2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben daha hiç öyle net göremedim yaa kız niye ucuz bu hastane böyle normal mi bu fiyatlar?? Hayatım da ilk defa annemi dinledim onun doktoruna geldim inşallah başıma bi iş gelmeden alırım oğlumu kucağıma yaa tedirgin oldum şimdi bende...

Saf su ile olduğu için bildiğin su kokuyor hiç kokusu yok. Kokulu ıslak mendil hiç sevmem. Kalın da öyle ince yırtılan eden birşey degil. İnsallah memnun kalırsın cnm. Ben bezi de sleepy kullaniyorum
Ben prima premium kullanıyorum canım acaba sleepy e geçsem pisik olur mu ki

Karbonatli su bikere yapip hep kullaniyormusunuz yoksa her emzirmede mi hazirliyorsunuz

Kızlar ıslak mendilde huggies i tek gecerim.uni baby dalın prima sleepy komili markalarini deneyen biri olarak söylüyorum size bildiginiz pamuk ikiye bolüyorum rahatlıkla deneyın hak verceksiniz hatta resim atarm birazdan

Ben verdim memnun kaldim canim .
Hatta bitmesine az kaldi:))
Bende ramazandan once dogum yaptim diye seviniyordum.annem gitti tek basima kaldim
Sansmi desem kader mi

Kızlar sleepy yenidogan islak mendil kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz? Sipariş verdim ama inşallah iyidir birsürü de sipariş ettim
Eşim aldı cnm huggies kullanıyorduk bitince en yakın yerden sleppy aldık birşey olmadı ama yüzümü sildim yaktı sanki Komili alcaz şimdi.

Bende uyandırayım bari canım bide şunu merak ediyorum sarılık kaç günlükten sonra artmıyor acaba yani ne kadar zamanda risk ortadan kalkıyor acaba

Prima da pahalı sanırim. Bizde henüz sıkıntı yaratmadı. İstersen bir paket al dene. Tavsiye ederim yani. Her bebeğe göre farklılık gösteriyor gerci bende yapmadi pisik
Aynen canım pahalı biraz, bir de degistirirken bile kaka yapıyor sipa. Bi anda 3 bez batirdigimizi bilirim yani. Babasının parasına s.cip duruyor bir deneyeyim canım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…