- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.961
Yarın sabah ki rutin tahliller temiz çıkarsa taburcuyuz Allah'ın izniyle
Saf su ile olduğu için bildiğin su kokuyor hiç kokusu yok. Kokulu ıslak mendil hiç sevmem. Kalın da öyle ince yırtılan eden birşey degil. İnsallah memnun kalırsın cnm. Ben bezi de sleepy kullaniyorumOh iyi bari canım, ben internetten sipariş ettim şimdi. Uni baby kullaniyorduk ama aşırı pahalı ya. Şimdi sleepyi 24 tanesini 49 tl'ye sipariş verdim bakalım inşallah memnun kalırız biz de
Aaa niye öyle oldu yaa yavuz bey gelseydi yine de doğumuna sonuçta o takip etti seni sonuna kadar.. gerçi hakkında hayırlısı nasılsa neredeyse öyle olsun o ayrı ama hastane nasıl yetersiz onu anlamadım? Sadece kan takviyesi yapılmıcak mı? Ben de korktum şimdi..Kızlar selam son dk hastane değiştirdim doğal olarak doktor da. Doktorum çok iyi ama benim kan sorunum var. Kanım çok düşük takviye yapılması gerekiyormuş doğum sırasında ya da sonrasında. Gittiğim hastane malesed tam tehçizatlı değil. Hisar hospital a gittim bıgün. Anestezi doktoru ve kadın doğum doktoruyla görüştüm. Allah nasip ederse yarın 9.30 da yatışım yapılacak. Dua edin olur muçok korkuyorum....
H Hunilimom canım ben hisarda yapıcam doğumu son anda korktuk karar değiştirdik. Anlican yarın yokum bölgede...
Ben bir haftadir kullanıyorum memnunum gayet kalın ve ıslak bununla devam ederimKızlar sleepy yenidogan islak mendil kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz? Sipariş verdim ama inşallah iyidir birsürü de sipariş ettim
Hayırlısı olsun canım çok kolay olur inşallah doğumunKızlar selam son dk hastane değiştirdim doğal olarak doktor da. Doktorum çok iyi ama benim kan sorunum var. Kanım çok düşük takviye yapılması gerekiyormuş doğum sırasında ya da sonrasında. Gittiğim hastane malesed tam tehçizatlı değil. Hisar hospital a gittim bıgün. Anestezi doktoru ve kadın doğum doktoruyla görüştüm. Allah nasip ederse yarın 9.30 da yatışım yapılacak. Dua edin olur muçok korkuyorum....
H Hunilimom canım ben hisarda yapıcam doğumu son anda korktuk karar değiştirdik. Anlican yarın yokum bölgede...
Bi kaç tanıdığa danıstık. Kan bankasu vs yok. Yoğun bakım yok. Benim kanım sşıtı düşük her ihtimali düşünmek zorundayiz allah korusun. Ya bu gttiğim doktorda çok iyiydi meşhur bi doktor zaten. Eksta masraf olur diye de istemedik açıkçası. Hastane yeterince uçuk zatenAaa niye öyle oldu yaa yavuz bey gelseydi yine de doğumuna sonuçta o takip etti seni sonuna kadar.. gerçi hakkında hayırlısı nasılsa neredeyse öyle olsun o ayrı ama hastane nasıl yetersiz onu anlamadım? Sadece kan takviyesi yapılmıcak mı? Ben de korktum şimdi..
Çok sağol canım insallahHayırlısı olsun canım çok kolay olur inşallah doğumun
Hayırlısı olsun inşallah canım benim.. iyi haberlerini bekliyoruz ben hisar hastanesini hiç bilmiyorum gerçi ben bu gittiğim hastaneyide hiç bilmiyorum omda ayrı mevzu ama en iyisini sen bilirsin..Bi kaç tanıdığa danıstık. Kan bankasu vs yok. Yoğun bakım yok. Benim kanım sşıtı düşük her ihtimali düşünmek zorundayiz allah korusun. Ya bu gttiğim doktorda çok iyiydi meşhur bi doktor zaten. Eksta masraf olur diye de istemedik açıkçası. Hastane yeterince uçuk zaten
Eşim bi sorun olursa onun vicdanıyla yaşayamam dedi. Biz de öyle karar verdik. Güvenli olsun istedikHayırlısı olsun inşallah canım benim.. iyi haberlerini bekliyoruz ben hisar hastanesini hiç bilmiyorum gerçi ben bu gittiğim hastaneyide hiç bilmiyorum omda ayrı mevzu ama en iyisini sen bilirsin..
İkinci doğum daha kolay oluyor emin ol.hic stres yapma ben 3 günde ayaklandim çok şükürÇok sağol canım insallah
Kizlar bugun randevum vardi. doktoruma tansiyonum evde cok yuksek cikiyor diyince test yaptirdi ekstra, gebelik zehirlenmesi ile hastene ye yatirildim. Suni sanci baslatilacak. Suni sanci icim asagidan ittirilen ilac cok cok canimi acitti.
Esim eve esyalarimizi almaya gitti. Annem iki uc saat sonra havaalanina gelecek. Simdi yalniz biraktilar beni odada. Agliyorum Ara Ara. Hic bekledigim gibi olmadi.
Lutfen Dua edin sonraki cati muayeneleri kotu gecmesin.
İnsallah ya. Kandan ötürü korkum var. Değerlerim çok absürt hepsi sınırda. Crp de biraz yükselmiş. Bakalım yarın ne diceklerİkinci doğum daha kolay oluyor emin ol.hic stres yapma ben 3 günde ayaklandim çok şükür
Birşey olmaz Allah'ın izniyle korkma ama 6 bin de çökmüş yahu ben 1500 verdim bedava gibi resmenİnsallah ya. Kandan ötürü korkum var. Değerlerim çok absürt hepsi sınırda. Crp de biraz yükselmiş. Bakalım yarın ne dicekler
Bizim hastane de kaç para? Ben daha hiç konuşmadım biliyo musun?? Beynim resmen reddediyo doğurmayı korkudanEşim bi sorun olursa onun vicdanıyla yaşayamam dedi. Biz de öyle karar verdik. Güvenli olsun istediksezeryan 6bin tl ya..bizi epey zorlayacak ama yapacak.bişi yok..
Evet malesef biraz dürtçekler bizi ama hep prof.lar var. Sanırım bu yüzden de.Birşey olmaz Allah'ın izniyle korkma ama 6 bin de çökmüş yahu ben 1500 verdim bedava gibi resmen
Mecburi sezeryan 800 küsür isteğe bağlı 1200 dü sanırım. Normalde 700 civarlarında. Bugün bebişe tombik dedi doktor. Ultrasonda öyle nettiki parmakları nı guluk guluk nasıl emiyordu. Doktor da çok şaşırdı kocaman gözleri var aynı senin gibi dedi. Çok heyecanlıyım anlatamamBizim hastane de kaç para? Ben daha hiç konuşmadım biliyo musun?? Beynim resmen reddediyo doğurmayı korkudan
Sağlık olsun da para veriliyor Allah yardımcın olsunEvet malesef biraz dürtçekler bizi ama hep prof.lar var. Sanırım bu yüzden de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?