- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.341
Oy maşallah saçlara bak :)Bu da ben ve kızım teyzeleri beş gün önce çekildi
Eki Görüntüle 2143605
Can'ım gözünaydın. Normal mi yaptın? Ya sıra sıra melek haberleri ne güzel yaaKızlar Rabbime şükürler olsun,bugün doğumum gerçekleşti.. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsin..
Ohhhh yaaa çok şükür. Maşallah ediz e. Yesinler onu. Öp yerime.Kızlar tam 23:15 de oğlumu kucağıma aldım. 3090 gr 50 cm doğdu. Sütüm gelmedi şuan emişip duruyoruz. Dualarınız için çok sağolun size hep dua ettim doğum boyunca normal ve epiduralsiz yaptım. 8cm açıklıktan sonra epidural diye inliyordum hatta inlemiyor hastaneyi yıkıyordumama herşeye değer oğlum onun kokusu elleri gözleri herşeye değer. Sakın yılmayın 3 4 saat ama herşey bitti. Ben ıkınamadım dikişim çok detaylıca yazacağım size. Dualarımdasınız.
İnşallah kuzum inş. Dün gece doğurmuştum. Ama kız doğurmuşumAz kaldı annesi sende katılcaksın aramıza sonra bi düzen oturtcaz yine burda dolaşcaz sürekli
Bizimki de dün çok hapşırıyordu ama normal dedi burnundaki suları falan atıyor dedi ayy evet cok şükür kucakladık sağlıklıca...darısı geride kalanlaraTatlım bizim de 63-67-73 gitti şekerimiz ilk gün bebiş 4 kilo olunca normal dedi sonra hiç bırakmadi memeyi 1 saat falan 90 olmuş :) hay maşallah tosuna evine git artık dediler benimde şekerim çok düşük değildi aklımda soru işareti ydi. İşitme testini geçtik ama doktor kalbinde üfürüm var gibi Yenidogan da görülür geçer pazartesi tekrar bakalım dedi ama ben dayanamadım ağlamaya başladım. Sonra tekrar tekrar bebişi solunum testine koydu yüksek ihtimal ile geçici dedi. Bebislerde birşey olmasın Allah'ın izniyle.
Canım gitmedim doktora. Gece ve Sabah ölçtumYeni gördüm yazdıgını, umarım geç kalmadan doktora gitmişsindir. Limon falan geçisi çözüm. Lütfen doktora gitmiş ol
MaşallahBu da ben ve kızım teyzeleri beş gün önce çekildi
Eki Görüntüle 2143605
Boşuna cennet anaların ayakları altında olmuyor. Her cefasini anası olarak biz çekiyoruz. Erkekler maalesef daha rahat.Ah sorma aklım çıkiyor eşim gece kalkıp beni uyutacak sözde alarm kuruyo ama kalkmıyor nasıl bir rahatlık ben uyanmadan ona güvenip Allah korusun. Bebiş uyuyunca uyumaya başladım dün gece tabi ağrı içinde ama iyi geldi. Ödemim az inmis 1.5 kilo gitmis. Uyku hareket olsa kütük gibi ayaklar inecek galiba.
Ben senin yarani hiç desmiyeyim canım. Anladım ne şam in şekeri nede Arabın yüzü olsun diye bir söz vardır. Seninde için tukenmis. Allah sana güç kuvvet versin inşallah. Ütüleri yapta öyle dogurYok canım ilk bebekte annem gelmişti. Şimdi söyleme gereği duymuyorum biliyor ne olacağını. Zaten annemden evime geceli çok olmadı. Kardeşimin esi de hamile ama o daha kıymetli oldu. Bende gördükçe içleniyorum zaten ağlamaya yer arıyorum aman kalsın. Kendi yağımda kavrulayim. Ya yanarım ya çiğ kalırım ama belli mi olur belki tam kararında olurum
Şu önümüzdeki 3-5 günü atlatsam tamam aslında. Bu gece yine düzensiz ama sağlam sancılar girdi. Rahatlamak istersen bi acile git sancıların olduğunda.
