2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Normal doğum yapanlar dikiş ağrılarınız ne zaman geçti ?benim 4 gün oldu oturup kalkamıyorum hareket edemiyorum

Alıyor canım ya birz zorlanır alışırken . Bn hastanede ilk gün kndi göğsümü verdim snra hep silikon uç . Keşke ucum çıkmadan vermeseydim göğüs yaralarım hala gecmedi
Almadı bizimki zaten çok da büyük geldi göğüs ucuma. Alıştı da tabi meme ucuna almak istemedi sinirlendi baya

Normal doğum yapanlar dikiş ağrılarınız ne zaman geçti ?benim 4 gün oldu oturup kalkamıyorum hareket edemiyorum
Kaç dikisin var cnm. Dört gün çok erken daha bana dikisin yok dediler sadece küçücük bir yeri pekiştirmiş gibi dikmişler ama acısı bir buçuk hafta fln sürdü. Ped kullandığım için oda acitti otururken fln. Henüz geçmez yani. Rabbim sifa versin.

Kızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
Hastaneye giderken çıktık biz canım pusetine kalın bir battaniyeye sarıp koydum. Bel bosluguna da ufacık bi yastikla destekledim gayet güzel gittik geldik bi sorun olmadı. Havalar soğudu sıcak olsa cikcaz daha fazla ama işte tekrar kış geldi resmen

Canım bizim ki bu değil ama Bu da dikkatimi çekmişti benim. Ekran fotosu aldım sanırım böyle yükleniyor ama tükendi yazıyor ya düne kadar vardı bitmiş sanırım. Aslında sizin aldığınız da çok kullanışlı duruyor benziyorlar sanki. Siz netten mi aldınız mağazadan mı

Kızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
Ayy maşallah 9 günlük oldu mu prenses ya. Daha dün gibi yarın doğuma gidiyorum deyişin benim de salı günü nasipse. 2. Sezeryan çok korkuyorum ve kardeş kıskançlığı vs.. Endişelerim var açıkçası

Mağazadan aldı Can'ım eşim. Evet bunu görmedim ki. Bizimki düz yatmıyor hiç. Kademesi yokmuş Zaten
Eşim pişman oldu. 100 tl fazla verip joie alsaydık diyor :) 150 tl lik ana kucaklarından farkı Yokmuş ki bence o kadar da değil tabi. ben sebep oldum biraz. Özelliklerde yazmıyor üstünde. Çalışanlar da bi halt bilmiyormuş Zaten.

Kendi kendine sallanma özelliği falan yok mu canım? Titreşim falan? Bizimki de sırt kademeli değil ama dik durmuyor. Bence kalite olarak 150 TL likler gibi değildir ya. Onlar çok sağlam olmuyor.
Ben bunu eklemiştim buraya canım benim aldığımı. Ay şimdi sebep olmuş gibi oldum ya

Hiç korkma canım ben de çok korkuyordum o ameliyathaneye girmek ölum gibi geliyordu ama o kadar güzel geçti ki inanamadım...kesinlikle ilkte çok zorlanmıştım günlerce ağrı sancı yatmıştım hiç yerimden kalkmak istememiştim...bunda hemen iyileşiverdim çok şükür...sen de öyle olursun inşallah...kıskançlık da öyle böyle yaşanacak aşılacak

Canım benimde büyük oğlumda batikonka silip gazlı bez kapa dediler bu seferde hiç bişey sürme düştükten iki gün sonra yıka dediler sarılık nasıl oldu sizin artmamıstır insallah bizimkide cok kusuyo ya cok üzülüyorum beslenmiyo diye çişi kakası yerinde ama işte

Göbek bagı ile ilgili alıntı yapamadım. Ben hiçbirsey koymadım gazlı bez falan. Göbegı düştükten sonra kan oldu doktor kuruttu bu sefer iltihap aktı. Karnı gazla şiştikce derisi hashaslaştı iltihap kesilmedi. Kan yada iltihap varsa kesin gidin doktorunuza. Kan için K vitamini ignesi yapılıyo yada dediğim kurutma işi. Şu onnyedi günde belki 10 kere hastaneye gitmişimdir. Bu sabahsa kasıgında şişlik vardı. Şimdi ki sıkıntımsa kasık fıtığı. Pazartesi cerraha gidicem ameliyat olabilir

