- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.441
Kuzum Bi resim atsana bakayım aynı mı. Ben çok uğraşıyorum resim için kes kırp hepsini yaptım olmuyor. Çok hafif bi Eğim var düz sayılır bence. Bizimkinin içi sarı zigzaglı. Genel olarak gri, içi de sarı ve çok açık mavi su yeşili gibi Bi renkten oluşuyorAyva çekirdeği kremi yapıcam. Geçmezse kantoran yağı alayım. Göğüs ucunu da almadı zaten.
Can'ım bugün o gri ana kucağından aldı eşim. Kurduk. Ben beğendim aslında ama eşim beğenmedi300 tl etmez diyor. Seninki düz yatıyordu sanki yA ben yanlış mı hatırladım. Yanlış modeli mi söyledim acaba ona fotosunu atayım.
İnş Can'ım. Zaten ona bakınca unutuyorum her şeyi.
Batikon vermediler bize sadece alkol var damlatip siliyoruz icinden cikan ozel beziyleKızlar göbek bağını nasıl koruyorsunuz. Ben baticon sürüyorum sürdüğüm baticonu alkolle temizleyip kuruluyorum ama göbek bağının üst kısmı halen kurumadı ve koku var kokması normal dedi ablam ama normalmi bilemedim.
İşte benim de aynı. Sanırım o kızarıklıklar doğum sonrası çatlağa dönüşüyor. Nette de öyle yazıyor canım.. Napalım sağlık olsun yeter ki..Çatlak çok az var benim göbekte şuan.göbekte minik kızarıklıklar vardı.ne ara çatladı hiç anlamadım.bir de bacaklarda var ama son güne kadar hiç bir şey yoktu.doğumdan sonra bi baktım bacaklarım çatlamış.
Batikon vermediler bize sadece alkol var damlatip siliyoruz icinden cikan ozel beziyle
Aynen canım bebişler iyi olsun da çatlaklar önemli değil.zaten sonra beyaza dönecek o kırmızılıklar.beyax olunca çok göze batmazİşte benim de aynı. Sanırım o kızarıklıklar doğum sonrası çatlağa dönüşüyor. Nette de öyle yazıyor canım.. Napalım sağlık olsun yeter ki..
Benimkide 4 kilo ama buyuk geliyor 1 numarasi :/Yenidoğan bende de sızdırdı iki numaraya gectim artık sizdirmiyor. Küçük geliyo şimdiden bir numarasi. Dört kiloyu geçti demekki ohlum. Sonkonrtolde dört kiloydu. Bir numarası 5 kiloya kdr.
Kizlar bu arafa hamile kaldigim kiloya düştüm bugun itibariyle. Bu gidisle daha da cok veririm gibime geliyor bu yorgunluk ve uykusuzlukla
Ya herkese farklı söylemişler ben ilk kızımda da şöyle yaptım. Yıkarken elimde kapatıyorum orayı ama su geliyor yani. Yıkadıktan sonra %70 lik alkol spreyler var ondan aldık. Beziyle tampon yapıp siliyoruz. Okadar yani. Bana üstünü bişeyle kapatma enfeksiyon olur hava alsın dediler.Kızlar göbek bağını nasıl koruyorsunuz. Ben baticon sürüyorum sürdüğüm baticonu alkolle temizleyip kuruluyorum ama göbek bağının üst kısmı halen kurumadı ve koku var kokması normal dedi ablam ama normalmi bilemedim.
Canım çok geçmiş olsun hala kötü mü göğüslerinAyva çekirdeği kremi yapıcam. Geçmezse kantoran yağı alayım. Göğüs ucunu da almadı zaten.
Can'ım bugün o gri ana kucağından aldı eşim. Kurduk. Ben beğendim aslında ama eşim beğenmedi300 tl etmez diyor. Seninki düz yatıyordu sanki yA ben yanlış mı hatırladım. Yanlış modeli mi söyledim acaba ona fotosunu atayım.
İnş Can'ım. Zaten ona bakınca unutuyorum her şeyi.
Maşallah kuzum Allah bağışlasın çok sevindim valla sonunda doğurdun ohKızlar sabah 7 de hastaneye geldiğimde 8 cm açıklığım olmuş kendiliğinden yine sancım yoktu öyle fazla sadece suyum gelmeye başlamıştı.. sonra serum taktılar saat 9 da benim için normal ama hastane için anormal bi doğumla aldım oğlumu kucağıma :) İkimiz de iyiyiz çook şükür
Ben de deneyeyim diyordum canım sizdiriyorsa hiç bulasmayayim çünkü bizimki büyük insan gibi kaka yapıyor maşallah. Kesin batiririz ortalığıKizlar bu arada ben sleepy nin bezini hic sevmedim. İnceliği cok guzel. Ama beli cok bol geliyor yavruma ve asiri sızdırıyor. Huggies in beli lastikliydi. Cok guzel oturuyordu bebegimin beline. Sizdirma vs de yapmiyordu. Cok kalin diye degistirmek istedim ama sleepy denedigim icin pisman oldum. Belki buyuk bebekler inceliginden dolayi daha rahat edebilir. Ancak yenidogan icin bence uygun degil.
