır
Anne oldun artık o kadar çok yaşayacaksın bu ikilemleri maşallah Allah enerjini daim etsinAlıştı alıştı maşallahı var . Bende en geç iki saatte bi emZiriyorum bazen saat başı :) bebek uyurken de etrafı mı toplasam yemk mi yesem. Çay mı içsem süt mü sağsam diye dolanıyorum he tabi bi de duş mu alsamannem car ama bn duramıyorum yerimde nedense
O nasıl bir eczacıymış gidip kafasına atmak lazım açmadığın ürünü nasıl almazGumus kalkanlar da cok pahali kizlarvalla bu ara o kadar acildik ki dogum telasi ile. Dun esime ecZanesen gogus ucu kremi al gel dedim. Eczaci eşimin bilmedigini anlamis heralde 250 liralik normal catlak kremi vermis sacma sapan :/ geri de degistirmesiler daha o icime batiyor vucut catlak kremi vermis salak.
Allah kolaylık versinKızlar doktor yatış verdi 3 cm olmuş açılmam ve suyum azalmış. Sancımda varmış ama ben sancıları pek hissetmedim. Azcık suni sancıyla doğumu başlatacak.
Çok şükür gözün Aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar sabah 9.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür Rabbime herşey yolunda... Rabbim hepimize ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah
Benimki de kanadiminikoglan ben ilk bir iki emzirme dışında normal göğsümle emzirmedim hep silikon göğüs ucu kullandım bnm göğüslerde yara bgün biraz kan bile geldi . Ben bi de göğüs kalkanı aldırdım eşime yaradına iyi gelir mi bilmiyorum ama en azından göğüs ucu yapışmıyor göğüs pedine veya iç çamaşırına daha rahat ediyorum . Bu arada @EvBoregi sen göğüs kalkanı kullanıyodun srnce açık olan kapak mı daha iyi kapalı olan mı ? Açık olanı kullanmaya çalışıyodum ama dediğim eğilip kalıyorum unutup süt hep tişörtüme akıyor
Aminn onemli olan onlar.Biz de onu al bunu al şu da eksik olmasin hevesimiz kalmasin diye diye o kadar açılmışız ki evlendigimizden beri ilk defa kredi kartlarinin limiti doldu
Allah yardimcimiz olsun
Bebislerimiz saglikli olsun
Aminn canim aminnAaa edepsize bak değiştirmek zorunda ne demek değiştirmemek.. keşke arasaydı seni ordan... doğrudur valla hepimiz çok açıldık bebişler için Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Silikon uc ile tutmadi malesef. Sağıyorum şimdilik umarim bu sire zarfinda biberona alismaz.Pompayi becerdim cnm daha rahat, silikon uc denedin mi oglum onu almiyo gerçi. hep krem yapiyom silsem bile kötüye gitmiyor. Babe marka almışlar onöne ile ama önemli olan sürmek.
Oyle iste :/Olacağı varsa oluyor demek ki Alalh korumuş
Maşallah anneli babalı güzel günlerde büyüsün
Anne oldun artık o kadar çok yaşayacaksın bu ikilemleri maşallah Allah enerjini daim etsin
O nasıl bir eczacıymış gidip kafasına atmak lazım açmadığın ürünü nasıl almaz
Allah kolaylık versin
Çok şükür gözün Aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Nasip meselesi ben o görevi babama verdim o da yanlış anlamış doğumdan çıktım suya koyayımmı dedi:)) nasipH Hafsa canim ne yaptin dogurdun mu? Biz seninle mi konusmustuk bu fatma ana otunu. Teyzemin komsusu yapmis benim icin cok ilginc hic haberim yoktu. TeyEme demiski abla doguma gittiginde haber ver demis. Teyzem haber vermis. Saat aksam 9 gibi otu koymus suya. Acilmaya baslamis teyZemi aramis abla bir iki saate kadar dogurmus olur yapraklar tamamen açıldi demis. Ve ben 11.54 de dogurdum. Twyzem de inanamamis
Hmm evrt bnde aventin ki var . Farklıymış bzm ki bnde ayrıca bi tane daha kapak varBundan canım, eğer doluysa ve eğilirsem bu da dökülür ama o kadar dolmuyor nasılsaayrıca altı açılabiliyor bazen, bunu arkadaşım hediye almıştı, avente daha iyi diyorlar sanırım ondan alacağım
İşk başta zorlanıyo bebiş ama hemn alışıyor . Yapışma yapmıyor ama tam o ucu bebek ağzına alıyor oradı ypışır gibi oluyor yanlar önemli değil zaten elinle tutuyosun memeniInsallah senin gibi su gibi gecer gider.
Hayirli olsun. Gozunaydin canim.
Canim gogus ucunu nasil kullaniyosun. Benim gogsumde uc olmadigi icin aldim. Ama ucu kocaman bide gogsume yapışmıyo. Gerci benim bebegim henuz karnimda ama yinede merak ediyorum o kocaman uctan nasil cekiyoda geliyo. Bana hic kullanisli gorunmedi
Insallah senin gibi olur canim cok sevindim. Bak yapabildin. Herseyide basarirsiin. Panikatakta neymis.
Canim gozunaydin nasil sevindim anlatamam kac kg dogdu minnos. Malum onun kilosu hepimiz icin cok ama cok onemliydi
Evet :) bugünler iyi günlerim annem gidince ne yapıcam bakalımOlacağı varsa oluyor demek ki Alalh korumuş
Maşallah anneli babalı güzel günlerde büyüsün
Anne oldun artık o kadar çok yaşayacaksın bu ikilemleri maşallah Allah enerjini daim etsin
O nasıl bir eczacıymış gidip kafasına atmak lazım açmadığın ürünü nasıl almaz
Allah kolaylık versin
Çok şükür gözün Aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Çiş dediğin idrarı değil mi canım yapmıyor dediğin seni panik yapmak istemem ama normal değil sanki bezinin dolu olması lazım mama takviyesi yapıyor musun sadece emziriyor musun kilo alımı nasıl?Yavrum çişini de yapmiyorgercekten anne olmak zormus. Bugun gitti kontrole. Doktor her şeyi cok guzel demis. Böbreklerine bakmis sikinti yok. Ama mesanesi bomuş. Takip edin dedi. Daha bir ya da iki sefer yapti cisini 3 gunluk cocuk. Bana hic normal gelmiyor cok endiseleniyorum
Hahaha babaya Meryem ana otu teslim edilirse sonu bu olur demek ki çok güldüm ya Allah da seni güldürsün :))Nasip meselesi ben o görevi babama verdim o da yanlış anlamış doğumdan çıktım suya koyayımmı dedi:)) nasip
Kizlar merhabalar
Benim dogumum oldu dun gunduz 3te aldim kucagima. Tam 39+2de. Evde 4 hastanede 11 saatlik bir sancinin nihayetinde kavustuk. Darisi buradaki herkesin basina.
Kendi sancimla dogum yaptim, hastanede siklasti sancilarim suniye gerek kalmadi. Epidural de almadim, sonuna kadar yasadim sancilari :) cok yogundu ama oldu bitti. Ama epizyodan kacamadim, ama o kadar zordu ki hem sanci hem ikinma sureci son 1bucuk saat oyle gecti, epizyo isleri hizlandirdi nihayetinde. O yuzden napalim kismet. Aciyor simdi ama gececek insallah.
Kizlar insallah hepinizin dogumlar younda gider saglikla alirsiniz kucaginiza. Size de iyi dogumlar kizlar belki yapmissinizdir okuyamadim gecmisi @fcevriye @Belirtisiznesne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?