- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.401
Doğumdan sonra hepsi gececek inşallah canım hamilelik vucudun dengesini alt üst ediyor sipalar gelsin de sağlıkla@Belirtisiznesne hayırlı olsunn!! sen de bekledin ama beklediğine değdi :) maşallah. darısı bizlerin başına. bebeğinin durumu nasıl ,dedikleri gibi iri bir bebek miymiş ?
canım ben 7.ayımdan beri her gece saat başı lavabo için kalkıyordum. Her kalkışımda su içtiğim için , bu döngü hala devam ediyorkasıklarımda değil de çok nadir bazı geceler kalkarken sağ yumurtalığımda ağrı hissediyorum. Araştırma gereği duymadım nedir sebep diye..önemsemedim pek
Canım gitmedim doktora. Gece ve Sabah ölçtum
,10-6 di. Düştü. Dün çok stres yaptim. Agladim. Onunda etkisi olmuştur diye düşünüyorum . Yine tekrarlar ise bu sefer acile giderim. Şu an iyiyim çok sağol arkadaşım
Canım sen kimyon kaynat süz ic onada gecer sütünden rahatlarKızlar bebiş Gaz sancısı oluyor sanırım, din geceden beri çığlık çığlığa.. uykusuzluk, sinir bozukluğu.. ayaklarını karnına çekiyor,bağırıyor. Ağlarken morarıyor çok korkuyorum.. aslında kakasını da yaptı dün üç kere ama niye böyle oldu anlamadım. Var mı tavsiyesi olan?
Rabbim yüzüne bakmış . İnşallah kimse yaşamaz. Ben kan sulandırıcilari bıraktım. Ödem biraz arttı sanırım o yüzden canımBenim yaşadığımı kimse yaşamasın. Ameliyathanede tansiyonum 20-16’ya vurmuş ve spinal uyuşturulmuşken, bebeğimin sesinin gelmesini nasıl bekledim, o sesi duyunca ne hissettim, sonrasında bir sedyede tam 1,5 saat preeklemsi şoku geçirirken aklımdan neler geçtiğini ben biliyorum. Allah kimseye, düşmanıma bile yaşatmasın. O yüzden aman ha diyorum aman ha.. hep takipte olun
Kızlar bebiş Gaz sancısı oluyor sanırım, din geceden beri çığlık çığlığa.. uykusuzluk, sinir bozukluğu.. ayaklarını karnına çekiyor,bağırıyor. Ağlarken morarıyor çok korkuyorum.. aslında kakasını da yaptı dün üç kere ama niye böyle oldu anlamadım. Var mı tavsiyesi olan?
Benim yaşadığımı kimse yaşamasın. Ameliyathanede tansiyonum 20-16’ya vurmuş ve spinal uyuşturulmuşken, bebeğimin sesinin gelmesini nasıl bekledim, o sesi duyunca ne hissettim, sonrasında bir sedyede tam 1,5 saat preeklemsi şoku geçirirken aklımdan neler geçtiğini ben biliyorum. Allah kimseye, düşmanıma bile yaşatmasın. O yüzden aman ha diyorum aman ha.. hep takipte olun
2.5 ay sonra neden gitcekmişsin canım ben dra hastaneden çıkarken ne zaman kontrole geleyim dedim gerek yok bebeğinle ilgilen ama dikişlerinde iltihap akıntı vs olursa o zaman gelirsin dediBenim bandımı ertesi gün söktüler Valla, iç dikiş de bakmadı. Kontrolde karşıdan baktı sadece elini bile sürmedi.. 2,5 ay sonra gel dedi
Kız bizle hamile olanların 40 ı çıktı biz daha doğurcaz :)) ben yavas yavas ümidimi kaybediyorum valla..Yok kuzum yaa. Persembe cuma sancı çektim. Baya da sık sıktı. Ama açılma 1 cm olunca sonuç yok. Dr eve yolladı. Her an gelebilir diyor ama sona kadar da gidebilir diyordün geceden beri de sancım geri kaçtı hiç Yok
Veriliyor cnm inan zaten ödem atıyorsun baya başta..sonrada bebekti ,gelen gidendi derken anlamıyorsun bileMasallah canim darisi bizim basimiza korkuyorum cok kilo vermem diye.
Oh cok sevindimgozun aydin kurtuldun.emmeye alisir ins .
Git canim belki belirtidir oda
Sağol canım benimMusmutlu yillarınız olsun ailenle canim
Amin canımAslında yıkama falan yaptımda bir türlü herşey o valize girmiyor nedense :))
Hayırlı olsun gelince bizimlede paylaş lütfen
Gözün aydın sağlıcakla büyüt inşallah
Merak etme canım hemen süt kesmezler ilk bebeğimde defalarca oldum genel cerraha gidip 2 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım o en en son çare
Bol bol emzir doğal antibiyotik o zaten
Hayırlı uzun ömrüm olsun inşallah tüm sevdiklerinle....
Mama veriliyorsa su da veriliyor diye biliyorum sadece anne sütü alan bebeklerde suya ihtiyaç Yok
Doğru söylüyorsun 1 mayıs olanlar hariç neredeyse hepsi aceleci
GöZün aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Bir arkadaş daha vardı canım sanırım @minikoglan yanlış hatırlamıyorsam
Bol bol emzir sağ sıcak uygulayıp masaj yapabilirsin
Kizlar herkdse selam ben normal dogum yaptim.biraz sikintiliydi.ama simdi iyiyiz coksukur.
Darisi bekleyen hamislerin basina
Emme sikintimiz var.hepinize Rabbim saglikli dogumnasip etsin biraz toparlayinca gelicem ins .suan alinti yapamiyorum
Bi avazda doğurursun inşallah canım.Benim gece sancim basladi geldik hastanedeyiz. Epidural aldim sancilar cok siddetlendi. Bekliyoruz.
Zeynepcim Ertan beyin hastasi oldugunu biliyorum ama yeniden sorayım dedim.dr un Ertan bey miydi ?Bebegimhadi çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ekran resmî aldım genelde isim falan unutuyorum :)
İçtim canım, inşallah işe yarar. Çok teşekkür ederimCanım sen kimyon kaynat süz ic onada gecer sütünden rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?