- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.401
Masallah canim gozun aydin .saglikla buyut insallahKızlar sabah 7 de hastaneye geldiğimde 8 cm açıklığım olmuş kendiliğinden yine sancım yoktu öyle fazla sadece suyum gelmeye başlamıştı.. sonra serum taktılar saat 9 da benim için normal ama hastane için anormal bi doğumla aldım oğlumu kucağıma :) İkimiz de iyiyiz çook şükür
Ayağının altına çörek otu yağı sür çorap giydir pıt pıt pıt çıkar gider gazlarKızlar oğlum 17 günlük sütüm yetmiyor ve günde 3 4 kere de mama veriyorum
2 gündür inanılmaz gaz sancısı var öyle ki 10 maksimum 20 dakika uyuyor sonra uyanıyor sancidan helak oldum valla ne önerirsiniz
Meme de uyutuyorum ve resmen kıvranıyor çocuk
Maşallah size....o kadar da dedin beni sezaryene alırlar halimi görünce diye...bak gümbür gümbür doğurmuşsun bile...Allah hayırlı evlat eylesinTek tek alıntılayamadım kızlar hastane anormal değildi ben anormaldim.. resmen yıktım doğum katını kaç tane muayneye gelen hamile kadını korlutmuşum... sanırım gerçekten Allah dağına göre kar veriyo.. ben o 8 cm i hissetsem asla doğuramazmışım normal.. son yarım saat ebesi doktoru hemşiresi illallah dedi.. şimdi tek tek kusura bakmayın turları atıyorum :) baktılar susmuyorum bayıltmışlar beni zaten dikerken :) ama o son yarım saate kadar gayet asil ve kibardım iş ıkınmalara gelince salon kadını çizgimden anında kaydım :)
Senin göğüs yapına bağlı canım Bu göğüsün büyükse büyük küçükse küçük Alman lazım sanırımKızlar çok acil göğüs ucu silikon koruyucu büyük boy mu küçük boy mu almak lazım eşim mağazada benden cevap bekliyor
15 lik be 25 lik barmış
Hiiç bilemiyorum rastgele bişey aldırdım o acıyla ama tabi ki bir işe yaramadıKızlar çok acil göğüs ucu silikon koruyucu büyük boy mu küçük boy mu almak lazım eşim mağazada benden cevap bekliyor
15 lik be 25 lik barmış
Yaaa yaramadı mıHiiç bilemiyorum rastgele bişey aldırdım o acıyla ama tabi ki bir işe yaramadı
Sağol Can'ım. Ben de bebeğin yenidoğan falan fark eder diye düşünmüştümSenin göğüs yapına bağlı canım Bu göğüsün büyükse büyük küçükse küçük Alman lazım sanırım
Yok almadı ama belki sizde işe yarar canım insan çare arıyor işte inşallah birinden biri şifa olurYaaa yaramadı mı
Almadı mı ağzına
İnş kuzum yaaa.Yok almadı ama belki sizde işe yarar canım insan çare arıyor işte inşallah birinden biri şifa olur
Canm ben rezene, cekilmemis kimyon ve kabuk tarcini beraber kaynatıyorum iciyorum. Yediklerime kimyon atıyorum. Bazen kimyonu bı çay kaşığı yutuyorum üstüne bol su içiyorum. Birde bio gaia damla kullanıyorum. Birde az önce okudum bazı mamalar da gaz olmasini tetikliyormus cnm. Onuda bı araştır istersen. Doktoruna fln danış. Gaz yapmayan mamalar nedir bı araştır.Kızlar oğlum 17 günlük sütüm yetmiyor ve günde 3 4 kere de mama veriyorum
2 gündür inanılmaz gaz sancısı var öyle ki 10 maksimum 20 dakika uyuyor sonra uyanıyor sancidan helak oldum valla ne önerirsiniz
Kanama çokmuydu yoksa az az sızıntı gibimiydi bzm hep kan var göbekte ama normal diyor eşim annem falanBu arada göbekle ilgili başıma geleni paylaşayım bizim göbek düştükten sonra kanama oldu doktor bi yer açık kalmıstır gazdan gobek gerilir gerildikce kanar dedi yıkadıktan sonra yeniden kanadı. Hastanede tıpa gibi bişeyle kurttu göbeği. Ama bu sefer de iltihap aktı yeniden kuruttu kendi doktorum ve krem sürdük su an sakınledi. Ama bu sürecte derisi cok hashaslaşmıs aman ihmal etmeyin.
Bebeğin iyi ise vaktini bekleyebilirsin normal doğum için hızlandırmaya çalışması için neden yokmuş hem.Benim isteğim normal doğum yapmak çünkü tıbben bir sakınca yok şu an için. Ama olmuyorsa tabii sezeryan olacak. Buna ben karar veremem ki. Doktorun açıklaması lazım, bu durumdayken böyle olmalı vs. diye. Ağzından cımbızla laf alıyorum. Şimdi evde bekliyorum ama iyi mi yaptım kötü mü onu da bilmiyorum. Günüm de dolmadı o yüzden bekleyim dedim. Hayırlısı bakalım.
Bnde alırken bakmadım vallaSağol Can'ım. Ben de bebeğin yenidoğan falan fark eder diye düşünmüştüm
Canim sikma canini olcak boyle seyler.Kızlar merhabalar 25 nisanda dogum yaptım. Cok bunalımlı yogun bi 17 gün geçirdim. Bugun annemle oglumu yıkarken tersten basına su dökerken sanırım su yuttu hemen cevirdim ama nefesini toparlayamıyordu. Cok korktum cok agladı sizce bişey olmus mudur. Simdi uyuyo ama o kadar huzursuz ki.gaz sancısı mı sudan mı onu da bilemedim. Deneyimsizlik çok kötü birşey. Anneme de bişey diyemiyorum. Sürekli zaten unutmusuz elimiz sogumus diyip duruyo. Cok moralim bozuk çok...
Evde var sanırım hemen deniyorumAyağının altına çörek otu yağı sür çorap giydir pıt pıt pıt çıkar gider gazlar
Canim gaz icin masaj var netten bakabilirsin iyi geliyor .yemeklere kimyon katabilirsin.Kızlar oğlum 17 günlük sütüm yetmiyor ve günde 3 4 kere de mama veriyorum
Bu çayları ve kimyonu bende içiyorum ama ne yapsam nafile bende de gaz var soğuk aldim sanırım üstelik çokta dikkat etmistimCanm ben rezene, cekilmemis kimyon ve kabuk tarcini beraber kaynatıyorum iciyorum. Yediklerime kimyon atıyorum. Bazen kimyonu bı çay kaşığı yutuyorum üstüne bol su içiyorum. Birde bio gaia damla kullanıyorum. Birde az önce okudum bazı mamalar da gaz olmasini tetikliyormus cnm. Onuda bı araştır istersen. Doktoruna fln danış. Gaz yapmayan mamalar nedir bı araştır.
Iki öneriyi de denedim canım malesef etkisi kısa sureliCanim gaz icin masaj var netten bakabilirsin iyi geliyor .yemeklere kimyon katabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?