- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #50.481
40 gün geçsin de sorayım canım, size ne kadar zaman verdi, ya da böyle bi şey söyledi mi? Gerçi sen daha Doğum yapmadın :) ama konuşuldu mu hiç bu konuDoktoruna sor bence neden 2.5 ay diye
Adamı da o kadar ihmal etmek olmaz
Sizi Ramazan diyetine sokmuş :)) hiç hatırlamıyorum ilkinde ne kadar süre vermişti ama nette falan hep 40 diyor sebep ne deseydin :))40 gün geçsin de sorayım canım, size ne kadar zaman verdi, ya da böyle bi şey söyledi mi? Gerçi sen daha Doğum yapmadın :) ama konuşuldu mu hiç bu konu
Demedim kız, utandım sanki :)) halbuki en utanmamam gereken insan o sanırım, ellemedik yerim bakmadığı köşem kalmadı sonuçta :)) allahım daha yaram geçmeden düşündüğüm şeye bakSizi Ramazan diyetine sokmuş :)) hiç hatırlamıyorum ilkinde ne kadar süre vermişti ama nette falan hep 40 diyor sebep ne deseydin :))
Can'ım dün de söylemiştim sana. Bu durum için sofiarya solgar lesitini söylemişti. Onun işine yaramış. Hatta kumsalpoyraz da aynı dertten muzdaripti bugün. O da alacak ondan.Kızlar akıl verin sağ göğsüm iptal taş oldu oğlum inatla almiyo pompa ise yaramiyor duş masaj denedik olmuyor. Ne yapcam ben beze olmaya başladi
Ayyy ne güzel ne güzel bi hikaye. Gözünaydın Can'ım.Selam kizlar dogum hikayemi paylasayim. 3 mayis persembe gunu oglen 12de nisanim geldi yazmistim burda. O gun son hazirliklar icin disari cikicaktik hazirlanmistim. Sonra nisan geldigini gorunce doktorumu aradm nstye baglan gel dedi kostur kostur agdaya gittim
Sonra Esimle hastaneye gittik sancilarim sik ama duzensizdi ebe cati muayenesi etti ve sok 4 cm aciklik ve hic aci hissetmiyorm herkes cok sasirdi tebrik ediyolr falan bianda herkes kosturmaya basladi dogum baslamis diye doktorum geldi epidural takildi ben ne zaman dersemndozu uygulicaklardi lavman yapildi ve saat 4te geldigim hastanede saat 10a kadar 10 cm acikligim oldu ben hicbi sanci hissetmedigim icin suni sanci takildi 10 cme yaklastiginda aciklik sanci 2 dk bire dusmeye basladi ben kivrandim o an tabi genede dayanicam dedim catala gectigimde bebegim dogum kanalina tam yerlesmemisti comelme hareketleri pilates topu falan derken ikinmami istediler ama ben agrim cok oldugu icin epiduralin dozunun yapilmasini istedim istemesemde olurmus sanciyi hissetmedigim icin ikinmam yarida kaliyodu 4 kere ikindim olmadi cocuk basini geri kaciriyodu bu son artik olmazsa sezeryane alcam dedi tabi ben tutustumesimde benimleydi o da benle beraber dogurdu diyebilirm sonnnn kez ikindigimdaa bebegim kollarimdaydi cok sukur
Dikislerim var ama agrim yok cok sukur ben kurtuldm kizlar darisi kalanlarin basina allah herkese kolay dogum nasip etsin insallah bu arada bebegim 3250 gram 49 cm dogdu yani 53 cm falan iri bebek deilmis
Demedim kız, utandım sanki :)) halbuki en utanmamam gereken insan o sanırım, ellemedik yerim bakmadığı köşem kalmadı sonuçta :)) allahım daha yaram geçmeden düşündüğüm şeye bak
Hahaha aynen eşler bile o kadar ayrıntılı görmedi sezaryen olduğun için görünmeyen kısmı bile gördü :)) 40 ta kontrole çağırmadı mı o zaman sorarsınDemedim kız, utandım sanki :)) halbuki en utanmamam gereken insan o sanırım, ellemedik yerim bakmadığı köşem kalmadı sonuçta :)) allahım daha yaram geçmeden düşündüğüm şeye bak
Benim erken doğum riskimden sonrs 2940 gün geçsin de sorayım canım, size ne kadar zaman verdi, ya da böyle bi şey söyledi mi? Gerçi sen daha Doğum yapmadın :) ama konuşuldu mu hiç bu konu
Gözünüzaydın sağlıkla büyütün inşallah.Canım Gözün aydın. Gelir sütün meral etme. Zaten genelde o son cm ler bezdiriyor. Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. Neden ikinamadin ki acaba
Tatlım bana hareketleri azalirsa gel diyo hep.senin günün daha ilerde bi baktir istersen içimiz rahat etsin.her an önemli artıkBugün bebek cok cok az hareket ediyo dün çok hareketliydi.. gideyim mi bi hastaneye acaba?
