- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.381
Uyurken karnı tok ve hala aranıyor ise verdim tuttuyordu ama bugün kucak istiyor kuzumBen tutturamiyorum emziği
ben ilk gün 2+2+1 tb şeklinde 3kez içmiştim,sonrA sütüm hemen gelmeye başlayınca 1tablete düştüm toplamda 3-4gün içtim baktım sıkıntı tıkanma falan yok,bebekte güzel emiyor içmedim bir dahaCan'ım ben de aldım bugün lesitinden. Eczacı günde 6 tane demiş
Senin içtiğin gibi içeyim değil mi 3 tane?
Kaç gün devam etmek gerekiyor?
Aldım canım oglumda cok kustu diye alayım dedim ona ragmen kusuyoCnm reflü yatagi aldıa mı bebise seninki reflu galiba.
altını değiştirirken falan benimki de kusuyor yaaCanım ikiside valla emerken kenardan da akıyo gazla beraber fıskırtıyoda 1 yemek kasıgından fazlada yani emiyo hadi hemen kaldırmıyım diyorum gazını cıkarmaya genede kusuyo emerken dolduruyo hadi altını değiştiriyorum kurcalanırken gene kusuyo ne kıyafet yetişiyo ne bişey büyük oğlanda öyleydi ya 6 ay kustu buda abisine cekti sanırım
3.5 saat suni sancı sonunda bebişim kaldıramadığı için kalp atışı yavaşladi diye sezeryana alindim önemli olan onların iyiliği sanciyi tek sen cekmiyorsun bebeğinde yasiyor. Sezeryanin büyük sıkıntısını yaşamadım iyi ki var kurtulduk oglum ve ben. 41 haftaya kadar beklenebilir kontrol altında
Kesinlikle götür bez kapatınca da hava almıyo. Kıyafete yada beze sürtüne sürtüne ordaki doku tahriş oluyo. Cubuk gibi bileyle kuruttu bi de dextrocin krem verdi. Baya düzeldi allaha şükürBenim oglumun da kanıyor ya balaban pomad sürüp bez kapatıyorum .Sence gotureyimmi doktora
Kan tahlilinde bakılıyor, sağlık ocağı bile bakıyor. Alt ve ast bakılacak yanlış hatırlamıyorsamNedren baktırlıyor ki kan tahlili mi yoksa dr mu bakıyor
Bzim göbek çabuk düştü 6. Günde . Altı gün oldu düşeli sızıntı gibi hafif kanlı akıntı hatta akıntı bile diyemem bz görene kadar kuruyor . Ben evham yapıyorum galiba ya nette baktım hiç iltihaplı göbek gibi değil . Kokusu falan da yok on güne ancak toparlıyomuş düşünce . Bi on gün gecsin bakalım olmadı götürürüm
Benim oglumun da kanıyor ya balaban pomad sürüp bez kapatıyorum .Sence gotureyimmi doktora
Benim ki yine 11 den beri memede uyumak istiyor emziği atiyo
Kaç çıktı canım TSH bizim de 5.günde 10du bugün 8.gün 6 ya düşmüş ben bi çocuk endokrinolojiye götürmeyi düşünüyorumÇok sevindim Rabbim birdaha düşürmesin bizde şükür eve geldik pazar tekrar kan alıncak yükselirse yatıracak İnş öyle bişey olmaz... Bide tsh yüksek çıktı bizim 1 hafta sonra tekrar kontrol var tsh için
maşallah, bundan sonrası da kolaylıkla geçsin. darısı sıradakilere ve bana da inşallahKızlar sabah 7 de hastaneye geldiğimde 8 cm açıklığım olmuş kendiliğinden yine sancım yoktu öyle fazla sadece suyum gelmeye başlamıştı.. sonra serum taktılar saat 9 da benim için normal ama hastane için anormal bi doğumla aldım oğlumu kucağıma :) İkimiz de iyiyiz çook şükür
Sizin rutin olarak mı bakıldı tsh yoksa bi belirtiden dolayı mı? Bize hiç bakalım demedi doktor ama ben de baktırayım diyorum. Ben gebelik boyunca tiroid ilacı kullandım çünküKaç çıktı canım TSH bizim de 5.günde 10du bugün 8.gün 6 ya düşmüş ben bi çocuk endokrinolojiye götürmeyi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun gerçekten kabus gibi. Bu doktorlar normal doğum olunca ekstra prim falan alıyordur kesin. Bukadar ısrar olmaz çünkü.Evet. Hikayem anlat anlat bitmez. Korkunclu. Devam edebilseydim doktorum 3-4 gun sanci cekmemi bekliyordu.
