2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben pompa ile rahatlatıyorum, bebiş de emiyor ama o uyurken yine dolup sertleşiyor normale döner dimi. Bir de meme diplerinde sertlik kolay geçmiyor ona masaj mi yapayım. Simdi uyku vakti bebiş uyumusken :)
Canım sıcak suyla masaj yap duşta
Sonradan düzene girecekmiş bu durum. Inşallah girer ya ben de sertlikten duramiyorum süt dolunca

Şu an mothercare deki ana kucağının siparişini veriyorum Hayırla sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

Hadi hayırlı olsun Can'ım. Güle güle kullanın. Gri olanı veriyorsun dimi 299 olan?
Ben de 199 olanı vermeyi düşünüyorum kartın günü gelince 159 olandan internette Yok malesef

hayırlısı olsun kuzum.. senin de takvim gitmiş. Ben 40'ı geçirmeyeceğim ,ptesi kontrol sonrası hala açılma yok ise sezaryen tarihi almayı planlıyoruz. çok daraldım beklemekten
Ben de geçirmek istemiyordum ama suyu falan iyi diyince artık bekleyeyim dedim . Sabrım da kalmadı gerçekten .

Canim benım çok dikkat et . Yollarda giderken. Son günlerimiz. Seninde tansiyonun yukselmeye başlamış. Ben bugün den itibaren içmesuyu ma limon katicam. Carsamba Doktora gidene kadar.

İnşallah yoktur gebelik zehirlenmesi içini ferah tut canım benim.

Şu ütü işi çok zor oluyor. Sana yardımcı olâbilecek kimse yok mu. Karnım çok acıyor mesela benim. Az bir utu yapsam bile.
Daha iyiyken 1 ay öncesi tüm hazırlıklari bitirdim.
Annem babam yaşlı dolanamiyorlar fazla. Eşim hiç anlamıyor.bir yere göndersem sürekli arar bumu bumu. En iyisi erkenden tamamladim herşeyi mi. Çalışıyorken çoğu şeyi internet ten aldım.

Geçen gün Hakmar market ten büyüteçli tırnak makası aldım bebiş için. Guzel icat aklınızda bulunsun.

Canım sıcak suyla masaj yap duşta
Sonradan düzene girecekmiş bu durum. Inşallah girer ya ben de sertlikten duramiyorum süt dolunca
Duş ameliyattan bir gün sonra aldım korkarak bugün bir daha alacağım çok duramam, kolay değil ki kardeşim yıkıyor Duş alırken dikişlerin üstünü su geçirmez bantla kalıyor musunuz? Ben hala bakmadim dikis yerine. Bu gece uyudum iki saat bebiş uyuyunca ama uyandığımda cocuk nefes almiyo zannedip sarstim, korku icindeyim

Cok geçmiş olsun
Benimde 36. Hafta.

Dün aksam .saat tuttum tam 10 dk bir karnım taş gibi kasılıyordu. 1 saat ten fazla sürdü. Sonra uzandım kasilma araları arttı.

Acaba gitsem mi böyle bir şey tekrarlar ise .

Hamile iken hareket ediyor mu.
Doğunca nefes alıyor mu
İşimiz çok zor valla kızlar

Yok canım ilk bebekte annem gelmişti. Şimdi söyleme gereği duymuyorum biliyor ne olacağını. Zaten annemden evime geceli çok olmadı. Kardeşimin esi de hamile ama o daha kıymetli oldu. Bende gördükçe içleniyorum zaten ağlamaya yer arıyorum aman kalsın. Kendi yağımda kavrulayim. Ya yanarım ya çiğ kalırım ama belli mi olur belki tam kararında olurum
Şu önümüzdeki 3-5 günü atlatsam tamam aslında. Bu gece yine düzensiz ama sağlam sancılar girdi. Rahatlamak istersen bi acile git sancıların olduğunda.

