- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.421
Yaptım canım, rezeneyi sürekli içiyorum. Ayaklarımı sıcak tutmam gerekmiş, ayaklarım yanıyor.. çorap bile giyemiyorum, göğsüm darlanıyor, ben bu bebişe bakamıyorum sanırımBebişini ters çevir koluna yatır sırtını hafif hafif ovala hafifçe vur
Küçük bir havlu ısıt karnına koy
Karnına masaj yap
Ve rezene anason iç
Benim uyguladıklarım bunlar canım
Doktorum bunlara rağmen geçmezse diye bitkisel gaz şurubu yazdı.henüz kullanmadım
Hem korunma yöntemleri anlatacakmış, hem rahmin durumuna bakacakmış, smear testi yapacakmış.. 2,5 ay ilişki yok dedi, fazla değil mi ? Adam o arada dost tutmazsa iyidir :))2.5 ay sonra neden gitcekmişsin canım ben dra hastaneden çıkarken ne zaman kontrole geleyim dedim gerek yok bebeğinle ilgilen ama dikişlerinde iltihap akıntı vs olursa o zaman gelirsin dedi
Haklısın sen unutuyorsun ama eşin unutmaz. O bile farkettigine göre annen annen belli etmiş . Benim ailem de ne kadar ayırt etmiyoruz dese de erkek kardeş farkı her zaman belli oluyor . Allah yardımcın olsun sorunsuz bir doğumun olur da kimseye muhtaç kalmazsin arkadasim.
Bir gün ben çok sinirlendim babama dedim ki. Kardeşimin her dediğini yapiyorsun. Zararlı çıksa bile uyarmama ragmen , bana gelince senin her dedigin doğru çıkıyor ,dinlemedigim için pişmanım diyor
Sonra yine aynı hatalar. Benim önümde fazlalıligim yok diye mi sözümü dikkate almiyorsun dedim. Öylece kaldı bir şey diyemedi. Biraz fazla ayıp oldu ama bende çok dolmuştum o sira.
Yaptım canım, rezeneyi sürekli içiyorum. Ayaklarımı sıcak tutmam gerekmiş, ayaklarım yanıyor.. çorap bile giyemiyorum, göğsüm darlanıyor, ben bu bebişe bakamıyorum sanırım
Allâh yardımcın olsun canım. .Allahın izniyle çok kolay bi doğum olsun insallahBenim gece sancim basladi geldik hastanedeyiz. Epidural aldim sancilar cok siddetlendi. Bekliyoruz.
Canım sezeryanin da bi farki yok ki.karın daha hassas bi bölge bence.hem normal doğum sonrası daha çabuk ayaklaniyosun.ne kadar olmuş senin bebis kaç kilo.bol bol yürümek lazım yaKizlar doktorum normal dogumdan yana ve o yolda ilerliyorsun diyor Ailem esim de hep o yönde baski yapıyor ama burda okudugum dikisler kesiler vs o kadar korkutuyor ki beni gece kabus gördüm
Vallahi yaaa. Benim sancım vardı sözde. Etrafımdaki herkes umutlandırdı. Sancı başladıysa gelir artık. Şiddeti artar diye.Kız bizle hamile olanların 40 ı çıktı biz daha doğurcaz :)) ben yavas yavas ümidimi kaybediyorum valla..
Bende daha hiç sancı falan da olmadı.. bir yerim de ağrı yok!Vallahi yaaa. Benim sancım vardı sözde. Etrafımdaki herkes umutlandırdı. Sancı başladıysa gelir artık. Şiddeti artar diye.Ama Yok. Dün akşamdan beri hiç sancı Yok
O değil de daha günümüz de var yani. Boşuna kendimizi coşturuyoruz
Bizim oğluşlar gününde gelecek sanırım diğerleri gibi. Sabrım Yok amaaa
Bu arada benim doktor zeytinyağı masajı yap dedi. Senin de aklında olsun. Vajinaya yapıyoruz tabi daha yapmadım henüz
Biraz daha dikkat edeyim üşütmemeye, hala terliyor musun canım sen de? Geceleri sırılsıklam oluyorum, kaç defa atlet pijama değiştiriyorum, belki o arada da üşütüyorumdur. Hamileyken kolaymış valla, onca ağrıya rağmen en azından uyudu mu doydu mu derdimiz yokmuş.. senin minik nasıl oldu canım? Ben kilosunu çok merak ediyorum, hafta içi sağlık ocağına götürücem sanırım, baksınlar kilosuna falanAyakların yansada gece gündü çorabı çıkartmamaya bak.Ben de çok daralıyorum ama yatakta bile çorap ayağımda
Kalktığımda hemen üstüne sabahlarımı ya da hırkamı giyiyorum bunlar önemli
Bakamamak ne demek.Her şeyin iyisi olsun diye uğraşıyorsun çaresiz kalınca araştırıyorsun üstüne titriyorsun daha Ne olsun.şu lohusalığu bir atlatsak her şey daha güzel olacak.Bebiş büyüdükçe kyvvetlendikçe gazını daha rahat çıkarır.
