2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hem korunma yöntemleri anlatacakmış, hem rahmin durumuna bakacakmış, smear testi yapacakmış.. 2,5 ay ilişki yok dedi, fazla değil mi ? Adam o arada dost tutmazsa iyidir :))
40 gün tamam da 2.5 ay nedir ya
Ayrıca korunma yollari da belli sprail hap ve kendi korunma
Benimki 40 çıkınca gel demisti smear yaptı kontrol etmişti dikişi o kadar

Kizlar doktorum normal dogumdan yana ve o yolda ilerliyorsun diyor Ailem esim de hep o yönde baski yapıyor ama burda okudugum dikisler kesiler vs o kadar korkutuyor ki beni gece kabus gördüm
Herkesin hikayesi farklı öyle düşünme sendua et hayırlı doğum nasip et diye neyse hakkında hayırlı o olsun inşallah canım şartlama kendini normaldi sezeryandı bebişin ve senin hakkında hayırlı olani dile

Hayır ben emzirmiyorum çünkü solunum desteği alıyor şuan
Kuzum benim kizimda pazartesiden beri kuvezde su 2 gündür solunum cihazından çıktı oksijen hala kuvezin içine veriliyor bende emziremedim daha biliyorum yani zorluğunu ama sen ne kadar güçlü olursan bebeğine ne kadar süt götürürsün o kadar iyiye gidiyor emin ol Allah şifa versin tez zamanda bütün yavrulara

En güzeli aslında. Ama ben kapalıyım pijamalar hep açık renk. ve otopark biraz aşağıda kalıyor. O şekilde zor çıkarım. Yada havaya göre uzunca bi yelek giyip de çıkabilirim belki.
Bende kapalıyım canım rahat bi yüksek bel bişey giy üzerine tunik pijamalarini da giyebilirsjn üzerine sabahlik yada fermuarli hirka yelek olabilir

Kızlar bugün çok fazla vajina ağrım var, daha önce olmamıştı
Giriş kısmının altları sanki
Çatı ağrısı bu değil di mi
Dinlenince geçiyo, ayakta kalınca çok ağrıyo
Daha doğurmam umarım, salı kontrol var

Uzun zmndir ayni agrilardan bende de var drum yorgunluktan dedi bol.bol dinlenmeye calis ama tabii ki.takip et.kendini kanamaya kasik ve bel agrilarina dikkat et

Benim ilk kızım da 40 gün sürdü en son dr bazen anne sütü de sarılık yapıyor diyip ona bağladı

Maaalesef bende hiç sola yatamıyorum

37+1 de alcak pazartesi günü nasipse.
2 hafta ilerden gidiyor gelişimi zorluyo beni bugünde sancin var ama bekleyelim pazartesiyi dedi.
Erken değil mi özel bir sebebi var mı ben Ramazan’dan 2 gün önce olsa dedim dr beni dövecekti acele ediyorum diye

Canım ezmirdikten sonra mutlaka gazını çıkar msj iyi gelir sıcağa yakın ılık havlu karnına koyabilirsin sen yediklerinde kimyon kullan aklıma gelenler

Allah kimseye göstermesin sana da acil şifa versin

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Bir arkadaş dinlenince geçiyorsa korkulacak sancı değil demişti belki de çatın genişliyordur

Bebegimhadi ssdv düşündüğüm için birkaç aydır başka hastaneye gidiyorum ama bebek dönmedi ve yine sezaryen olacak gibi gözüküyor açıkcası bu kontrolde de sezaryen derse tekrar Ertan beye gitmeyi düşünüyorum çünkü sezaryenla Doğum yapıp memnun kalan birkaç arkadaş var

Amin canım senin tavrında benimkini de ve dua bekleyen bütün yavrulara Allah şifa versin. Senin neden kuvozde kaç haftalık doğdu

Bende aynı durumdayım çok fazla terliyorum.o ter hemen buz gibi yapıyor vucüdu.Zor işimiz zor evet karnımızda iken de türlü türlü şeyler yaşadık ama dediğin gibi ama şimdi daha zor.Allah kolaylık versin hepimize

Bizde sarılık düşüşe geçti ama halen var.ışın almıştık 1gün 14 olan değer 9a düşmüştü.2gün sonra 12ye çıktı tekrar.3 gün sonra tekrar kan verdik 10a düşmüştü.Toplamda 25 gün sürerse uzamış sarılık deniyormuş.25 gün sürerse getir dedi.İnş sıfırlanırda tekrar tahlille uğraşmayız
Rh uyuşmazlığı sarılığı en zor olanı.
Sürekli uyandırıp süt veriyorum.Sürekli başındayım.
Bizim kilo alımımız iyi çok şükür
Sen de ölçtür bakalım kaç gram almış paşanız

Amin canım senin tavrında benimkini de ve dua bekleyen bütün yavrulara Allah şifa versin. Senin neden kuvozde kaç haftalık doğdu
38+3 ama.cigerlerimiz gelişmemiş doğduğunda mosmordu acil şevkle medicalpark GOP yenidogan yoğun bakıma sevk edildi şükür şimdi daha iyi yavrum

Arkadaşlar selamlar bugün sabah doktordaydık, çatı muayenesi yaptı açılma var mı diye baktı yoktu, henüz 37. haftayı bitirdik yani daha 20gün var görünüyor ama 50 sancım çıktı aralıklı da olsa, o sebeple mi bilmiyorum haftaiçi tekrar çağırdı ve bebeğim yan duruyor, ilki normal olduğu için bu da normal olsun istedim, çünkü 3 yaşında bir oğlum var ve bakacak da kimse yok, eşim de iş yoğunluğu sebebiyle sürekli bizimle kalamaz, normal doğumda en azından 1 gece kalınıyor, oğlum çünkü annesiz babasız durmayan bir çocuk. Bol bol dua ediyorum, burda da sormak istedim son anda dönenler olmuştur muhakkak diye düşünüyorum. Doktor 40a kadar bekleriz dedi acil bir durum olmadığı sürece ama neden erken çağırdı anlamadım ben haftaya cumartesi çağırır diye bekliyordum. Bu arada doğum yapan arkadaşlara Allah kolaylık versin, evladı küvezde olanlara şifalar diliyorum, ilk oğlumda ben de yaşadım zamanında doğmasına rağmen kordon dolanmıştı ve solunum desteği aldı, Allah tez vakitte kavuştursun.

Var canim var bence bebek ac mama vermelisin
Benimde hastanede bebegim ozellikle geceleri aglayip bacaklarıni gazi varmıs gibi yukarı cekiyordu.evde de öyle.bebeğin 5. Gun kontrolu icin hastaneye gittigimizde cocuk dr.u bebegin kilo kaybinin biraz daha fazla oldugunu söyledi.gunde 3 kez 30 cc mama yedirmemizi söyledi.ve ne oldu bebek sustu bizde gaz çikartiyoruz diye iyice bir vuruyoruz çocuga.hastanede pek mama verdirmemeye calışıyorlar yatarkenki serviste.ben zaten mama veriyordum ama 10 cc 20 cc ve sayisı gunde çok azdı.su an gunde 4 kez 50 cc ye kadar iciyor.çunkü sarilik çikti düssün diye bol beslenmek var.

40 gün tamam da 2.5 ay nedir ya
Ayrıca korunma yollari da belli sprail hap ve kendi korunma
Benimki 40 çıkınca gel demisti smear yaptı kontrol etmişti dikişi o kadar
Amaaannnn
Biz herifle baştan beri kardeşiz zorunlu olarak. Birde 2.5 ay olursa bizimki de şayet. Kalpten gider adamcağızim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…