- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.461
Kızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
Almadı bizimkiAlıyor canım ya birz zorlanır alışırken . Bn hastanede ilk gün kndi göğsümü verdim snra hep silikon uç . Keşke ucum çıkmadan vermeseydim göğüs yaralarım hala gecmedi
Kaç dikisin var cnm. Dört gün çok erken daha bana dikisin yok dediler sadece küçücük bir yeri pekiştirmiş gibi dikmişler ama acısı bir buçuk hafta fln sürdü. Ped kullandığım için oda acitti otururken fln. Henüz geçmez yani. Rabbim sifa versin.Normal doğum yapanlar dikiş ağrılarınız ne zaman geçti ?benim 4 gün oldu oturup kalkamıyorum hareket edemiyorum
Hastaneye giderken çıktık biz canım pusetine kalın bir battaniyeye sarıp koydum. Bel bosluguna da ufacık bi yastikla destekledim gayet güzel gittik geldik bi sorun olmadı. Havalar soğudu sıcak olsa cikcaz daha fazla ama işte tekrar kış geldi resmenKızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
Canım bizim ki bu değil ama Bu da dikkatimi çekmişti benim. Ekran fotosu aldım sanırım böyle yükleniyor ama tükendi yazıyor ya düne kadar vardı bitmiş sanırım. Aslında sizin aldığınız da çok kullanışlı duruyor benziyorlar sanki. Siz netten mi aldınız mağazadan mıEklemeyi unutmuşum. Ay yanlış aldık bence biz o zamantüh.
Kuzun kalkan kullanmadım. Bugün koruyucu göğüs ucu aldık ama almadı ağzına malesef. Gerçi o da haklı ben de olsam almam
Zaten çok büyük geldi. Durmuyor da yerinde
Ayy maşallah 9 günlük oldu mu prenses ya. Daha dün gibi yarın doğuma gidiyorum deyişinKızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
Mağazadan aldı Can'ım eşim. Evet bunu görmedim ki. Bizimki düz yatmıyor hiç. Kademesi yokmuş ZatenCanım bizim ki bu değil ama Bu da dikkatimi çekmişti benim. Ekran fotosu aldım sanırım böyle yükleniyor ama tükendi yazıyor ya düne kadar vardı bitmiş sanırım. Aslında sizin aldığınız da çok kullanışlı duruyor benziyorlar sanki. Siz netten mi aldınız mağazadan mı
Eki Görüntüle 2146010
Kendi kendine sallanma özelliği falan yok mu canım? Titreşim falan? Bizimki de sırt kademeli değil ama dik durmuyor. Bence kalite olarak 150 TL likler gibi değildir ya. Onlar çok sağlam olmuyor.Mağazadan aldı Can'ım eşim. Evet bunu görmedim ki. Bizimki düz yatmıyor hiç. Kademesi yokmuş Zaten
Eşim pişman oldu. 100 tl fazla verip joie alsaydık diyor :) 150 tl lik ana kucaklarından farkı Yokmuş ki bence o kadar da değil tabi. ben sebep oldum biraz. Özelliklerde yazmıyor üstünde. Çalışanlar da bi halt bilmiyormuş Zaten.
Hiç korkma canım ben de çok korkuyordum o ameliyathaneye girmek ölum gibi geliyordu ama o kadar güzel geçti ki inanamadım...kesinlikle ilkte çok zorlanmıştım günlerce ağrı sancı yatmıştım hiç yerimden kalkmak istememiştim...bunda hemen iyileşiverdim çok şükür...sen de öyle olursun inşallah...kıskançlık da öyle böyle yaşanacak aşılacakAyy maşallah 9 günlük oldu mu prenses ya. Daha dün gibi yarın doğuma gidiyorum deyişinbenim de salı günü nasipse. 2. Sezeryan çok korkuyorum ve kardeş kıskançlığı vs.. Endişelerim var açıkçası
Ya herkese farklı söylemişler ben ilk kızımda da şöyle yaptım. Yıkarken elimde kapatıyorum orayı ama su geliyor yani. Yıkadıktan sonra %70 lik alkol spreyler var ondan aldık. Beziyle tampon yapıp siliyoruz. Okadar yani. Bana üstünü bişeyle kapatma enfeksiyon olur hava alsın dediler.
