2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Nerde oturuyorsun sen :)

Ankaradayım canım

Ben verdim memnun kaldim canim .
Hatta bitmesine az kaldi:))
Bende ramazandan once dogum yaptim diye seviniyordum.annem gitti tek basima kaldim
Sansmi desem kader mi
Hangi modelden yaptırmıştın ve fiyat ne kadardı hatırlıyor Musun? Her türlü zor yani ne bileyim ya benim 2 bebek kızımlada İlgilenilmesi gerek birde sezaryen olacak insan oruçludan birşey isterken çekiniyor

Eşim aldı cnm huggies kullanıyorduk bitince en yakın yerden sleppy aldık birşey olmadı ama yüzümü sildim yaktı sanki Komili alcaz şimdi.
İlk. Kızım da huggies kullanmıştım memnundum yine öyle yaparım diyordum ama Türkiye piyasasından çekilme kararı almış piyasada ki ürünler dışında yeni ürün gelmiyormuş sen 1 numara mı almıştın sanki çok küçük kaç kilo doğmuştu bebeğin ? Bu kadar yazdıktan sonra şimdi ıslak mendilden bahsettiğinizi anladım kafa iyice gitti yaa

Canım gözün aydın ...sağlıkla büyüt inşallah kuzunun..demek eşine benziyor

2 numarasını aldık cnm 4 kilo doğmuştu devam.ederiz diyordum ama başka alırız artık.

Beni de ağlattın bak şimdi ah mis kokulu bebişi görünce aklı başına gelmiştir eşinin. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm.

Aynen canım pahalı biraz, bir de degistirirken bile kaka yapıyor sipa. Bi anda 3 bez batirdigimizi bilirim yani. Babasının parasına s.cip duruyor bir deneyeyim canım ben de
Ahaha bizimki anasının parasına sıçıyor annesi almıştı bezlerini :) ama hakikaten altını değişince yapıyo ya dalga geciyor sanki.

Göz muayenesi sonraki aylarda diye hatırlıyorum canım bu arada hastanede ki dr mı devam ediyorsun ?bebek kontrolünü senin seçtiğin dr yaptı yoksa dr yönlendirdi şimdi aklıma geldi :)
Canım dogumda dr sami vardı, sonra odaya kim nöbetçiyse o geldi, ilk muayene için dr Memnune den randevu vermişler, pek beğenmedik, göz göre göre çocuğun sarılığını ilerletti resmen, sonra İncilay hocaya rastladık çok memnunuz hep ona gideriz sanırım. İlk muayene ve 15 gün kontroller ücretsiz bu arada

allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah senin ve bebişinin güzel haberlerini bekliyoruz

Hayır sakın tedirgin olma. Yavuz bey çok iyi.bi doktor. Ancak benim kan olayı korkuttu bizi. Yoksa sonuna kadar onunla devam edicektim. Sen de biliyorsun. Güven doktoruna

Tüm çocuk dr denedik diyorsun :) teşekkürler canım

Aynen canım pahalı biraz, bir de degistirirken bile kaka yapıyor sipa. Bi anda 3 bez batirdigimizi bilirim yani. Babasının parasına s.cip duruyor bir deneyeyim canım ben de
Ya benimki de sanki öğretmiş gibi ben altını değiştiriyorum o kaka yapıyor hep mi olur aynısı

Ay çocuğumun ağzı küçük kahverengi kısım büyük alabildiği kadar aliyo zaten ana karbonat tadı gitmiyor mu bebişe.

Korkma cnm benim sağ salim kucağına alırsın inşallah evladını AllshsA emanet olun.

Yasli zaten yoruldu heralde.ama yinede kiziyorum icimden .
Kimsesiz gb
Bugun kv de laf etti simdi birakilip gidilirmiydi vs diye .laf dert degilde bukez o kaliyor o sikinti

Yani kadın da haklı kendi anası gitti bana kaldı herşey demiştir benimki de yaşlı 55 yaşında doğurunca gelim diye şimdi gelmiyor doğurunca gelirim diyo o zaman bakacakmış . Hoş şimdi glese o zaman soylenirdi gelip gelip gidiyom diye hakkımı doğuma erteledim gelsin o zaman baksın bana çok agirlasmadim idare ediyorum şükür. Annen de biraz dinlenip geri gelmeli bence sen kaç gün oldu doğum yapalı csnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…