2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
40 gün geçsin de sorayım canım, size ne kadar zaman verdi, ya da böyle bi şey söyledi mi? Gerçi sen daha Doğum yapmadın :) ama konuşuldu mu hiç bu konu
Sizi Ramazan diyetine sokmuş :)) hiç hatırlamıyorum ilkinde ne kadar süre vermişti ama nette falan hep 40 diyor sebep ne deseydin :))

Sizi Ramazan diyetine sokmuş :)) hiç hatırlamıyorum ilkinde ne kadar süre vermişti ama nette falan hep 40 diyor sebep ne deseydin :))
Demedim kız, utandım sanki :)) halbuki en utanmamam gereken insan o sanırım, ellemedik yerim bakmadığı köşem kalmadı sonuçta :)) allahım daha yaram geçmeden düşündüğüm şeye bak

Kızlar akıl verin sağ göğsüm iptal taş oldu oğlum inatla almiyo pompa ise yaramiyor duş masaj denedik olmuyor. Ne yapcam ben beze olmaya başladi
Can'ım dün de söylemiştim sana. Bu durum için sofiarya solgar lesitini söylemişti. Onun işine yaramış. Hatta kumsalpoyraz da aynı dertten muzdaripti bugün. O da alacak ondan.

Ayyy ne güzel ne güzel bi hikaye. Gözünaydın Can'ım.
Ya zaten burda tüm bebeklere 54-55 cm diyorlardı daha 37. Haftadan itibaren. Yani ilk bebeğim olsa da etraftan hiç duymadım o kadar uzun bebekler. Yenidoğan kıyafetleri bile öyle değil. Tabi ki istisnalar vardır ama bunda herkese benzer şeyler demişler. Bana da en son 50 yi geçmiş dediler ama çok itibar etmiyorum. Çünkü ailede uzun Yok. Eşim de ben de uzun değiliz. Orta standartlardayız. 50 den fazla olmaz bizim de
Kilosuna kaç demişlerdi Can'ım en son?

Demedim kız, utandım sanki :)) halbuki en utanmamam gereken insan o sanırım, ellemedik yerim bakmadığı köşem kalmadı sonuçta :)) allahım daha yaram geçmeden düşündüğüm şeye bak

Hahaha aynen eşler bile o kadar ayrıntılı görmedi sezaryen olduğun için görünmeyen kısmı bile gördü :)) 40 ta kontrole çağırmadı mı o zaman sorarsın

40 gün geçsin de sorayım canım, size ne kadar zaman verdi, ya da böyle bi şey söyledi mi? Gerçi sen daha Doğum yapmadın :) ama konuşuldu mu hiç bu konu
Benim erken doğum riskimden sonrs 29
Haftadan sonra yani yasaktı ki ilkinde de sukadar yasak demedi lohusalıkta olmayacağı için 40 gün dedim ben.
Ki o zamana kadar da dikişler iyileşir heralde ilk senin doktor demiş sanirim 2.5 ay neye istinaden dediyse
Öyle bişey derse paylaşırım ki 2.5 ay demez heralde

Tatlım bana hareketleri azalirsa gel diyo hep.senin günün daha ilerde bu baktir istersen içimiz rahat etsin.her an önemli artık
Aksi gibi doktorum da ameliyat oldu gözünden 3 gün yok.. hareket ediyo çok şükür ama sanki sürtünüyo bana güm güm vurmuyo bi değişik yani..

Hahaha aynen eşler bile o kadar ayrıntılı görmedi sezaryen olduğun için görünmeyen kısmı bile gördü :)) 40 ta kontrole çağırmadı mı o zaman sorarsın
Valla öyle içimi dışımı gördü cancagazım:)) çağırmadı 2,5 ay sonra gel dedi, sorun olmazsa görüşmeyelim özleyelim birbirimizi dedi :))

Aksi gibi doktorum da ameliyat oldu gözünden 3 gün yok.. hareket ediyo çok şükür ama sanki sürtünüyo bana güm güm vurmuyo bi değişik yani..
Birşeyler yiyip sola yat canım yada bir iki bardak suda aynı görevi yapar diyorlar.artık herşey olabilir.benimde salı sezeryan evden çıkmıyorum korkudan.yiyip yatıyorum

4.Gün kontrolünde söylemişti, belki onun da kafası karışıktır, ben yine duruma göre bakarım.. bakalım herkesin doktoru ne diyecek

Doktorun kafayı yemiş olmalı eşinle aranı mı bozcak
Valla bastan beri böyleyiz. Plesanta öndeydi oda riskli bir durumdu. Şimdide sormadım . O işi yapacak bende durum yok şu an. Zor yatıyorum yatakta bile. Ancak doğumdan sonra bakicaz

Bugün bebek cok cok az hareket ediyo dün çok hareketliydi.. gideyim mi bi hastaneye acaba?

Can'ım benim de öyle birkaç gündür nerdeyse hiç hareket etmiyordu. Dediğin gibi tekme falan Yok artık zaten. İçerde ayağını bacağını kaydırır gibi.
Ama sancı çektiğim zaman hareketlendi baya.
Doktorum hareketsiz olursa iki elinle karnını tut sars bikaç kez. Ediyorsa sıkıntı Yok demişti. Bu sabah ben de sarstım baya.

Kizlar ben bugun doktora gittim. Pazartesini kararlastirdik 39+3um ama bebek 37+0 cikti normalde 4 5 gun geri cikiyodu. Bebegin boyu 10 gun once 51 cm di. Simdi 49 olmus ne alaka. Olcumleri geri cikmasina ragmen 10 gunde 500 gr almis cikti. Valla anlayan beri gelsin. Ben bugunku komtrolden hicbisey anlamadim. Dogum tarihim mayisin sonunu verdi usg. Erken mi diyorum yok artik 38+3 sun diyo

Valla bastan beri böyleyiz. Plesanta öndeydi oda riskli bir durumdu. Şimdide sormadım . O işi yapacak bende durum yok şu an. Zor yatıyorum yatakta bile. Ancak doğumdan sonra bakicaz
Bende de vardi plesenta aşağıda ondan önce lekelenme sonrasinda erken doğum riski derken bugune geldik şükür
Ayy su an bende öyle yatarken sırtım kalcam kasiklarim heryerim ayri ağrıyo yatmak zor gelirken bide ...
40 dan sonra artık

Burda bikac arkadaşın daha son kontrolde ölçümleri yanlış yada geri vermiş son zamanda ölçümler yanlış olabilir diyolar canıni sikma hayırlısı ile pazartesi doğum yapcak 3.kisisin sanırım bende 11 de yapcam pazartesi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…