Hamile iken hareket ediyor mu.
Doğunca nefes alıyor mu
İşimiz çok zor valla kızlar
Ah sorma aklım çıkiyor eşim gece kalkıp beni uyutacak sözde alarm kuruyo ama kalkmıyor nasıl bir rahatlık ben uyanmadan ona güvenip Allah korusun. Bebiş uyuyunca uyumaya başladım dün gece tabi ağrı içinde ama iyi geldi. Ödemim az inmis 1.5 kilo gitmis. Uyku hareket olsa kütük gibi ayaklar inecek galiba.

Canım senin 1. normal doğumdu bu da öyle olacak değil mi? Doktoruna söyle iyi takip edilsin her zaman 10/7 olan benim tansiyonum bile dün sancılar başladığında 13/8 di normal dediler hatta ben benim için normal değil çok çok yüksek dedim...sancılar tansiyonu yükseltiyor

Gece bi daha ölçtüler 77ydi sabah da bebek doktoru geldi sorun yok çıkabilirsiniz dedi...şekerden etkilenmemiştir diye düşünüp rahatlamak istiyorum artık aylardır mahfolduk

Canım vallaha herkes doğum yapınca ben çatıyi faln unuttum direkt doğuma odaklandim:) normal doğum istiyorum bir de çatıyi kafaya takarsam doğumda napcambirazdan doktora gtcem baklm neler olcak. Hareketsiz olması beni de çok korkutuyor.Rabbim tez zamnda sağlıklı sihhatli kucagiimza almayi nasip etsin

Bende nst için gitcem doktora pazartesi de doğum nasipse ama içimde bi endişe korku var tecrübeli de olsam buna engel olamiyorum ki korkmami gerektircek bi durumda yok ama cok az zaman kaldı diye sanırım

Ah canım kasılma filan olsa geçer diye beklerdim ama belim öyle şiddetli ağrıdı ki tarifi yok açılma kontrolünden sonra vajinamda hafif hafif sızlamaya başladı. Içim rahat etsin dersen bi nstye girersin evde insan kurdukça daha kötü oluyor

Kızlar sizde de sık tuvalete çıkma ve geceleri de 5 dk falan kasıklara bıçak saplanması oluyor mu

Canım evet normal doğum olacak inşallah. Benimde tasiyonum düşüktür genelde dün gece 12/7 cıktı bilmiyorum ki bu kadar yükseklikte rahatsız eder mi. Ama şu var dün geceki korku ve tedirginlikle sancim çoğaldı. Sancim çoğaldıkça korkum arttı. Böyle bi kısır döngü ile geceyi atlattık. Şükür. Şu dilime de bi çare bulsaydım keşke. Ben çay içerken yaktım diye düşünüyordum sonra hatırladım çay içmedim ki

Gece bi daha ölçtüler 77ydi sabah da bebek doktoru geldi sorun yok çıkabilirsiniz dedi...şekerden etkilenmemiştir diye düşünüp rahatlamak istiyorum artık aylardır mahfolduk

Siz şimdi taburcu mu oldunuz. Maşallah masallah sekerin çıkmamasına çok sevindim darısı basimiza. Sana izlenecek yol konusunda birşey denildi mı?
Şeker hamileligimizin içine etti. Ama bu tansiyon şekeri sollayacak sanki.

Ödem son 2 haftada sürekli vardı ama hep aynı seviyede değildi. Mesela bol eşofman giydiğimde daha az hamile taytı giydigimde daha çok şişiyordu ataklarım ve bacaklarım. Bana da 1 doktor normal dedi ama elle muayene eden dr zehirlenme dedi müdahale etti. Yani şuna dikkat edin, ödem deyip geçmeyin. Me yapın edin 2 güne bir idrara vs baktırın. Benim 2 gün önceki değerim tertemizdi ama 2 gün sonrası azrailin elinden aldık dedi hem kadın doğum uzmanı hem kardiyolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…