2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sırt ağrım yok benim canım genelde sırt üstü yatıyorum yanmıma dönüp yatmak istiyorum ama kalkanlar engelliyor benim sezeryan ağrılarım geçti çok şükür eğer ani kalkarsam yataktan dikişimin bir tarafında batma oluyor o da her zaman değil

Günaydın kızlar.benim bebiş sağ tarafta.solum tamamen boş ve ben bi kaç gündür hiç soluma yatamıyorum ve cidan azabı çekiyorum bu yüzden solda uyumanın mümkünü yok ki es kaza uyusam bile sabah sağımda yatarken buluyorum kendimi oğluma zararım olmuyordur dimi ya

Hadi hayırlı olsun Can'ım. Güle güle kullanın. Gri olanı veriyorsun dimi 299 olan?
Ben de 199 olanı vermeyi düşünüyorum kartın günü gelince 159 olandan internette Yok malesef
Evet kuzum 299 olan griyi sipariş verdim. İnşallah memnun kalırız. Gelince yazarım burdan. Otomatik sallanıyormuş. Bebişi sallamayı düşünmüyorum ama ilk 4 ay gaz sancısı olursa diye belki işe yarar dedim

Sağol canım ama süt arttırmak içinmiş galiba sofiarya öyle yazmış . Bnde braz fazlası var sanırım çok çabuk doluyor memişler . Sen ne yaptın kızın nasıl
Öyleymiş kuzum sen lesitin al en iyisi
Kızım daha iyiye gidiyor canım ağızdan beslenme hortumu çıkmıştı dün sadece kuvezde içi oksijen desteği Aliyo dün biberon deniceklermi inşallah almıştır bidaha sokmazlar beslenme hortumunu

Canım bizdede ben ab+ eşim 0+ oglumda a+ benden a eşimden 0 almıs oluyo sizinde eşinden b senden 0 almıs oluyo mu nesi uyusmazlık ki

Hayatim70 merhaba buyüteçli tirnak makası nedir :) ne kadar fiyatı internetten alayım degil mi e bebekte ben görmedim.

Canım sırt agrısı emzirdigimizden devam ediyormuş, benim doktor öyle dedi. İlk günler dayanamadım agrısına parol kullandım.. yan yatamadım rahmim sağa sola düşüyor gibiydi, hep sırt üstü yattım, kalkacağım zaman yardım istedim. Duşta ameliyat yerini kapatayım demişsin, kapatmamak lazım diye biliyorum , sudaki oksijen tedavi edici oluyormuş. Bir de hasta gibi yatma daha çok agrı oluyor, ben iyiyim diye telkin et kendini kalk dolaş evin içinde, küçük işler yap bak gör çok daha çabuk iyi olacaksın

Benim bandımı ertesi gün söktüler Valla, iç dikiş de bakmadı. Kontrolde karşıdan baktı sadece elini bile sürmedi.. 2,5 ay sonra gel dedi

Benim bandımı ertesi gün söktüler Valla, iç dikiş de bakmadı. Kontrolde karşıdan baktı sadece elini bile sürmedi.. 2,5 ay sonra gel dedi
Bende şaşırdım ultrasonla bakinca oğlumda hı bakmamismi doktor bide estetik dikiş yapmış çok mutluyum :) diğeri tegee atmış gibiydi Allah'tan sonra düzelmişti :))

İnşallah en kısa zamnda evinize dönersiniz çok gecmiş olsun

Canım bizdede ben ab+ eşim 0+ oglumda a+ benden a eşimden 0 almıs oluyo sizinde eşinden b senden 0 almıs oluyo mu nesi uyusmazlık ki
Bilmiyorum ki doktor öyle dedi . Zaten bi sıkıntı olmazmış da böyle bebekler daha çabuk sarılık olurmuş . O yüzden bizi bir hafta snra çağırmamışlar . Doğumdan 3 gün snra çağırmışlar

Dün gece bende eczaneye gidip ölçtürdüm benim de 12-7 çıktı normal dediler yüksemi ki? İçeyim mi limon falan acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…