2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doğumdan sonra hepsi gececek inşallah canım hamilelik vucudun dengesini alt üst ediyor sipalar gelsin de sağlıkla

Kızlar bebiş Gaz sancısı oluyor sanırım, din geceden beri çığlık çığlığa.. uykusuzluk, sinir bozukluğu.. ayaklarını karnına çekiyor,bağırıyor. Ağlarken morarıyor çok korkuyorum.. aslında kakasını da yaptı dün üç kere ama niye böyle oldu anlamadım. Var mı tavsiyesi olan?

Benim yaşadığımı kimse yaşamasın. Ameliyathanede tansiyonum 20-16’ya vurmuş ve spinal uyuşturulmuşken, bebeğimin sesinin gelmesini nasıl bekledim, o sesi duyunca ne hissettim, sonrasında bir sedyede tam 1,5 saat preeklemsi şoku geçirirken aklımdan neler geçtiğini ben biliyorum. Allah kimseye, düşmanıma bile yaşatmasın. O yüzden aman ha diyorum aman ha.. hep takipte olun

Canım sen kimyon kaynat süz ic onada gecer sütünden rahatlar

Rabbim yüzüne bakmış . İnşallah kimse yaşamaz. Ben kan sulandırıcilari bıraktım. Ödem biraz arttı sanırım o yüzden canım
Bir kaç sene evvel benimde tansiyonum 18-12 olmuştu. Çok zor oluyor. Tansiyon yükselmesi . 1.5 sene ilaç kullandım. Kalpte minimal mitral yetmezligi var dedi doktorlar. Şimdi daha iyiyim o günlere bakaraktan

Bebişini ters çevir koluna yatır sırtını hafif hafif ovala hafifçe vur

Küçük bir havlu ısıt karnına koy
Karnına masaj yap
Ve rezene anason iç
Benim uyguladıklarım bunlar canım
Doktorum bunlara rağmen geçmezse diye bitkisel gaz şurubu yazdı.henüz kullanmadım

Allah korumuş seni.İlk başta bebişine bağışlamış.Çok çok geçmiş olsun.

Benim bandımı ertesi gün söktüler Valla, iç dikiş de bakmadı. Kontrolde karşıdan baktı sadece elini bile sürmedi.. 2,5 ay sonra gel dedi
2.5 ay sonra neden gitcekmişsin canım ben dra hastaneden çıkarken ne zaman kontrole geleyim dedim gerek yok bebeğinle ilgilen ama dikişlerinde iltihap akıntı vs olursa o zaman gelirsin dedi

Kız bizle hamile olanların 40 ı çıktı biz daha doğurcaz :)) ben yavas yavas ümidimi kaybediyorum valla..

Kizlar herkese merhabalr gecen hafta yani 27 nisan cuma gunu bebegimi kucahima aldim sukurler olsun ikinci sezeryanimdi genel aneztezi istedim uyandigimda kesik acisindan baska birsey hissetmedim sancimda yoktu cok sukur fâkat fazla serum mu yada nerkozdanmi carpintilarim cok oldu iki gece yatip ciktik suan evdeyim ve sarilik baslangicimiz var bendeki durumlar boyle umarim butum arkadaslarim kazasiz belasiz yavrularina kavusur.

Amin canım

Kizlar herkdse selam ben normal dogum yaptim.biraz sikintiliydi.ama simdi iyiyiz coksukur.
Darisi bekleyen hamislerin basina
Emme sikintimiz var.hepinize Rabbim saglikli dogumnasip etsin biraz toparlayinca gelicem ins .suan alinti yapamiyorum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Emme sıkıntınız inşallah çabuk geçer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…