2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@LastMadOnEarth
Kızlar hastaneden ne ile çıktınız kıyafet olarak? Hamile pantolonumuzu giyebilir miyiz ki? Dikiş yerleri falan nasıl oluyor?
Canım hamile pantolonu giydim, oğlanın ağız bezlerinden birini koydum yaranın üstüne yumuşak olsun diye ama öyle acı falan olmadı

Ben mama veriyorum kuzum zaten, her emmeden sonra 30 cc veriyorum, birimde kilo kaybımız ve sarılık derecemiz fazla idi, o yüzden veriyorum valla kim ne derse desin. Ama dünden beri yapıyor bu bacak çekme hareketini, ne yapsak fayda etmedi, benim bile gözlerim pörtledi, bir de bebegi düşün

40 gün tamam da 2.5 ay nedir ya
Ayrıca korunma yollari da belli sprail hap ve kendi korunma
Benimki 40 çıkınca gel demisti smear yaptı kontrol etmişti dikişi o kadar
Valla bana da çok uzun geldi, kaldı ki normal dogum da değilim yani iç dikiş falan mı desem, kesin biz boşanırız bu gidişle.. karı koca gibi değiliz zaten, iyice de uzaklaştık, ohh bu 2,5 ay da tuz biber.. zaten annemle yatıyorum, adamı attık yataktan iyice dışladık ohhh sefam olsun

Can'ım çatı ağrısı vajina kemiğinde oluyor. Alt kısımlarda değil. Kemik ağrısı zaten onu hissediyorsun. Dinlenince geçiyorsa bişey yoktur.
Haftalar ilerledikçe her gün bi yerin ağrıyor Zaten. Ben şuan berbat durumdayım resmen. Yürüyemez hale geldim. Tabi herkes böyle diye de bişey Yok

Benim vajina ağrım olmuştu pazar akşamı aynı dediğin gibi duş almaya bile kalkmadım çok yordum kendimi ondan oldu dedim ptesi sabah kesem patladı suyum geldi dikkat et kendine

Benim kızın gelişimi 2 hafta önden gidiyor sancılarda var aslında 17 mayıs sezeryan tarihim ama kilosu 3.460di 4 gün önce
Başka özel sebebu yok
Bide erken doğum riskim vardi hastanede yatmıştım 29.haftamda

Doktoruna sor bence neden 2.5 ay diye
Adamı da o kadar ihmal etmek olmaz

Hayır ben emzirmiyorum çünkü solunum desteği alıyor şuan

Kıyamam kuzuya.. sağlıkla kavusursunuz inşallah. Emzirmiyorsan sütünü arttırmak için şu anda sadece Humana Still Tee iç. Damlayı emzireceğin zamana bırak. Çünkü ben dün başladım damlayı kullanmaya bugün arttı sütüm. Senin de artarsa sıkıntı yaşarsın.

Kızlar akıl verin sağ göğsüm iptal taş oldu oğlum inatla almiyo pompa ise yaramiyor duş masaj denedik olmuyor. Ne yapcam ben beze olmaya başladi

Selam kizlar dogum hikayemi paylasayim. 3 mayis persembe gunu oglen 12de nisanim geldi yazmistim burda. O gun son hazirliklar icin disari cikicaktik hazirlanmistim. Sonra nisan geldigini gorunce doktorumu aradm nstye baglan gel dedi kostur kostur agdaya gittim
Sonra Esimle hastaneye gittik sancilarim sik ama duzensizdi ebe cati muayenesi etti ve sok 4 cm aciklik ve hic aci hissetmiyorm herkes cok sasirdi tebrik ediyolr falan bianda herkes kosturmaya basladi dogum baslamis diye doktorum geldi epidural takildi ben ne zaman dersemndozu uygulicaklardi lavman yapildi ve saat 4te geldigim hastanede saat 10a kadar 10 cm acikligim oldu ben hicbi sanci hissetmedigim icin suni sanci takildi 10 cme yaklastiginda aciklik sanci 2 dk bire dusmeye basladi ben kivrandim o an tabi genede dayanicam dedim catala gectigimde bebegim dogum kanalina tam yerlesmemisti comelme hareketleri pilates topu falan derken ikinmami istediler ama ben agrim cok oldugu icin epiduralin dozunun yapilmasini istedim istemesemde olurmus sanciyi hissetmedigim icin ikinmam yarida kaliyodu 4 kere ikindim olmadi cocuk basini geri kaciriyodu bu son artik olmazsa sezeryane alcam dedi tabi ben tutustum esimde benimleydi o da benle beraber dogurdu diyebilirm sonnnn kez ikindigimdaa bebegim kollarimdaydi cok sukur
Dikislerim var ama agrim yok cok sukur ben kurtuldm kizlar darisi kalanlarin basina allah herkese kolay dogum nasip etsin insallah bu arada bebegim 3250 gram 49 cm dogdu yani 53 cm falan iri bebek deilmis

Güle.gule.buyut canım bazı doktorların ölçümleri kesinlikle tutmuyor önemli değil kolaylıkla atlatmissin

Kızlar akıl verin sağ göğsüm iptal taş oldu oğlum inatla almiyo pompa ise yaramiyor duş masaj denedik olmuyor. Ne yapcam ben beze olmaya başladi
Sıcak havlu sar canım ayy o çok zor oğluma meme biraktirirken cok zorlamıştım oğlun niye almıyor ki alsa rahatlardın

Bu haftalarda hepimizi haftalık çağırıyorlar o normal canım benim de bebeğim yan maalesef pek dönecek gibi değil

Benim kızın gelişimi 2 hafta önden gidiyor sancılarda var aslında 17 mayıs sezeryan tarihim ama kilosu 3.460di 4 gün önce
Başka özel sebebu yok
Bide erken doğum riskim vardi hastanede yatmıştım 29.haftamda
Genel de en erken 38+3 falan diyorlar ondan sordum canım sağlıkla gelsin inşallah

Ateş falan da yapıyorsa bir genel cerraha gözük antibiyotik Alman gerekebilir canın
Maşallah ne kadar güzel bir hikaye ölçümler hep yanlış buda yeni çıktı 5 yıl önce bunda iyi ölçüyorlardı dr gerilemişler bu konuda :))

Kızlar bebek karnımda sertleşiyor taş kesildi karnım o da ağrı yapıyor canım acıyor baya yattım iyi gibi bu kasılmalar sancı dimi yaa ayy zatem erken gelcek bu kadar da erken olmasın

tgb34 bende ilkinde mastitten çok çektim bunu sonra okumuştum deneyebilirsin istersen

Eklentiler

• CBC3BAF0-1F51-4DFA-AEC1-F81906C1E6E4.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…