- 11 Eylül 2017
- 417
- 638
- 33
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.301
Humana still tee ve Galactago damla. İkisi de bitkisel. Küvezde bebeğini emzirmiyor musun? Ben 2 saate bir yanına girip emsiriyorum. Çok sütüm yok ama artacak inşallah emdikçeAnne sütünü artırmak için ne yapmalıyız zaten bebek kuvozde bilgisi olan var mı
Çok geçmiş olsun canım, çok kötu olmuş ama şu an bebegin ve senin iyi olmana sevindim.
Ben hamile ligimin basindan beri kan sulandırıcı iğne ve ilac kullandigim için.
Odem problemi yasamamistim çok. 2 gündür tamamen kestik ve bende odem başladi. Baştan beri 10-6 olan tansiyonum evde 1saat önce ölçüm yaptim. 12-7 idi. O bile farketti. Ensemde birden bire ates çıkmaya başladı. Baş ağrısı peşine. Gebelik okulunda öğrendiğim için biliyordum. Hemen yarim limon ictim. Yarim saat sonra baktım yavaş yavaş düşmeye başladı.
Yarın yine aynısı olursa doktora giderim.
1 saat sonra yine ölçerim. 14_9 şu sanırım acile gitmek için tansiyon tuyüksekli
Canım cevap verdiker mi bilmiyorum ama bu kan uyuşmazlığı anne bebek ve baba arasında oluyor yani ben 0rh+ eşim ab+ kızımız b+ ikimizin kanını da almamış . Anne be baba aradındaki uyuşmazlık değil . Ama çok tehlikeli bişey değil sanırım sadece sarılık konusunda uyardı sık sık emzir dedi . Ve yatarak emzirme sen hep oturarak emzir dediGeçmişe bi göz attım da bizde rh uyumsuzluğu var, her ay indirekt coombs testi oluyorum, negatif çıkıyo
Korktum şimdi, uyumsuzluk olan herkesin bebeği illa sarılık olcak diye bir şey yok di mi ya
Az kaldı annesi sende katılcaksın aramıza sonra bi düzen oturtcaz yine burda dolaşcaz sürekliHey gidi heyyy bir zamanlar buralar dutluktu
Hepi topu kaç kişi kaldık şurda.
Tatlım bizim de 63-67-73 gitti şekerimiz ilk gün bebiş 4 kilo olunca normal dedi sonra hiç bırakmadi memeyi 1 saat falan 90 olmuş :) hay maşallah tosuna evine git artık dediler benimde şekerim çok düşük değildi aklımda soru işareti ydi. İşitme testini geçtik ama doktor kalbinde üfürüm var gibi Yenidogan da görülür geçer pazartesi tekrar bakalım dedi ama ben dayanamadım ağlamaya başladım. Sonra tekrar tekrar bebişi solunum testine koydu yüksek ihtimal ile geçici dedi. Bebislerde birşey olmasın Allah'ın izniyle.Gece bi daha ölçtüler 77ydi sabah da bebek doktoru geldi sorun yok çıkabilirsiniz dedi...şekerden etkilenmemiştir diye düşünüp rahatlamak istiyorum artık aylardır mahfolduk
Canım çok sevindim gözün aydın :)en kısa zamnda iyileşirsin inşallahKızlar tam 23:15 de oğlumu kucağıma aldım. 3090 gr 50 cm doğdu. Sütüm gelmedi şuan emişip duruyoruz. Dualarınız için çok sağolun size hep dua ettim doğum boyunca normal ve epiduralsiz yaptım. 8cm açıklıktan sonra epidural diye inliyordum hatta inlemiyor hastaneyi yıkıyordumama herşeye değer oğlum onun kokusu elleri gözleri herşeye değer. Sakın yılmayın 3 4 saat ama herşey bitti. Ben ıkınamadım dikişim çok detaylıca yazacağım size. Dualarımdasınız.
