2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmişe bi göz attım da bizde rh uyumsuzluğu var, her ay indirekt coombs testi oluyorum, negatif çıkıyo
Korktum şimdi, uyumsuzluk olan herkesin bebeği illa sarılık olcak diye bir şey yok di mi ya

Bende ödem dısında hiçbir belirti yoktu. Aman dikkatli ol. Devamlı kontrol altında kal

Ödem sürekli mi vardı yoksa ayakta kalınca, oturunca falan mı?
Benim de oluyor özellikle sağ ayağım ve ayak bileğimde. Ellerde uyuşma da oluyor. Ama mesela bugün ödem yoktu her zaman aynı değil yani. 2 doktora sordum normal dedi. Ama şimdi sizden sonra çok tedirgin oldum. Inşallah doğumda bir sıkıntı yasamam

Stres yapma canım ben de çok az hissediyorum.Bugün 2 kere hickirdi mutlu oldum.o kadar çikolata yedim kar etmedi köfte yedim hareket etti. Her şey yolundadir stres yapma.ben de yrn kontrole gidecegim hem de çatı muyanesi var bakalım. Herkes doğurdu harbiden ya:)tansiyonunu olctugunde düşükse sıkınti yok canım. Nst de her şey belli olur

hayırlısı olsun kuzum.. senin de takvim gitmiş. Ben 40'ı geçirmeyeceğim ,ptesi kontrol sonrası hala açılma yok ise sezaryen tarihi almayı planlıyoruz. çok daraldım beklemekten

Bnde yetişicem diye hızlı hızlı okuyorum ama aklımda bişey kalmıyor

aynı durumdayım, bir gün bakmayınca bile bir sürü yazı birikiyor. hızlı hızlı okuyunca da kafada bir şey kalmıyor :)))

dogum yapmış güzel anneleri tebrik ederim. ben hala forumun sonuna yetişemedim :) tam sona yaklaştık diyorum , bir bakıyorum yeni sayfalar gelmiş çok aktifsiniz anneler :)

Can'ım hayırlı olsun miniğin. Çok şükür o stresli dönemin bitti geçti. Doya doya kokla yavrunu

Inşallah bir sıkıntı yoktur canım ya. Yer daraldı hareketleri az hissetmeniz normal diyorlar ama bir yandan da doktor hareketlerde azalma olursa gel diyor. Tedirgin oluyorum o yüzden.
Daha zamanımız var ama herkes doğurunca biz de gelsin diye bekliyoruz herhalde o da stres yapıyor

Çatı muayenesini geçen hafta oldum ben. 2 saniye sürüyor. Tedirgin oluyordum nasıl olacak diye. Doktor 2 parmağını soktu canım acıdı "ahh" dedim bitti inşallah kolay geçer senin de.

canım o gogus uclarının numaraları/bedenleri var. küçük olanı sana uygun olurdu muhtemelen. Bir de gogus ucu cıkarıcı diye ayrı bir alet var satılan, onunla gogus ucunu cıkarıp kullanman gerek gogus kelebeğini. Aksi takdirde işe yaramaz muhtemelen

Bende senin dediğin gibiyim bugün tüm gün ayaktaydım kızımın peşinde 3 saat parkta kaldık şuna ayaklarım şiş ve acayip ağrıyor ama her zaman böyle değil

Hey gidi heyyy bir zamanlar buralar dutluktu
Hepi topu kaç kişi kaldık şurda.
Hahaha sende gidersin yakında kapanış bende sanırım daha ileri sat olan görmedim

Kızlar biz çıktık hala memeyle uğraşıyoruz. İyiyiz elhamdulillah Çok ağlıyor aç ve süt yok henüz. İnşallah düzene girince yazarım
hayırlı uğurlu bir bebek olsun inşallah, sana da çok geçmiş olsun canım, bol bol emsin güle güle büyüsün inşallah...

Var Can'ım. 31 Mayıs da var. Melinda sanırım.
Ama burası sat bat dinlemiyor. Erken davranan çok oldu patır patır doğurdu. Senin de belli olmaz yani :)

Var Can'ım. 31 Mayıs da var. Melinda sanırım.
Ama burası sat bat dinlemiyor. Erken davranan çok oldu patır patır doğurdu. Senin de belli olmaz yani :)
Doğru diyorsun dur ya daha çantam hazır değil en az 4-5 gün daha sabır etsin sonra isterse buyursun gelsin benim de halim dermanım kalmadı zaten

canım günlerimiz yakın dediğin ödemler bende de oluyor merak etme.hatta salı temizlikçiler vardı çok ayakta kalmışım anca geçiyor şişliği.bebişinde yeri iyice daraldığı için hareket edemiyordur.allahın izniyle sıkıntı olmaz

4
Avent niplette evet ondanda aldim. Bakalim gogus uclarim kucuk bende kucuk olanindan almistim . Kahverengi kismida kucuk bebegin agzina sigar sanirim. Ucu da cikar insallah emince. Bi de sutum olcakmi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…