- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.201
Bende ödem dısında hiçbir belirti yoktu. Aman dikkatli ol. Devamlı kontrol altında kal
Stres yapma canım ben de çok az hissediyorum.Bugün 2 kere hickirdi mutlu oldum.o kadar çikolata yedim kar etmedi köfte yedim hareket etti. Her şey yolundadir stres yapma.ben de yrn kontrole gidecegim hem de çatı muyanesi var bakalım. Herkes doğurdu harbiden ya:)tansiyonunu olctugunde düşükse sıkınti yok canım. Nst de her şey belli olurBugün sessiz burası. Artık doğurmayan çok az kişi kaldık. Hayırlısıyla sağ salim kavuşalım biz de yavrularımıza
Zaman yaklaştıkça heyecan da stres de artıyor. Bebek iyi mi diye de endişeleniyorum. Hareketlerini çok az hissediyorum. Sadece aşağıda hıçkırık dediğimiz gibi. Onu da bugün bir ya da 2 kez hissettim. Başka da itme kakma yok. Normal değil mi bu durum? Yarın sadece nst için gideceğim. Usg yok. Bir sıkıntı varsa nst den anlaşılır mı yaa? Allah korusun kordon dolandıysa ya da kakasını yaptıysa falan bunu nasıl anlayacağız?
Bir de benim de ayaklarım şişiyor özellikle ayakta kaldığımda ya da uzun süre oturduğumda. Ve sağ ayağım ve ayak bileğim daha şiş oluyor. Bugün yazılanlardan da olumsuz etkilendim. Umarım bir problem yoktur. Tansiyonum yükselmiyor aksine düşük. Idrar tahlilini de en son 1 ay önce falan yaptırmıştım. Bir şey çıkmamıştı.
Hayırlısıyla sağ salim bir doğursaydık
Kontrolüm vardı ilk defa alttan muayene oldum . Açılma yokmuş hiç . Nst de sancılar çıktı ama açılma Yok diye geldim . O sancıları da hiç hissetmedim zaten . Gelmezse kendisi salı günü fitil ve suni sancı ile alırız dedi bakalım
Bnde yetişicem diye hızlı hızlı okuyorum ama aklımda bişey kalmıyor
Hepinize çok teşekkür ederim canlarım . Bebiş 2 580 gram doğdu minnak ama çok güzel bir kız maşallah.... Sütümüz yok epidural anestezi olduk sonda ve kum torbası çıkınca daha iyi oldum şükür dikiş ağrıları normal olarak var ama şükür iyiz Rabbim bütün bebiş bekleyen annelere yardım etsin hepimize dua ettim oanda hepinizi çoook öpüyorum dualarınız için hepinizden Allah razı olsun
Stres yapma canım ben de çok az hissediyorum.Bugün 2 kere hickirdi mutlu oldum.o kadar çikolata yedim kar etmedi köfte yedim hareket etti. Her şey yolundadir stres yapma.ben de yrn kontrole gidecegim hem de çatı muyanesi var bakalım. Herkes doğurdu harbiden ya:)tansiyonunu olctugunde düşükse sıkınti yok canım. Nst de her şey belli olur
Canim gozun aydin cok sevindim gecmis olsun sana da, sabaha darisi basima insallahKızlar sabah 9.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür Rabbime herşey yolunda... Rabbim hepimize ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah
Insallah senin gibi su gibi gecer gider.
Canim gogus ucunu nasil kullaniyosun. Benim gogsumde uc olmadigi icin aldim. Ama ucu kocaman bide gogsume yapışmıyo. Gerci benim bebegim henuz karnimda ama yinede merak ediyorum o kocaman uctan nasil cekiyoda geliyo. Bana hic kullanisli gorunmedi
Bende senin dediğin gibiyim bugün tüm gün ayaktaydım kızımın peşinde 3 saat parkta kaldık şuna ayaklarım şiş ve acayip ağrıyor ama her zaman böyle değilÖdem sürekli mi vardı yoksa ayakta kalınca, oturunca falan mı?
Benim de oluyor özellikle sağ ayağım ve ayak bileğimde. Ellerde uyuşma da oluyor. Ama mesela bugün ödem yoktu her zaman aynı değil yani. 2 doktora sordum normal dedi. Ama şimdi sizden sonra çok tedirgin oldum. Inşallah doğumda bir sıkıntı yasamam
Hahaha sende gidersin yakında kapanış bende sanırım daha ileri sat olan görmedimHey gidi heyyy bir zamanlar buralar dutluktu
Hepi topu kaç kişi kaldık şurda.
hayırlı uğurlu bir bebek olsun inşallah, sana da çok geçmiş olsun canım, bol bol emsin güle güle büyüsün inşallah...Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım
Var Can'ım. 31 Mayıs da var. Melinda sanırım.Bende senin dediğin gibiyim bugün tüm gün ayaktaydım kızımın peşinde 3 saat parkta kaldık şuna ayaklarım şiş ve acayip ağrıyor ama her zaman böyle değil
Hahaha sende gidersin yakında kapanış bende sanırım daha ileri sat olan görmedim
Doğru diyorsun dur ya daha çantam hazır değil en az 4-5 gün daha sabır etsin sonra isterse buyursun gelsin benim de halim dermanım kalmadı zatenVar Can'ım. 31 Mayıs da var. Melinda sanırım.
Ama burası sat bat dinlemiyor. Erken davranan çok oldu patır patır doğurdu. Senin de belli olmaz yani :)
Ödem sürekli mi vardı yoksa ayakta kalınca, oturunca falan mı?
Benim de oluyor özellikle sağ ayağım ve ayak bileğimde. Ellerde uyuşma da oluyor. Ama mesela bugün ödem yoktu her zaman aynı değil yani. 2 doktora sordum normal dedi. Ama şimdi sizden sonra çok tedirgin oldum. Inşallah doğumda bir sıkıntı yasamam
Kız hazırla çantanı ne olur ne olmaz :))Doğru diyorsun dur ya daha çantam hazır değil en az 4-5 gün daha sabır etsin sonra isterse buyursun gelsin benim de halim dermanım kalmadı zaten
Avent niplette evet ondanda aldim. Bakalim gogus uclarim kucuk bende kucuk olanindan almistim . Kahverengi kismida kucuk bebegin agzina sigar sanirim. Ucu da cikar insallah emince. Bi de sutum olcakmi bakalim.canım o gogus uclarının numaraları/bedenleri var. küçük olanı sana uygun olurdu muhtemelen. Bir de gogus ucu cıkarıcı diye ayrı bir alet var satılan, onunla gogus ucunu cıkarıp kullanman gerek gogus kelebeğini. Aksi takdirde işe yaramaz muhtemelen
Şu an mothercare deki ana kucağının siparişini veriyorumKız hazırla çantanı ne olur ne olmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?