- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.281
Sicak havluyla masaj yapin goguslerinize ve sicak dus alin.sut kanalları dugumlenenler neler yapıyor acil yardım imdatttt
Canım sıcak suyla masaj yap duştaKızlar ben pompa ile rahatlatıyorum, bebiş de emiyor ama o uyurken yine dolup sertleşiyor normale döner dimi. Bir de meme diplerinde sertlik kolay geçmiyor ona masaj mi yapayım. Simdi uyku vakti bebiş uyumusken :)
Cok şükür cnm ikimizde iyiyiz evet emiyor. Allah'tan sütüm geldi.Canım onu açılma olmadan yapmamak gerekiyor diye biliyordum hatta söyledim doğuma giderken suya koyulup dua okunuyor diye. Sağlık olsun şu anda agrin sizin nasıl. Bebis nasıl emebiliyor mu
Şu an mothercare deki ana kucağının siparişini veriyorumHayırla sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
Ben de geçirmek istemiyordum ama suyu falan iyi diyince artık bekleyeyim dedim . Sabrım da kalmadı gerçekten .hayırlısı olsun kuzum.. senin de takvim gitmiş. Ben 40'ı geçirmeyeceğim ,ptesi kontrol sonrası hala açılma yok ise sezaryen tarihi almayı planlıyoruz. çok daraldım beklemekten
Canım nerde hazırlıklar bitecek. Ev oğlum birde hazırlıklar zor oluyor. Bugün ütüye başladım onu bitirebilirsem yarın çantam için hazırlık yapacağım yarın kuaför olayı da var ve evimin yakınında da değil.kuaforum 2 vasıta değiştireceğim annemlerin orada gece orada kalırım diyordum ama sancilarim sağolsun çok tedirgin ediyor.
Birde öküzün aklına karpuz kabuğu sokar gibi doktor aklıma gebelik zehirlenmesini soktu. Yoktur diyorum ama çok tedirginim. Son 17 gün ama ömrüm bu 17 günde tükenecek sanki
Sen ne durumdasın canım hazırlıkların tamam mi
Duş ameliyattan bir gün sonra aldım korkarak bugün bir daha alacağım çok duramam, kolay değil ki kardeşim yıkıyorCanım sıcak suyla masaj yap duşta
Sonradan düzene girecekmiş bu durum. Inşallah girer ya ben de sertlikten duramiyorum süt dolunca
Cok geçmiş olsunDoğum yapan güzel anneler hepinizi cok tebrik ediyorum. Akşam üzeri belimde öyle şiddetli agrilar oldu ki dayanamadik hastaneye gittik. Nst de sanci cikti 1cm açıklık var dediler kabus gibi 3 saat geçirdim ağrıdan serum ve agri kesici verdiler rahatladim biraz36. Haftadayim 38 e kadar bari dursun istiyoruz korkularim artti iyice.
Hamile iken hareket ediyor mu.Duş ameliyattan bir gün sonra aldım korkarak bugün bir daha alacağım çok duramam, kolay değil ki kardeşim yıkıyorDuş alırken dikişlerin üstünü su geçirmez bantla kalıyor musunuz? Ben hala bakmadim dikis yerine. Bu gece uyudum iki saat bebiş uyuyunca ama uyandığımda cocuk nefes almiyo zannedip sarstim, korku icindeyim
Canim benım çok dikkat et . Yollarda giderken. Son günlerimiz. Seninde tansiyonun yukselmeye başlamış. Ben bugün den itibaren içmesuyu ma limon katicam. Carsamba Doktora gidene kadar.
İnşallah yoktur gebelik zehirlenmesi içini ferah tut canım benim.
Şu ütü işi çok zor oluyor. Sana yardımcı olâbilecek kimse yok mu. Karnım çok acıyor mesela benim. Az bir utu yapsam bile.
Daha iyiyken 1 ay öncesi tüm hazırlıklari bitirdim.
Annem babam yaşlı dolanamiyorlar fazla. Eşim hiç anlamıyor.bir yere göndersem sürekli arar bumu bumu. En iyisi erkenden tamamladim herşeyi mi. Çalışıyorken çoğu şeyi internet ten aldım.
Geçen gün Hakmar market ten büyüteçli tırnak makası aldım bebiş için. Guzel icat aklınızda bulunsun.
Ah sorma aklım çıkiyor eşim gece kalkıp beni uyutacak sözde alarm kuruyo ama kalkmıyor nasıl bir rahatlık ben uyanmadan ona güvenip Allah korusun. Bebiş uyuyunca uyumaya başladım dün gece tabi ağrı içinde ama iyi geldi. Ödemim az inmis 1.5 kilo gitmis. Uyku hareket olsa kütük gibi ayaklar inecek galiba.Hamile iken hareket ediyor mu.
