2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tmm canım çok sağol seninki de belki kanamaya döner snra bnmki öyleydi snra hafif hafif kanadı mormal o zaman

Acil yardiminiza ihtiyacim var tecrubeli annelerin ve anne adaylarina birsey sormam lazim 4+4 gunluk hamileyim kasik agrilarim var ve bas donmem var suan sizce bir sorun olur mu hic yasadiniz mi ?

Bnmki emerken uyuyor genelde ama uyumazsa fön makinesi sesi açıyoruz youtubetn o onu bya sakinleştirip uyutuyor bi deneyin derim

Kizlar bu arafa hamile kaldigim kiloya düştüm bugun itibariyle. Bu gidisle daha da cok veririm gibime geliyor bu yorgunluk ve uykusuzlukla
Bende oyleyim canim hatta birazdaha vefdim.keske dahada verebilsem :)
Kızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
Hastaneye ciktik sadece canim .buyukler pek izin vermiyor
Normal doğum yapanlar dikiş ağrılarınız ne zaman geçti ?benim 4 gün oldu oturup kalkamıyorum hareket edemiyorum
Canim 7 gun oldu benim oturup kalkabiliyorum ama yamuk birsekilde .
1 ayi bulurmus ihilesmesi

Of canim ya cok kotu olmus.
Nasil dayandi minigim kiyamam.

Hic belli etmiyor canim o bi danis istersen doktoruna

selam kızlar, şükür ben de doğurdum. biraz dikiş dışında sorun yok çok şükür. kolay oldu darısı bekleyenlere
Ay masallah allah bana da kolay rahat dohumlar nasip eder insallah ne kadar guzel anneler gununde anne olmak dunyanin en guzel hediyesi bence allah tum annelere tek avaz da dagumu nasip etsin anneler gununuz kutlu olsun

Evet maalesef öyle bir durum var bazı doktorlarda. Ben de sezeryana karşı değilim ama sezeryan normal doğum uygun olmadığında bir seçenek benim için. Durup dururken neden sezeryan olayım?
Zaten bu konuda sıkıntı yaşadım. Bana tüp bebek hastaları sezeryan istiyor dedi 32.haftada falan ben de tıbben zorunluluk yoksa normal doğum isterim dedim. Tıbben bir gereklilik yok, hastalar zor ulaştığı için bebeğe risk almak istemiyorlar dedi. Yoksa hamile kalmada problem var doğumda tüp bebeğin bir olumsuz tarafı yok gibi konuştu. Ben de tekrar ettim tıbben bir sakınca olmazsa normal isterim diye. Bana böyle düşününler son hafta vazgeçiyor sezeryan istiyor. Yüzde 1 ı normal doğuruyor dedi. Moralimi bozdu gönderdi.

Dün de diyor ki bana seninle transfer olanlar 1 hafta önce aldı bebeği kucağına. Işte ben hareketini az hissediyorum deyince usg de baktı kalkarken "macera arama" dedi bana. Yani normal diye diretme diyor. Tamam da ben diretmiyorum bir zorunluluk varsa hemen alsın beni sezeryana. Günüm dolmadı, hareket azlığı dışında bir sıkıntı yok, bebek aşağıda. Nst sonucu da iyi çıktı. Ben neden sezeryan olayım şimdi?
Kafam da allak bullak oldu. Inşallah yanlış bir karar vermemişimdir bekleyerek

Kusura bakma uzuun bir açıklama oldu ama epeyce doluyum.

Benımde öyleydi bi aralar bn korkuyodum hatta her seferinde emzirmeye. Doktor ne zamn isterse ver dedi. Ama yemene dikkat et yükeniyo insan çünkü.

Kişiye göre değişiyor cnm su geldikten sonra açilma hızlanıyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…