2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar Rabbime şükürler olsun,bugün doğumum gerçekleşti.. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsin..
Can'ım gözünaydın. Normal mi yaptın? Ya sıra sıra melek haberleri ne güzel yaa

Ohhhh yaaa çok şükür. Maşallah ediz e. Yesinler onu. Öp yerime.

Az kaldı annesi sende katılcaksın aramıza sonra bi düzen oturtcaz yine burda dolaşcaz sürekli
İnşallah kuzum inş. Dün gece doğurmuştum. Ama kız doğurmuşum
Ayy çocuğumu kabullenemedim rüyamda. Hep başkalarındaydı

Bizimki de dün çok hapşırıyordu ama normal dedi burnundaki suları falan atıyor dedi ayy evet cok şükür kucakladık sağlıklıca...darısı geride kalanlara

Son düzenleme:
Yeni gördüm yazdıgını, umarım geç kalmadan doktora gitmişsindir. Limon falan geçisi çözüm. Lütfen doktora gitmiş ol
Canım gitmedim doktora. Gece ve Sabah ölçtum
,10-6 di. Düştü. Dün çok stres yaptim. Agladim. Onunda etkisi olmuştur diye düşünüyorum . Yine tekrarlar ise bu sefer acile giderim. Şu an iyiyim çok sağol arkadaşım

Boşuna cennet anaların ayakları altında olmuyor. Her cefasini anası olarak biz çekiyoruz. Erkekler maalesef daha rahat.
Bende eşime diyorum aglayinca direkt kulağının dibinde aglaticam . Gözümün içine bakiyor yapma nolur der gibi.
Hamilelikte kaç kilo almıştın canım. Bazi kişilerde ödem sonradan oluşuyor yoksa öyle bir şey mi

Ben senin yarani hiç desmiyeyim canım. Anladım ne şam in şekeri nede Arabın yüzü olsun diye bir söz vardır. Seninde için tukenmis. Allah sana güç kuvvet versin inşallah. Ütüleri yapta öyle dogur

Bende nst için gitcem doktora pazartesi de doğum nasipse ama içimde bi endişe korku var tecrübeli de olsam buna engel olamiyorum ki korkmami gerektircek bi durumda yok ama cok az zaman kaldı diye sanırım
Sıkma canını canim herşey güzel olacak inşallah bide seni kacinci haftada aliyor ki doktor sezeryana 39 niye beklemiyordu

Inşallah seker namina hiç bir iz kalmayacak canım hicbirimiz de evet tansiyon daha zormus. Tuzlu da yemem rahmetli ananem tansiyon hastasıydı o yüzden tuzsuz yerdik. Ee başka ne çıkarır bilemedim valla. Sabah kalktim seker 72 cikti tansiyon 11/7 Beterin beteri var diye boşuna demiyorlar

Bebegimhadi tekrar hayırlı olsun bebeğin birşey merak ettim hastaneden ve Dr memnun kaldın mı?
Amin saģol Z Zynp0606 Ertan bey den cok memnun kaldım.hastanede iyi sorun olmadı.sende sağlikla güzel bir dogumla bir avazda bebegini kucağina alacaksın ins.ertan bey esime dedi ki babayıda doğuma alıyoruz. esim doguma girsin istiyordum o yok yok diye kaçıyordu bu oldu bittiyle doğum fotoğrafcım oldu eşim.bebek kontrolleri vardı.bu arada yeni haberim su: "çocuk sigortası" isimli bir sigorta şirketi var.reklam olmasında medicalparka sozde daha fazla indirim yapıyor.çünkü araştırmadım bana söylenen bu.anne çocugun 1 yilĺık tüm saglik giderleri, bebegin 10 muayenesi icinde,sünnet dahil 1047 tl.lik bir paket bu.
bebek 15 günlük olunca sigorta yapıliyor.bütun büyük hastanelerle sigortanın anlaşmasi var.çocuk doktoru ali selman dogukanda cok memnun kaldık.bebegimin sarıliğıni yemesini icmesini cok iyi takip etti.​

15 kilo aldım hiç ödem olmadı ama doğum acil sezeryana dönünce bir sürü iğne yaptılar ve ödem oluştu her yerde 4. Günde 5 kilo bile gitmedi ki oğlum 4 kilo dogdu. Canavar gibi ayaklarım falan uyuyunca inmişti ama yine sisti

Hayatimmm70 ćok sagol bakayım ben bir.arkadaslarrrr korseyi sezaryandan 1 hafta sonra takabilirmisim.instegramda genelde kopcali var.acaba o mu uygun yoksa bacaksız sadece göbekten olan kapalı korseler mi ? Çunku ankara kocabeyoglunda satici bayan öyle dedi ne yapıcaz ?

Ay kuzum aynen bagırsaklar hissettim hatta tekme yer gibi attı çocuğun biri içerde kaldı zannettim yan bu akşam yattım ama yine iki yastık kafamda ve sırtımda bir yastık ile rahat değil ama uyudum az. Bu sırt ağrısı göğsümden geliyor sanki ne bilim çözemiyorum oturunca da oluyo yatınca da. Ben Cisimin geldiğini hissetmiyorum sanki içiyorum iciyorum ne varsa ama banyoya girmeden gelmiyor o his normal demi. Kardeşim gidiyor bugun mecburen ayakta olacağım bakacak kimse yok.

Bugün 4.gün pazartesi bebek ile beraber gidicegiz her yere cnm o zaman bakar sanırım. Size ne zaman bakıldı.

Dün gece bende eczaneye gidip ölçtürdüm benim de 12-7 çıktı normal dediler yüksemi ki? İçeyim mi limon falan acaba?

Canım ben ciddi anlamda düşük tansiyonla yasarim hatta son kontrolde 8/4 çıkmıştı. Genelde de 10/6 gibi cikar He 12/7 -8 normal kabul edilir. Ama benim için normalden biraz yüksek oluyor. Senin normal yaşantın da kaç oluyordu.
Bende baş ağrısı falan yok ödem normal sınırlar içerisinde hamilelikte o kadar olacak. Ama 2 kere ışık patlaması yaşadım birde dudaklarım çok sis. Dilim uyuşuk. Iki gündür ellerimde uyuşuk biraz şişlik var. Normal şiş olması diyordum. Ama artık ne normal ne değil tirlaticam.
Amannn off bu hamilelik ömrümü yedi. Allah a emanet yavrum da bende hatta hepimiz Sağlıkla kucagimiza alırız inşallah. Rabbim korktuğumuza ugratmasin

Ben hastaneyi aradım sordum 12-7 normal dediler.. benim şiş ödem falan yok sadece grip oldum burnum akmıyo ve inanılmaz başım ağrıyo tıkalı burnum çünkü.. ondan galiba ve evet hepimiz Allah’a emanetiz hayırlısıyka tamamlayıp alalım kucağımıza inşallah yavrularımızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…