Canım çok geçmiş olsun hala kötü mü göğüslerinkalkan geçirmedi mi hiç çıkarmadığın halde. Benim bugün 9. Gün geçti tamamen yaralar
Doktor çok yok dedi sayı vermedi ama bana göre çok var . Bakamadım bile .annemler gidecek Çarşamba gününe kadar iyileşmem lazımKaç dikisin var cnm. Dört gün çok erken daha bana dikisin yok dediler sadece küçücük bir yeri pekiştirmiş gibi dikmişler ama acısı bir buçuk hafta fln sürdü. Ped kullandığım için oda acitti otururken fln. Henüz geçmez yani. Rabbim sifa versin.
Kokmasi normal değil. Ben koktuğu için hastaneye götürdüm doktorda kokladi ve iltihap olmuş dedi.Belirtisiznesne
Kızlaaaar bana bir akıl verin
Bugün kontrolüm vardı, bebeğin hareketlerini az hissediyorum dedim. Doktor bu tehlikeli, istemediğimiz bir durum dedi. Nst sonucu iyi çıktı. Nst ye bağlıyken hissettin mi, dedi. Yine hissetmedim dedim. Bi ağrı oldu ama bebek hareketi mi sancı mı anlamadım dedim. Ebe ye gönderdi açılmama baktırdı. 1.5 cm açılma var. Ama ben hareketlerini hissetmiyorum diye yatıralım serum takalım suni sancı verelim istersen dedi. Kesin yat demedi ama yatırma taraftarıydı. Ben de eve gitmek istedim hareketlerini takip edeyim diye. Çünkü birkaç gündür yoğundum oturup dinlenemedim o yüzden hissetmiyorum diye düşündüm.
Şimdi ben ne yapayım? 1.5 cm açılma çok az değil mi? Suni sancı alsam kaç saat sürer acaba? Sancı çekip çekip sonra iş sezeryana döner mi? Ne yapacağımı bilemiyorum. 1.5 cm açılmadan sonra süreç hızlanıyor mu acaba yoksa çok bekler miyim normal açılmayı?
(Doktorun konuşmalarıyla moralimi bozma kısmına hiç girmiyorum. Işin özü ona sorularımı rahatca sorup tatmin edici cevaplar alamıyorum. Son dakika değişiklik de yapamam)
Hafif kanlı akıntı normal onda sıkıntı YÖK çamaşırına bulaşır hatta sen bakınca kurumuş görürsün. Ama bir de sulu sulu kanlı ya da sarı akıntı olursa o sıkıntı. Aktif kanama için gidip gümüş nitrat kalemiyle yaktırmak gerekir. Sarı sulu akıntı da zamanla enfeksiyona çevirir onu da mutlaka hekime baktırmak gerekir. Göbek konusu hassas ihmale gelmez direk enfeksiyon kana karışıyor çünkü sonra çok çeker bebecikler yazıkArkadaşlar göbekte akıntı olmaması lazım netten araştırın göbek düşerken bir yer kurumadan düşünce oluyor yada enfeksiyon dr sorun tlf yada götürünsofiarya belki daha iyi bilir
Yok yas bebeğe hiç bir zararı ben onu çok araştırdım için rahat olsun sevdiğin bir yemeği iki tabak yemek gibi besin takviyesi olduğundan kimseye bir Zararı olmazÇok olmaz değil mi bebeğe falan bi zararı
Ben de öyle içeyim o zaman bugün. Bi tane almıştım
Biz de öyle canım hastaneye çıkıyoruz ama yarın hava güzelmiş mesela. Alsam bir saat yürüsem bebişle diyorum. Annem eyvahhhlar çekiyor yarı 40 nı bekle hasta etcen çocuğu diye.Hastaneye git gel yapıyoruZ sürekli... Ama gezmeler olmadı daha hava iyice ısınsın Çıkarız inşallah
Ay maşallah anneler olmasa bittik. Annem salı gidicem diyor yalvarıyorum gitme diye. Yarın güzelmiş hava düzeliyor artık belki kaçarım bir saat. Yıkanınca nasıl rahatlıyor ya bir de dışarda düşünemiyorum iyice rahatlarlar.Hava biraz düzelse hemen alıp sokaklara fırlıycam...ben bugün kızımı anneme bıraktım evde süt sağıp...oğlumun anneler günü programına gittim...3-4 saat sütleri içirmiş annem avutmuş uğraşmış sağolsun...
Haklıısn canım biz hep zaruri hastalık vs için çıktık. İstanbulda hava berbattı. Yarın güzel olacakmış atıcam kendimi sahile :)Canım bizimki de 9 günlük, 4.günden beri her gün dışardayız.
Temiz hava almak iyi geliyor hem bana hem bebeğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?