2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaptım canım, rezeneyi sürekli içiyorum. Ayaklarımı sıcak tutmam gerekmiş, ayaklarım yanıyor.. çorap bile giyemiyorum, göğsüm darlanıyor, ben bu bebişe bakamıyorum sanırım

2.5 ay sonra neden gitcekmişsin canım ben dra hastaneden çıkarken ne zaman kontrole geleyim dedim gerek yok bebeğinle ilgilen ama dikişlerinde iltihap akıntı vs olursa o zaman gelirsin dedi
Hem korunma yöntemleri anlatacakmış, hem rahmin durumuna bakacakmış, smear testi yapacakmış.. 2,5 ay ilişki yok dedi, fazla değil mi ? Adam o arada dost tutmazsa iyidir :))

Normal zamanlarda neyse de hamilelikte insan daha bi alıngan oluyor. Geçicek bu günler diyorum şu lohusaligida atlattık mı tamam.

Yaptım canım, rezeneyi sürekli içiyorum. Ayaklarımı sıcak tutmam gerekmiş, ayaklarım yanıyor.. çorap bile giyemiyorum, göğsüm darlanıyor, ben bu bebişe bakamıyorum sanırım

Ayakların yansada gece gündü çorabı çıkartmamaya bak.Ben de çok daralıyorum ama yatakta bile çorap ayağımda
Kalktığımda hemen üstüne sabahlarımı ya da hırkamı giyiyorum bunlar önemli

Bakamamak ne demek.Her şeyin iyisi olsun diye uğraşıyorsun çaresiz kalınca araştırıyorsun üstüne titriyorsun daha Ne olsun.şu lohusalığu bir atlatsak her şey daha güzel olacak.Bebiş büyüdükçe kyvvetlendikçe gazını daha rahat çıkarır.
Sarılık evresinden çıkıyorlar daha huylarını sularını bilmiyoruz bebişlerin
İnş uyku düzeni hep böyle gider
Sırf sarılıktan sebep uyumuyorlardır

Kizlar doktorum normal dogumdan yana ve o yolda ilerliyorsun diyor Ailem esim de hep o yönde baski yapıyor ama burda okudugum dikisler kesiler vs o kadar korkutuyor ki beni gece kabus gördüm

Kizlar doktorum normal dogumdan yana ve o yolda ilerliyorsun diyor Ailem esim de hep o yönde baski yapıyor ama burda okudugum dikisler kesiler vs o kadar korkutuyor ki beni gece kabus gördüm
Canım sezeryanin da bi farki yok ki.karın daha hassas bi bölge bence.hem normal doğum sonrası daha çabuk ayaklaniyosun.ne kadar olmuş senin bebis kaç kilo.bol bol yürümek lazım ya

Kız bizle hamile olanların 40 ı çıktı biz daha doğurcaz :)) ben yavas yavas ümidimi kaybediyorum valla..
Vallahi yaaa. Benim sancım vardı sözde. Etrafımdaki herkes umutlandırdı. Sancı başladıysa gelir artık. Şiddeti artar diye. Ama Yok. Dün akşamdan beri hiç sancı Yok
O değil de daha günümüz de var yani. Boşuna kendimizi coşturuyoruz
Bizim oğluşlar gününde gelecek sanırım diğerleri gibi. Sabrım Yok amaaa
Bu arada benim doktor zeytinyağı masajı yap dedi. Senin de aklında olsun. Vajinaya yapıyoruz tabi daha yapmadım henüz

Bende daha hiç sancı falan da olmadı.. bir yerim de ağrı yok! nasıl yapcaz zeytinyağı masajını?

Biraz daha dikkat edeyim üşütmemeye, hala terliyor musun canım sen de? Geceleri sırılsıklam oluyorum, kaç defa atlet pijama değiştiriyorum, belki o arada da üşütüyorumdur. Hamileyken kolaymış valla, onca ağrıya rağmen en azından uyudu mu doydu mu derdimiz yokmuş.. senin minik nasıl oldu canım? Ben kilosunu çok merak ediyorum, hafta içi sağlık ocağına götürücem sanırım, baksınlar kilosuna falan

Ahhhh annelik kolay değil. Tatlı zamanlar da gelecek inş Can'ım. Pişik olmadan önlemek için koruyucu kullan mutlaka.

Hem korunma yöntemleri anlatacakmış, hem rahmin durumuna bakacakmış, smear testi yapacakmış.. 2,5 ay ilişki yok dedi, fazla değil mi ? Adam o arada dost tutmazsa iyidir :))
2.5 ay mı ama niye ki. Aman Allah bi de bunun öncesi var üstelik.

Bende daha hiç sancı falan da olmadı.. bir yerim de ağrı yok! nasıl yapcaz zeytinyağı masajını?
Can'ım parmağında vajinanın dış kısmında içeriye doğru parmağı u şeklinde kaydırarak sanırım. Ben de sormadım ama perine masajı denen şey bu. Kesik azaltmak için.
Eskiden de kadınlar zeytinyağı sürermiş hep. Hatta Doğum esnasında bile orası yumuşasın diye ebeler sürermiş.
Tabi zeytinyağını ısıttım ben biraz. Burda kızlar söylemişti. Asiti gitsin diye.

LastMadOnEarth
Kızlar hastaneden ne ile çıktınız kıyafet olarak? Hamile pantolonumuzu giyebilir miyiz ki? Dikiş yerleri falan nasıl oluyor?

En güzeli aslında. Ama ben kapalıyım pijamalar hep açık renk. ve otopark biraz aşağıda kalıyor. O şekilde zor çıkarım. Yada havaya göre uzunca bi yelek giyip de çıkabilirim belki.
Uzunca bir yelek giy canım tunik gibi bisey ya da hırka. Benim pijamalarim lacivertti. Zaten hastanede sadece lcw den aldığım yarım kollu diz üstü penye geceligi giydim başka bisey giymedim bir de depend. Gerisini boşa koymuşum koca valiz. Sabah çıkarken de pijamalarimi giyip çıktım

Sezeryanli hatunlar gece terliyomusunz doğumdan beri ter dokuyorum geceleri

Canim ne ara hastaneye gittin gormemisim cok sevindim ne guzel sen de kurtuldun darisi bekleyenlerin basina ben gibi. Ben de suan hastanedeyim sanci odasinda suni sanci verdi doktor hic acilmam yoktu deneyelim dedi 40+2 oldugum icin suan 2 cm yarin ogleni bulur 24 saat surer dedi insallah bosa gitmez cektigim acilar sezeryana cevrikirse bukadar agrinin ustune umit verdi dogurman bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…