Hayatim70 merhaba buyüteçli tirnak makası nedir :) ne kadar fiyatı internetten alayım degil mi e bebekte ben görmedim.[/QUOTE)
Bu marka ile nette satılıyor baktım sonradan ama fiyatıni haturlamiyorum. Ama guzel büyüteçli kısım ile bebegin tırnağı daha güzel kesilir
Sıkma canını canim herşey güzel olacak inşallah bide seni kacinci haftada aliyor ki doktor sezeryana 39 niye beklemiyorduBende nst için gitcem doktora pazartesi de doğum nasipse ama içimde bi endişe korku var tecrübeli de olsam buna engel olamiyorum ki korkmami gerektircek bi durumda yok ama cok az zaman kaldı diye sanırım
Bebeğe zararı olmamış sen de bir süre dikkat edip yükleme falan yaptırarak durumunu takip et dedi...ben 40ımız çıkana kadar devam diyorum inşallah tozu da izi de kalmasın şekerin bizde...şekerin takibi daha kolaymış sanki canım tansiyona göre baksana neden yükselecegi de belli olmuyor herhangi bir yerindeki ağrı bile yükseltebiliyormuş mesela doğum sancısıAllah korusun bizi ve bebişleri...son zamanlar gerginlik tedirginlik hat safhada oluyor
Bebegimhadi tekrar hayırlı olsun bebeğin birşey merak ettim hastaneden ve Dr memnun kaldın mı?
15 kilo aldım hiç ödem olmadı ama doğum acil sezeryana dönünce bir sürü iğne yaptılar ve ödem oluştu her yerde 4. Günde 5 kilo bile gitmedi ki oğlum 4 kilo dogdu. Canavar gibi ayaklarım falan uyuyunca inmişti ama yine sistiBoşuna cennet anaların ayakları altında olmuyor. Her cefasini anası olarak biz çekiyoruz. Erkekler maalesef daha rahat.
Bende eşime diyorum aglayinca direkt kulağının dibinde aglaticam . Gözümün içine bakiyor yapma nolur der gibi.
Hamilelikte kaç kilo almıştın canım. Bazi kişilerde ödem sonradan oluşuyor yoksa öyle bir şey mi
Bu da ben ve kızım teyzeleri beş gün önce çekildi
Eki Görüntüle 2143605
Ay kuzum aynen bagırsaklar hissettim hatta tekme yer gibi attı çocuğun biri içerde kaldı zannettimCanım sırt agrısı emzirdigimizden devam ediyormuş, benim doktor öyle dedi. İlk günler dayanamadım agrısına parol kullandım.. yan yatamadım rahmim sağa sola düşüyor gibiydi, hep sırt üstü yattım, kalkacağım zaman yardım istedim. Duşta ameliyat yerini kapatayım demişsin, kapatmamak lazım diye biliyorum , sudaki oksijen tedavi edici oluyormuş. Bir de hasta gibi yatma daha çok agrı oluyor, ben iyiyim diye telkin et kendini kalk dolaş evin içinde, küçük işler yap bak gör çok daha çabuk iyi olacaksın
Bugün 4.gün pazartesi bebek ile beraber gidicegiz her yere cnm o zaman bakar sanırım. Size ne zaman bakıldı.Bende çarşamba dusa girdim bant vardı ama şu aldı eşim değiştirdi bandı dünden kontörlde doktor çıkarttı artık açık kalicak dedi sadece ıslak bırakma yeter bu arada ultrasonla iç dikisine baktimi doktor
Dün gece bende eczaneye gidip ölçtürdüm benim de 12-7 çıktı normal dediler yüksemi ki? İçeyim mi limon falan acaba?
Ben hastaneyi aradım sordum 12-7 normal dediler.. benim şiş ödem falan yok sadece grip oldum burnum akmıyo ve inanılmaz başım ağrıyo tıkalı burnum çünkü.. ondan galibaCanım ben ciddi anlamda düşük tansiyonla yasarim hatta son kontrolde 8/4 çıkmıştı. Genelde de 10/6 gibi cikar He 12/7 -8 normal kabul edilir. Ama benim için normalden biraz yüksek oluyor. Senin normal yaşantın da kaç oluyordu.
Bende baş ağrısı falan yok ödem normal sınırlar içerisinde hamilelikte o kadar olacak. Ama 2 kere ışık patlaması yaşadım birde dudaklarım çok sis. Dilim uyuşuk. Iki gündür ellerimde uyuşuk biraz şişlik var. Normal şiş olması diyordum. Ama artık ne normal ne değil tirlaticam.
Amannn off bu hamilelik ömrümü yedi. Allah a emanet yavrum da bende hatta hepimiz Sağlıkla kucagimiza alırız inşallah. Rabbim korktuğumuza ugratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?