2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah yarın tahliller temiz çıkarsa alıp gelicez canım Allah'ın izniyle

Topiği açar açmaz senin bu iletini okudum.Gözlerim doldu ama sonra iyi hissettim kendimi çook yakın zamanda bebişinizi evinize götüreceksiniz bence öyle kuvvetli bir his doldu içime.Gönülden hissettim...
İnş

Allah razı olsun canım bende senin test sonuçlarını okuduğumda böyle mutlu olmuştum inan :) hamdolsun bugunumuze

Allah razı olsun canım bende senin test sonuçlarını okuduğumda böyle mutlu olmuştum inan :) hamdolsun bugunumuze

Götür evine koynunda uyut meleğini.Hastanede yattığı günlerin acısını çıkar.7 24 bebişinle ol.Arada kaybedilen zamanı kapat...

Hamilelik sürecinde hepimiz ayrı ayrı sorunlardan geçtik
Şükür kavuştuk sağsalim
Şimdi başka şeyler çıktı ,çıkacak Allah yardmcmz olsun
Evet çanm hamdolsun bu günümüze sağolasın

Teşekkür ederim canim sende insallh sagsalim alirsin.cok şükür bu sıkıntimiz yok 52cm 3333gr dogduk.sütümde geliyor emiyo.bugun biraz sarilik sorunumuz var.daha iyi olur insallah.rabbim senide kolay kurtarsin

Ben basladim kv de yardim ediyor ama yardim etmesini istemiyorum hic .benim evimde dusun yemek yemez hic simdi kalkip yemek yapmasida ters geliyo.

Sorma bende bugun adami cok kizdirdim .aldigi cicegi begenmedim surat salladim
Lohusaliktan sanirim .adam hediye almista ben hangi boyuttaysam

Ay kiyamam canm gecmis olsun. Annen neden gitmiş ya deni bi toparlasaydı kendine gelseydin öyle gideydi ortada bırakılmak ne kötü bise
Yasli zaten yoruldu heralde.ama yinede kiziyorum icimden .
Kimsesiz gb
Bugun kv de laf etti simdi birakilip gidilirmiydi vs diye .laf dert degilde bukez o kaliyor o sikinti

Canim mecbur ac kalmasindansa mama vermn daha mantikli uzulme .insallah duzelir

Ya ben hep uyanmasini bekliyordum cocuk sarilik olmus sanki uyudukcada hic kalkmiyor .
Buyuzden uyandiriyorum

Canım benim kv işi düzene giremedi daha tepemde. 40ına kadar kalacak gibi ama bugün evi temizledim mis gibi oldu. Ama kv zahmet edip salondan çıkmadı bi ora kaldı
Allah sabir versin sana lohusalikta hic cekilmiyor.

ya olmasın doğum pazartesiye kadar.doktorum il dışına çıkmış ve pazartesiye kadar yokmuş
Yorma kendini ozaman canim yoruldukca asagi baski artiyor
Emzik verdim ben cnm bir saat emdikten sonra kakbimin üzerine yatırdim durdu kuzum vermek istemiyorum ama mecbur kaldım saatlerce emiyo yoksa
Emiyorsa mecbur iyi yapmissin
Guneste yok ist da sansimiza

Kızlar sleepy yenidogan islak mendil kullanan var mı? Nasıl memnun musunuz? Sipariş verdim ama inşallah iyidir birsürü de sipariş ettim

İnşallah yarın tahliller temiz çıkarsa alıp gelicez canım Allah'ın izniyle
İnşallah canım sağ Salim evinize hep beraber dönersiniz

Sabah okudum cevap yazamadım ikinci hamileliğim ilkinde hiç çatlak yaşamadım bunda bildiğin etlerindeki yırtıldı ve aynı bahsettiğin gibi morluk var öyle birşey olsa o kadar tahlil yapmaz göbekteki morluğa bakarlardır canım Allah a emanetiz

Göz muayenesi sonraki aylarda diye hatırlıyorum canım bu arada hastanede ki dr mı devam ediyorsun ?bebek kontrolünü senin seçtiğin dr yaptı yoksa dr yönlendirdi şimdi aklıma geldi :)

Ben kullanıyorum cnm. Memnunum. Sekiz paket fln almistim bnde bitmek üzere yarın tekrar stoklucam
Oh iyi bari canım, ben internetten sipariş ettim şimdi. Uni baby kullaniyorduk ama aşırı pahalı ya. Şimdi sleepyi 24 tanesini 49 tl'ye sipariş verdim bakalım inşallah memnun kalırız biz de

Arkadaşlar hacı Şerif’ten bebek çikolatası sipariş verenler memnun kaldınız mı? Ramazan’dan önce Doğum yapanlar şanslısınız benim ne annem ne eşim oruca dayanamıyorlar bana nasıl bakacaklar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…