- 9 Ekim 2010
- 205
- 249
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.381
Kızlar sizde de sık tuvalete çıkma ve geceleri de 5 dk falan kasıklara bıçak saplanması oluyor mu
Hey masallahhhh kuzuya. Benden cok saci var allahim esirgesin. Allah anali babali buyutsun.Bu da ben ve kızım teyzeleri beş gün önce çekildi
Eki Görüntüle 2143605
Sanci yakaladigim vakit kacirma iste. İciyim bari antibiyotigide. Cocuga da gececek diye cok korkuyorum amaOh yA ne kadar stresli geçirdiniz şu dönemleri. İnş devam etmeyecek. Kuzunun da kilosu iyi. Ona üzülüyordun yA küçük kalırsa diye. Daha da iyi olacak inş her şey Can'ım.
Yaa yerim bu kara kızı ben. Nasıl da güzel saçları kara kara. Öp yerimize. Çok güzelsiniz yA ana kız maşallah.
Semacım valla eşine helal olsun. Maşallah ona. Kimse onun gibi düşünüp davranmaz. Benim annem kendini paraladığı halde bazen eşim öyle nankör davranıyor ki. Evlendiğimiz günden beri öyle. Kendi anne babasından zerre hayır Yok. Ona rağmen yine de azıcık bişey yapsalar omlardan kıymetlisi olmuyor. Eşini çok takdir ettim. Sen de üzülme erkek küçük çocuklar annelerinin daha bi kıymetlisi oluyor. Benim kardeşim de öyle annem için. Ayırmıyorum dese de ona daha bi düşkün. Hissediliyor bu. Doğum zamanı da gelir annen inş merak etme.
Can'ım çok geçmiş olsun. Yani doyan çocuğa niye mama verilsin ki bilemedim ben
Yapayım Can'ım bunları. Hoş bugün sancım Yok ama bakalım.
Can'ım iç antibiyotiğini. Çok dikişin vardı. Onu Zaten enfeksiyon için veriyorlar. Kürtaj sonrası bile kullanıyordum ki Doğum çok daha büyük ciddi bi müdahale
Korkuyorum cocuga gececek diye yaAntibiyotiği kullanman lazım canım, yoksa rahmin iyileşmez, enfeksiyon falan olursun allah korusun. Doktorun yazdıysa kontrollü kullanıyorsun demektir, o yüzden kullan bence..
Onu ben de dusundum resmen parmak kasi yapacagim yakinda.Ay ben de elektrikli alsaydın keşke diyorum.
Can'ım kar zarar hesabı düşüneceksin ki doktorlar da o yüzden veriyor. Sen enfeksiyon kapsan yavruna çok daha fazla zararı var. Hem Zaten bebeğe çok zararlı bişey olsa vermezdi doktorlar.Hey masallahhhh kuzuya. Benden cok saci var allahim esirgesin. Allah anali babali buyutsun.
Sanci yakaladigim vakit kacirma iste. İciyim bari antibiyotigide. Cocuga da gececek diye cok korkuyorum ama
Korkuyorum cocuga gececek diye ya
Onu ben de dusundum resmen parmak kasi yapacagim yakinda.
Ayyy hadi hayırlısı günün benden bi gün sonraymış senin de. Suni sancı verdiler mi kendi sancının üstüne mi epidural aldın?Benim gece sancim basladi geldik hastanedeyiz. Epidural aldim sancilar cok siddetlendi. Bekliyoruz.
Can'ım benim gözünaydın. Bak şükür oldu bitti kızın seninle artık. Bu sıkıntı zamanlarda geçecek.Kizlar herkdse selam ben normal dogum yaptim.biraz sikintiliydi.ama simdi iyiyiz coksukur.
