2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım Allah korumuş ikinizide, çok ama çok geçmiş olsun, prenses hayırlı uğurlu olsun, sarılığı da geçecek inşallah annesi sen nasılsın şimdi, biran önce evinize ve birbirinize kavuşur ve kavuşmanın tadını diye doya çıkarırsınız, bu zorlu doğum hikayesini de sadece bir anı olarak anlatırsınız inşallah

Yaaa süt mü kesiyolarmış yoksa ay buldurayım bn o zamn ondan kesin . Eyüpte oturuyorum yakındaki avmlete falan göndereyim o zamn

Bende ödem dısında hiçbir belirti yoktu. Aman dikkatli ol. Devamlı kontrol altında kal
Çok geçmiş olsun canım, çok kötu olmuş ama şu an bebegin ve senin iyi olmana sevindim.

Ben hamile ligimin basindan beri kan sulandırıcı iğne ve ilac kullandigim için.
Odem problemi yasamamistim çok. 2 gündür tamamen kestik ve bende odem başladi. Baştan beri 10-6 olan tansiyonum evde 1saat önce ölçüm yaptim. 12-7 idi. O bile farketti. Ensemde birden bire ates çıkmaya başladı. Baş ağrısı peşine. Gebelik okulunda öğrendiğim için biliyordum. Hemen yarim limon ictim. Yarim saat sonra baktım yavaş yavaş düşmeye başladı.

Yarın yine aynısı olursa doktora giderim.

1 saat sonra yine ölçerim. 14_9 şu sanırım acile gitmek için tansiyon tuyüksekli

Çok az kişi kaldık doğum yapmayan. Stres sarıyor düşündükçe. Çok şükür sağ salim kurtuldu arkadaşlar. Darısı bizlere inşallah

Evet canım ya sözde mayıs anneleriyiz ama matt sonu başladı doğumlar. Bende korkuyorum hemen gelecek diye. Sancim var yarın kuaföre gideceğim. Pazar çantamı hazırlarım bugün ütüye başladım ama oturarak da ütülersem boşluklarım ağrıyor.
Tamam 22 sını beklemese de 15 ini beklese yeter

Çok sevindim canım şekerle ilgili sorunu olmamasına. Dünkü doktorla gebelik zehirlenmesi muhabbetinden sonra içimi.bi korku aldı. Bide bir süredir dil uyuşması yaşıyorum bazen dil ucu oluyor bazen bogazima kadar uzayabiliyor uyuşma. Çok tedirginim. Şu hazirliklarimi tamamlasaydım keşke. Fakat şu anda dehşet bir sancim var.

Kızlar kızım daha 9 günlük ama boğaz enfeksiyonu gibi oldu galiba. Farenjit gibi. Yada sarılığı düşsün die doktor mama ve su takviyesi önerdi.. Mamayı sıcak suyu soğuk mu verdik acaba ayarlayamadık mı.. Noldu bilmiyorum ama kuzum ağlayamıyor bileememiyor yutkunamıyor.. Napıcağımızı şaşırdık. Acilde daha çok hastalık bulaşır die gitmeyelim diyoruz.. Yrn sabah doktora gideriz.. Ama sabaha kadar napıcam başına gelen tavsiyesi olan var mı

Bende yapmıştım Meryem Ana oyunu iki gün önceden sancılar başladı ama rahim açılmadı. Ben de ters tepti herhalde.

Canım onu açılma olmadan yapmamak gerekiyor diye biliyordum hatta söyledim doğuma giderken suya koyulup dua okunuyor diye. Sağlık olsun şu anda agrin sizin nasıl. Bebis nasıl emebiliyor mu

İki gündür geriden gelip okuyorum yazılanları ben tam bitirip cevaplıyım edeyim diyene kadar ziyaretçiler geliyor eve..her gün birileri geliyor mutlaka..bir sürü okumam gereken mesaj var daha hepinizi merak ediyorum..doğum yapanlar var baya şimdiye kadar geldiğim sayfalarda.. gece 12 yi geçmiş.4 Mayıs doğum günümdü..bu sene en anlamlı doğum günümü yaşıyorum..

Sıkışır mı canım o ne demek vakti gelmemiştir. Bak tired e vakti geldi randevu falan dinlemedi bebek. Üzme böyle düşünerek kendini. Birde sen wc ye gittin diye sanci kacmaz. Hele gerçek sanci emin ol hiç kaçmaz. Senin sanci dediğin şey wc sikismasiymis demekki

Canım sancı diyorsun gidip bı nst mı baktirsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…