- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.461
Canım hamile pantolonu giydim, oğlanın ağız bezlerinden birini koydum yaranın üstüne yumuşak olsun diye ama öyle acı falan olmadı@LastMadOnEarth
Kızlar hastaneden ne ile çıktınız kıyafet olarak? Hamile pantolonumuzu giyebilir miyiz ki? Dikiş yerleri falan nasıl oluyor?
Ben mama veriyorum kuzum zaten, her emmeden sonra 30 cc veriyorum, birimde kilo kaybımız ve sarılık derecemiz fazla idi, o yüzden veriyorum valla kim ne derse desin. Ama dünden beri yapıyor bu bacak çekme hareketini, ne yapsak fayda etmedi, benim bile gözlerim pörtledi, bir de bebegi düşünVar canim var bence bebek ac mama vermelisin
Benimde hastanede bebegim ozellikle geceleri aglayip bacaklarıni gazi varmıs gibi yukarı cekiyordu.evde de öyle.bebeğin 5. Gun kontrolu icin hastaneye gittigimizde cocuk dr.u bebegin kilo kaybinin biraz daha fazla oldugunu söyledi.gunde 3 kez 30 cc mama yedirmemizi söyledi.ve ne oldu bebek sustu bizde gaz çikartiyoruz diye iyice bir vuruyoruz çocuga.hastanede pek mama verdirmemeye calışıyorlar yatarkenki serviste.ben zaten mama veriyordum ama 10 cc 20 cc ve sayisı gunde çok azdı.su an gunde 4 kez 50 cc ye kadar iciyor.çunkü sarilik çikti düssün diye bol beslenmek var.
Valla bana da çok uzun geldi, kaldı ki normal dogum da değilim yani iç dikiş falan mı desem, kesin biz boşanırız bu gidişle.. karı koca gibi değiliz zaten, iyice de uzaklaştık, ohh bu 2,5 ay da tuz biber.. zaten annemle yatıyorum, adamı attık yataktan iyice dışladık ohhh sefam olsun40 gün tamam da 2.5 ay nedir ya
Ayrıca korunma yollari da belli sprail hap ve kendi korunma
Benimki 40 çıkınca gel demisti smear yaptı kontrol etmişti dikişi o kadar
Can'ım çatı ağrısı vajina kemiğinde oluyor. Alt kısımlarda değil. Kemik ağrısı zaten onu hissediyorsun. Dinlenince geçiyorsa bişey yoktur.Kızlar bugün çok fazla vajina ağrım var, daha önce olmamıştı
Giriş kısmının altları sanki
Çatı ağrısı bu değil di mi
Dinlenince geçiyo, ayakta kalınca çok ağrıyo
Daha doğurmam umarım, salı kontrol var
Benim vajina ağrım olmuştu pazar akşamı aynı dediğin gibi duş almaya bile kalkmadım çok yordum kendimi ondan oldu dedim ptesi sabah kesem patladı suyum geldiKızlar bugün çok fazla vajina ağrım var, daha önce olmamıştı
Giriş kısmının altları sanki
Çatı ağrısı bu değil di mi
Dinlenince geçiyo, ayakta kalınca çok ağrıyo
Daha doğurmam umarım, salı kontrol var
Benim kızın gelişimi 2 hafta önden gidiyor sancılarda var aslında 17 mayıs sezeryan tarihim ama kilosu 3.460di 4 gün önceBenim ilk kızım da 40 gün sürdü en son dr bazen anne sütü de sarılık yapıyor diyip ona bağladı
Maaalesef bende hiç sola yatamıyorum
Erken değil mi özel bir sebebi var mı ben Ramazan’dan 2 gün önce olsa dedim dr beni dövecekti acele ediyorum diye
Canım ezmirdikten sonra mutlaka gazını çıkar msj iyi gelir sıcağa yakın ılık havlu karnına koyabilirsin sen yediklerinde kimyon kullan aklıma gelenler
Allah kimseye göstermesin sana da acil şifa versin
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Bir arkadaş dinlenince geçiyorsa korkulacak sancı değil demişti belki de çatın genişliyordur
