2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende şaşırdım ultrasonla bakinca oğlumda hı bakmamismi doktor bide estetik dikiş yapmış çok mutluyum :) diğeri tegee atmış gibiydi Allah'tan sonra düzelmişti :))
Aaa bak iyi doktormuş ayrıntılı incelemiş sonucu, dikişlerin mutlu etmesi önemli :) eni de daralıyor dimi sonradan sanki ilk gün daha genişti kesik.. sen nasılsın canım, bebiş iyiymiş okuyorum.. allahım tez vakit şifasını versin evine gelsin yavrucak.

Ben senin yarani hiç desmiyeyim canım. Anladım ne şam in şekeri nede Arabın yüzü olsun diye bir söz vardır. Seninde için tukenmis. Allah sana güç kuvvet versin inşallah. Ütüleri yapta öyle dogur

Yarayı deşmek degilde canım eşim de farkediyor bu sefer annemden uzaklaşıyor o beni daha çok uzuyor aslında. Eşimin annesi babası vefat etmis. Annemi her sabah kalkar çiçeğim günaydın de öperdi. Ben eve gidelim derdim oda boz gidersek kardeşinde eşide yukarı çıkmaz annen tek kalır derdi. Bazı şeylerin farkına vardikca Bana sen üvey evlatmisin niye evlat ayırt ediyor falan demeye başladı. Sonuçta annem ben bir süre kırgın kalırım sonra unuturum ama eşim el unutmaz ve durmadan hatirlatabilir. Dün eltim annen gelmeyecek mi kim kalıcak yanında hastanede diye sıkıştırıp durdu beni. Bende o gün gelsin bakarız kim gelir kim kalır. Bana şimdiden ayarla diyor off nasıl ayarlayayım sonuçta ne zaman doğum olacak bilmiyorum ki.

Inşallah yetiştiririm ütüyü sonra zaten hazır olacak aticam çantaya oldu bitti birde kuaför zaten pazartesi zeynep kamil de randevum var bakalım ne olacak.

Ben de çişimin geldiğini hissetmedim ilk günler ama iki saatte bir falan gittim tuvalete oturdum, sanki çiş gelince de agrı yapıyor, çişimi yapınca rahatladım her seferinde.. ben hergün duş almaya çalışıyorum yara iyileşsin diye, hem de süt artıyo sanırım sıcak suyun etkisi ile.. önceden saçlarımı da yıkardım, son günler sadece bedenimi yıkadım, oğlan sanki banyoya girdiğimi biliyor gibi başlıyor bağırmaya :)) valla benim sezeryanım zor geçti, bebek çıktıktan sonra karnımda biri zıplıyor gibiydi, ne yapıyorlardı bilmem, beni uyutun diye yalvardım da rahat ettim. Bi daha doğurmam kız, yeter bi tane :))

Tatlım ne güzel haberler bunlar .hosgelmis melegin

Gozunaydin canım güzel kizinla saglikli huzurlu mutlu bir ömür diliyorum size.

Vslla bağıra bağıra veriyorum alışmasın diye sahfigimi da buzdolabına koydum sonra kullaniriz.
Sagdiktan sonra da tas gibi kesiliyor goguslerim. Sütüm mu cok fazla anlamadim. Sagiyorum bitene kadar. 15 dk sonra yeniden doluyor . Elimde makina ile mi gezecem ben :/

Ve 3.günüm doğumda önemli sıkıntım var idrarı hiç tutamıyorum mesanem sarktıysa ben bittim varmı normal yapıp idrarını tutamayan
Canim benimde Oyleydi. Ama yavas yavas gecti. İlk gunler sirf altima yapmis olmayim diye gidiyordum tuvalete. Simdi yavas yavas tuvaletimin oldugunu hissediyorum. Ama hala tam degil. Hatta dun gece resmen yarisini alima yaptim iyiki bez vardi. Bence duzelecek. İlk gunler dedigim gibi hic hissetmiyordum simdi yavastan hissetmeye basliyorum en azindan. Sanirim gecici bir durum.

