- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.321
Sırt ağrım yok benim canım genelde sırt üstü yatıyorum yanmıma dönüp yatmak istiyorum ama kalkanlar engelliyor benim sezeryan ağrılarım geçti çok şükür eğer ani kalkarsam yataktan dikişimin bir tarafında batma oluyor o da her zaman değilKızlar bu sırt ağrısı bir ben de mi var, hamilelikte başladi bebeğin yükünden dedim ama şimdi daha sola yatamayinca geriye uzanmak da ölüm oluyorgecer deyin ya.bir de tam uzanamiyorum dikis yeri ağrıyor nasıl yatıyorsunuz sezeryan olan anneler.
Evet kuzum 299 olan griyi sipariş verdim. İnşallah memnun kalırız. Gelince yazarım burdan. Otomatik sallanıyormuş. Bebişi sallamayı düşünmüyorum ama ilk 4 ay gaz sancısı olursa diye belki işe yarar dedim
Hadi hayırlı olsun Can'ım. Güle güle kullanın. Gri olanı veriyorsun dimi 299 olan?
Ben de 199 olanı vermeyi düşünüyorum kartın günü gelince159 olandan internette Yok malesef
Öyleymiş kuzum sen lesitin al en iyisiSağol canım ama süt arttırmak içinmiş galiba sofiarya öyle yazmış . Bnde braz fazlası var sanırım çok çabuk doluyor memişler . Sen ne yaptın kızın nasıl
Canım bizdede ben ab+ eşim 0+ oglumda a+ benden a eşimden 0 almıs oluyo sizinde eşinden b senden 0 almıs oluyo mu nesi uyusmazlık kiCanım cevap verdiker mi bilmiyorum ama bu kan uyuşmazlığı anne bebek ve baba arasında oluyor yani ben 0rh+ eşim ab+ kızımız b+ ikimizin kanını da almamış . Anne be baba aradındaki uyuşmazlık değil . Ama çok tehlikeli bişey değil sanırım sadece sarılık konusunda uyardı sık sık emzir dedi . Ve yatarak emzirme sen hep oturarak emzir dedi
Bide ben okusaydim cok birikti kimler dogurdu ozet gecin
Ben dogum yaptiktan sonra hatlar koptu cnm pek giremedimtired toist @arbicigaci Belirtisiznesne minikoglan hatırladıklarım bunlar cnm ama sen nerde bıraktın doguranları
Hayatim70 merhaba buyüteçli tirnak makası nedir :) ne kadar fiyatı internetten alayım degil mi e bebekte ben görmedim.Canim benım çok dikkat et . Yollarda giderken. Son günlerimiz. Seninde tansiyonun yukselmeye başlamış. Ben bugün den itibaren içmesuyu ma limon katicam. Carsamba Doktora gidene kadar.
İnşallah yoktur gebelik zehirlenmesi içini ferah tut canım benim.
Şu ütü işi çok zor oluyor. Sana yardımcı olâbilecek kimse yok mu. Karnım çok acıyor mesela benim. Az bir utu yapsam bile.
Daha iyiyken 1 ay öncesi tüm hazırlıklari bitirdim.
Annem babam yaşlı dolanamiyorlar fazla. Eşim hiç anlamıyor.bir yere göndersem sürekli arar bumu bumu. En iyisi erkenden tamamladim herşeyi mi. Çalışıyorken çoğu şeyi internet ten aldım.
Geçen gün Hakmar market ten büyüteçli tırnak makası aldım bebiş için. Guzel icat aklınızda bulunsun.
Canım sırt agrısı emzirdigimizden devam ediyormuş, benim doktor öyle dedi. İlk günler dayanamadım agrısına parol kullandım.. yan yatamadım rahmim sağa sola düşüyor gibiydi, hep sırt üstü yattım, kalkacağım zaman yardım istedim. Duşta ameliyat yerini kapatayım demişsin, kapatmamak lazım diye biliyorum , sudaki oksijen tedavi edici oluyormuş. Bir de hasta gibi yatma daha çok agrı oluyor, ben iyiyim diye telkin et kendini kalk dolaş evin içinde, küçük işler yap bak gör çok daha çabuk iyi olacaksınKızlar bu sırt ağrısı bir ben de mi var, hamilelikte başladi bebeğin yükünden dedim ama şimdi daha sola yatamayinca geriye uzanmak da ölüm oluyorgecer deyin ya.bir de tam uzanamiyorum dikis yeri ağrıyor nasıl yatıyorsunuz sezeryan olan anneler.
Benim bandımı ertesi gün söktüler Valla, iç dikiş de bakmadı. Kontrolde karşıdan baktı sadece elini bile sürmedi.. 2,5 ay sonra gel dediBende çarşamba dusa girdim bant vardı ama şu aldı eşim değiştirdi bandı dünden kontörlde doktor çıkarttı artık açık kalicak dedi sadece ıslak bırakma yeter bu arada ultrasonla iç dikisine baktimi doktor
Bende şaşırdım ultrasonla bakinca oğlumda hı bakmamismi doktor bide estetik dikiş yapmış çok mutluyum :) diğeri tegee atmış gibiydi Allah'tan sonra düzelmişti :))Benim bandımı ertesi gün söktüler Valla, iç dikiş de bakmadı. Kontrolde karşıdan baktı sadece elini bile sürmedi.. 2,5 ay sonra gel dedi
İnşallah en kısa zamnda evinize dönersiniz çok gecmiş olsunÖyleymiş kuzum sen lesitin al en iyisi
Kızım daha iyiye gidiyor canım ağızdan beslenme hortumu çıkmıştı dün sadece kuvezde içi oksijen desteği Aliyo dün biberon deniceklermi inşallah almıştır bidaha sokmazlar beslenme hortumunu
İnşallah az kaldı canımİnşallah en kısa zamnda evinize dönersiniz çok gecmiş olsun
Bilmiyorum ki doktor öyle dedi . Zaten bi sıkıntı olmazmış da böyle bebekler daha çabuk sarılık olurmuş . O yüzden bizi bir hafta snra çağırmamışlar . Doğumdan 3 gün snra çağırmışlarCanım bizdede ben ab+ eşim 0+ oglumda a+ benden a eşimden 0 almıs oluyo sizinde eşinden b senden 0 almıs oluyo mu nesi uyusmazlık ki
O zaman daha cok vardır canım baya dogum yapan olduBen dogum yaptiktan sonra hatlar koptu cnm pek giremedim
Dün gece bende eczaneye gidip ölçtürdüm benim de 12-7 çıktı normal dediler yüksemi ki? İçeyim mi limon falan acaba?Canım evet normal doğum olacak inşallah. Benimde tasiyonum düşüktür genelde dün gece 12/7 cıktı bilmiyorum ki bu kadar yükseklikte rahatsız eder mi. Ama şu var dün geceki korku ve tedirginlikle sancim çoğaldı. Sancim çoğaldıkça korkum arttı. Böyle bi kısır döngü ile geceyi atlattık. Şükür. Şu dilime de bi çare bulsaydım keşke. Ben çay içerken yaktım diye düşünüyordum sonra hatırladım çay içmedim ki
Siz şimdi taburcu mu oldunuz. Maşallah masallahsekerin çıkmamasına çok sevindim darısı basimiza. Sana izlenecek yol konusunda birşey denildi mı?
Şeker hamileligimizin içine etti. Ama bu tansiyon şekeri sollayacak sanki.
Oyy maşallah size. Tombik prenses çok tatlıBu da ben ve kızım teyzeleri beş gün önce çekildi
Eki Görüntüle 2143605
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?