Bizimki de öyle oldu canım son yikamada. Sıkma canını normal yani bebek de korkuyor daha alışık değil. Kıyameti kopardı, su kaçtı boğazına kaç saat hirildadi uyurken bile. Çok korktum bende vallaKızlar merhabalar 25 nisanda dogum yaptım. Cok bunalımlı yogun bi 17 gün geçirdim. Bugun annemle oglumu yıkarken tersten basına su dökerken sanırım su yuttu hemen cevirdim ama nefesini toparlayamıyordu. Cok korktum cok agladı sizce bişey olmus mudur. Simdi uyuyo ama o kadar huzursuz ki.gaz sancısı mı sudan mı onu da bilemedim. Deneyimsizlik çok kötü birşey. Anneme de bişey diyemiyorum. Sürekli zaten unutmusuz elimiz sogumus diyip duruyo. Cok moralim bozuk çok...
Çok şükür Rabbime nekadar şükretsek azDüşer canım zamanla düzene girecektir. Maşallah ona annesi insanın içine sokası geliyor valla bakmalara doyamıyor değilmi. Bakın burda hamileliğimizde neler yaşadık paylaştık şimdi evlatlarımızı anlatıyoruz ne güzelll :)
Benimde öyle yüksek çıktı tsh oğlumdada öyle çıkmıştı 40 gün sonra düşmüştü İnş şimdi yine düşer kuzımındaRutin bence canım 5.gün işitme testine gittiğimizde hem sarılık hem TSH bakıldı sarılık o gün 11di 9a düşmüş...TSH da 10 du 6ya düşmüş...ama aklım ermedi yani hamileliğin ilk başlangıcında 3.ay ve 6.ay benim değerlerime bakıldı normaldi bende olmayan bir tiroit hastalığı olabilir mi bebekte doğuştan....doktor yalancı pozitiflik olabilir önemli değil diyor ama tabi ki ben böyle durup beklemiycem
Hastaneye git gel yapıyoruZ sürekli... Ama gezmeler olmadı daha hava iyice ısınsın Çıkarız inşallahKızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
Hava biraz düzelse hemen alıp sokaklara fırlıycam...ben bugün kızımı anneme bıraktım evde süt sağıp...oğlumun anneler günü programına gittim...3-4 saat sütleri içirmiş annem avutmuş uğraşmış sağolsun...Kızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
8saat arayla 1 tablet günde 3 tane yani
Eklemeyi unutmuşum. Ay yanlış aldık bence biz o zamanKuzum Bi resim atsana bakayım aynı mı. Ben çok uğraşıyorum resim için kes kırp hepsini yaptım olmuyor. Çok hafif bi Eğim var düz sayılır bence. Bizimkinin içi sarı zigzaglı. Genel olarak gri, içi de sarı ve çok açık mavi su yeşili gibi Bi renkten oluşuyor
Bugün eşim pil almış sadece duracell de var o büyük piller. Adam zaten aylarca bu pil yeter demiş
Kuzun kalkan kullanmadım. Bugün koruyucu göğüs ucu aldık ama almadı ağzına malesef. Gerçi o da haklı ben de olsam almamYa herkese farklı söylemişler ben ilk kızımda da şöyle yaptım. Yıkarken elimde kapatıyorum orayı ama su geliyor yani. Yıkadıktan sonra %70 lik alkol spreyler var ondan aldık. Beziyle tampon yapıp siliyoruz. Okadar yani. Bana üstünü bişeyle kapatma enfeksiyon olur hava alsın dediler.
Canım çok geçmiş olsun hala kötü mü göğüslerinkalkan geçirmedi mi hiç çıkarmadığın halde. Benim bugün 9. Gün geçti tamamen yaralar
Kiloyi takmiyorum zaten de. Sütüm konusunda suphelerim varNe güzel canım vermişsin, tabi uykusuzluk yorgunluk zor ama benim daha 8 kilom var 8 kilo gitti 8 i kaldı. Oda annemler gidince her iş bana kalınca gider diye düşünüyorum ama zaman alcak sanırım. Sen beslenmene dikkat ediyorsan sütün iyiyse kilo problem değil bence
Bizimkide oyle. Ve sizdiriyor.Ben de deneyeyim diyordum canım sizdiriyorsa hiç bulasmayayim çünkü bizimki büyük insan gibi kaka yapıyor maşallah. Kesin batiririz ortalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?