- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.001
Nerde oturuyorsun sen :)
Hangi modelden yaptırmıştın ve fiyat ne kadardı hatırlıyor Musun? Her türlü zor yani ne bileyim ya benim 2 bebek kızımlada İlgilenilmesi gerek birde sezaryen olacak insan oruçludan birşey isterken çekiniyorBen verdim memnun kaldim canim .
Hatta bitmesine az kaldi:))
Bende ramazandan once dogum yaptim diye seviniyordum.annem gitti tek basima kaldim
Sansmi desem kader mi
İlk. Kızım da huggies kullanmıştım memnundum yine öyle yaparım diyordum ama Türkiye piyasasından çekilme kararı almış piyasada ki ürünler dışında yeni ürün gelmiyormuş sen 1 numara mı almıştın sanki çok küçük kaç kilo doğmuştu bebeğin ? Bu kadar yazdıktan sonra şimdi ıslak mendilden bahsettiğinizi anladım kafa iyice gitti yaaEşim aldı cnm huggies kullanıyorduk bitince en yakın yerden sleppy aldık birşey olmadı ama yüzümü sildim yaktı sankiKomili alcaz şimdi.
Canım gözün aydın ...sağlıkla büyüt inşallah kuzunun..demek eşine benziyorKızlar tebrik eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Biz hastanedeyiz bu gece de.
Gelen giden çok. Tek tek alıntılayamadım. Ve okuyamadım hiçbir sayfayı. Her anne gibi emzirmekle uğraşıyorum. İki üç yudum çekiyor uyuyor kalıyor sonra. Bir türlü uyandıramıyorum. Meme ucuna şekerli su sürdüm iki üç seferdir. Şükür iyi emdi. Başka türlü çok sinirleniyor süt gelmeyince hemen
Ya çok güzel duygular içindeyim. Dün gece nefesini kontrol etmekten gözüme uyku girmedi. O kadar güzel ki o kadar güzel bakıyor ki.
Eşimle ilgili meseleleri biliyorsunuz dna testi falan. Tüp bebek olduğundan. Eşim nasıl ağlamış kucağına verilince. Ben odaya gelince de ağladı
Aynı eşim Bu arada.Bana benzetenler de var tabi orası ayrı. Kısacası test gibi bi fikri kalmamıştır.
Ağrılarım hala devam ediyor. Ne kadar zormuş bu sezaryen. Yani benim için öyle oldu. Gerçi Doğum sancısı da bi başka türlü onu hiç yapamazdım herhalde :)
2 numarasını aldık cnm 4 kilo doğmuştu devam.ederiz diyordum ama başka alırız artık.Ankaradayım canım
Hangi modelden yaptırmıştın ve fiyat ne kadardı hatırlıyor Musun? Her türlü zor yani ne bileyim ya benim 2 bebek kızımlada İlgilenilmesi gerek birde sezaryen olacak insan oruçludan birşey isterken çekiniyor
İlk. Kızım da huggies kullanmıştım memnundum yine öyle yaparım diyordum ama Türkiye piyasasından çekilme kararı almış piyasada ki ürünler dışında yeni ürün gelmiyormuş sen 1 numara mı almıştın sanki çok küçük kaç kilo doğmuştu bebeğin ? Bu kadar yazdıktan sonra şimdi ıslak mendilden bahsettiğinizi anladım kafa iyice gitti yaa
Beni de ağlattın bak şimdi ah mis kokulu bebişi görünce aklı başına gelmiştir eşinin. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm.Kızlar tebrik eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Biz hastanedeyiz bu gece de.
Gelen giden çok. Tek tek alıntılayamadım. Ve okuyamadım hiçbir sayfayı. Her anne gibi emzirmekle uğraşıyorum. İki üç yudum çekiyor uyuyor kalıyor sonra. Bir türlü uyandıramıyorum. Meme ucuna şekerli su sürdüm iki üç seferdir. Şükür iyi emdi. Başka türlü çok sinirleniyor süt gelmeyince hemen
Ya çok güzel duygular içindeyim. Dün gece nefesini kontrol etmekten gözüme uyku girmedi. O kadar güzel ki o kadar güzel bakıyor ki.
Eşimle ilgili meseleleri biliyorsunuz dna testi falan. Tüp bebek olduğundan. Eşim nasıl ağlamış kucağına verilince. Ben odaya gelince de ağladı
Aynı eşim Bu arada.Bana benzetenler de var tabi orası ayrı. Kısacası test gibi bi fikri kalmamıştır.