Darisi bekleyen hamislerin basina
Emme sikintimiz var.hepinize Rabbim saglikli dogumnasip etsin biraz toparlayinca gelicem ins .suan alinti yapamiyorum
Tam toka takmalıkOy maşallah saçlara bak :)
Sağol canım bnmFazla söze gerek yok kumsalinla mutlu huzurlu omurler canim
Maşallah çok TatlısınızBu da ben ve kızım teyzeleri beş gün önce çekildi
Eki Görüntüle 2143605
Canım iyi bir dr bulun acil dr bazen iyi olmayabiliyor antibiyotiğe gelince kar zarar ilişkisi dr verdiyse içmen lazım benceKizlar teyEm ve esim yavrumu acile götürdü. Cisini yapmaya yeni basladi ama resmen pembe akiyor çisi. Doktor normal bir haftaya kadar duzelir demis. Bir de ne kadar emerse emsin arada bir mama da verin kendini daha cabuk toparlar demis. Mama konusunda ne düşünüyorsunuz? Bence sütüm yeterli surekli emiyor. Yine de mama verin demis arasira :/
Benim gece sancim basladi geldik hastanedeyiz. Epidural aldim sancilar cok siddetlendi. Bekliyoruz.
Kizlar herkdse selam ben normal dogum yaptim.biraz sikintiliydi.ama simdi iyiyiz coksukur.
Darisi bekleyen hamislerin basina
Emme sikintimiz var.hepinize Rabbim saglikli dogumnasip etsin biraz toparlayinca gelicem ins .suan alinti yapamiyorum
Canım ben de ameliyattan 2 gün sonra duş aldım doktorum da bandaji dusta çıkar artik dedi bir daha da takmadim. 2 defa aldım duş. Ama ayakta duramiyorum çok, sandalye koyuyorum güzelce yikaniyorum. Hiç kapatmadım dikişleri ilk bandaji cikardiktan sonra. 2 gün önce de kontrolum vardı dikisler iyi gayet dedi doktor da.bence artik takma bandaj.Duş ameliyattan bir gün sonra aldım korkarak bugün bir daha alacağım çok duramam, kolay değil ki kardeşim yıkıyorDuş alırken dikişlerin üstünü su geçirmez bantla kalıyor musunuz? Ben hala bakmadim dikis yerine. Bu gece uyudum iki saat bebiş uyuyunca ama uyandığımda cocuk nefes almiyo zannedip sarstim, korku icindeyim
Ay tombiş tombiş ne güzel ya,sizinkilerin yanında benim kız çok minik kalıyorBu da ben ve kızım teyzeleri beş gün önce çekildi
Eki Görüntüle 2143605
Günaydın kızlar.benim bebiş sağ tarafta.solum tamamen boş ve ben bi kaç gündür hiç soluma yatamıyorum ve cidan azabı çekiyorum bu yüzdensolda uyumanın mümkünü yok ki es kaza uyusam bile sabah sağımda yatarken buluyorum kendimi oğluma zararım olmuyordur dimi ya
Canım ilk 3 gün çok fena sırt ağrısı çektim ben de. Oturur gibi uyuyordum dikisler acıyor diye. O da sırt ağrısı yaptı ve resmen mideme bile vurdu bi gün çok ağladım ağırdan dolayı. Cesaret ettim düz yaticam dedim yatar yatmaz geçti çok rahatladım. Tabi şimdi de var ama eskisi kadar değil yatinca geçiyor. Cesaret et biraz dümdüz yat rahatlayacaksinKızlar bu sırt ağrısı bir ben de mi var, hamilelikte başladi bebeğin yükünden dedim ama şimdi daha sola yatamayinca geriye uzanmak da ölüm oluyorgecer deyin ya.bir de tam uzanamiyorum dikis yeri ağrıyor nasıl yatıyorsunuz sezeryan olan anneler.
