- 13 Eylül 2017
- 485
- 484
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.501
normali beklesem 27-30 mayisi bulur aslinda ama 39.haftada sezeryan olucam..baya agırlastim aslinda cok kilo almadim ama yatakta sagdan sola dönmek bile çatı agrisi yüzünden iskenceEn sona ben kalıyor olabilirim ve ilk doğumum olacakNasıl geçiyor bugünleriniz
39+1dePlanlı sezaryen olan arkadaşlar kaç hafta kaç günlükke sezaryen oldunuz ?
Tmm canım çok sağol seninki de belki kanamaya döner snra bnmki öyleydi snra hafif hafif kanadı mormal o zamanCnm devlete götürdük pek birşey bilmeyen bir adam vardı antibiyotik krem yazdi ama eşim beğenmedi araştırmaya da götürdük ateşine baktı pansuman yaptı baticon ile ama baticon kalmasın siz yaparsanız tiroid degerlerini etkiler dedi sonra da enfeksiyon yok o kisim kurumamış kısım dedi. Baya baktı akacak mi birşey diye sonra kokladi, bant yapip yikayalim mi dedim kurutun yeter dedi eve geldik açık yikadik kuruttuk güzelce mis oldu hiç aglamadi suyu pek sevdi.
Bnmki emerken uyuyor genelde ama uyumazsa fön makinesi sesi açıyoruz youtubetn o onu bya sakinleştirip uyutuyor bi deneyin derimBizde aynı durumdayız canım, emzik aldım dün, 30 dk sağ 30 dk sol meme verdikten sonra 2 saat yatması için bekliyorum ama uyumuyor. Sürekli aranıyor.
Yalancı Memeyi de bi alıyor bir almıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık.
Bizi parmağında döndürüyor.
Sadece 20-30 dk emzirenler sonra nasıl uyutuyorlar merak ediyorum?
Bende oyleyim canim hatta birazdaha vefdim.keske dahada verebilsem :)Kizlar bu arafa hamile kaldigim kiloya düştüm bugun itibariyle. Bu gidisle daha da cok veririm gibime geliyor bu yorgunluk ve uykusuzlukla
Hastaneye ciktik sadece canim .buyukler pek izin vermiyorKızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
Canim 7 gun oldu benim oturup kalkabiliyorum ama yamuk birsekilde .Normal doğum yapanlar dikiş ağrılarınız ne zaman geçti ?benim 4 gün oldu oturup kalkamıyorum hareket edemiyorum
Of canim ya cok kotu olmus.Kızlar göbegine dikkat edin ilk oglumda gobegi düstu icinde 1tane minik parca kalmıstı çocuk cerrahi yakti o parcayi.bu islemi sakin cocuk doktoruna yaptrmayn benim kntrolde dr. Kendi yapti ki adam cok meshur hem benim hem esimin cocukluk doktorumuzdu ama oglumun gobegini yakarken yandaki derileride yaktı cok acilar cekti yavrum ah düsündükce kötu oluyorum dikkatli olun
Hic belli etmiyor canim o bi danis istersen doktorunaKizlar birsey sorucam açılma başladktan snra mı su geliyo yoksa ilk su sonramı açılma başliyo oglen 2den beri agrm var duştada gecmedi yumurtaliklarmin bi tık altı patlıcak gbi agriyor ve adım dahi atamiyorum yataktan cok zor kalkip wcye gdiyorum
Bende varim .bu saatte emzirme sonrası bişeyler yiyen ben mi varım tek ? Ne güzel baya kilo verdim alıcam yine
Ay masallah allah bana da kolay rahat dohumlar nasip eder insallah ne kadar guzel anneler gununde anne olmak dunyanin en guzel hediyesi bence allah tum annelere tek avaz da dagumu nasip etsin anneler gununuz kutlu olsunselam kızlar, şükür ben de doğurdum. biraz dikiş dışında sorun yok çok şükür. kolay oldu darısı bekleyenlere
Hadi geçmiş olsun canim gözün aydin.Bir anne daha evladına kavuştu çok şükür.selam kızlar, şükür ben de doğurdum. biraz dikiş dışında sorun yok çok şükür. kolay oldu darısı bekleyenlere
Amin canım. Geriden okuyarak geldim tüp bebekmis evladın. Tüp bebek de hemen sezeryan a yönlendiriyorlar. Ben sezeryan karşıtı değilim sadece bebeğin vakti var o vakti gelsin o zaman sezeryan yapılsın hem bebiş de hazır olur. Senin tedirginliklerini anlıyorum. Ikıncı bebegim ama hala birçok tedirginlik yaşıyorum. Benim kızımda çok hareket etmiyor ama burada bir çok arkadaş son zamanlarda hareketlerinin azaldığını yazmıştı. Hem bebislerin kiloları artıyor yerleri daralıyor nasıl hareket etsinler. Icini ferah tut hayırlısı nasıl ise öyle olsun. Normal yada sezeryan önemli degil önemli olan onun istediği vakit olsun.
Zaten asıl doğduktan sonra başlayacak maraton Allah hepimize kolaylıklar versin.
Benımde öyleydi bi aralar bn korkuyodum hatta her seferinde emzirmeye. Doktor ne zamn isterse ver dedi. Ama yemene dikkat et yükeniyo insan çünkü.Hanımlar benim.bebis doymuyor mu acaba ki.. emziriyorum gaz çıkarınca aranıyor yi ne emziriyorum bu süre bazen 1 saati buluyor.. hala aranıyor 30cc mama veriyorum ondan sonra hala aranıyor yine emiyor... sonra 1 saat kadar uyuyor en fazla 2saat ağlıyor alt degistiriyorum yine araniyor yine 1 saat emzirme.. başa dönüyor.. sizler nasılsınız..
39 +3 hatta dogum anında oglum doktorun üstüne kakasını ysptı belki biraz daha dursa içerde yapardı allah korusun.Planlı sezaryen olan arkadaşlar kaç hafta kaç günlükke sezaryen oldunuz ?
Kişiye göre değişiyor cnm su geldikten sonra açilma hızlanıyor ama.Kizlar birsey sorucam açılma başladktan snra mı su geliyo yoksa ilk su sonramı açılma başliyo oglen 2den beri agrm var duştada gecmedi yumurtaliklarmin bi tık altı patlıcak gbi agriyor ve adım dahi atamiyorum yataktan cok zor kalkip wcye gdiyorum
38+3 den sonra yapyor doktorlar tüm gelişim bitiyormus cnmPlanlı sezaryen olan arkadaşlar kaç hafta kaç günlükke sezaryen oldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?