GALACTAGO damla.al.canim eczaneden bide bol meyve ve suAnne sütünü artırmak için ne yapmalıyız zaten bebek kuvozde bilgisi olan var mı
Ayy canım harikasın valla :) eşime aldırırım ordan o zamn . Sağıyorum mememi bi müddet sonra süt çıkmıyor . Ama kızıma verince o memeyi baya içiyor :)Aaa yakınmışsın bana ben de gaziosmanpaşadauım. Vialand de eczane kırmızı var ben ordan aldım internette telefonu var hatta ara sor direk solgar ın lesitini diye. Korkma ayrıca sıkıntı olmaz sen sağ bol bol tıkanıklık varsa açılsın. Memeler dolu kalmasın , en kötü bulamazsan haberleşelim benim şişe duruyor olduğu gibi içinden 4-5 tablet kullandım toplamda 100 tablet var paylaşırız
Doğru diyosun yenidoğan yoğun bakım doktoruna süt arttırıcı bişey varmı dediğimizde yazmışti ki gerçekten işe yarıyorBu Damla’yı da biliyorum evet ama bu süt artırıcı bir damla işlev olarak lesitinden farklı birşey yani. Lesitini sütün memeyi tıkayıp akmadıgı memelerin dolu olduğu fakat sağdığında süt gelmediği tıkanma durumlarında dedim ben. Meme boşsa süt yoksa lesitin zaten bir işe yaramazdurumun ne olduğunu iyi bilmek ona göre kullanmak lazım
Bebeğe zararı olmamış sen de bir süre dikkat edip yükleme falan yaptırarak durumunu takip et dedi...ben 40ımız çıkana kadar devam diyorum inşallah tozu da izi de kalmasın şekerin bizde...şekerin takibi daha kolaymış sanki canım tansiyona göre baksana neden yükselecegi de belli olmuyor herhangi bir yerindeki ağrı bile yükseltebiliyormuş mesela doğum sancısıCanım evet normal doğum olacak inşallah. Benimde tasiyonum düşüktür genelde dün gece 12/7 cıktı bilmiyorum ki bu kadar yükseklikte rahatsız eder mi. Ama şu var dün geceki korku ve tedirginlikle sancim çoğaldı. Sancim çoğaldıkça korkum arttı. Böyle bi kısır döngü ile geceyi atlattık. Şükür. Şu dilime de bi çare bulsaydım keşke. Ben çay içerken yaktım diye düşünüyordum sonra hatırladım çay içmedim ki
Siz şimdi taburcu mu oldunuz. Maşallah masallahsekerin çıkmamasına çok sevindim darısı basimiza. Sana izlenecek yol konusunda birşey denildi mı?
Şeker hamileligimizin içine etti. Ama bu tansiyon şekeri sollayacak sanki.
Alınır canım çünkü vitamin takviyesiReçetesiz alınıyor mu ?
Canim benim kan grubu negatif esiminki pozitif oldugu icin uyusmazlik var kizimda babasinin kan grubu oldugu icin sarilik oldu gececek ins surekli emziriyorumCNım sizde de mi var kan uyuşmazlığı . Yani kan grupları aynı değil dimi ? Bize öyle dedi doktor bubyatz bebekler daha çabuk sarılık olurmuş
Bende çarşamba dusa girdim bant vardı ama şu aldı eşim değiştirdi bandı dünden kontörlde doktor çıkarttı artık açık kalicak dedi sadece ıslak bırakma yeter bu arada ultrasonla iç dikisine baktimi doktorDuş ameliyattan bir gün sonra aldım korkarak bugün bir daha alacağım çok duramam, kolay değil ki kardeşim yıkıyorDuş alırken dikişlerin üstünü su geçirmez bantla kalıyor musunuz? Ben hala bakmadim dikis yerine. Bu gece uyudum iki saat bebiş uyuyunca ama uyandığımda cocuk nefes almiyo zannedip sarstim, korku icindeyim
Sağol canım ama süt arttırmak içinmiş galiba sofiarya öyle yazmış . Bnde braz fazlası var sanırım çok çabuk doluyor memişler . Sen ne yaptın kızın nasılAlınır canım çünkü vitamin takviyesi
Bide ben okusaydim cok birikti kimler dogurdu ozet gecinOhh bebiş uyurken sonunda bütün sayfaları okudum
Anladım canım bzmki daha farklı uyuşmazlık annenin de babanında kan grubunu almamış . Sarılık olmadık çok şükür şuan iyiyiz . Bnde sürekli emziriyorum olmasın diye .sizin sarılık geçer inşallah en kısa zamandaCanim benim kan grubu negatif esiminki pozitif oldugu icin uyusmazlik var kizimda babasinin kan grubu oldugu icin sarilik oldu gececek ins surekli emziriyorum
Canım ben yan yatıyorum sırtım.benimde agriyo ama oda tam.dik yuruyememkten bide ben süt sağiyorum ister istemez kamburlasiyorum uzaninca biraz rahatlatiyoKızlar bu sırt ağrısı bir ben de mi var, hamilelikte başladi bebeğin yükünden dedim ama şimdi daha sola yatamayinca geriye uzanmak da ölüm oluyorgecer deyin ya.bir de tam uzanamiyorum dikis yeri ağrıyor nasıl yatıyorsunuz sezeryan olan anneler.
İnat edip okuyosun ama aklında hiç birley kalmıyor emin olBide ben okusaydim cok birikti kimler dogurdu ozet gecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?