Doktor randevusundan direk asagi kata dogum odasina alindim. Yanimizda hic bir sey yoktu. Ilaci doktor hizlandirmak icin hemsireyi beklemedi bile arkasini dondu, onlugu kendi kendinize giymeye calistik. Ilk sanci ilacini asagidan takarken cok canimi yaktilar ilk 6 saat filan sirf onun acisini hissettim. Sonraki butun hemsireler birbirinize vajinusmusu var dediler cogu bir daha asagidan bakmadi. Doktorum her geldiginde hemsireler daha kotu acilma sayilari Verdi. Bana 3-4 gun surecek dogumun hazirkli ol diyorlardi. Bebek suyunda kakasini yaptigi halde sezeryana izin vermedi doktorum. Ben zaten 4 bucuk kilo bekliyorum. Doktorum surekli iki saat sonra balon takacam dedi, Ben agladim durdum. Epidural takmak istemedi 3-4 gun epiduralla ac tutamayiz seni dediler. Cok yoruldum dedigimde seni bayiltalim oyle devam edelim dedi. Bir Ara bir hemsire narkotik bir ilac verdi, o kafayla o hemsireye en kral en guzel hemsire sensin gibi seyler demisim. Normalde iki saat etkisi olan ilac beni 5 saat idare etti. Sonra onhemsire tekrar gelip ilacladi Beni ama bi daha sadece 1 saat surdu etkisi. Genelde uc kez etki etmezmis. Son 6-8 saat arasi epidural verdiler. Sonra inailmaz titredim. Bana sekerli icecek icebilegimi filan soylemeyi unutmus hemsireler... Cok actim. Sonra lab testlerine gore zehirlenme ilerledi de sezeryana alindim. Doktorum hala iki gun daha bekleyebiliyoruz lablarin cok cok da kotu degil diyordu.
Ameliyata masasinda titredim durdum. Zaten uzun bir sure cirilciplak biraktilar. Sonra doktorum anesteziste sanirim bir sey verdirdi. Ben yine gittim. Ilk Sabah inanilmaz sismistim.
Sezeryan kotu diyenler halt etsin. Sezeryan canmis. Hic dikis agrim olmadi. Cok rahat ve hizli bir sekilde yurudum, cok rahat tuvalete ciktim. Su an Agri 0. Hastaneden pazar gunu cikiyorum. Bebegim emmiyor diye aglamaktan bir Hal oldum bugun ama bebis iyi sanirim.
Suni sancili 0 dan bebegin kilosunu bilmeden vajinusmuslu dogum hikayem cok korkunctu.. sezeryan canmis derim baska bir sey demem. O kalan iki gunu beklemedigim icin cok mutluyum.
Kissadan hisse:
1. Amerikada hamile olmayin, dogum yapmayin.
2. Sezeryanden sonra epiduralin etkisi daha tam gecmeden ilk kalk dediklerinde kalkin dolasin
3. Benim doktor bu hastanenin risk ve ogretmen doktoruymus. Mumkunse sadece hasta olmek uzereyken , hastalarini sadece son dk da ameliyata masasinda karsilasin. Sezeryanim galiba super. Kanamam bile yok. Bakalim...
Çok olmaz değil mi bebeğe falan bi zararıben ilk gün 2+2+1 tb şeklinde 3kez içmiştim,sonrA sütüm hemen gelmeye başlayınca 1tablete düştüm toplamda 3-4gün içtim baktım sıkıntı tıkanma falan yok,bebekte güzel emiyor içmedim bir daha
Aynen öyle uyuyandan kork doğru demiş sarılık oluyo ayriyeten tsh yüksekse oda uyutuyor oğlumda da yüksekti oda uyurdu bundada tsh yüksek İnş düşer kızım çok minik yaa suratı 1 avuç yok inanki herkes oyuncak sanıyor ama okadar güzel ki siması maşallah ben bile inanamıyorum
Bir saat uyumuşum şimdi çok iyi geldi. Bundan sonra hep uyumaya çalışacağım. Gece sıkıntı olursa ayakta emzirmeyi düşünüyorum benTV açıyorum elimde telefon ama önemli olan uykunu almsk
kızlaaar ne güzel.bir cogunuz dogurdu..sanırim en son mayis annesi ben olucam..21 mayıssaglıkla gelsin de...gözüm baya korktu simdiden memis yaralarindan sarılıktan...lutfen doguranlar biraz da güzel seyler yazsin motive etsin gercekten simdiden depresyona gircem miril[/ibQUOTaE]lkalıo
y[QUOoTE ="rZynp0606, post: 55990485, member: 855301"]Bendenleriniz varım daha tarih bile belli değilgenelin ilk bebek ne yapsınlar hem soruyırlar hemde içlerini döküyorlar lohusalık işte sağlıkla doğsun inşallah herkesin derdi hemen hemen ayni oluyor
Rutin bence canım 5.gün işitme testine gittiğimizde hem sarılık hem TSH bakıldı sarılık o gün 11di 9a düşmüş...TSH da 10 du 6ya düşmüş...ama aklım ermedi yani hamileliğin ilk başlangıcında 3.ay ve 6.ay benim değerlerime bakıldı normaldi bende olmayan bir tiroit hastalığı olabilir mi bebekte doğuştan....doktor yalancı pozitiflik olabilir önemli değil diyor ama tabi ki ben böyle durup beklemiycemSizin rutin olarak mı bakıldı tsh yoksa bi belirtiden dolayı mı? Bize hiç bakalım demedi doktor ama ben de baktırayım diyorum. Ben gebelik boyunca tiroid ilacı kullandım çünkü
Goturun canim .bizimde dustu oyle birsey olmadi.Hanımlar göbek bağı düştü ama sarı iltihap bulasiyo kıyafetine doktora götürelim değil mi.
Kimbilir .nekadar dikkatte etsek yine de hastalaniyorlar.Inşallah canım. Havalardan mı yoksa eli hep ağzında o yüzden mi bilmem ama düzelsin canım. Tüm kuzular hasta olmasın. Onlar bir hasta oluyor biz tükeniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?