Kizlar teyEm ve esim yavrumu acile götürdü. Cisini yapmaya yeni basladi ama resmen pembe akiyor çisi. Doktor normal bir haftaya kadar duzelir demis. Bir de ne kadar emerse emsin arada bir mama da verin kendini daha cabuk toparlar demis. Mama konusunda ne düşünüyorsunuz? Bence sütüm yeterli surekli emiyor. Yine de mama verin demis arasira :/

Canim sancilarini yakaladigin an yere çömel iyice bacaklarini yanlara acarak. Ben dogumum basladiginda her sanciyi nerdeyse yerde çömelerek karşıladım. Belki de o yuzden açılmam o kadar hizli ilerledi.

Bu arada ben kan sulandirici igne kullanıyorum. Bir de soktor antibiyotik ve agri kesici yazmis. Antibiyotik prospektüsüunde emzirme doneminde kullanmayiniz yaziyor o yuzden icmeyecem. Ama doktor da yazdigsa vardir bir bildigi diyorum sonra da aklim yine karisiyor. Napacam ben ya? Kan sulandiriciyi niye yazdi? Agri kesiciyi de gunde bir sefer aliyorum. Agrim yok ama alinca kendimi daha rahat hissediyorum.

Gece bi daha ölçtüler 77ydi sabah da bebek doktoru geldi sorun yok çıkabilirsiniz dedi...şekerden etkilenmemiştir diye düşünüp rahatlamak istiyorum artık aylardır mahfolduk
Oh yA ne kadar stresli geçirdiniz şu dönemleri. İnş devam etmeyecek. Kuzunun da kilosu iyi. Ona üzülüyordun yA küçük kalırsa diye. Daha da iyi olacak inş her şey Can'ım.

Bu da ben ve kızım teyzeleri beş gün önce çekildi
Eki Görüntüle 2143605
Yaa yerim bu kara kızı ben. Nasıl da güzel saçları kara kara. Öp yerimize. Çok güzelsiniz yA ana kız maşallah.

Semacım valla eşine helal olsun. Maşallah ona. Kimse onun gibi düşünüp davranmaz. Benim annem kendini paraladığı halde bazen eşim öyle nankör davranıyor ki. Evlendiğimiz günden beri öyle. Kendi anne babasından zerre hayır Yok. Ona rağmen yine de azıcık bişey yapsalar omlardan kıymetlisi olmuyor. Eşini çok takdir ettim. Sen de üzülme erkek küçük çocuklar annelerinin daha bi kıymetlisi oluyor. Benim kardeşim de öyle annem için. Ayırmıyorum dese de ona daha bi düşkün. Hissediliyor bu. Doğum zamanı da gelir annen inş merak etme.

Can'ım çok geçmiş olsun. Yani doyan çocuğa niye mama verilsin ki bilemedim ben
Canim sancilarini yakaladigin an yere çömel iyice bacaklarini yanlara acarak. Ben dogumum basladiginda her sanciyi nerdeyse yerde çömelerek karşıladım. Belki de o yuzden açılmam o kadar hizli ilerledi.
Yapayım Can'ım bunları. Hoş bugün sancım Yok ama bakalım.

Can'ım iç antibiyotiğini. Çok dikişin vardı. Onu Zaten enfeksiyon için veriyorlar. Kürtaj sonrası bile kullanıyordum ki Doğum çok daha büyük ciddi bi müdahale

Evet canım endende daraliyo yok gibi oluyo zamanla ve. İyiyim çok şükür kızımı görmeye geldim şimdi saati bekliyoruz

Antibiyotiği kullanman lazım canım, yoksa rahmin iyileşmez, enfeksiyon falan olursun allah korusun. Doktorun yazdıysa kontrollü kullanıyorsun demektir, o yüzden kullan bence..

Ay ben de elektrikli alsaydın keşke diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…