- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.941
İnşallah yarın tahliller temiz çıkarsa alıp gelicez canım Allah'ın izniyle
Allah razı olsun canım bende senin test sonuçlarını okuduğumda böyle mutlu olmuştum inan :) hamdolsun bugunumuzeTopiği açar açmaz senin bu iletini okudum.Gözlerim doldu ama sonra iyi hissettim kendimi çook yakın zamanda bebişinizi evinize götüreceksiniz bence öyle kuvvetli bir his doldu içime.Gönülden hissettim...
İnş
Allah razı olsun canım bende senin test sonuçlarını okuduğumda böyle mutlu olmuştum inan :) hamdolsun bugunumuze
Yemezler annecim diyordur :)Açken almiyo ama
Ben basladim kv de yardim ediyor ama yardim etmesini istemiyorum hic .benim evimde dusun yemek yemez hic simdi kalkip yemek yapmasida ters geliyo.Kuzum allah yardımcın oldun benim ev işlerim ve yemek olayım rahat pazara kadar çünkü annem yanımda ve o dönyor sağolsun yani henüz ben dahil olmadım bunlara anem pazar günü dönüyor o zaman ortaya çıkacak benim durumum kv zaten cumadan gitti iyikide gitti tek yaptığı yardım doğumdan önce annemle yaprak sarması oldu
Sorma bende bugun adami cok kizdirdim .aldigi cicegi begenmedim surat salladimBenimki dün geldi süpürdü sildi eşim demiş, ben kv yaptığını begenmezdim sende begenmezsin diye birşey demedim dedi. Benim kv denmi lohusaliktan mi bilmem bagiriyorum hep iki yıl içinde eşimle onlar yüzünden yaptığımız tartışmalar geliyoreşimde kızdı bugün bana herşeye bağırıyorsun diye evet kv karışmaya kalksa kızıyorum. Çok pişman oluyorum ama elimde degil
Yasli zaten yoruldu heralde.ama yinede kiziyorum icimden .Ay kiyamam canm gecmis olsun. Annen neden gitmiş ya deni bi toparlasaydı kendine gelseydin öyle gideydi ortada bırakılmak ne kötü bise
Canim mecbur ac kalmasindansa mama vermn daha mantikli uzulme .insallah duzelirKizlar ben bebegime malesef mama vermeye başladımhic durmuyor surekli ağlıyor. Doktora goturduk. Yetmiyor olabilir sütün dedi. Ben de yarim saatte bir emziriyorum, tek göğsümden 60 cc süt cikiyor dedim. Doktor o zaman sütün yeterli gelmiyordur mama takviyesi yap sütün duzelene kadar dedi biberona alismasindan korkuyorum dedim. Kasikla verirsen daha cok gazi olur ve yeterli beslenemez dedi. Cok korkuyorum biberona alisacak ve beni reddedecek diye zaten göğsümün birini hic veremiyorum yarasindan dolayi digerini de aglaya aglaya veriyorum. Gercekten cok zormus. Su yaralar tamamen gecse yavrum mama yerine sadece sütümle beslense. Cok mutsuzum.
Yok aile binasindayim onu dokmeyin sakin aman dagitmayin diye diye geziyorum evin icinde ..Canım durumlar aynı merak etme işler anca 1 2 haftaya düzene girer. Sen sadece bebeğini düşün işler yarım kalsada olur.
Ya ben hep uyanmasini bekliyordum cocuk sarilik olmus sanki uyudukcada hic kalkmiyor .Kızlar bebeğiniz uzun süre uyumayıp uykuya geçtiğinde kaç saat uyutuyorsunuz yine iki saatte falanmı uyandırıyorsunuz benim oğlum bugün 12:30dan beri uyumadı pek ara ara daldı şimdi uykuya geçince ne kadar uyutmalıyım uyanmasınımı beklemeliyim
Allah sabir versin sana lohusalikta hic cekilmiyor.Canım benim kv işi düzene giremedi daha tepemde. 40ına kadar kalacak gibiama bugün evi temizledim mis gibi oldu. Ama kv zahmet edip salondan çıkmadı bi ora kaldı
Yorma kendini ozaman canim yoruldukca asagi baski artiyorya olmasın doğum pazartesiye kadar.doktorum il dışına çıkmış ve pazartesiye kadar yokmuş
Emiyorsa mecbur iyi yapmissinEmzik verdim ben cnm bir saat emdikten sonra kakbimin üzerine yatırdim durdu kuzum vermek istemiyorum ama mecbur kaldım saatlerce emiyo yoksa
Guneste yok ist da sansimizaSarılık olan bebeği güneş ışığına tutun çok işe yarıyor. Bizimkinde de vardı 2 gün sonra getirin arttıysa hastanede kalacak dediler.
