2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım ben de aldım bugün lesitinden. Eczacı günde 6 tane demiş
Senin içtiğin gibi içeyim değil mi 3 tane?
Kaç gün devam etmek gerekiyor?
ben ilk gün 2+2+1 tb şeklinde 3kez içmiştim,sonrA sütüm hemen gelmeye başlayınca 1tablete düştüm toplamda 3-4gün içtim baktım sıkıntı tıkanma falan yok,bebekte güzel emiyor içmedim bir daha

altını değiştirirken falan benimki de kusuyor yaa sinir oluyorum resmen emiyoken dolduruyor ya altına emme bitikten sonra boklu boklu bekleiyorum biraz sırf azcık zaman geçsin de kusmasın diye
bunlar olcak yaa bence sıkıntı yok ilk 2ay için,oğlunun mesela bayaa uzun srmüş onun ki direk reflü artık. yani reflü olsun ya da olmasın kilo alımında problem yoksa müdahaleye de gerek yok. kusmuklu kıyafetler konusuna gelince de ben senden daha müzdaribim bebiş prematüre olunca aldıgım yenidoğanlar bile bğyğk geliyor,üstüne olan sayılı kıyafeti var ee onlara da kusuncaa kocaman kocaman kıyafetleri giydirmek zorunda kalıyorum böyle böyle büyüyecekler sanırım

Benim isteğim normal doğum yapmak çünkü tıbben bir sakınca yok şu an için. Ama olmuyorsa tabii sezeryan olacak. Buna ben karar veremem ki. Doktorun açıklaması lazım, bu durumdayken böyle olmalı vs. diye. Ağzından cımbızla laf alıyorum. Şimdi evde bekliyorum ama iyi mi yaptım kötü mü onu da bilmiyorum. Günüm de dolmadı o yüzden bekleyim dedim. Hayırlısı bakalım.

Benim oglumun da kanıyor ya balaban pomad sürüp bez kapatıyorum .Sence gotureyimmi doktora
Kesinlikle götür bez kapatınca da hava almıyo. Kıyafete yada beze sürtüne sürtüne ordaki doku tahriş oluyo. Cubuk gibi bileyle kuruttu bi de dextrocin krem verdi. Baya düzeldi allaha şükür

Benim oglumun da kanıyor ya balaban pomad sürüp bez kapatıyorum .Sence gotureyimmi doktora

Benim ki yine 11 den beri memede uyumak istiyor emziği atiyo

Arkadaşlar göbekte akıntı olmaması lazım netten araştırın göbek düşerken bir yer kurumadan düşünce oluyor yada enfeksiyon dr sorun tlf yada götürün sofiarya belki daha iyi bilir

Kaç çıktı canım TSH bizim de 5.günde 10du bugün 8.gün 6 ya düşmüş ben bi çocuk endokrinolojiye götürmeyi düşünüyorum

maşallah, bundan sonrası da kolaylıkla geçsin. darısı sıradakilere ve bana da inşallah

Kaç çıktı canım TSH bizim de 5.günde 10du bugün 8.gün 6 ya düşmüş ben bi çocuk endokrinolojiye götürmeyi düşünüyorum
Sizin rutin olarak mı bakıldı tsh yoksa bi belirtiden dolayı mı? Bize hiç bakalım demedi doktor ama ben de baktırayım diyorum. Ben gebelik boyunca tiroid ilacı kullandım çünkü

Çok geçmiş olsun gerçekten kabus gibi. Bu doktorlar normal doğum olunca ekstra prim falan alıyordur kesin. Bukadar ısrar olmaz çünkü.
Sen yine de biran önce sıyırılmaya çalış bu psikolojiden. Seni sütünü bebeğini etkilemesin inşallah. Gözünaydın sağlıkla kucaklamışsınız

ben ilk gün 2+2+1 tb şeklinde 3kez içmiştim,sonrA sütüm hemen gelmeye başlayınca 1tablete düştüm toplamda 3-4gün içtim baktım sıkıntı tıkanma falan yok,bebekte güzel emiyor içmedim bir daha
Çok olmaz değil mi bebeğe falan bi zararı
Ben de öyle içeyim o zaman bugün. Bi tane almıştım

Düşer canım zamanla düzene girecektir. Maşallah ona annesi insanın içine sokası geliyor valla bakmalara doyamıyor değilmi. Bakın burda hamileliğimizde neler yaşadık paylaştık şimdi evlatlarımızı anlatıyoruz ne güzelll :)

En sona ben kalıyor olabilirim ve ilk doğumum olacak Nasıl geçiyor bugünleriniz

Kızlar oğlum 17 günlük sütüm yetmiyor ve günde 3 4 kere de mama veriyorum
2 gündür inanılmaz gaz sancısı var öyle ki 10 maksimum 20 dakika uyuyor sonra uyanıyor sancidan helak oldum valla ne önerirsiniz
Meme de uyutuyorum ve resmen kıvranıyor çocuk

sofiarya canim sana bisey sormak istiyorum. Ben dogum yaptim emziriyorm. Fakat gogus uclarim cok yara oldu kremler kalkanlar bi ise yaramadi. Sut kaymagi cok iyi geliyo dediler. Zarar gormem diyerek surdum. Ama galiba kaymak ve sicak bi araya gelince bozuldu. Gogsumde kotu bi koku aldim. Hemen sabunla sicak suyla yikadim goguslarimi baticon surdum. Sonra trkrar yikadim. Ve dunden beri gogsumde icinden ucuna dogru bi sizlama var. elektrik carpar gibi ani sizilar oluyo. Bu iltihap olabilir mi? Onerebilecegin bisey var mi. Bi yandan da emziriyorm. Bebege bi zarari olur mu iltihap olduysa.

Sizin rutin olarak mı bakıldı tsh yoksa bi belirtiden dolayı mı? Bize hiç bakalım demedi doktor ama ben de baktırayım diyorum. Ben gebelik boyunca tiroid ilacı kullandım çünkü
Rutin bence canım 5.gün işitme testine gittiğimizde hem sarılık hem TSH bakıldı sarılık o gün 11di 9a düşmüş...TSH da 10 du 6ya düşmüş...ama aklım ermedi yani hamileliğin ilk başlangıcında 3.ay ve 6.ay benim değerlerime bakıldı normaldi bende olmayan bir tiroit hastalığı olabilir mi bebekte doğuştan....doktor yalancı pozitiflik olabilir önemli değil diyor ama tabi ki ben böyle durup beklemiycem

Hanımlar göbek bağı düştü ama sarı iltihap bulasiyo kıyafetine doktora götürelim değil mi.
Goturun canim .bizimde dustu oyle birsey olmadi.
Inşallah canım. Havalardan mı yoksa eli hep ağzında o yüzden mi bilmem ama düzelsin canım. Tüm kuzular hasta olmasın. Onlar bir hasta oluyor biz tükeniyoruz
Kimbilir .nekadar dikkatte etsek yine de hastalaniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…