- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.441
Ya ne biliyim oğlumda terlememistim bu kadar hemde ağustostaLohusalik çıkana kadar 40 gün terlermissin canim.sezeryana bağlı değil yani.
Hayır ben emzirmiyorum çünkü solunum desteği alıyor şuanHumana still tee ve Galactago damla. İkisi de bitkisel. Küvezde bebeğini emzirmiyor musun? Ben 2 saate bir yanına girip emsiriyorum. Çok sütüm yok ama artacak inşallah emdikçe
40 gün tamam da 2.5 ay nedir yaHem korunma yöntemleri anlatacakmış, hem rahmin durumuna bakacakmış, smear testi yapacakmış.. 2,5 ay ilişki yok dedi, fazla değil mi ? Adam o arada dost tutmazsa iyidir :))
Herkesin hikayesi farklı öyle düşünme sendua et hayırlı doğum nasip et diye neyse hakkında hayırlı o olsun inşallah canım şartlama kendini normaldi sezeryandı bebişin ve senin hakkında hayırlı olani dileKizlar doktorum normal dogumdan yana ve o yolda ilerliyorsun diyor Ailem esim de hep o yönde baski yapıyor ama burda okudugum dikisler kesiler vs o kadar korkutuyor ki beni gece kabus gördüm
Kuzum benim kizimda pazartesiden beri kuvezde su 2 gündür solunum cihazından çıktı oksijen hala kuvezin içine veriliyor bende emziremedim daha biliyorum yani zorluğunu ama sen ne kadar güçlü olursan bebeğine ne kadar süt götürürsün o kadar iyiye gidiyor emin ol Allah şifa versin tez zamanda bütün yavrularaHayır ben emzirmiyorum çünkü solunum desteği alıyor şuan
Bende kapalıyım canım rahat bi yüksek bel bişey giy üzerine tunik pijamalarini da giyebilirsjn üzerine sabahlik yada fermuarli hirka yelek olabilirEn güzeli aslında. Ama ben kapalıyımpijamalar hep açık renk. ve otopark biraz aşağıda kalıyor. O şekilde zor çıkarım. Yada havaya göre uzunca bi yelek giyip de çıkabilirim belki.
Kızlar bugün çok fazla vajina ağrım var, daha önce olmamıştı
Giriş kısmının altları sanki
Çatı ağrısı bu değil di mi
Dinlenince geçiyo, ayakta kalınca çok ağrıyo
Daha doğurmam umarım, salı kontrol var
Benim ilk kızım da 40 gün sürdü en son dr bazen anne sütü de sarılık yapıyor diyip ona bağladıAy tombiş tombiş ne güzel ya,sizinkilerin yanında benim kız çok minik kalıyorbu premstürelik başımıza dert oldu zaten sarılık derdimiz bitmek bilmiyor hala 12-13 lerde. Sütüm var çokta güzel emiyor derdi ne anlamadım dün birsürü tahlil yapıldı hepsi temiz çıktı idrar kültürü için bekliyoruz şimdi ama o da temiz gelecek muhtemelen anlamadım gitti ama canımı çok sıkıyor bu durum bildiğiniz yöntemler varsa dinliyorum kızlaaaar nasıl geçecek bu sarılık tıp bu konuda çaresiz
Maaalesef bende hiç sola yatamıyorumvalla okuduğum kadarıyla ve doktorum dediği çocuk ne tarafta olursa olsun önemli olan "sol tarafa" yatmak. Diğer türlü kan akışı yavaşlıyormuşmuşmuş.. Ama benim de sol bacağım bir süre sonra uyuşuyor ve rahatsız hissediyorum. O nedenle sağıma/soluma hatta sırt üstü bile yatıyorum.. elimde değil
Erken değil mi özel bir sebebi var mı ben Ramazan’dan 2 gün önce olsa dedim dr beni dövecekti acele ediyorum diye37+1 de alcak pazartesi günü nasipse.
2 hafta ilerden gidiyor gelişimi zorluyo beni bugünde sancin var ama bekleyelim pazartesiyi dedi.
Canım ezmirdikten sonra mutlaka gazını çıkar msj iyi gelir sıcağa yakın ılık havlu karnına koyabilirsin sen yediklerinde kimyon kullan aklıma gelenlerKızlar bebiş Gaz sancısı oluyor sanırım, din geceden beri çığlık çığlığa.. uykusuzluk, sinir bozukluğu.. ayaklarını karnına çekiyor,bağırıyor. Ağlarken morarıyor çok korkuyorum.. aslında kakasını da yaptı dün üç kere ama niye böyle oldu anlamadım. Var mı tavsiyesi olan?
