2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Vslla bağıra bağıra veriyorum alışmasın diye sahfigimi da buzdolabına koydum sonra kullaniriz.

Mastit olsa ağrısından duramazsın ve memelerin ateş gibi olur ısı yükselir henüz mastit olmamışsındır muhtemelen ama etkili bir şekilde sağamazsanda mastit olacaksın ilerleyen günlerde ben gittim işte doktora bana sıcak kompress yaptırdı hemşirelere sonra sağ dedi pompayla hiç gelmedi yine sütüm az az akıyordu sadece eve git sıcak duş al masaj yap yine sağ dedi birkaç gün bekleyelim olmazsa sütünü kesmek zorunda kalabiliriz onun için ilaç veririm dedi kanım dondu bebeği emzirememek fikri mahvetti beni ama işte lesitini keşfedince çorap söküğü gibi halloldu işler. Neden bulamadı ki acaba eşin yaa?? Bu dermokozmetik ürünler satan eczanelerde oluyor aslında AVM’lerin içindekilerde özellikle. Sen nerde oturuyordun??

Canım bizde alicaktik sipariş verip yoğun bakım.doktoru bı damla.tsvsiye etti onu aldık gerçekten oda ise yaradi yazayım sanada GALACTAGO

Hepinize çok teşekkür ederim canlarım . Bebiş 2 580 gram doğdu minnak ama çok güzel bir kız maşallah.... Sütümüz yok epidural anestezi olduk sonda ve kum torbası çıkınca daha iyi oldum şükür dikiş ağrıları normal olarak var ama şükür iyiz Rabbim bütün bebiş bekleyen annelere yardım etsin hepimize dua ettim oanda hepinizi çoook öpüyorum dualarınız için hepinizden Allah razı olsun

Bende kara kızımı gördüm eve döndüm çok şükür daha da iyiye gidiyor çakkidi çakkidi emzik emiyodu birazda sarılık olmuş fototerapi alıyor
Canım benim yerim onun emzik emisini yaaa, maşallah kuzuya her şey geçecek inşallah hiç merak etme sen

Kizlar nolur cvp yazin bna suyu az.is bebegin doguma alalim diyolar korkuyorum
Canım Allah yardımcın olsun hiç korkma her şey güzel olacak bebisi görünce her şeyi unutacaksin
Kuzum Allah bağışlasın gözün aydın, kuzunu güle güle buyut insallahhh

Canım stres yapma, doğumdan sonra hepsi düzelecek. Ben de öyleydim bak sezaryen olmasına rağmen 10 kilo verdim bile. Bebis de gayet iyi bak sıkışıp kalmıyor sen merak etme

Allah bağışlasın kuzumm maşallah, tez zamanda ayaklan ağrıların da geçsin insallah

Gecicek canım neler geçmedi buda gecicek rabbim bütün bebekleri ana babasına bağışlasın

Gözün aydın canım kilosu iyi bence şükür kavuşturana

Aa sen ne ara dogurdun geriden okuyorm sasirdm valla beklemedi kizin istedigin gibi supriz yapmis gozun aydin canim saglikli,omurlu olsun insallah

Bugün sessiz burası. Artık doğurmayan çok az kişi kaldık. Hayırlısıyla sağ salim kavuşalım biz de yavrularımıza
Zaman yaklaştıkça heyecan da stres de artıyor. Bebek iyi mi diye de endişeleniyorum. Hareketlerini çok az hissediyorum. Sadece aşağıda hıçkırık dediğimiz gibi. Onu da bugün bir ya da 2 kez hissettim. Başka da itme kakma yok. Normal değil mi bu durum? Yarın sadece nst için gideceğim. Usg yok. Bir sıkıntı varsa nst den anlaşılır mı yaa? Allah korusun kordon dolandıysa ya da kakasını yaptıysa falan bunu nasıl anlayacağız?

Bir de benim de ayaklarım şişiyor özellikle ayakta kaldığımda ya da uzun süre oturduğumda. Ve sağ ayağım ve ayak bileğim daha şiş oluyor. Bugün yazılanlardan da olumsuz etkilendim. Umarım bir problem yoktur. Tansiyonum yükselmiyor aksine düşük. Idrar tahlilini de en son 1 ay önce falan yaptırmıştım. Bir şey çıkmamıştı.
Hayırlısıyla sağ salim bir doğursaydık

Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım
Hayirli ugurlu olsun canim, geriden okuyordum bende senin mesajini ariyordum gormedm sanirm gozun aydin gecmis olsun insallah iyisindir

Canım.cok geçmiş olsun. Bebeğini sana senide ailene bağışlamış Allah im ilgili doktorlarla karsilastirsin. Dün de bende şüphelendi doktor ama benim ödemin çok yok sadece ışıklarım vardı. Birde dilde devamlı uyuşma var sanki. Sende oldu mu. Nette yüksek kan basıncı yapabilir diyor şimdi işkillendim sende hiç oluyor müydü.

@f_askar84 çok büyük geçmiş olsun!! dualarım seninle ve bebeğinle, ailenle! en kısa zamanda sağlıklı , huzurlu hayatınıza döneceksiniz, bunu devamlı tekrar et lütfen ki tez zamanda olsun

Bende ödem dısında hiçbir belirti yoktu. Aman dikkatli ol. Devamlı kontrol altında kal

Gözün aydın canim. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin. Biraz aceleci kızımız anlaşılan. Neyseki sağlıklı bir doğum gerceklestirdin

Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım

Gözün aydın canım. Gelir canım sütün de inşallah.hatta şu saate kadar coktan gelmiştir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…