- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.261
Gözün aydın cnm Allah korusun bağışlasın evlatlarimizi.Kızlar Rabbime şükürler olsun,bugün doğumum gerçekleşti.. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsin..
Cnm lohusa şerbeti ve hurma ve bol su bende çok işe yarıyor. Allah yardım etsin başka anneler verebilir mi zorda kalirsan yardim edelim mümkün olduğunca.Anne sütünü artırmak için ne yapmalıyız zaten bebek kuvozde bilgisi olan var mı
Hadi bakalım saglikla gelsin bebişin cnm, rabbim emanetini sağ salim kucağına göndersin ins.Herkese selam cok mesaj birikmis gerilerden geliyorum insallah herkes iyidir, gorundugu gibi hamilelik takvimim bile bitti ama kizim hala gelmedi. Bugun sirayla iki doktora gittim. Doguma girmesini istedigim doktorum egitime gidecekmis sadece nst sonucuma bakti sanci yok 40 doldu cumartesi muayene edeyim dedi acil gitti. Diger hastaneye gittim icim rahat etmediginden, suyu iyi dedi aciklik, rahimde yumusama incelme, hicbir dogum belirtisi yok. 41 i bekleyebiliriz ama riski kabul edersen bebek kakasini yaparsa bunu anlamayayiz yine de bekleyelim dersen iki gunde bir kontrole gel dedi sezeryan yolu gozuktu yani bana . Dusuneyim dedim kactm cumartesi diger hastanede sabahtan yaticam insallah kizlar
Benimde oldu oncelikle gece emzirmedigim icin olmuş doğumun 3. Gunü hastaneden çikmadan göğüsler taş gibi oldu.emzirme hemsiresi mastit oldugumu söyledi.çok ağrılı sekilde eliyle C sekli vererek göğsün altindan meme ucuna ve yanlardan meme ucuna masaj yapti.biraz toparlayinca tabi hala sert hastane tipi medelada sağdık.evet 10 dk soğuk havlu koyduk masajdan sonra öyle sağdık.biraz sabredeceksin.bir sefer 10 dk soguk 1 diger sefer 10 dk sicak küçük havlu tutulacak.once elinle bastırarak masaj yapıp sonra bu havluyu yapip sonra 15 er dk her iki göğsü ev tipi sağma makinasıyla sağıyorsun.emzirme hemsiresinin söyledikleri bunlar.5 gün kadar sabredin geciyor.ben 2. Gün biraz rahatlamıstım.cok zor oluyor gecmiş olsun canım.sut kanalları dugumlenenler neler yapıyor acil yardım imdatttt
Canım bizde de alt uyusmazlik denen bisey vardı ama çok şükür sarılık olmadı merak etme inşallah olmazGeçmişe bi göz attım da bizde rh uyumsuzluğu var, her ay indirekt coombs testi oluyorum, negatif çıkıyo
Korktum şimdi, uyumsuzluk olan herkesin bebeği illa sarılık olcak diye bir şey yok di mi ya
Tebrikler canım Allah kuzunu sana bağışlasınKızlar Rabbime şükürler olsun,bugün doğumum gerçekleşti.. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsin..
Çok geçmiş olsun canimKızlar kızım daha 9 günlük ama boğaz enfeksiyonu gibi oldu galiba. Farenjit gibi. Yada sarılığı düşsün die doktor mama ve su takviyesi önerdi.. Mamayı sıcak suyu soğuk mu verdik acaba ayarlayamadık mı.. Noldu bilmiyorum ama kuzum ağlayamıyor bileememiyor yutkunamıyor.. Napıcağımızı şaşırdık. Acilde daha çok hastalık bulaşır die gitmeyelim diyoruz.. Yrn sabah doktora gideriz.. Ama sabaha kadar napıcam başına gelen tavsiyesi olan var mı
Kuzum hayırlı uğurlu olsun güle gule buyut inşallah kuzucugunuKızlar tam 23:15 de oğlumu kucağıma aldım. 3090 gr 50 cm doğdu. Sütüm gelmedi şuan emişip duruyoruz. Dualarınız için çok sağolun size hep dua ettim doğum boyunca normal ve epiduralsiz yaptım. 8cm açıklıktan sonra epidural diye inliyordum hatta inlemiyor hastaneyi yıkıyordumama herşeye değer oğlum onun kokusu elleri gözleri herşeye değer. Sakın yılmayın 3 4 saat ama herşey bitti. Ben ıkınamadım dikişim çok detaylıca yazacağım size. Dualarımdasınız.
CanımVe 3.günüm doğumda önemli sıkıntım var idrarı hiç tutamıyorum mesanem sarktıysa ben bittim varmı normal yapıp idrarını tutamayan
Canım lesitin ve masaj öneriyorlar ama doktoruna bir danış istersensut kanalları dugumlenenler neler yapıyor acil yardım imdatttt
Çok az kişi kaldık doğum yapmayan. Stres sarıyor düşündükçe. Çok şükür sağ salim kurtuldu arkadaşlar. Darısı bizlere inşallah
Canım senin yazını okuyunca daha bi korktum. Hemen tansiyon ölçtüm 12/7 dilim uyuşuk bogazima kadar ona internetten.baktim yüksek kan basıncında olur diye yazıyordu. Hemen limonlu su içtim biraz dinlendim. 10/6 cıktı. Allah ım sağlıkla sıhhatle kucagimiza almayı nasip etsin. Bende normal bir ödem var ataklarımda ama dudaklarım çok sis. Yüzüm de öyle sis falan değil o yüzden korktum. Bende sabah akşam bi tansiyon ölçmeye baslayayim
Amin bende hurma ve su içip yiyorum acaba başka var mı süt yapacak bişeyCnm lohusa şerbeti ve hurma ve bol su bende çok işe yarıyor. Allah yardım etsin başka anneler verebilir mi zorda kalirsan yardim edelim mümkün olduğunca.