Allah kimseye göstermesin sana da acil şifa versinBenim yaşadığımı kimse yaşamasın. Ameliyathanede tansiyonum 20-16’ya vurmuş ve spinal uyuşturulmuşken, bebeğimin sesinin gelmesini nasıl bekledim, o sesi duyunca ne hissettim, sonrasında bir sedyede tam 1,5 saat preeklemsi şoku geçirirken aklımdan neler geçtiğini ben biliyorum. Allah kimseye, düşmanıma bile yaşatmasın. O yüzden aman ha diyorum aman ha.. hep takipte olun
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallahKizlar herkese merhabalr gecen hafta yani 27 nisan cuma gunu bebegimi kucahima aldim sukurler olsun ikinci sezeryanimdi genel aneztezi istedim uyandigimda kesik acisindan baska birsey hissetmedim sancimda yoktu cok sukur fâkat fazla serum mu yada nerkozdanmi carpintilarim cok oldu iki gece yatip ciktik suan evdeyim ve sarilik baslangicimiz var bendeki durumlar boyle umarim butum arkadaslarim kazasiz belasiz yavrularina kavusur.
Bir arkadaş dinlenince geçiyorsa korkulacak sancı değil demişti belki de çatın genişliyordurKızlar bugün çok fazla vajina ağrım var, daha önce olmamıştı
Giriş kısmının altları sanki
Çatı ağrısı bu değil di mi
Dinlenince geçiyo, ayakta kalınca çok ağrıyo
Daha doğurmam umarım, salı kontrol var
Amin canım senin tavrında benimkini de ve dua bekleyen bütün yavrulara Allah şifa versin. Senin neden kuvozde kaç haftalık doğduKuzum benim kizimda pazartesiden beri kuvezde su 2 gündür solunum cihazından çıktı oksijen hala kuvezin içine veriliyor bende emziremedim daha biliyorum yani zorluğunu ama sen ne kadar güçlü olursan bebeğine ne kadar süt götürürsün o kadar iyiye gidiyor emin ol Allah şifa versin tez zamanda bütün yavrulara
Biraz daha dikkat edeyim üşütmemeye, hala terliyor musun canım sen de? Geceleri sırılsıklam oluyorum, kaç defa atlet pijama değiştiriyorum, belki o arada da üşütüyorumdur. Hamileyken kolaymış valla, onca ağrıya rağmen en azından uyudu mu doydu mu derdimiz yokmuş.. senin minik nasıl oldu canım? Ben kilosunu çok merak ediyorum, hafta içi sağlık ocağına götürücem sanırım, baksınlar kilosuna falan
38+3 ama.cigerlerimiz gelişmemiş doğduğunda mosmordu acil şevkle medicalpark GOP yenidogan yoğun bakıma sevk edildi şükür şimdi daha iyi yavrumAmin canım senin tavrında benimkini de ve dua bekleyen bütün yavrulara Allah şifa versin. Senin neden kuvozde kaç haftalık doğdu
Bencede fazla yaa ama dr daha iyisini bilir herhaldeHem korunma yöntemleri anlatacakmış, hem rahmin durumuna bakacakmış, smear testi yapacakmış.. 2,5 ay ilişki yok dedi, fazla değil mi ? Adam o arada dost tutmazsa iyidir :))
Hım geçmiş olsun canım inşallah benimkide biran önce sağlığına kavusur38+3 ama.cigerlerimiz gelişmemiş doğduğunda mosmordu acil şevkle medicalpark GOP yenidogan yoğun bakıma sevk edildi şükür şimdi daha iyi yavrum
İnşallah canım. Sanada çok geçmiş olsun biran önce toparlansin yavrunHım geçmiş olsun canım inşallah benimkide biran önce sağlığına kavusur
Var canim var bence bebek ac mama vermelisinKızlar bebiş Gaz sancısı oluyor sanırım, din geceden beri çığlık çığlığa.. uykusuzluk, sinir bozukluğu.. ayaklarını karnına çekiyor,bağırıyor. Ağlarken morarıyor çok korkuyorum.. aslında kakasını da yaptı dün üç kere ama niye böyle oldu anlamadım. Var mı tavsiyesi olan?
Amaaannnn40 gün tamam da 2.5 ay nedir ya
Ayrıca korunma yollari da belli sprail hap ve kendi korunma
Benimki 40 çıkınca gel demisti smear yaptı kontrol etmişti dikişi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?