2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kız canim bi oğlum var temmuz da 2 yaşına girecek kızımda inşallah yarın 11 de gidicem ameliyata kavusucaz.

Hadi gözünaydin dogum olmustur muhtemelen umarim ikinizde iyisinizdir benim kizimda 29 haziranda 2 oluyo biz bugun dra gittik 18 mayis 10.3 a gun aldim tabii o zmn kdr beklerse :) hayirli evlat olsun ins bebegin :))

Bende sonunda dogum yapanlardanim yalniz sutunuz hemen geldimi ilk idrarini ne zaman yapti
HaHa gözün aydin Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin cnm. benim doğum öncesinde geliyordu sütüm hurmadan galiba o yüzden kolay oldu ilk kakayi bir saat sonra yaptı siyah koyu yeşil gibi 5 kez falan öyle koyu oldu. Ama o idrarı bilmiyorum

Hadi gözünaydin dogum olmustur muhtemelen umarim ikinizde iyisinizdir benim kizimda 29 haziranda 2 oluyo biz bugun dra gittik 18 mayis 10.3 a gun aldim tabii o zmn kdr beklerse :) hayirli evlat olsun ins bebegin :))
Amin canim sağol Allah seni de kurtarsın bi an oncekucgina almayı naip etsin biz iyiyiz şükür ufak tefek şeyler var ama genel olarak iyiyiz

Kızlar ben sabah 4den beri uyanıp uyanıp durdum. Zırt pırt tuvalet, adet olacakmışım gibi bel ve ortaya karışık karın-kasık ağrısı. Yatırmıyor da dolanıp duruyorum. Sıcak su torbası koydum belime. Bide az evvel tuvaletten sonra az bsy damla gibi kan geldi, çoğalır herhalde. Nişan mı acaba. Çünkü alttan muayene olmadım. Ayyy en ufak belirti yok bu çocuk gelmicek galiba diye diye bi hal olduydum ama belirti olduğu ilk gün geliverecek galiba

Gelişmelerden haberdar et canım. ..onlar biliyor gelicegi zamanı:)Ama gerçekten son haftalar beklemek zormuş

Bi hafta oldu canim iki gundur yalniziz bugun alistim sanirim :)
Annemde dinlenip gelirim diyo ama artik ihtiyacim olurmu bilinmez zoru atlattik sayilir

Son haftalar ne zormus beklemek.haber et canim dogum olurss

Bence nisan canım o, hadi inşallah kolaycacik doğum yaparsın

Kızlar sütünüz elinize yapışıyo mu ? Emzirirken elime akan süt parmaklarımı yapıltırıyor sanki şerbetli tatlı akmış gibi sizin de öyle mi ? Benimkinde mi bir anormallik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…