2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Anne sütünü artırmak için ne yapmalıyız zaten bebek kuvozde bilgisi olan var mı
Humana still tee ve Galactago damla. İkisi de bitkisel. Küvezde bebeğini emzirmiyor musun? Ben 2 saate bir yanına girip emsiriyorum. Çok sütüm yok ama artacak inşallah emdikçe

Yeni gördüm yazdıgını, umarım geç kalmadan doktora gitmişsindir. Limon falan geçisi çözüm. Lütfen doktora gitmiş ol

Geçmişe bi göz attım da bizde rh uyumsuzluğu var, her ay indirekt coombs testi oluyorum, negatif çıkıyo
Korktum şimdi, uyumsuzluk olan herkesin bebeği illa sarılık olcak diye bir şey yok di mi ya
Canım cevap verdiker mi bilmiyorum ama bu kan uyuşmazlığı anne bebek ve baba arasında oluyor yani ben 0rh+ eşim ab+ kızımız b+ ikimizin kanını da almamış . Anne be baba aradındaki uyuşmazlık değil . Ama çok tehlikeli bişey değil sanırım sadece sarılık konusunda uyardı sık sık emzir dedi . Ve yatarak emzirme sen hep oturarak emzir dedi

Gece bi daha ölçtüler 77ydi sabah da bebek doktoru geldi sorun yok çıkabilirsiniz dedi...şekerden etkilenmemiştir diye düşünüp rahatlamak istiyorum artık aylardır mahfolduk
Tatlım bizim de 63-67-73 gitti şekerimiz ilk gün bebiş 4 kilo olunca normal dedi sonra hiç bırakmadi memeyi 1 saat falan 90 olmuş :) hay maşallah tosuna evine git artık dediler benimde şekerim çok düşük değildi aklımda soru işareti ydi. İşitme testini geçtik ama doktor kalbinde üfürüm var gibi Yenidogan da görülür geçer pazartesi tekrar bakalım dedi ama ben dayanamadım ağlamaya başladım. Sonra tekrar tekrar bebişi solunum testine koydu yüksek ihtimal ile geçici dedi. Bebislerde birşey olmasın Allah'ın izniyle.

Canım çok sevindim gözün aydın :)en kısa zamnda iyileşirsin inşallah

Kızlar bu sırt ağrısı bir ben de mi var, hamilelikte başladi bebeğin yükünden dedim ama şimdi daha sola yatamayinca geriye uzanmak da ölüm oluyor gecer deyin ya.bir de tam uzanamiyorum dikis yeri ağrıyor nasıl yatıyorsunuz sezeryan olan anneler.

Ayy canım harikasın valla :) eşime aldırırım ordan o zamn . Sağıyorum mememi bi müddet sonra süt çıkmıyor . Ama kızıma verince o memeyi baya içiyor :)

Doğru diyosun yenidoğan yoğun bakım doktoruna süt arttırıcı bişey varmı dediğimizde yazmışti ki gerçekten işe yarıyor
Düzeltme için teşekkür ederim :)

Bebeğe zararı olmamış sen de bir süre dikkat edip yükleme falan yaptırarak durumunu takip et dedi...ben 40ımız çıkana kadar devam diyorum inşallah tozu da izi de kalmasın şekerin bizde...şekerin takibi daha kolaymış sanki canım tansiyona göre baksana neden yükselecegi de belli olmuyor herhangi bir yerindeki ağrı bile yükseltebiliyormuş mesela doğum sancısı Allah korusun bizi ve bebişleri...son zamanlar gerginlik tedirginlik hat safhada oluyor

CNım sizde de mi var kan uyuşmazlığı . Yani kan grupları aynı değil dimi ? Bize öyle dedi doktor bubyatz bebekler daha çabuk sarılık olurmuş
Canim benim kan grubu negatif esiminki pozitif oldugu icin uyusmazlik var kizimda babasinin kan grubu oldugu icin sarilik oldu gececek ins surekli emziriyorum

Bende çarşamba dusa girdim bant vardı ama şu aldı eşim değiştirdi bandı dünden kontörlde doktor çıkarttı artık açık kalicak dedi sadece ıslak bırakma yeter bu arada ultrasonla iç dikisine baktimi doktor

Canim benim kan grubu negatif esiminki pozitif oldugu icin uyusmazlik var kizimda babasinin kan grubu oldugu icin sarilik oldu gececek ins surekli emziriyorum
Anladım canım bzmki daha farklı uyuşmazlık annenin de babanında kan grubunu almamış . Sarılık olmadık çok şükür şuan iyiyiz . Bnde sürekli emziriyorum olmasın diye .sizin sarılık geçer inşallah en kısa zamanda

Canım ben yan yatıyorum sırtım.benimde agriyo ama oda tam.dik yuruyememkten bide ben süt sağiyorum ister istemez kamburlasiyorum uzaninca biraz rahatlatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…