- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.181
Stres yapmaa :) onlar hissediyor stresimizi . Büyük tuvalete çıkmaya korkuyodum . Çıktığım sabah o da kakasını yaptı :)3 günü doldurdu canim.
Olabilir :)
İnsallah oyledir yacok endise ediyorum.
Vslla bağıra bağıra veriyorum alışmasın diye sahfigimi da buzdolabına koydum sonra kullaniriz.Benimki de kanadisilikon uc ile tutmadi memeyi. Simdilik sağıyorum insallah düzelir.
Aminn onemli olan onlar.
Aminn canim aminn
Silikon uc ile tutmadi malesef. Sağıyorum şimdilik umarim bu sire zarfinda biberona alismaz.
Oyle iste :/
Canim uyusamama derken. Spinal direk belden asagisini saniyesinde uyusturuyo diye biliyorum amaBende yapmıştım Meryem Ana oyunu iki gün önceden sancılar başladı ama rahim açılmadı. Ben de ters tepti herhalde.
Mastit olsa ağrısından duramazsın ve memelerin ateş gibi olur ısı yükselir henüz mastit olmamışsındır muhtemelen ama etkili bir şekilde sağamazsanda mastit olacaksın ilerleyen günlerdeYani tam olarak yağlı mo değil mi pek anlamıyorum mümkün olduğunca sağmaya çalışıyorum inşallah mastit olmamıştır . Lesitini bgün eşim eczanelerde aradı ama bulamadık hiçbiryerde pztsi doktor randevum var inşallah bişey verir
Canım bizde alicaktik sipariş verip yoğun bakım.doktoru bı damla.tsvsiye etti onu aldık gerçekten oda ise yaradi yazayım sanada GALACTAGOMastit olsa ağrısından duramazsın ve memelerin ateş gibi olur ısı yükselir henüz mastit olmamışsındır muhtemelen ama etkili bir şekilde sağamazsanda mastit olacaksın ilerleyen günlerdeben gittim işte doktora bana sıcak kompress yaptırdı hemşirelere sonra sağ dedi pompayla hiç gelmedi yine sütüm az az akıyordu sadece eve git sıcak duş al masaj yap yine sağ dedi birkaç gün bekleyelim olmazsa sütünü kesmek zorunda kalabiliriz onun için ilaç veririm dedi kanım dondu bebeği emzirememek fikri mahvetti beni ama işte lesitini keşfedince çorap söküğü gibi halloldu işler. Neden bulamadı ki acaba eşin yaa?? Bu dermokozmetik ürünler satan eczanelerde oluyor aslında AVM’lerin içindekilerde özellikle. Sen nerde oturuyordun??
Beni uyusturmadi cnm. Genel anestezi yapıldı hemen ardından.Canim uyusamama derken. Spinal direk belden asagisini saniyesinde uyusturuyo diye biliyorum ama
Canım benim yerim onun emzik emisini yaaa, maşallah kuzuya her şey geçecek inşallah hiç merak etme senBende kara kızımı gördüm eve döndüm çok şükür daha da iyiye gidiyor çakkidi çakkidi emzik emiyodu birazda sarılık olmuş fototerapi alıyor
Canım Allah yardımcın olsun hiç korkma her şey güzel olacak bebisi görünce her şeyi unutacaksinKizlar nolur cvp yazin bna suyu az.is bebegin doguma alalim diyolar korkuyorum
Kuzum Allah bağışlasın gözün aydın, kuzunu güle güle buyut insallahhhÇok şükür canım 11.10 gibi doğdu ben de ayağa kalktım yürüdüm falan bikaç saattir daha iyi gibiyiz...çok fena bi cimcime tiz sesiyle bir ciyaklıyor hastane pertşekerle ilgili falan da sorun yok dediler şimdilik iyiyiz darısı başınıza
Canım stres yapma, doğumdan sonra hepsi düzelecek. Ben de öyleydim bak sezaryen olmasına rağmen 10 kilo verdim bile. Bebis de gayet iyi bak sıkışıp kalmıyor sen merak etmeKizlar gece sancim vardi, dedim uykum var sanci istemiyorum simdi. Tuvaletim yoktu ama sirf sanci gitsin diye kalkip tuvalete gittim. Gercektende dondugumde sanci kalmamisti. Simdi cok sucluluk hissediyorum. Benim keyfim yuzunden gunlerdir olmayan yalanci sanci da kacti gitti.
