- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.421
Büyük boy almış gözüme de baya büyük göründü.Bnde alırken bakmadım valla
Canım kantaron yağını denedin mi? Aktardan aldım ben. Bıçak yarasını bile geçirir demişti aktarcı.. Kantaron yağı sürüp streçlesen göğsünü nasıl olur Bi dene benceBüyük boy almış gözüme de baya büyük göründü.
Genelde ondan alıyorlarmış. Kumsal alıyor mu Can'ım ucu?
Aynı ben :) o pırtladıkça kaka yaptıkça oh diyorum.dünyanın en güzel sesiymiş onun pırt sesleri :)Benim oğluma öğretmiş gibi ben altını alıyorum kapatıyorum pat diye tekrar kaka yapıyor iki kere üç kere bez değiştirdigim oluyor. Bı yandan of diyorum ama bir yandanda rahatliyor diye afedersin sıç oğlum sıç diyorum
Canım sezeryandan sonra şişlik oluyor 1 haftaya iner ödemin.. ağrısı da 10gune geçecektir geçmiş olsun .. bebeğine odaklan o zaman unutursun herşeyiKızlar ben de çok fena grip oldum. Korkuyorum bebeğe geçmesinden
Ev Zaten tamamen hasta.
Ya bu sezaryen acısı ağrısı ne zaman geçiyor
Hareket edemiyorum hiç. Bi de benim ayaklar bildiğiniz balon gibi inecek diye beklerken tam tersi oldu
Canım yağdan dolayı da kaşıntı olmuş olabilir.ben Hindistan cevizi yağı kullanıyordum.deli gibi kaşındım bi dönem.sonra yağı bıraktım geçti.doktoruma da sordum yağlar cildi tıkar o yüzden kaşıntı yapar demişti.Kızlar galiba göbeğim çatlıyorçok fena kaşıntı var göbeğimde ve kırmızılıklar var. İlk çatlarken nasıl oluyor? Benim şimdi alerji gibi pirinç tanesi gibi kızarıklıklar var. Alt değerinde falan bişey çıkmadı şükür. Karaciğerle ilgisi yok. Bebe yağı sürüyodum karnıma. Hemşire bebeyağı alerji yapmış olabilir dedi. 2 gündür zeytinyağı sürüyorum. İlk bebişte çatlamamıştı.
Çatlak oldu mu peki sende kuzum. İlk çatlarken nasıl oluyor bilmiyorum. Çatlak illa uzun çizgi şeklinde mi olur acaba. Benim kırmızılıklar uzun değil ama baya var göbekteCanım yağdan dolayı da kaşıntı olmuş olabilir.ben Hindistan cevizi yağı kullanıyordum.deli gibi kaşındım bi dönem.sonra yağı bıraktım geçti.doktoruma da sordum yağlar cildi tıkar o yüzden kaşıntı yapar demişti.
Şuan kirazı tam anlatın bakem bana göbüş aynı duruyor benim dikiş iltihabı var zaten zik zak dikmişler ödemden çok canım sıkkın... Şimdi kirazı bebeğe ve kendime nasıl kullanıcam yazsana nolurrrrr bi deneyeyimCanım kiraz çekirdeği ısıyı tutuyormuş hemen soğumadığı için tavsiye ediyorlarmış, sıcak su torbası tehlikeli oluyormuş. Kiraz da mucize valla dediğin gibi, agrı kesici olarak da agrıyı kesiyor, kirazı ye agrın azalsın, sapını kaynat ödemin gitsin, çekirdeği koy bebegin pırtlatsın
Alerji olmasi kotu olmus ondanda oluyor catlaklarKızlar galiba göbeğim çatlıyorçok fena kaşıntı var göbeğimde ve kırmızılıklar var. İlk çatlarken nasıl oluyor? Benim şimdi alerji gibi pirinç tanesi gibi kızarıklıklar var. Alt değerinde falan bişey çıkmadı şükür. Karaciğerle ilgisi yok. Bebe yağı sürüyodum karnıma. Hemşire bebeyağı alerji yapmış olabilir dedi. 2 gündür zeytinyağı sürüyorum. İlk bebişte çatlamamıştı.
Ayva çekirdeği kremi yapıcam. Geçmezse kantoran yağı alayım. Göğüs ucunu da almadı zaten.Canım kantaron yağını denedin mi? Aktardan aldım ben. Bıçak yarasını bile geçirir demişti aktarcı.. Kantaron yağı sürüp streçlesen göğsünü nasıl olur Bi dene bence
İnş Can'ım. Zaten ona bakınca unutuyorum her şeyi.Canım sezeryandan sonra şişlik oluyor 1 haftaya iner ödemin.. ağrısı da 10gune geçecektir geçmiş olsun .. bebeğine odaklan o zaman unutursun herşeyi
Tsk cevabiniz icinKan tahlilinde bakılıyor, sağlık ocağı bile bakıyor. Alt ve ast bakılacak yanlış hatırlamıyorsam
Ay evet ya bizden panik büyükler. Birşey olmaz cnm gaz olmuştur sıcak tut ayaklarınızı ikinizinde.Kızlar merhabalar 25 nisanda dogum yaptım. Cok bunalımlı yogun bi 17 gün geçirdim. Bugun annemle oglumu yıkarken tersten basına su dökerken sanırım su yuttu hemen cevirdim ama nefesini toparlayamıyordu. Cok korktum cok agladı sizce bişey olmus mudur. Simdi uyuyo ama o kadar huzursuz ki.gaz sancısı mı sudan mı onu da bilemedim. Deneyimsizlik çok kötü birşey. Anneme de bişey diyemiyorum. Sürekli zaten unutmusuz elimiz sogumus diyip duruyo. Cok moralim bozuk çok...
Alıyor canım ya birz zorlanır alışırken . Bn hastanede ilk gün kndi göğsümü verdim snra hep silikon uç . Keşke ucum çıkmadan vermeseydim göğüs yaralarım hala gecmediBüyük boy almış gözüme de baya büyük göründü.
Genelde ondan alıyorlarmış. Kumsal alıyor mu Can'ım ucu?
Çatlak çok az var benim göbekte şuan.göbekte minik kızarıklıklar vardı.ne ara çatladı hiç anlamadım.bir de bacaklarda var ama son güne kadar hiç bir şey yoktu.doğumdan sonra bi baktım bacaklarım çatlamış.Çatlak oldu mu peki sende kuzum. İlk çatlarken nasıl oluyor bilmiyorum. Çatlak illa uzun çizgi şeklinde mi olur acaba. Benim kırmızılıklar uzun değil ama baya var göbekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?