2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sıcak suyla masaj yap cnm iyi geliyor. Bu arada eşin iş durumu ne oldu merak ettim.
Hala işsiz :/ açıkçası pek de is aramiyoe bu ara. Benim de isime geliyor. Bebek cok kucuk, teyzem evine döndü. Gece gündüz dönüşümlü ilgileniyoruz eşimle. Her şeyde vardir bir hayir derler. İse gidiyor olsaydi bana bu kadar yardimci olamazdi. Ben de iyice bunalima girerdim.

Kafayı yemek üzereyim. Saat 1 den beri sürekli memede
Ağlıyor susmuyor hep meme arıyor. Uyumadı da toplasam yarım saat bile
Canım bebeğin buyük olasilikla aç ve bu sebeple uyuyamiyor.50 60 cc mama yapip verin bence.benim bebek 18. Gunu once 10 dk emziriyorum sut yetmiyor 60 cc mama iciyor medela anne agzi biberonla.yarım saat sonra bir 5 dk daha meme yine yetmiyor 30 cc daha mama icince uyuyor.sabahlara kadar benimde uyumadi bebegim acmıs.bebeğin 5. Gun kontrolunde çocuk doktoru zayiflamis buldu.ac bebek ağlar dedi.benimki gündüz uyuyordu daha cok oysa 4 5 saat uyutmamız yanlısti

Son düzenleme:
Neden o kadar kısa emiyordu.

Ahaha aynı aynı başka işi yok annesi.

En az yarım saat emiyor kendi bırakmıyor imkanı yok genelde 40-50 dk da bırakıyor sonra uyuyor ya da bakip duruyor.

En az yarım saat emiyor kendi bırakmıyor imkanı yok genelde 40-50 dk da bırakıyor sonra uyuyor ya da bakip duruyor.
Iki göğüs mü tek göğüs mü yarım saat.evet sizin hepsini alıyor bebek.emre oğlum biberondan çok gelmesine alışti hemen gelsin diyor.zamanla sutüm arttıkca o daha cok zaman memede kalıyor diye düşünüyorum.

Malesef tek göğüs çünkü bırakmıyor bıraksa ikiye bölcem göğüs uçlarım rahatlar ama bir sonraki emmeye değişiyor göğüs.

Valla ebe bana o doktoru değiştir dedi yapışık gezecek sana bugünlerde defj
Ebeler hemsireler hep emzirmeye gayret ettiriyor.ins daha fazla emzircem ama cıkarken daha baska çocuk dr.u 4 kez mama takviyesiyle taburcu etti.ben sutume bakıyorum bebege yetmez su an
Yapışık da gezsin tabi bebek gayret gostermeliyim emzirmeye

Lohusa şerbeti cok artırıyor cnm.

Doktor çok yok dedi sayı vermedi ama bana göre çok var . Bakamadım bile .annemler gidecek Çarşamba gününe kadar iyileşmem lazım
Bnm annem evimde dört gün kaldı gitti. Dikiş Azda olsa acısi yetiyor mecbur ayaklandım . Her işimi yaptım zorda olsa. Allah sifa versin kolaylık versin cnm.

Acil yardiminiza ihtiyacim var tecrubeli annelerin ve anne adaylarina birsey sormam lazim 4+4 gunluk hamileyim kasik agrilarim var ve bas donmem var suan sizce bir sorun olur mu hic yasadiniz mi ?
öncelikle hayırlı olsun bebeğin.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.kasık ağrıları bende nerdeyse her adet döngüsünde oldu.hatta hamilemiyim diye beklerken adet olmam gereken gün inanılmaz bel ve kasık ağrım olmuştu ve eşime yine olmadı demiştim ben progestan kullandığım için baş dönmesinde vardı.ay böyle yazınca ne cabuk geçmiş zaman.darısı sana inşallah

Anneler günümüz kutlu olsun, canım mayıs anneleri
Bebeğine kavuşanlara Allah sağlık sıhhat versin bebekleriyle
Bizim gibi bekleyenler de sağlıkla kavuşsun inşallah
Anneler günümüz kutlu olsun Mayıs anneleri.ne isteklerle emeklerle bebegi olan ve muradına eren bizlerin anneler gunu kutlu olsun.darisı bekleyen annelerimize ins.bebegi olsun isteyen tum arkadaşlarimiza da sagliklı bebekler diliyorum.

Son düzenleme:

benimde öyleydi bu gece.bide gece süt içip yattım allahım nasıl gaz yaptı.her seferinde uyanıyorum kasık ağrısı zannedip geliyo bebiş diyorum ağrı geçmeyince bu gaz sancısı deyip geri yatıyorum ay çok komikti halim

Canımsadece açken değil kakası varken gazı varken ve bazen uykuya dalmak için emmek isterler. Dün gece kakasınınyapamadı habire emmek istiyor e emdikçe gaz sıkılıyor ağlıyor vs zordu. Emzirmeden patpat yaptık sırtına. Özellikşe babasının göğsü iyi geliyor sıcak diye.

selam kızlar, şükür ben de doğurdum. biraz dikiş dışında sorun yok çok şükür. kolay oldu darısı bekleyenlere
Hadi gözünaydın canım benim iyidir inşallah miniş.
En doğrusunu yapıyorsun bence canım. Doktorun bilfiğin psikolojk baskı yapmış sana. zaten bir sıkıntı olursa sezeryana karşı değilsin. Şuan gayet iyi gidiyorsun. Bebiş hreketlerine dikkat et yeter. Ama özellikle 40. Haftada çok az hareket ediyordu benim kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…