Zaten butun gun kanapede uyuyorum. Cok aktif anne olacaktim ben. 20 kilo aldim surekli uyukluyorum. Odemlerim cok fena kimse beni gormesin istiyorum. Surekli cikolata tatli yiyorum. Kontrolu kaybettim artik. Suclu hissediyorum.
4 gun kalmis bebegin gunune ne gelen var ne giden. Bebegim sikisti kaldi karnimda diye uzuluyorum.
Allah bağışlasın kuzumm maşallah, tez zamanda ayaklan ağrıların da geçsin insallahHepinize çok teşekkür ederim canlarım . Bebiş 2 580 gram doğdu minnak ama çok güzel bir kız maşallah.... Sütümüz yok epidural anestezi olduk sonda ve kum torbası çıkınca daha iyi oldum şükür dikiş ağrıları normal olarak var ama şükür iyiz Rabbim bütün bebiş bekleyen annelere yardım etsin hepimize dua ettim oanda hepinizi çoook öpüyorum dualarınız için hepinizden Allah razı olsun
Gecicek canım neler geçmedi buda gecicek rabbim bütün bebekleri ana babasına bağışlasınCanım benim yerim onun emzik emisini yaaa, maşallah kuzuya her şey geçecek inşallah hiç merak etme sen
Canım Allah yardımcın olsun hiç korkma her şey güzel olacak bebisi görünce her şeyi unutacaksin
Kuzum Allah bağışlasın gözün aydın, kuzunu güle güle buyut insallahhh
Canım stres yapma, doğumdan sonra hepsi düzelecek. Ben de öyleydim bak sezaryen olmasına rağmen 10 kilo verdim bile. Bebis de gayet iyi bak sıkışıp kalmıyor sen merak etme
Gözün aydın canım kilosu iyi bence şükür kavuşturanaHepinize çok teşekkür ederim canlarım . Bebiş 2 580 gram doğdu minnak ama çok güzel bir kız maşallah.... Sütümüz yok epidural anestezi olduk sonda ve kum torbası çıkınca daha iyi oldum şükür dikiş ağrıları normal olarak var ama şükür iyiz Rabbim bütün bebiş bekleyen annelere yardım etsin hepimize dua ettim oanda hepinizi çoook öpüyorum dualarınız için hepinizden Allah razı olsun
Aa sen ne ara dogurdun geriden okuyorm sasirdm valla beklemedi kizin istedigin gibi supriz yapmis gozun aydin canim saglikli,omurlu olsun insallah11:10 da kızım dünyaya geldi 49cm 3400gr ve karnımda kakasını bile yapmış bu ne aceleyse...şimdilik iyi görünüyor ben de hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok...gelişmeleri aktarırım kızlar...ağlaması bile çok güzel...spinal sezaryen candır
Hayirli ugurlu olsun canim, geriden okuyordum bende senin mesajini ariyordum gormedm sanirm gozun aydin gecmis olsun insallah iyisindirKızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım
Dikkatsiz olan tansiyonu ölçen kadın ve özel hastanede gittiğim doktordu. Kadına ne sorsak normal normal dedi herşeyi beynimizde normalleştirdi. Ödemleri dikkate almadık. Devlet hastanesindeki doktorumuz olmasa.. düşünmek dahi istemiyorım
Canım.cok geçmiş olsun. Bebeğini sana senide ailene bağışlamış Allah im ilgili doktorlarla karsilastirsin. Dün de bende şüphelendi doktor ama benim ödemin çok yok sadece ışıklarım vardı. Birde dilde devamlı uyuşma var sanki. Sende oldu mu. Nette yüksek kan basıncı yapabilir diyor şimdi işkillendim sende hiç oluyor müydü.
Gözün aydın canim. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin. Biraz aceleci kızımız anlaşılan. Neyseki sağlıklı bir doğum gerceklestirdin11:10 da kızım dünyaya geldi 49cm 3400gr ve karnımda kakasını bile yapmış bu ne aceleyse...şimdilik iyi görünüyor ben de hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok...gelişmeleri aktarırım kızlar...ağlaması bile çok güzel...spinal sezaryen candır
Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?