2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar siz bebeğinizin rahat kaka yapabilmesi için zeytinyağı icmeyi denediniz mi. Bnm kardeşim yapiyor etki ediyor gerçekten. Oğlum çok sancılı yapıyor bende icsem mi diyorum.

Kızlar galiba göbeğim çatlıyor çok fena kaşıntı var göbeğimde ve kırmızılıklar var. İlk çatlarken nasıl oluyor? Benim şimdi alerji gibi pirinç tanesi gibi kızarıklıklar var. Alt değerinde falan bişey çıkmadı şükür. Karaciğerle ilgisi yok. Bebe yağı sürüyodum karnıma. Hemşire bebeyağı alerji yapmış olabilir dedi. 2 gündür zeytinyağı sürüyorum. İlk bebişte çatlamamıştı.

Büyük boy almış gözüme de baya büyük göründü.
Genelde ondan alıyorlarmış. Kumsal alıyor mu Can'ım ucu?
Canım kantaron yağını denedin mi? Aktardan aldım ben. Bıçak yarasını bile geçirir demişti aktarcı.. Kantaron yağı sürüp streçlesen göğsünü nasıl olur Bi dene bence

Aynı ben :) o pırtladıkça kaka yaptıkça oh diyorum.dünyanın en güzel sesiymiş onun pırt sesleri :)

Canım sezeryandan sonra şişlik oluyor 1 haftaya iner ödemin.. ağrısı da 10gune geçecektir geçmiş olsun .. bebeğine odaklan o zaman unutursun herşeyi

Canım yağdan dolayı da kaşıntı olmuş olabilir.ben Hindistan cevizi yağı kullanıyordum.deli gibi kaşındım bi dönem.sonra yağı bıraktım geçti.doktoruma da sordum yağlar cildi tıkar o yüzden kaşıntı yapar demişti.

Çatlak oldu mu peki sende kuzum. İlk çatlarken nasıl oluyor bilmiyorum. Çatlak illa uzun çizgi şeklinde mi olur acaba. Benim kırmızılıklar uzun değil ama baya var göbekte

Kizlar selam gobegimiz bugün düştü aktif bi kanama yok ama atletinde küçük küçük lekeler var normal mi sizin de başınıza geldi mi sofiarya senin bi bilgin var mi canim

Şuan kirazı tam anlatın bakem bana göbüş aynı duruyor benim dikiş iltihabı var zaten zik zak dikmişler ödemden çok canım sıkkın... Şimdi kirazı bebeğe ve kendime nasıl kullanıcam yazsana nolurrrrr bi deneyeyim

Alerji olmasi kotu olmus ondanda oluyor catlaklar

Kızlar göbek bağını nasıl koruyorsunuz. Ben baticon sürüyorum sürdüğüm baticonu alkolle temizleyip kuruluyorum ama göbek bağının üst kısmı halen kurumadı ve koku var kokması normal dedi ablam ama normalmi bilemedim.

H Hunilimom Canım çok sevindim senin adına çok güzel bir doğumun olmuş, Allah analı babalı büyütsün. Güzel robin geldi sonunda :) sende aramıza katıldın sonunda ha bugün ha yarın. Artık bebişleri konuşma vakti.

Canım kantaron yağını denedin mi? Aktardan aldım ben. Bıçak yarasını bile geçirir demişti aktarcı.. Kantaron yağı sürüp streçlesen göğsünü nasıl olur Bi dene bence
Ayva çekirdeği kremi yapıcam. Geçmezse kantoran yağı alayım. Göğüs ucunu da almadı zaten.
Can'ım bugün o gri ana kucağından aldı eşim. Kurduk. Ben beğendim aslında ama eşim beğenmedi 300 tl etmez diyor. Seninki düz yatıyordu sanki yA ben yanlış mı hatırladım. Yanlış modeli mi söyledim acaba ona fotosunu atayım.
Canım sezeryandan sonra şişlik oluyor 1 haftaya iner ödemin.. ağrısı da 10gune geçecektir geçmiş olsun .. bebeğine odaklan o zaman unutursun herşeyi
İnş Can'ım. Zaten ona bakınca unutuyorum her şeyi.

Ay evet ya bizden panik büyükler. Birşey olmaz cnm gaz olmuştur sıcak tut ayaklarınızı ikinizinde.

Büyük boy almış gözüme de baya büyük göründü.
Genelde ondan alıyorlarmış. Kumsal alıyor mu Can'ım ucu?
Alıyor canım ya birz zorlanır alışırken . Bn hastanede ilk gün kndi göğsümü verdim snra hep silikon uç . Keşke ucum çıkmadan vermeseydim göğüs yaralarım hala gecmedi

Çatlak oldu mu peki sende kuzum. İlk çatlarken nasıl oluyor bilmiyorum. Çatlak illa uzun çizgi şeklinde mi olur acaba. Benim kırmızılıklar uzun değil ama baya var göbekte
Çatlak çok az var benim göbekte şuan.göbekte minik kızarıklıklar vardı.ne ara çatladı hiç anlamadım.bir de bacaklarda var ama son güne kadar hiç bir şey yoktu.doğumdan sonra bi baktım bacaklarım çatlamış.

Kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hafta hafta resmimi çektim.Bunları birleştirmek istiyorum ama düzgün bir program bulamadım aranızda bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…