Aksi gibi doktorum da ameliyat oldu gözünden 3 gün yok.. hareket ediyo çok şükür ama sanki sürtünüyo bana güm güm vurmuyo bi değişik yani..Tatlım bana hareketleri azalirsa gel diyo hep.senin günün daha ilerde bu baktir istersen içimiz rahat etsin.her an önemli artık
Valla öyle içimi dışımı gördü cancagazım:)) çağırmadı 2,5 ay sonra gel dedi, sorun olmazsa görüşmeyelim özleyelim birbirimizi dedi :))Hahaha aynen eşler bile o kadar ayrıntılı görmedi sezaryen olduğun için görünmeyen kısmı bile gördü :)) 40 ta kontrole çağırmadı mı o zaman sorarsın
Birşeyler yiyip sola yat canım yada bir iki bardak suda aynı görevi yapar diyorlar.artık herşey olabilir.benimde salı sezeryan evden çıkmıyorum korkudan.yiyip yatıyorumAksi gibi doktorum da ameliyat oldu gözünden 3 gün yok.. hareket ediyo çok şükür ama sanki sürtünüyo bana güm güm vurmuyo bi değişik yani..
İçine nasıl sinerse canım, biz ne desek boş sen nasıl iyi hissetceksen öyle yap, stres olmaBugün bebek cok cok az hareket ediyo dün çok hareketliydi.. gideyim mi bi hastaneye acaba?
4.Gün kontrolünde söylemişti, belki onun da kafası karışıktır, ben yine duruma göre bakarım.. bakalım herkesin doktoru ne diyecekBenim erken doğum riskimden sonrs 29
Haftadan sonra yani yasaktı ki ilkinde de sukadar yasak demedi lohusalıkta olmayacağı için 40 gün dedim ben.
Ki o zamana kadar da dikişler iyileşir heralde ilk senin doktor demiş sanirim 2.5 ay neye istinaden dediyse
Öyle bişey derse paylaşırım ki 2.5 ay demez heralde
Valla bastan beri böyleyiz. Plesanta öndeydi oda riskli bir durumdu. Şimdide sormadım . O işi yapacak bende durum yok şu an. Zor yatıyorum yatakta bile. Ancak doğumdan sonra bakicazDoktorun kafayı yemiş olmalı eşinle aranı mı bozcak
Bugün bebek cok cok az hareket ediyo dün çok hareketliydi.. gideyim mi bi hastaneye acaba?
Can'ım benim de öyle birkaç gündür nerdeyse hiç hareket etmiyordu. Dediğin gibi tekme falan Yok artık zaten. İçerde ayağını bacağını kaydırır gibi.Aksi gibi doktorum da ameliyat oldu gözünden 3 gün yok.. hareket ediyo çok şükür ama sanki sürtünüyo bana güm güm vurmuyo bi değişik yani..
2.5 ay sonra gel dedi ama ilişki yasak dedi mi 2.5 ay4.Gün kontrolünde söylemişti, belki onun da kafası karışıktır, ben yine duruma göre bakarım.. bakalım herkesin doktoru ne diyecek
Bende de vardi plesenta aşağıda ondan önce lekelenme sonrasinda erken doğum riski derken bugune geldik şükürValla bastan beri böyleyiz. Plesanta öndeydi oda riskli bir durumdu. Şimdide sormadım . O işi yapacak bende durum yok şu an. Zor yatıyorum yatakta bile. Ancak doğumdan sonra bakicaz
Burda bikac arkadaşın daha son kontrolde ölçümleri yanlış yada geri vermiş son zamanda ölçümler yanlış olabilir diyolar canıni sikma hayırlısı ile pazartesi doğum yapcak 3.kisisin sanırım bende 11 de yapcam pazartesi inşKizlar ben bugun doktora gittim. Pazartesini kararlastirdik 39+3um ama bebek 37+0 cikti normalde 4 5 gun geri cikiyodu. Bebegin boyu 10 gun once 51 cm di. Simdi 49 olmus ne alaka. Olcumleri geri cikmasina ragmen 10 gunde 500 gr almis cikti. Valla anlayan beri gelsin. Ben bugunku komtrolden hicbisey anlamadim. Dogum tarihim mayisin sonunu verdi usg. Erken mi diyorum yok artik 38+3 sun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?