Haklısın sen unutuyorsun ama eşin unutmaz. O bile farkettigine göre annen annen belli etmiş . Benim ailem de ne kadar ayırt etmiyoruz dese de erkek kardeş farkı her zaman belli oluyor . Allah yardımcın olsun sorunsuz bir doğumun olur da kimseye muhtaç kalmazsin arkadasim.Yarayı deşmek degilde canım eşim de farkediyor bu sefer annemden uzaklaşıyor o beni daha çok uzuyor aslında. Eşimin annesi babası vefat etmis. Annemi her sabah kalkar çiçeğim günaydın de öperdi. Ben eve gidelim derdim oda boz gidersek kardeşinde eşide yukarı çıkmaz annen tek kalır derdi. Bazı şeylerin farkına vardikca Bana sen üvey evlatmisin niye evlat ayırt ediyor falan demeye başladı. Sonuçta annem ben bir süre kırgın kalırım sonra unuturum ama eşim el unutmaz ve durmadan hatirlatabilir. Dün eltim annen gelmeyecek mi kim kalıcak yanında hastanede diye sıkıştırıp durdu beni. Bende o gün gelsin bakarız kim gelir kim kalır. Bana şimdiden ayarla diyor off nasıl ayarlayayım sonuçta ne zaman doğum olacak bilmiyorum ki.
Inşallah yetiştiririm ütüyü sonra zaten hazır olacak aticam çantaya oldu bitti birde kuaför zaten pazartesi zeynep kamil de randevum var bakalım ne olacak.
KirmixK yerlere yag sürme cnm pişik kremi sür. Ablam her alt almadan sonra az pişik kremi sürerdi. Bizimki doyuyor galiba 2 saat uyuyor. Ama bir saat emiyo kakası yeşil oldu bugün sarımsı yeşil korktum. Ateş ölçuyorum iki kez falan.Canım ben de ameliyattan 2 gün sonra duş aldım doktorum da bandaji dusta çıkar artik dedi bir daha da takmadim. 2 defa aldım duş. Ama ayakta duramiyorum çok, sandalye koyuyorum güzelce yikaniyorum. Hiç kapatmadım dikişleri ilk bandaji cikardiktan sonra. 2 gün önce de kontrolum vardı dikisler iyi gayet dedi doktor da.bence artik takma bandaj.
Hiç sorma bugün ben de perişan oldum saat başı uyandı, goguslerim de kendinden geçti emziremiyorum sagcam şimdi. Ne olacak böyle hiç bi fikrim yok. Süt de boğazına kaçıyor aklım gidiyor. Vücudu da soyuluyor banyodan sonra oldu böyle. Az önce altını degistirrken baktım kıpkırmızı olmuş yagladik falan ama inşallah sorun yoktur. Çok perişanız. Doymuyor süt ne kadar çıksa da. Doktor da çok tosun bi bebek zor doyurursun dedi. Mama veriyorum mecburen ve 10 dkda bir kaka çiş yapıyor altını degistiriyorum devamlı. Pisik olacak diye aklım cikiyor. Bu defa da üşüyor. Dertler çok yani anlayacaginçok şükür tabi de resmen paranoyak oldum
İnş cnm deneyeyim.Canım ilk 3 gün çok fena sırt ağrısı çektim ben de. Oturur gibi uyuyordum dikisler acıyor diye. O da sırt ağrısı yaptı ve resmen mideme bile vurdu bi gün çok ağladım ağırdan dolayı. Cesaret ettim düz yaticam dedim yatar yatmaz geçti çok rahatladım. Tabi şimdi de var ama eskisi kadar değil yatinca geçiyor. Cesaret et biraz dümdüz yat rahatlayacaksin
37+1 de alcak pazartesi günü nasipse.Sıkma canını canim herşey güzel olacak inşallah bide seni kacinci haftada aliyor ki doktor sezeryana 39 niye beklemiyordu
Aaa bir dahaki alt açmada pisik kremi sureyim bari canım inşallah geçer.KirmixK yerlere yag sürme cnm pişik kremi sür. Ablam her alt almadan sonra az pişik kremi sürerdi. Bizimki doyuyor galiba 2 saat uyuyor. Ama bir saat emiyo kakası yeşil oldu bugün sarımsı yeşil korktum. Ateş ölçuyorum iki kez falan.
YaaaAh koklayabilsem kuveze içinde elimi bile suremuyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?