Doktor çok yok dedi sayı vermedi ama bana göre çok var . Bakamadım bile .annemler gidecek Çarşamba gününe kadar iyileşmem lazım

Kızlar göbegine dikkat edin ilk oglumda gobegi düstu icinde 1tane minik parca kalmıstı çocuk cerrahi yakti o parcayi.bu islemi sakin cocuk doktoruna yaptrmayn benim kntrolde dr. Kendi yapti ki adam cok meshur hem benim hem esimin cocukluk doktorumuzdu ama oglumun gobegini yakarken yandaki derileride yaktı cok acilar cekti yavrum ah düsündükce kötu oluyorum dikkatli olun

Canım bilmiyorum gec mı kaldim ama bence evine git daha zamanın var nede olsa. Sancılarını zaten hissediyorsun. Nst de bebek hareketleri güzel çıkmış ayrıca. Son haftan 2 günde bir nst ye bağlanıp hareketleri takip edebilirsin korkuyorsan. Son zamanlarda zaten bebek çok hareket etmiyor ama sertleşme hani sanci bayağı yapıyor. Bende de sanci çok hareket az sanci aralarında pozisyon degistiriyo sadece sıpa.
Bu arada 1.5 cm açılmayi yürüyüş sıcak dus çömelme hareketleri ile destekleyerek dahada hizlandirabilirsin.

Arkadaşlar göbekte akıntı olmaması lazım netten araştırın göbek düşerken bir yer kurumadan düşünce oluyor yada enfeksiyon dr sorun tlf yada götürün sofiarya belki daha iyi bilir
Hafif kanlı akıntı normal onda sıkıntı YÖK çamaşırına bulaşır hatta sen bakınca kurumuş görürsün. Ama bir de sulu sulu kanlı ya da sarı akıntı olursa o sıkıntı. Aktif kanama için gidip gümüş nitrat kalemiyle yaktırmak gerekir. Sarı sulu akıntı da zamanla enfeksiyona çevirir onu da mutlaka hekime baktırmak gerekir. Göbek konusu hassas ihmale gelmez direk enfeksiyon kana karışıyor çünkü sonra çok çeker bebecikler yazık

Çok olmaz değil mi bebeğe falan bi zararı
Ben de öyle içeyim o zaman bugün. Bi tane almıştım
Yok yas bebeğe hiç bir zararı ben onu çok araştırdım için rahat olsun sevdiğin bir yemeği iki tabak yemek gibi besin takviyesi olduğundan kimseye bir Zararı olmaz

Hastaneye git gel yapıyoruZ sürekli... Ama gezmeler olmadı daha hava iyice ısınsın Çıkarız inşallah
Biz de öyle canım hastaneye çıkıyoruz ama yarın hava güzelmiş mesela. Alsam bir saat yürüsem bebişle diyorum. Annem eyvahhhlar çekiyor yarı 40 nı bekle hasta etcen çocuğu diye.

Ay maşallah anneler olmasa bittik. Annem salı gidicem diyor yalvarıyorum gitme diye. Yarın güzelmiş hava düzeliyor artık belki kaçarım bir saat. Yıkanınca nasıl rahatlıyor ya bir de dışarda düşünemiyorum iyice rahatlarlar.
Bu arada sen de aynı şeyi hissediyor musun. 2. Bebişte sanki bebek sevmeyi öğrenmiş gibiyim doya doya içime çeke çeke yaşıyorum her anı.
Canım bizimki de 9 günlük, 4.günden beri her gün dışardayız.
Temiz hava almak iyi geliyor hem bana hem bebeğe.
Haklıısn canım biz hep zaruri hastalık vs için çıktık. İstanbulda hava berbattı. Yarın güzel olacakmış atıcam kendimi sahile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…