2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım su derken? Yenidogana su verilmez ki

Bende ödem dısında hiçbir belirti yoktu. Aman dikkatli ol. Devamlı kontrol altında kal

Canım senin yazını okuyunca daha bi korktum. Hemen tansiyon ölçtüm 12/7 dilim uyuşuk bogazima kadar ona internetten.baktim yüksek kan basıncında olur diye yazıyordu. Hemen limonlu su içtim biraz dinlendim. 10/6 cıktı. Allah ım sağlıkla sıhhatle kucagimiza almayı nasip etsin. Bende normal bir ödem var ataklarımda ama dudaklarım çok sis. Yüzüm de öyle sis falan değil o yüzden korktum. Bende sabah akşam bi tansiyon ölçmeye baslayayim

Doğru diyorsun dur ya daha çantam hazır değil en az 4-5 gün daha sabır etsin sonra isterse buyursun gelsin benim de halim dermanım kalmadı zaten

Aynen canım bi 5 gün daha beklesin oğlumda son hafta çanta hazırlamıştım. Ama şimdi erken gelenleri görünce korktum ne yalan söyleyeyim.

Kızlar tam 23:15 de oğlumu kucağıma aldım. 3090 gr 50 cm doğdu. Sütüm gelmedi şuan emişip duruyoruz. Dualarınız için çok sağolun size hep dua ettim doğum boyunca normal ve epiduralsiz yaptım. 8cm açıklıktan sonra epidural diye inliyordum hatta inlemiyor hastaneyi yıkıyordum ama herşeye değer oğlum onun kokusu elleri gözleri herşeye değer. Sakın yılmayın 3 4 saat ama herşey bitti. Ben ıkınamadım dikişim çok detaylıca yazacağım size. Dualarımdasınız.

Canım bebeğin hazırlıklarıni bitirebildin mi
Seninde sıkıntiliydi son günlerde

Canım nerde hazırlıklar bitecek. Ev oğlum birde hazırlıklar zor oluyor. Bugün ütüye başladım onu bitirebilirsem yarın çantam için hazırlık yapacağım yarın kuaför olayı da var ve evimin yakınında da değil.kuaforum 2 vasıta değiştireceğim annemlerin orada gece orada kalırım diyordum ama sancilarim sağolsun çok tedirgin ediyor.
Birde öküzün aklına karpuz kabuğu sokar gibi doktor aklıma gebelik zehirlenmesini soktu. Yoktur diyorum ama çok tedirginim. Son 17 gün ama ömrüm bu 17 günde tükenecek sanki
Sen ne durumdasın canım hazırlıkların tamam mi

Canım sancı diyorsun gidip bı nst mı baktirsan

Çok düzenli değil diye kendimi avutuyorum canım. Dayanabildigim yere kadar artık.
Birde hastane de sanci çekmek daha kötü. Hickimse yokken yanında. Elif Ebrar hanım biraz sabretsin mümkünse anasının hala işleri bitmedi.

Canım su derken? Yenidogana su verilmez ki

Canım mama kullanan bebeklere şu tavsiye ediliyor. Anne sütü alan bebeklere tavsiye edilmiyor

Musmutlu yillarınız olsun ailenle canim

Son düzenleme:
Doğum yapan güzel anneler hepinizi cok tebrik ediyorum. Akşam üzeri belimde öyle şiddetli agrilar oldu ki dayanamadik hastaneye gittik. Nst de sanci cikti 1cm açıklık var dediler kabus gibi 3 saat geçirdim ağrıdan serum ve agri kesici verdiler rahatladim biraz 36. Haftadayim 38 e kadar bari dursun istiyoruz korkularim artti iyice.

Canım bizde alicaktik sipariş verip yoğun bakım.doktoru bı damla.tsvsiye etti onu aldık gerçekten oda ise yaradi yazayım sanada GALACTAGO
Bu Damla’yı da biliyorum evet ama bu süt artırıcı bir damla işlev olarak lesitinden farklı birşey yani. Lesitini sütün memeyi tıkayıp akmadıgı memelerin dolu olduğu fakat sağdığında süt gelmediği tıkanma durumlarında dedim ben. Meme boşsa süt yoksa lesitin zaten bir işe yaramaz durumun ne olduğunu iyi bilmek ona göre kullanmak lazım

Yaaa süt mü kesiyolarmış yoksa ay buldurayım bn o zamn ondan kesin . Eyüpte oturuyorum yakındaki avmlete falan göndereyim o zamn
Aaa yakınmışsın bana ben de gaziosmanpaşadauım. Vialand de eczane kırmızı var ben ordan aldım internette telefonu var hatta ara sor direk solgar ın lesitini diye. Korkma ayrıca sıkıntı olmaz sen sağ bol bol tıkanıklık varsa açılsın. Memeler dolu kalmasın , en kötü bulamazsan haberleşelim benim şişe duruyor olduğu gibi içinden 4-5 tablet kullandım toplamda 100 tablet var paylaşırız

Canım Gözün aydın. Gelir sütün meral etme. Zaten genelde o son cm ler bezdiriyor. Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. Neden ikinamadin ki acaba

Ve 3.günüm doğumda önemli sıkıntım var idrarı hiç tutamıyorum mesanem sarktıysa ben bittim varmı normal yapıp idrarını tutamayan

Oy oy prens gelmiş çok merak ediyorum onu oğlumun arkadaşı ha geldi ha gelecekler derken geldiler. İsmi ne oldu şimdi. Gözun aydın cnm, Allah korusun sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…