2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen ya alt açma gerçekten önemliymis. Bende e bebekten almıştım bi paket bitti ikinciye geçtik. Kusmuk çiş le oğlum batırdı hep. En son dün altını açtığım da çatır çatır kakasını alt açmaya yaptı eğer o olmasaydı koltuğum batmıştı

Yenidoğan bende de sızdırdı iki numaraya gectim artık sizdirmiyor. Küçük geliyo şimdiden bir numarasi. Dört kiloyu geçti demekki ohlum. Sonkonrtolde dört kiloydu. Bir numarası 5 kiloya kdr.

Benim ilk oğlumda 8 ay kusmuştu. Çok zor oluyor ya kusan bebek. Eşimin benim kıyafetlerini sürekli değiştirmekten Bi hal olmuştuk. Omzumuzda hep bez olurdu gaz çıkartırken. Bana o zaman sarılık olunca fototerapi alan bebek üşütür ve o yüzden kusar falan demişlerdi. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Ben de inşallah bu bebiş kusmaz diyorum hep..

Ay benim de her sefer altını alırken ya çiş ya kaka yapıyo.hatta özellikle siliyorum temizliyorum pişik kremini sürüyorum hoop kaka.alt açma dayanmıyo valla :)

Tam kaç haftalık bebisin cnm, son günlerde hareketi kısıtlanır ama en azından gerinse hissedersin. Açılma kişiye göre degisir ben de 2 cm açılma ile gittim 3.5 saatte 2.5 oldu baskasinda ise yaramistir. Doktoruna güveniyorsan onu dinle derim.

Cnm reflü yatagi aldıa mı bebise seninki reflu galiba.

Benim oglumun da kanıyor ya balaban pomad sürüp bez kapatıyorum .Sence gotureyimmi doktora

Ay benim de her sefer altını alırken ya çiş ya kaka yapıyo.hatta özellikle siliyorum temizliyorum pişik kremini sürüyorum hoop kaka.alt açma dayanmıyo valla :)
Benim oğluma öğretmiş gibi ben altını alıyorum kapatıyorum pat diye tekrar kaka yapıyor iki kere üç kere bez değiştirdigim oluyor. Bı yandan of diyorum ama bir yandanda rahatliyor diye afedersin sıç oğlum sıç diyorum

Gözünaydın maşallah ya kucakladın sen de bebeğini :)

Ben o tık edişi nstye bağlıyken yaşadım eşime koş koş çocuk gelcek ileri itti kendini dedim . Hastaneye grdiğimde 1cm açılmam vardı sadece o tık edişten snra baktılar 2.5 cm olmuştu . Senin yollar da açılıyor artık

Bugün tam 39 doldu canım. Sanki eve gelince hissettim gibi. Artık ben de anlamıyorum ya bir tuhaf oldum. Bu benim ikinci doktorum. 5. Aydan sonra bu doktora başladım önceki doktorum farklı bir şehirde ama çooookkk iyiydi. Buna arkadaşların tavsiyesiyle gittim iyi mi kötü mü ben de anlamadım. Tek bildiğim beni rahatlatmadığı. Moralimi bozup gönderiyor çoğu zaman.
Bebeğim tüp bebek, hareketlerini az hissediyorum deyince "Macera arama" dedi bana. Sanki ben macera peşindeyim normal doğum çok kolay bir şey. Daha önce de bu doğum yöntemiyle ilgili canımı sıkacak şeyler söyledi. Ama son dakika doktor değiştiremem mecburum ona yanii.
Benim korkum çok uzun saatler suni sancı çekmek. Ve sonunda da sezeryana dönerse

Maşallah :) gözün aydın sende katıldın aramıza

çok geçmiş olsun, hakikaten merhametsizlik mi desem başka ülke kültürü, yasaları mı desem iyi çektirmişler. neyseki bebeğin kucağında ve şükür sebebin, bundan sonrası rahat olsun inşallah.

Gidebildin mi hastaneye beni de bilgilendirir misin gidince duruma göre bnde gideyim gerçi annem normal diyor ama yine de endişe ediyorum

3.5 saat suni sancı sonunda bebişim kaldıramadığı için kalp atışı yavaşladi diye sezeryana alindim önemli olan onların iyiliği sanciyi tek sen cekmiyorsun bebeğinde yasiyor. Sezeryanin büyük sıkıntısını yaşamadım iyi ki var kurtulduk oglum ve ben. 41 haftaya kadar beklenebilir kontrol altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…