2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet kızlar bende 26 nisanda spinal sezeryanla doğum yaptim.38. haftanın sonunda 3.250 gr oğlum dünyaya geldi.babasıda doğumda yanımızdaydi ve duygusal gecti o anlar bebek 1 haftalik oldu bile ama tabi emek harcayarak ve sarılik oldugundan bol mama takviyesi yapıyoruz.kurtardık, bundan sonra değeri düşecekmiş.genel olarak yogun günler geçirdim ancak yazıyorum. Çok arkadaşımızın doğumu oldu sanırım.hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler dilerim bizim gibi kucağına alanlarda analı babalı mutlu büyütsünler darisı bebek hasreti cekenlere ins.

Anne sütünü artırmak için ne yapmalıyız zaten bebek kuvozde bilgisi olan var mı
Cnm lohusa şerbeti ve hurma ve bol su bende çok işe yarıyor. Allah yardım etsin başka anneler verebilir mi zorda kalirsan yardim edelim mümkün olduğunca.

Hadi bakalım saglikla gelsin bebişin cnm, rabbim emanetini sağ salim kucağına göndersin ins.

sut kanalları dugumlenenler neler yapıyor acil yardım imdatttt
Benimde oldu oncelikle gece emzirmedigim icin olmuş doğumun 3. Gunü hastaneden çikmadan göğüsler taş gibi oldu.emzirme hemsiresi mastit oldugumu söyledi.çok ağrılı sekilde eliyle C sekli vererek göğsün altindan meme ucuna ve yanlardan meme ucuna masaj yapti.biraz toparlayinca tabi hala sert hastane tipi medelada sağdık.evet 10 dk soğuk havlu koyduk masajdan sonra öyle sağdık.biraz sabredeceksin.bir sefer 10 dk soguk 1 diger sefer 10 dk sicak küçük havlu tutulacak.once elinle bastırarak masaj yapıp sonra bu havluyu yapip sonra 15 er dk her iki göğsü ev tipi sağma makinasıyla sağıyorsun.emzirme hemsiresinin söyledikleri bunlar.5 gün kadar sabredin geciyor.ben 2. Gün biraz rahatlamıstım.cok zor oluyor gecmiş olsun canım.

Geçmişe bi göz attım da bizde rh uyumsuzluğu var, her ay indirekt coombs testi oluyorum, negatif çıkıyo
Korktum şimdi, uyumsuzluk olan herkesin bebeği illa sarılık olcak diye bir şey yok di mi ya
Canım bizde de alt uyusmazlik denen bisey vardı ama çok şükür sarılık olmadı merak etme inşallah olmaz

Çok geçmiş olsun canim

Kuzum hayırlı uğurlu olsun güle gule buyut inşallah kuzucugunu

Çok az kişi kaldık doğum yapmayan. Stres sarıyor düşündükçe. Çok şükür sağ salim kurtuldu arkadaşlar. Darısı bizlere inşallah

Amin amin

Canim.gunde 3 kez tansiyon ölç
Doktor bana ayaklara ve yüze dikkat dedi

Kızlar ben pompa ile rahatlatıyorum, bebiş de emiyor ama o uyurken yine dolup sertleşiyor normale döner dimi. Bir de meme diplerinde sertlik kolay geçmiyor ona masaj mi yapayım. Simdi uyku vakti bebiş uyumusken :)

Kız hazırla çantanı ne olur ne olmaz :))
Aslında yıkama falan yaptımda bir türlü herşey o valize girmiyor nedense :))

Şu an mothercare deki ana kucağının siparişini veriyorum Hayırla sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
Hayırlı olsun gelince bizimlede paylaş lütfen

Kızlar Rabbime şükürler olsun,bugün doğumum gerçekleşti.. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsin..
Gözün aydın sağlıcakla büyüt inşallah

Yaaa süt mü kesiyolarmış yoksa ay buldurayım bn o zamn ondan kesin . Eyüpte oturuyorum yakındaki avmlete falan göndereyim o zamn
Merak etme canım hemen süt kesmezler ilk bebeğimde defalarca oldum genel cerraha gidip 2 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o en en son çare

Bol bol emzir doğal antibiyotik o zaten

Hayırlı uzun ömrüm olsun inşallah tüm sevdiklerinle....

Ver dedi doktor sarılık düşsün die
Mama veriliyorsa su da veriliyor diye biliyorum sadece anne sütü alan bebeklerde suya ihtiyaç Yok

Aynen canım bi 5 gün daha beklesin oğlumda son hafta çanta hazırlamıştım. Ama şimdi erken gelenleri görünce korktum ne yalan söyleyeyim.
Doğru söylüyorsun 1 mayıs olanlar hariç neredeyse hepsi aceleci

GöZün aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Ve 3.günüm doğumda önemli sıkıntım var idrarı hiç tutamıyorum mesanem sarktıysa ben bittim varmı normal yapıp idrarını tutamayan
Bir arkadaş daha vardı canım sanırım minikoglan yanlış hatırlamıyorsam

sut kanalları dugumlenenler neler yapıyor acil yardım imdatttt
Bol bol emzir sağ sıcak uygulayıp masaj yapabilirsin

Sağ olun kızlar biraz rahatladım olumsuz şeyler duyunca insan direkt etkileniyor. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah

Sütün artması için arkadaşların dediklerinin dışında ben dereotu ve havucu duydum kızlar. Bunları da tüketmeyi deneyebilirsiniz.
Bir de arkadaşım Solgar Brewer's Yeast with witamin B12 kullanmış ve hâlâ kullanıyor. Onu da bir araştırın isterseniz.

Amin bende hurma ve su içip yiyorum acaba başka var mı süt yapacak bişey
Merhaba agustos annelerindenim.hayirli olsun bebisleriniz.heyecanla takip ediyorum dogumlari.
Helva, bulgur pilavi, bol yesillik, su iyi sut yapiyordu ilkinde bende.petibor biskuviyi de duymustum denemedim.tabii az stres ve bebegi doyurmaya odaklanmakta.herkese bol sutler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…