Ağrılarım hala devam ediyor. Ne kadar zormuş bu sezaryen. Yani benim için öyle oldu. Gerçi Doğum sancısı da bi başka türlü onu hiç yapamazdım herhalde :)
Cnm ebe bize 6-7. Gün tavan yapip sonra iner dedi.Bende uyandırayım bari canım bide şunu merak ediyorum sarılık kaç günlükten sonra artmıyor acaba yani ne kadar zamanda risk ortadan kalkıyor acaba
Ahaha bizimki anasının parasına sıçıyor annesi almıştı bezlerini :) ama hakikaten altını değişince yapıyo ya dalga geciyor sanki.Aynen canım pahalı biraz, bir de degistirirken bile kaka yapıyor sipa. Bi anda 3 bez batirdigimizi bilirim yani. Babasının parasına s.cip duruyorbir deneyeyim canım ben de
Karbonatli su bikere yapip hep kullaniyormusunuz yoksa her emzirmede mi hazirliyorsunuz
Canım dogumda dr sami vardı, sonra odaya kim nöbetçiyse o geldi, ilk muayene için dr Memnune den randevu vermişler, pek beğenmedik, göz göre göre çocuğun sarılığını ilerletti resmen, sonra İncilay hocaya rastladık çok memnunuz hep ona gideriz sanırım. İlk muayene ve 15 gün kontroller ücretsiz bu aradaGöz muayenesi sonraki aylarda diye hatırlıyorum canım bu arada hastanede ki dr mı devam ediyorsun ?bebek kontrolünü senin seçtiğin dr yaptı yoksa dr yönlendirdi şimdi aklıma geldi :)
Kızlar selam son dk hastane değiştirdim doğal olarak doktor da. Doktorum çok iyi ama benim kan sorunum var. Kanım çok düşük takviye yapılması gerekiyormuş doğum sırasında ya da sonrasında. Gittiğim hastane malesed tam tehçizatlı değil. Hisar hospital a gittim bıgün. Anestezi doktoru ve kadın doğum doktoruyla görüştüm. Allah nasip ederse yarın 9.30 da yatışım yapılacak. Dua edin olur muçok korkuyorum....
@Hunilimom canım ben hisarda yapıcam doğumu son anda korktuk karar değiştirdik. Anlican yarın yokum bölgede...
Hayır sakın tedirgin olma. Yavuz bey çok iyi.bi doktor. Ancak benim kan olayı korkuttu bizi. Yoksa sonuna kadar onunla devam edicektim. Sen de biliyorsun. Güven doktorunaBen daha hiç öyle net göremedim yaakız niye ucuz bu hastane böyle normal mi bu fiyatlar?? Hayatım da ilk defa annemi dinledim onun doktoruna geldim inşallah başıma bi iş gelmeden alırım oğlumu kucağıma yaa tedirgin oldum şimdi bende...
Istanbul ümraniyede canım hastane
İnşallah canım insallah Allah razı olsunallahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahsenin ve bebişinin güzel haberlerini bekliyoruz
Tüm çocuk dr denedik diyorsun :) teşekkürler canımCanım dogumda dr sami vardı, sonra odaya kim nöbetçiyse o geldi, ilk muayene için dr Memnune den randevu vermişler, pek beğenmedik, göz göre göre çocuğun sarılığını ilerletti resmen, sonra İncilay hocaya rastladık çok memnunuz hep ona gideriz sanırım. İlk muayene ve 15 gün kontroller ücretsiz bu arada
Ya benimki de sanki öğretmiş gibi ben altını değiştiriyorum o kaka yapıyor hep mi olur aynısıAynen canım pahalı biraz, bir de degistirirken bile kaka yapıyor sipa. Bi anda 3 bez batirdigimizi bilirim yani. Babasının parasına s.cip duruyorbir deneyeyim canım ben de
Ay çocuğumun ağzı küçük kahverengi kısım büyük alabildiği kadar aliyo zaten ana karbonat tadı gitmiyor mu bebişe.Kızlar göğüs ucu için tek çözüm memenin kahverengi kısmıyla birlikte ucunu emmesi. Sağ göğsüm ilk 2 gün tersine geldi sadece ucunu emdi çok yara oldu sonra ben çabaladım uğraştım pozisyonu bulup kahverengi kısmıyla birlikte verdim hemen geçti yarası. Şuan iki göğüs ucumda çok rahat. Ben krem falan hiç bir şey sürmedim sadece karbonatlı suyla siliyorum her emzirmeden önce yaram yok. Çözüm memenin hepsini alması bence.
Perdeleri çek cnm az karanlik olsunBebişim 1 haftalık oldu ama gündüzleri az uyuyor
Sizce normal mi? Sizde nasıl durumlar?
Korkma cnm benim sağ salim kucağına alırsın inşallah evladını AllshsA emanet olun.Kızlar selam son dk hastane değiştirdim doğal olarak doktor da. Doktorum çok iyi ama benim kan sorunum var. Kanım çok düşük takviye yapılması gerekiyormuş doğum sırasında ya da sonrasında. Gittiğim hastane malesed tam tehçizatlı değil. Hisar hospital a gittim bıgün. Anestezi doktoru ve kadın doğum doktoruyla görüştüm. Allah nasip ederse yarın 9.30 da yatışım yapılacak. Dua edin olur muçok korkuyorum....
@Hunilimom canım ben hisarda yapıcam doğumu son anda korktuk karar değiştirdik. Anlican yarın yokum bölgede...
Yasli zaten yoruldu heralde.ama yinede kiziyorum icimden .
Kimsesiz gb
Bugun kv de laf etti simdi birakilip gidilirmiydi vs diye .laf dert degilde bukez o kaliyor o sikinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?