2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belirtisiznesne hayırlı olsunn!! sen de bekledin ama beklediğine değdi :) maşallah. darısı bizlerin başına. bebeğinin durumu nasıl ,dedikleri gibi iri bir bebek miymiş ?

Kızlar sizde de sık tuvalete çıkma ve geceleri de 5 dk falan kasıklara bıçak saplanması oluyor mu

canım ben 7.ayımdan beri her gece saat başı lavabo için kalkıyordum. Her kalkışımda su içtiğim için , bu döngü hala devam ediyor kasıklarımda değil de çok nadir bazı geceler kalkarken sağ yumurtalığımda ağrı hissediyorum. Araştırma gereği duymadım nedir sebep diye..önemsemedim pek

Bu da ben ve kızım teyzeleri beş gün önce çekildi
Eki Görüntüle 2143605
Hey masallahhhh kuzuya. Benden cok saci var allahim esirgesin. Allah anali babali buyutsun.
Sanci yakaladigim vakit kacirma iste. İciyim bari antibiyotigide. Cocuga da gececek diye cok korkuyorum ama
Antibiyotiği kullanman lazım canım, yoksa rahmin iyileşmez, enfeksiyon falan olursun allah korusun. Doktorun yazdıysa kontrollü kullanıyorsun demektir, o yüzden kullan bence..
Korkuyorum cocuga gececek diye ya

Ay ben de elektrikli alsaydın keşke diyorum.
Onu ben de dusundum resmen parmak kasi yapacagim yakinda.

Can'ım kar zarar hesabı düşüneceksin ki doktorlar da o yüzden veriyor. Sen enfeksiyon kapsan yavruna çok daha fazla zararı var. Hem Zaten bebeğe çok zararlı bişey olsa vermezdi doktorlar.

Benim gece sancim basladi geldik hastanedeyiz. Epidural aldim sancilar cok siddetlendi. Bekliyoruz.
Ayyy hadi hayırlısı günün benden bi gün sonraymış senin de. Suni sancı verdiler mi kendi sancının üstüne mi epidural aldın?
Kizlar herkdse selam ben normal dogum yaptim.biraz sikintiliydi.ama simdi iyiyiz coksukur.
Darisi bekleyen hamislerin basina
Emme sikintimiz var.hepinize Rabbim saglikli dogumnasip etsin biraz toparlayinca gelicem ins .suan alinti yapamiyorum
Can'ım benim gözünaydın. Bak şükür oldu bitti kızın seninle artık. Bu sıkıntı zamanlarda geçecek.

Eki Görüntüle 2143605
Maşallah çok Tatlısınız

Canım iyi bir dr bulun acil dr bazen iyi olmayabiliyor antibiyotiğe gelince kar zarar ilişkisi dr verdiyse içmen lazım bence

Benim gece sancim basladi geldik hastanedeyiz. Epidural aldim sancilar cok siddetlendi. Bekliyoruz.

Canım bir avazda kurtul insallah saglıkla kavus ogluna haberini bekliyorum

Kizlar herkdse selam ben normal dogum yaptim.biraz sikintiliydi.ama simdi iyiyiz coksukur.
Darisi bekleyen hamislerin basina
Emme sikintimiz var.hepinize Rabbim saglikli dogumnasip etsin biraz toparlayinca gelicem ins .suan alinti yapamiyorum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Canım ben de ameliyattan 2 gün sonra duş aldım doktorum da bandaji dusta çıkar artik dedi bir daha da takmadim. 2 defa aldım duş. Ama ayakta duramiyorum çok, sandalye koyuyorum güzelce yikaniyorum. Hiç kapatmadım dikişleri ilk bandaji cikardiktan sonra. 2 gün önce de kontrolum vardı dikisler iyi gayet dedi doktor da.bence artik takma bandaj.

Hiç sorma bugün ben de perişan oldum saat başı uyandı, goguslerim de kendinden geçti emziremiyorum sagcam şimdi. Ne olacak böyle hiç bi fikrim yok. Süt de boğazına kaçıyor aklım gidiyor. Vücudu da soyuluyor banyodan sonra oldu böyle. Az önce altını degistirrken baktım kıpkırmızı olmuş yagladik falan ama inşallah sorun yoktur. Çok perişanız. Doymuyor süt ne kadar çıksa da. Doktor da çok tosun bi bebek zor doyurursun dedi. Mama veriyorum mecburen ve 10 dkda bir kaka çiş yapıyor altını degistiriyorum devamlı. Pisik olacak diye aklım cikiyor. Bu defa da üşüyor. Dertler çok yani anlayacagin çok şükür tabi de resmen paranoyak oldum

Eki Görüntüle 2143605
Ay tombiş tombiş ne güzel ya,sizinkilerin yanında benim kız çok minik kalıyor bu premstürelik başımıza dert oldu zaten sarılık derdimiz bitmek bilmiyor hala 12-13 lerde. Sütüm var çokta güzel emiyor derdi ne anlamadım dün birsürü tahlil yapıldı hepsi temiz çıktı idrar kültürü için bekliyoruz şimdi ama o da temiz gelecek muhtemelen anlamadım gitti ama canımı çok sıkıyor bu durum bildiğiniz yöntemler varsa dinliyorum kızlaaaar nasıl geçecek bu sarılık tıp bu konuda çaresiz

valla okuduğum kadarıyla ve doktorum dediği çocuk ne tarafta olursa olsun önemli olan "sol tarafa" yatmak. Diğer türlü kan akışı yavaşlıyormuşmuşmuş.. Ama benim de sol bacağım bir süre sonra uyuşuyor ve rahatsız hissediyorum. O nedenle sağıma/soluma hatta sırt üstü bile yatıyorum.. elimde değil

Canım ilk 3 gün çok fena sırt ağrısı çektim ben de. Oturur gibi uyuyordum dikisler acıyor diye. O da sırt ağrısı yaptı ve resmen mideme bile vurdu bi gün çok ağladım ağırdan dolayı. Cesaret ettim düz yaticam dedim yatar yatmaz geçti çok rahatladım. Tabi şimdi de var ama eskisi kadar değil yatinca geçiyor. Cesaret et biraz dümdüz yat rahatlayacaksin

Haklısın sen unutuyorsun ama eşin unutmaz. O bile farkettigine göre annen annen belli etmiş . Benim ailem de ne kadar ayırt etmiyoruz dese de erkek kardeş farkı her zaman belli oluyor . Allah yardımcın olsun sorunsuz bir doğumun olur da kimseye muhtaç kalmazsin arkadasim.

Bir gün ben çok sinirlendim babama dedim ki. Kardeşimin her dediğini yapiyorsun. Zararlı çıksa bile uyarmama ragmen , bana gelince senin her dedigin doğru çıkıyor ,dinlemedigim için pişmanım diyor
Sonra yine aynı hatalar. Benim önümde fazlalıligim yok diye mi sözümü dikkate almiyorsun dedim. Öylece kaldı bir şey diyemedi. Biraz fazla ayıp oldu ama bende çok dolmuştum o sira.

KirmixK yerlere yag sürme cnm pişik kremi sür. Ablam her alt almadan sonra az pişik kremi sürerdi. Bizimki doyuyor galiba 2 saat uyuyor. Ama bir saat emiyo kakası yeşil oldu bugün sarımsı yeşil korktum. Ateş ölçuyorum iki kez falan.

İnş cnm deneyeyim.

Aaa bir dahaki alt açmada pisik kremi sureyim bari canım inşallah geçer.

Ya ne kadar emse de ağlıyor aranıyor süt bitince, doymuyor ben de kendimi suçlu hissediyorum mama verince ama napayim mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…