2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Masallah canim gozun aydin .saglikla buyut insallah

Ayağının altına çörek otu yağı sür çorap giydir pıt pıt pıt çıkar gider gazlar

Kızlar çok acil göğüs ucu silikon koruyucu büyük boy mu küçük boy mu almak lazım eşim mağazada benden cevap bekliyor
15 lik be 25 lik barmış

Maşallah size....o kadar da dedin beni sezaryene alırlar halimi görünce diye...bak gümbür gümbür doğurmuşsun bile...Allah hayırlı evlat eylesin

Yok almadı ama belki sizde işe yarar canım insan çare arıyor işte inşallah birinden biri şifa olur
İnş kuzum yaaa.
Hamileyken ona ne gerek var buna ne gerek var diyen adam şimdi zamanında benim alalım dediğim şeylerin peşine düştü
Ben de görmeden bişey diyemiyorum
İnş alır kuzum.

Canm ben rezene, cekilmemis kimyon ve kabuk tarcini beraber kaynatıyorum iciyorum. Yediklerime kimyon atıyorum. Bazen kimyonu bı çay kaşığı yutuyorum üstüne bol su içiyorum. Birde bio gaia damla kullanıyorum. Birde az önce okudum bazı mamalar da gaz olmasini tetikliyormus cnm. Onuda bı araştır istersen. Doktoruna fln danış. Gaz yapmayan mamalar nedir bı araştır.

Son düzenleme:
Kanama çokmuydu yoksa az az sızıntı gibimiydi bzm hep kan var göbekte ama normal diyor eşim annem falan

Bebeğin iyi ise vaktini bekleyebilirsin normal doğum için hızlandırmaya çalışması için neden yokmuş hem.

Canim sikma canini olcak boyle seyler.
Gaz yapmistir ona biraz gecer ama

Canim gaz icin masaj var netten bakabilirsin iyi geliyor .yemeklere kimyon katabilirsin.

Bu çayları ve kimyonu bende içiyorum ama ne yapsam nafile bende de gaz var soğuk aldim sanırım üstelik çokta dikkat etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…