Sarılık evresinden çıkıyorlar daha huylarını sularını bilmiyoruz bebişlerin
İnş uyku düzeni hep böyle gider
Sırf sarılıktan sebep uyumuyorlardır
Ay maşallah size.soyle geceligimi giyip salina salina bi foto çekilemedim ya yanarım yanarım ona yanarım.Bu da ben ve kızım teyzeleri beş gün önce çekildi
Eki Görüntüle 2143605
Ahhhh annelik kolay değil. Tatlı zamanlar da gelecek inş Can'ım. Pişik olmadan önlemek için koruyucu kullan mutlaka.Canım ben de ameliyattan 2 gün sonra duş aldım doktorum da bandaji dusta çıkar artik dedi bir daha da takmadim. 2 defa aldım duş. Ama ayakta duramiyorum çok, sandalye koyuyorum güzelce yikaniyorum. Hiç kapatmadım dikişleri ilk bandaji cikardiktan sonra. 2 gün önce de kontrolum vardı dikisler iyi gayet dedi doktor da.bence artik takma bandaj.
Hiç sorma bugün ben de perişan oldum saat başı uyandı, goguslerim de kendinden geçti emziremiyorum sagcam şimdi. Ne olacak böyle hiç bi fikrim yok. Süt de boğazına kaçıyor aklım gidiyor. Vücudu da soyuluyor banyodan sonra oldu böyle. Az önce altını degistirrken baktım kıpkırmızı olmuş yagladik falan ama inşallah sorun yoktur. Çok perişanız. Doymuyor süt ne kadar çıksa da. Doktor da çok tosun bi bebek zor doyurursun dedi. Mama veriyorum mecburen ve 10 dkda bir kaka çiş yapıyor altını degistiriyorum devamlı. Pisik olacak diye aklım cikiyor. Bu defa da üşüyor. Dertler çok yani anlayacaginçok şükür tabi de resmen paranoyak oldum
2.5 ay mı ama niye ki. Aman Allah bi de bunun öncesi var üstelik.Hem korunma yöntemleri anlatacakmış, hem rahmin durumuna bakacakmış, smear testi yapacakmış.. 2,5 ay ilişki yok dedi, fazla değil mi ? Adam o arada dost tutmazsa iyidir :))
Can'ım parmağında vajinanın dış kısmında içeriye doğru parmağı u şeklinde kaydırarak sanırım. Ben de sormadım ama perine masajı denen şey bu. Kesik azaltmak için.Bende daha hiç sancı falan da olmadı.. bir yerim de ağrı yok!nasıl yapcaz zeytinyağı masajını?
Biraz daha dikkat edeyim üşütmemeye, hala terliyor musun canım sen de? Geceleri sırılsıklam oluyorum, kaç defa atlet pijama değiştiriyorum, belki o arada da üşütüyorumdur. Hamileyken kolaymış valla, onca ağrıya rağmen en azından uyudu mu doydu mu derdimiz yokmuş.. senin minik nasıl oldu canım? Ben kilosunu çok merak ediyorum, hafta içi sağlık ocağına götürücem sanırım, baksınlar kilosuna falan
Canım ben pijamalarla çıktım valla, hiç gitmedim pantolon. Direkt arabaya bindim zatenLastMadOnEarth
Kızlar hastaneden ne ile çıktınız kıyafet olarak? Hamile pantolonumuzu giyebilir miyiz ki? Dikiş yerleri falan nasıl oluyor?
En güzeli aslında. Ama ben kapalıyımCanım ben pijamalarla çıktım valla, hiç gitmedim pantolon. Direkt arabaya bindim zaten
Uzunca bir yelek giy canım tunik gibi bisey ya da hırka. Benim pijamalarim lacivertti. Zaten hastanede sadece lcw den aldığım yarım kollu diz üstü penye geceligi giydim başka bisey giymedim bir de depend. Gerisini boşa koymuşum koca valiz. Sabah çıkarken de pijamalarimi giyip çıktımEn güzeli aslında. Ama ben kapalıyımpijamalar hep açık renk. ve otopark biraz aşağıda kalıyor. O şekilde zor çıkarım. Yada havaya göre uzunca bi yelek giyip de çıkabilirim belki.
Lohusalik çıkana kadar 40 gün terlermissin canim.sezeryana bağlı değil yani.Sezeryanli hatunlar gece terliyomusunz doğumdan beri ter dokuyorum geceleri
Canim ne ara hastaneye gittin gormemisim cok sevindim ne guzel sen de kurtuldun darisi bekleyenlerin basina ben gibi. Ben de suan hastanedeyim sanci odasinda suni sanci verdi doktor hic acilmam yoktu deneyelim dedi 40+2 oldugum icin suan 2 cm yarin ogleni bulur 24 saat surer dedi insallah bosa gitmez cektigim acilar sezeryana cevrikirse bukadar agrinin ustune umit verdi dogurman banaKızlar tam 23:15 de oğlumu kucağıma aldım. 3090 gr 50 cm doğdu. Sütüm gelmedi şuan emişip duruyoruz. Dualarınız için çok sağolun size hep dua ettim doğum boyunca normal ve epiduralsiz yaptım. 8cm açıklıktan sonra epidural diye inliyordum hatta inlemiyor hastaneyi yıkıyordumama herşeye değer oğlum onun kokusu elleri gözleri herşeye değer. Sakın yılmayın 3 4 saat ama herşey bitti. Ben ıkınamadım dikişim çok detaylıca yazacağım size. Dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?