Herkes humana steel Real öneriyor, bulgur yapar diye biliyorum cnm. Süt verecek anne var mı yakınında yoksa gönderilir mi acaba.Amin bende hurma ve su içip yiyorum acaba başka var mı süt yapacak bişey
Reçetesiz alınıyor mu ?Canım bizde alicaktik sipariş verip yoğun bakım.doktoru bı damla.tsvsiye etti onu aldık gerçekten oda ise yaradi yazayım sanada GALACTAGO
Aslında yıkama falan yaptımda bir türlü herşey o valize girmiyor nedense :))Kız hazırla çantanı ne olur ne olmaz :))
Hayırlı olsun gelince bizimlede paylaş lütfenŞu an mothercare deki ana kucağının siparişini veriyorumHayırla sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
Gözün aydın sağlıcakla büyüt inşallahKızlar Rabbime şükürler olsun,bugün doğumum gerçekleşti.. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsin..
Merak etme canım hemen süt kesmezler ilk bebeğimde defalarca oldum genel cerraha gidip 2 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o en en son çareYaaa süt mü kesiyolarmış yoksaay buldurayım bn o zamn ondan kesin . Eyüpte oturuyorum yakındaki avmlete falan göndereyim o zamn
Bol bol emzir doğal antibiyotik o zatenKızlar kızım daha 9 günlük ama boğaz enfeksiyonu gibi oldu galiba. Farenjit gibi. Yada sarılığı düşsün die doktor mama ve su takviyesi önerdi.. Mamayı sıcak suyu soğuk mu verdik acaba ayarlayamadık mı.. Noldu bilmiyorum ama kuzum ağlayamıyor bileememiyor yutkunamıyor.. Napıcağımızı şaşırdık. Acilde daha çok hastalık bulaşır die gitmeyelim diyoruz.. Yrn sabah doktora gideriz.. Ama sabaha kadar napıcam başına gelen tavsiyesi olan var mı
Hayırlı uzun ömrüm olsun inşallah tüm sevdiklerinle....İki gündür geriden gelip okuyorum yazılanları ben tam bitirip cevaplıyım edeyim diyene kadar ziyaretçiler geliyor eve..her gün birileri geliyor mutlaka..bir sürü okumam gereken mesaj var daha hepinizi merak ediyorum..doğum yapanlar var baya şimdiye kadar geldiğim sayfalarda.. gece 12 yi geçmiş.4 Mayıs doğum günümdü..bu sene en anlamlı doğum günümü yaşıyorum..
Mama veriliyorsa su da veriliyor diye biliyorum sadece anne sütü alan bebeklerde suya ihtiyaç YokVer dedi doktor sarılık düşsün die
Doğru söylüyorsun 1 mayıs olanlar hariç neredeyse hepsi aceleciAynen canım bi 5 gün daha beklesinoğlumda son hafta çanta hazırlamıştım. Ama şimdi erken gelenleri görünce korktum ne yalan söyleyeyim.
GöZün aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar tam 23:15 de oğlumu kucağıma aldım. 3090 gr 50 cm doğdu. Sütüm gelmedi şuan emişip duruyoruz. Dualarınız için çok sağolun size hep dua ettim doğum boyunca normal ve epiduralsiz yaptım. 8cm açıklıktan sonra epidural diye inliyordum hatta inlemiyor hastaneyi yıkıyordumama herşeye değer oğlum onun kokusu elleri gözleri herşeye değer. Sakın yılmayın 3 4 saat ama herşey bitti. Ben ıkınamadım dikişim çok detaylıca yazacağım size. Dualarımdasınız.
Bir arkadaş daha vardı canım sanırımVe 3.günüm doğumda önemli sıkıntım var idrarı hiç tutamıyorum mesanem sarktıysa ben bittim varmı normal yapıp idrarını tutamayan
Bol bol emzir sağ sıcak uygulayıp masaj yapabilirsinsut kanalları dugumlenenler neler yapıyor acil yardım imdatttt
Bende senin dediğin gibiyim bugün tüm gün ayaktaydım kızımın peşinde 3 saat parkta kaldık şuna ayaklarım şiş ve acayip ağrıyor ama her zaman böyle değil
Hahaha sende gidersin yakında kapanış bende sanırım daha ileri sat olan görmedim
canım günlerimiz yakın dediğin ödemler bende de oluyor merak etme.hatta salı temizlikçiler vardı çok ayakta kalmışım anca geçiyor şişliği.bebişinde yeri iyice daraldığı için hareket edemiyordur.allahın izniyle sıkıntı olmaz
Merhaba agustos annelerindenim.hayirli olsun bebisleriniz.heyecanla takip ediyorum dogumlari.Amin bende hurma ve su içip yiyorum acaba başka var mı süt yapacak bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?