Doktorun kafayı yemiş olmalı eşinle aranı mı bozcakAmaaannnn
Biz herifle baştan beri kardeşiz zorunlu olarak. Birde 2.5 ay olursa bizimki de şayet. Kalpten gider adamcağızim
Doktoruna sor bence neden 2.5 ay diyeValla bana da çok uzun geldi, kaldı ki normal dogum da değilim yani iç dikiş falan mı desem, kesin biz boşanırız bu gidişle.. karı koca gibi değiliz zaten, iyice de uzaklaştık, ohh bu 2,5 ay da tuz biber.. zaten annemle yatıyorum, adamı attık yataktan iyice dışladık ohhh sefam olsun
Hayır ben emzirmiyorum çünkü solunum desteği alıyor şuan
Canım.solgar lesitin tablet alın eczanedenKızlar akıl verin sağ göğsüm iptal taş oldu oğlum inatla almiyo pompa ise yaramiyor duş masaj denedik olmuyor. Ne yapcam ben beze olmaya başladi
Güle.gule.buyut canım bazı doktorların ölçümleri kesinlikle tutmuyor önemli değil kolaylıkla atlatmissinSelam kizlar dogum hikayemi paylasayim. 3 mayis persembe gunu oglen 12de nisanim geldi yazmistim burda. O gun son hazirliklar icin disari cikicaktik hazirlanmistim. Sonra nisan geldigini gorunce doktorumu aradm nstye baglan gel dedi kostur kostur agdaya gittim
Sonra Esimle hastaneye gittik sancilarim sik ama duzensizdi ebe cati muayenesi etti ve sok 4 cm aciklik ve hic aci hissetmiyorm herkes cok sasirdi tebrik ediyolr falan bianda herkes kosturmaya basladi dogum baslamis diye doktorum geldi epidural takildi ben ne zaman dersemndozu uygulicaklardi lavman yapildi ve saat 4te geldigim hastanede saat 10a kadar 10 cm acikligim oldu ben hicbi sanci hissetmedigim icin suni sanci takildi 10 cme yaklastiginda aciklik sanci 2 dk bire dusmeye basladi ben kivrandim o an tabi genede dayanicam dedim catala gectigimde bebegim dogum kanalina tam yerlesmemisti comelme hareketleri pilates topu falan derken ikinmami istediler ama ben agrim cok oldugu icin epiduralin dozunun yapilmasini istedim istemesemde olurmus sanciyi hissetmedigim icin ikinmam yarida kaliyodu 4 kere ikindim olmadi cocuk basini geri kaciriyodu bu son artik olmazsa sezeryane alcam dedi tabi ben tutustumesimde benimleydi o da benle beraber dogurdu diyebilirm sonnnn kez ikindigimdaa bebegim kollarimdaydi cok sukur
Dikislerim var ama agrim yok cok sukur ben kurtuldm kizlar darisi kalanlarin basina allah herkese kolay dogum nasip etsin insallah bu arada bebegim 3250 gram 49 cm dogdu yani 53 cm falan iri bebek deilmis
Tesekkur ederim canm sende gule gule buyutGüle.gule.buyut canım bazı doktorların ölçümleri kesinlikle tutmuyor önemli değil kolaylıkla atlatmissin
Sıcak havlu sar canım ayy o çok zor oğluma meme biraktirirken cok zorlamıştım oğlun niye almıyor ki alsa rahatlardınKızlar akıl verin sağ göğsüm iptal taş oldu oğlum inatla almiyo pompa ise yaramiyor duş masaj denedik olmuyor. Ne yapcam ben beze olmaya başladi
Acile gitsen kuzum onlar bir şekilde müdahale edip rahatlatırlarKızlar akıl verin sağ göğsüm iptal taş oldu oğlum inatla almiyo pompa ise yaramiyor duş masaj denedik olmuyor. Ne yapcam ben beze olmaya başladi