Doğunca nefes alıyor mu
İşimiz çok zor valla kızlar
Canım senin 1. normal doğumdu bu da öyle olacak değil mi? Doktoruna söyle iyi takip edilsin her zaman 10/7 olan benim tansiyonum bile dün sancılar başladığında 13/8 di normal dediler hatta ben benim için normal değil çok çok yüksek dedim...sancılar tansiyonu yükseltiyorCanım nerde hazırlıklar bitecek. Ev oğlum birde hazırlıklar zor oluyor. Bugün ütüye başladım onu bitirebilirsem yarın çantam için hazırlık yapacağım yarın kuaför olayı da var ve evimin yakınında da değil.kuaforum 2 vasıta değiştireceğim annemlerin orada gece orada kalırım diyordum ama sancilarim sağolsun çok tedirgin ediyor.
Birde öküzün aklına karpuz kabuğu sokar gibi doktor aklıma gebelik zehirlenmesini soktu. Yoktur diyorum ama çok tedirginim. Son 17 gün ama ömrüm bu 17 günde tükenecek sanki
Sen ne durumdasın canım hazırlıkların tamam mi
Gece bi daha ölçtüler 77ydi sabah da bebek doktoru geldi sorun yok çıkabilirsiniz dedi...şekerden etkilenmemiştir diye düşünüp rahatlamak istiyorum artık aylardır mahfoldukÇok sevindim canım şekerle ilgili sorunu olmamasına. Dünkü doktorla gebelik zehirlenmesi muhabbetinden sonra içimi.bi korku aldı. Bide bir süredir dil uyuşması yaşıyorum bazen dil ucu oluyor bazen bogazima kadar uzayabiliyor uyuşma. Çok tedirginim. Şu hazirliklarimi tamamlasaydım keşke. Fakat şu anda dehşet bir sancim var.
Canım vallaha herkes doğum yapınca ben çatıyi faln unuttum direkt doğuma odaklandim:) normal doğum istiyorum bir de çatıyi kafaya takarsam doğumda napcambirazdan doktora gtcem baklm neler olcak. Hareketsiz olması beni de çok korkutuyor.Rabbim tez zamnda sağlıklı sihhatli kucagiimza almayi nasip etsinInşallah bir sıkıntı yoktur canım ya. Yer daraldı hareketleri az hissetmeniz normal diyorlar ama bir yandan da doktor hareketlerde azalma olursa gel diyor. Tedirgin oluyorum o yüzden.
Daha zamanımız var ama herkes doğurunca biz de gelsin diye bekliyoruz herhaldeo da stres yapıyor
Çatı muayenesini geçen hafta oldum ben. 2 saniye sürüyor. Tedirgin oluyordum nasıl olacak diye. Doktor 2 parmağını soktu canım acıdı "ahh" dedim bittiinşallah kolay geçer senin de.
Ah canım kasılma filan olsa geçer diye beklerdim ama belim öyle şiddetli ağrıdı ki tarifi yokCok geçmiş olsun
Benimde 36. Hafta.
Dün aksam .saat tuttum tam 10 dk bir karnım taş gibi kasılıyordu. 1 saat ten fazla sürdü. Sonra uzandım kasilma araları arttı.
Acaba gitsem mi böyle bir şey tekrarlar ise .
Canım senin 1. normal doğumdu bu da öyle olacak değil mi? Doktoruna söyle iyi takip edilsin her zaman 10/7 olan benim tansiyonum bile dün sancılar başladığında 13/8 di normal dediler hatta ben benim için normal değil çok çok yüksek dedim...sancılar tansiyonu yükseltiyor
Gece bi daha ölçtüler 77ydi sabah da bebek doktoru geldi sorun yok çıkabilirsiniz dedi...şekerden etkilenmemiştir diye düşünüp rahatlamak istiyorum artık aylardır mahfolduk
Ödem son 2 haftada sürekli vardı ama hep aynı seviyede değildi. Mesela bol eşofman giydiğimde daha az hamile taytı giydigimde daha çok şişiyordu ataklarım ve bacaklarım. Bana da 1 doktor normal dedi ama elle muayene eden dr zehirlenme dedi müdahale etti. Yani şuna dikkat edin, ödem deyip geçmeyin. Me yapın edin 2 güne bir idrara vs baktırın. Benim 2 gün önceki değerim tertemizdi ama 2 gün sonrası azrailin elinden aldık dedi hem kadın doğum uzmanı hem kardiyologÖdem sürekli mi vardı yoksa ayakta kalınca, oturunca falan mı?
Benim de oluyor özellikle sağ ayağım ve ayak bileğimde. Ellerde uyuşma da oluyor. Ama mesela bugün ödem yoktu her zaman aynı değil yani. 2 doktora sordum normal dedi. Ama şimdi sizden sonra çok tedirgin oldum. Inşallah doğumda bir sıkıntı yasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?