2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oh iyi bari canım, ben internetten sipariş ettim şimdi. Uni baby kullaniyorduk ama aşırı pahalı ya. Şimdi sleepyi 24 tanesini 49 tl'ye sipariş verdim bakalım inşallah memnun kalırız biz de
Saf su ile olduğu için bildiğin su kokuyor hiç kokusu yok. Kokulu ıslak mendil hiç sevmem. Kalın da öyle ince yırtılan eden birşey degil. İnsallah memnun kalırsın cnm. Ben bezi de sleepy kullaniyorum

Kızlar selam son dk hastane değiştirdim doğal olarak doktor da. Doktorum çok iyi ama benim kan sorunum var. Kanım çok düşük takviye yapılması gerekiyormuş doğum sırasında ya da sonrasında. Gittiğim hastane malesed tam tehçizatlı değil. Hisar hospital a gittim bıgün. Anestezi doktoru ve kadın doğum doktoruyla görüştüm. Allah nasip ederse yarın 9.30 da yatışım yapılacak. Dua edin olur mu çok korkuyorum....
H Hunilimom canım ben hisarda yapıcam doğumu son anda korktuk karar değiştirdik. Anlican yarın yokum bölgede...

Aaa niye öyle oldu yaa yavuz bey gelseydi yine de doğumuna sonuçta o takip etti seni sonuna kadar.. gerçi hakkında hayırlısı nasılsa neredeyse öyle olsun o ayrı ama hastane nasıl yetersiz onu anlamadım? Sadece kan takviyesi yapılmıcak mı? Ben de korktum şimdi..

Hayırlısı olsun canım çok kolay olur inşallah doğumun

Kizlar bebegimin basinda bi sislik var
Hemen doktora goturecektik yarin kendi doktoruna gosterelim dedik.
Insallah kotu birsey degildir

Bi kaç tanıdığa danıstık. Kan bankasu vs yok. Yoğun bakım yok. Benim kanım sşıtı düşük her ihtimali düşünmek zorundayiz allah korusun. Ya bu gttiğim doktorda çok iyiydi meşhur bi doktor zaten. Eksta masraf olur diye de istemedik açıkçası. Hastane yeterince uçuk zaten

Kızlar göğüs ucu için tek çözüm memenin kahverengi kısmıyla birlikte ucunu emmesi. Sağ göğsüm ilk 2 gün tersine geldi sadece ucunu emdi çok yara oldu sonra ben çabaladım uğraştım pozisyonu bulup kahverengi kısmıyla birlikte verdim hemen geçti yarası. Şuan iki göğüs ucumda çok rahat. Ben krem falan hiç bir şey sürmedim sadece karbonatlı suyla siliyorum her emzirmeden önce yaram yok. Çözüm memenin hepsini alması bence.

Hayırlısı olsun inşallah canım benim.. iyi haberlerini bekliyoruz ben hisar hastanesini hiç bilmiyorum gerçi ben bu gittiğim hastaneyide hiç bilmiyorum omda ayrı mevzu ama en iyisini sen bilirsin..

Hayırlısı olsun inşallah canım benim.. iyi haberlerini bekliyoruz ben hisar hastanesini hiç bilmiyorum gerçi ben bu gittiğim hastaneyide hiç bilmiyorum omda ayrı mevzu ama en iyisini sen bilirsin..
Eşim bi sorun olursa onun vicdanıyla yaşayamam dedi. Biz de öyle karar verdik. Güvenli olsun istedik sezeryan 6bin tl ya..bizi epey zorlayacak ama yapacak.bişi yok..

Canım naptın doğumun oldumu. İnşallah güzel ve sıkıntısız geçmiştir. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Eşim bi sorun olursa onun vicdanıyla yaşayamam dedi. Biz de öyle karar verdik. Güvenli olsun istedik sezeryan 6bin tl ya..bizi epey zorlayacak ama yapacak.bişi yok..
Bizim hastane de kaç para? Ben daha hiç konuşmadım biliyo musun?? Beynim resmen reddediyo doğurmayı korkudan

Bizim hastane de kaç para? Ben daha hiç konuşmadım biliyo musun?? Beynim resmen reddediyo doğurmayı korkudan
Mecburi sezeryan 800 küsür isteğe bağlı 1200 dü sanırım. Normalde 700 civarlarında. Bugün bebişe tombik dedi doktor. Ultrasonda öyle nettiki parmakları nı guluk guluk nasıl emiyordu. Doktor da çok şaşırdı kocaman gözleri var aynı senin gibi dedi. Çok heyecanlıyım anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…