2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum Bi resim atsana bakayım aynı mı. Ben çok uğraşıyorum resim için kes kırp hepsini yaptım olmuyor. Çok hafif bi Eğim var düz sayılır bence. Bizimkinin içi sarı zigzaglı. Genel olarak gri, içi de sarı ve çok açık mavi su yeşili gibi Bi renkten oluşuyor
Bugün eşim pil almış sadece duracell de var o büyük piller. Adam zaten aylarca bu pil yeter demiş

Batikon vermediler bize sadece alkol var damlatip siliyoruz icinden cikan ozel beziyle

İşte benim de aynı. Sanırım o kızarıklıklar doğum sonrası çatlağa dönüşüyor. Nette de öyle yazıyor canım.. Napalım sağlık olsun yeter ki..

Kizlar bu arafa hamile kaldigim kiloya düştüm bugun itibariyle. Bu gidisle daha da cok veririm gibime geliyor bu yorgunluk ve uykusuzlukla

Kizlar bu arafa hamile kaldigim kiloya düştüm bugun itibariyle. Bu gidisle daha da cok veririm gibime geliyor bu yorgunluk ve uykusuzlukla

Ne güzel canım vermişsin, tabi uykusuzluk yorgunluk zor ama benim daha 8 kilom var 8 kilo gitti 8 i kaldı. Oda annemler gidince her iş bana kalınca gider diye düşünüyorum ama zaman alcak sanırım. Sen beslenmene dikkat ediyorsan sütün iyiyse kilo problem değil bence

Ya herkese farklı söylemişler ben ilk kızımda da şöyle yaptım. Yıkarken elimde kapatıyorum orayı ama su geliyor yani. Yıkadıktan sonra %70 lik alkol spreyler var ondan aldık. Beziyle tampon yapıp siliyoruz. Okadar yani. Bana üstünü bişeyle kapatma enfeksiyon olur hava alsın dediler.
Canım çok geçmiş olsun hala kötü mü göğüslerin kalkan geçirmedi mi hiç çıkarmadığın halde. Benim bugün 9. Gün geçti tamamen yaralar

Maşallah kuzum Allah bağışlasın çok sevindim valla sonunda doğurdun oh

Ben de deneyeyim diyordum canım sizdiriyorsa hiç bulasmayayim çünkü bizimki büyük insan gibi kaka yapıyor maşallah. Kesin batiririz ortalığı

Bizimki de öyle oldu canım son yikamada. Sıkma canını normal yani bebek de korkuyor daha alışık değil. Kıyameti kopardı, su kaçtı boğazına kaç saat hirildadi uyurken bile. Çok korktum bende valla

Çok şükür Rabbime nekadar şükretsek az

Benimde öyle yüksek çıktı tsh oğlumdada öyle çıkmıştı 40 gün sonra düşmüştü İnş şimdi yine düşer kuzımında

Kızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
Hava biraz düzelse hemen alıp sokaklara fırlıycam...ben bugün kızımı anneme bıraktım evde süt sağıp...oğlumun anneler günü programına gittim...3-4 saat sütleri içirmiş annem avutmuş uğraşmış sağolsun...

Eklemeyi unutmuşum. Ay yanlış aldık bence biz o zaman tüh.

Kuzun kalkan kullanmadım. Bugün koruyucu göğüs ucu aldık ama almadı ağzına malesef. Gerçi o da haklı ben de olsam almam
Zaten çok büyük geldi. Durmuyor da yerinde

Eklentiler

• c4de5ff1-3c22-40e0-98a2-5c3b8b8d8264.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 32
Kiloyi takmiyorum zaten de. Sütüm konusunda suphelerim var gogsumun biri tas gibi oldu. Sagiyorum sut gelmiyor. Dune kadar nerdeyse 100 ml sut aliyordum ordan. Bugun resmen tikandi feci agiriyor
Ben de deneyeyim diyordum canım sizdiriyorsa hiç bulasmayayim çünkü bizimki büyük insan gibi kaka yapıyor maşallah. Kesin batiririz ortalığı
Bizimkide oyle. Ve sizdiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…