Bu haftalarda hepimizi haftalık çağırıyorlar o normal canım benim de bebeğim yan maalesef pek dönecek gibi değilArkadaşlar selamlar bugün sabah doktordaydık, çatı muayenesi yaptı açılma var mı diye baktı yoktu, henüz 37. haftayı bitirdik yani daha 20gün var görünüyor ama 50 sancım çıktı aralıklı da olsa, o sebeple mi bilmiyorum haftaiçi tekrar çağırdı ve bebeğim yan duruyor, ilki normal olduğu için bu da normal olsun istedim, çünkü 3 yaşında bir oğlum var ve bakacak da kimse yok, eşim de iş yoğunluğu sebebiyle sürekli bizimle kalamaz, normal doğumda en azından 1 gece kalınıyor, oğlum çünkü annesiz babasız durmayan bir çocuk. Bol bol dua ediyorum, burda da sormak istedim son anda dönenler olmuştur muhakkak diye düşünüyorum. Doktor 40a kadar bekleriz dedi acil bir durum olmadığı sürece ama neden erken çağırdı anlamadım ben haftaya cumartesi çağırır diye bekliyordum. Bu arada doğum yapan arkadaşlara Allah kolaylık versin, evladı küvezde olanlara şifalar diliyorum, ilk oğlumda ben de yaşadım zamanında doğmasına rağmen kordon dolanmıştı ve solunum desteği aldı, Allah tez vakitte kavuştursun.
Genel de en erken 38+3 falan diyorlar ondan sordum canım sağlıkla gelsin inşallahBenim kızın gelişimi 2 hafta önden gidiyor sancılarda var aslında 17 mayıs sezeryan tarihim ama kilosu 3.460di 4 gün önce
Başka özel sebebu yok
Bide erken doğum riskim vardi hastanede yatmıştım 29.haftamda
Ateş falan da yapıyorsa bir genel cerraha gözük antibiyotik Alman gerekebilir canınKızlar akıl verin sağ göğsüm iptal taş oldu oğlum inatla almiyo pompa ise yaramiyor duş masaj denedik olmuyor. Ne yapcam ben beze olmaya başladi
Maşallah ne kadar güzel bir hikaye ölçümler hep yanlış buda yeni çıktı 5 yıl önce bunda iyi ölçüyorlardı dr gerilemişler bu konuda :))Selam kizlar dogum hikayemi paylasayim. 3 mayis persembe gunu oglen 12de nisanim geldi yazmistim burda. O gun son hazirliklar icin disari cikicaktik hazirlanmistim. Sonra nisan geldigini gorunce doktorumu aradm nstye baglan gel dedi kostur kostur agdaya gittim
Sonra Esimle hastaneye gittik sancilarim sik ama duzensizdi ebe cati muayenesi etti ve sok 4 cm aciklik ve hic aci hissetmiyorm herkes cok sasirdi tebrik ediyolr falan bianda herkes kosturmaya basladi dogum baslamis diye doktorum geldi epidural takildi ben ne zaman dersemndozu uygulicaklardi lavman yapildi ve saat 4te geldigim hastanede saat 10a kadar 10 cm acikligim oldu ben hicbi sanci hissetmedigim icin suni sanci takildi 10 cme yaklastiginda aciklik sanci 2 dk bire dusmeye basladi ben kivrandim o an tabi genede dayanicam dedim catala gectigimde bebegim dogum kanalina tam yerlesmemisti comelme hareketleri pilates topu falan derken ikinmami istediler ama ben agrim cok oldugu icin epiduralin dozunun yapilmasini istedim istemesemde olurmus sanciyi hissetmedigim icin ikinmam yarida kaliyodu 4 kere ikindim olmadi cocuk basini geri kaciriyodu bu son artik olmazsa sezeryane alcam dedi tabi ben tutustumesimde benimleydi o da benle beraber dogurdu diyebilirm sonnnn kez ikindigimdaa bebegim kollarimdaydi cok sukur
Dikislerim var ama agrim yok cok sukur ben kurtuldm kizlar darisi kalanlarin basina allah herkese kolay dogum nasip etsin insallah bu arada bebegim 3250 gram 49 cm dogdu yani 53 cm falan iri bebek deilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?