Güzelce soydum yüzüne direkt güneş gelmeyecek şekilde, kafasına göbeğine kollarına ellerine her yerine güneş geldi, saat sabahtan 11’e kadar öğleden sonra da 15’den sonra bıraktım.
Pencereden sızan güneş yeterli.
2 gün sonunda kontrolde düşüş var hastanede kalmasına gerek yok dediler.
Aklınızda olsun çok faydalı bir de bol bol emzirmek :)
Ben kullanıyorum cnm. Memnunum. Sekiz paket fln almistim bnde bitmek üzere yarın tekrar stoklucamKızlar sleepy yenidogan islak mendil kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz? Sipariş verdim ama inşallah iyidir birsürü de sipariş ettim
İnşallah canım sağ Salim evinize hep beraber dönersinizİnşallah yarın tahliller temiz çıkarsa alıp gelicez canım Allah'ın izniyle
Sabah okudum cevap yazamadım ikinci hamileliğim ilkinde hiç çatlak yaşamadım bunda bildiğin etlerindeki yırtıldı ve aynı bahsettiğin gibi morluk var öyle birşey olsa o kadar tahlil yapmaz göbekteki morluğa bakarlardır canım Allah a emanetizÖyle de insan yine de bi acaba oluyor işte. Sabah kontrolüm vardı, doktora diyorum benim göbeğin etrafında morluk var mı adam baktı baktı yooo diyor o nerden çıktı, dedim böyle böyle.. gülmeye başladı, dedi sen yapma bari:) dedim napayım diploma cehaleti alır eşeklik baki kalır
Göz muayenesi sonraki aylarda diye hatırlıyorum canım bu arada hastanede ki dr mı devam ediyorsun ?bebek kontrolünü senin seçtiğin dr yaptı yoksa dr yönlendirdi şimdi aklıma geldi :)Ayy Doğum yapanlar olmuş, tek tek alıntı yapamadım allah ömürlü etsin, analı babalı büyütsün, hayırlı evlat eylesin inşallah
Ayyy Doğumdan önceki boş vakitler neymiş öyle, şimdi baş kaşıyacak zaman yok, bebişin banyosu, çamaşırı, ütüsü.. zaten emme seanslarımız uzuuuuun uzuuuun :) dün ilk defa emdikten sonra anneme bırakıp markete gittim, herşeyi eksik almışım :)) aklım hep evdeydi, koşarak geri geldim vallaama yetişemiyorum hiç bi şeye, eşim ve annem yardım ediyorlar ama benim gibi olmuyor, biraz ona bozuluyorum.. ayrıca babayı iyice dışladık sanırım, onun çamaşırı ütüsü birikti, bir kere nasılsın demiyorum neredeyse üç haftadır doğru düzgün muhabbet edemedik.. bilmem nasıl toparlanıcaz..
Gelelim asıl konuya, Doğum yapan arkadaşlar, işitme ve görme testi yaptırdınız mı? İşitme için bir ay zaman var dediler ama kimse görme testinden bahsetmedi, dün sağlık ocağından görme testi yaptırdınız mı diye aradılar? Eee görmüyor ki bebekler neden görme testi yapıyoruz dememişim, tamam yaptıralım dedim. Siz nasıl yaptınız?
Oh iyi bari canım, ben internetten sipariş ettim şimdi. Uni baby kullaniyorduk ama aşırı pahalı ya. Şimdi sleepyi 24 tanesini 49 tl'ye sipariş verdim bakalım inşallah memnun kalırız biz deBen kullanıyorum cnm. Memnunum. Sekiz paket fln almistim bnde bitmek üzere yarın tekrar stoklucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?