- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.541
Valla cok kötüydü derisi kalkmıstı kenarların hep uyusturucu krem kullandm geçene kadar uyguladigi teknik o kadar eskiydi ki devlettekini görünce bi daha özel doktora götürmedmOf canim ya cok kotu olmus.
Nasil dayandi minigim kiyamam.
Hala işsiz :/ açıkçası pek de is aramiyoe bu ara. Benim de isime geliyor. Bebek cok kucuk, teyzem evine döndü. Gece gündüz dönüşümlü ilgileniyoruz eşimle. Her şeyde vardir bir hayir derler. İse gidiyor olsaydi bana bu kadar yardimci olamazdi. Ben de iyice bunalima girerdim.Sıcak suyla masaj yap cnm iyi geliyor. Bu arada eşin iş durumu ne oldu merak ettim.
Canım bebeğin buyük olasilikla aç ve bu sebeple uyuyamiyor.50 60 cc mama yapip verin bence.benim bebek 18. Gunu once 10 dk emziriyorum sut yetmiyor 60 cc mama iciyor medela anne agzi biberonla.yarım saat sonra bir 5 dk daha meme yine yetmiyor 30 cc daha mama icince uyuyor.sabahlara kadar benimde uyumadi bebegim acmıs.bebeğin 5. Gun kontrolunde çocuk doktoru zayiflamis buldu.ac bebek ağlar dedi.benimki gündüz uyuyordu daha cok oysa 4 5 saat uyutmamız yanlıstiKafayı yemek üzereyim. Saat 1 den beri sürekli memede
Ağlıyor susmuyor hep meme arıyor. Uyumadı da toplasam yarım saat bile
Neden o kadar kısa emiyordu.Canım bebeğin buyük olasilikla aç ve bu sebeple uyuyamiyor.50 60 cc mama yapip verin bence.benim bebek 18. Gunu once 10 dk emziriyorum sut yetmiyor 60 cc mama iciyor medela anne agzi biberonla.yarım saat sonra bir 5 dk daha meme yine yetmiyor 30 cc daha mama icince uyuyor.sabahlara kadar benimde uyumadi bebegim acmıs.
Şu an kısa emiyor cok ac oluyor 15 dk bir memede tutup sonra mama veriyorum.ne yazık mamaya da alıßtı mamayı azaltıp emzirmeyi arttırmaya çalışıyorum.mama olmasaydı sarılık ve kilo kaybı devam edecekti.sizin baya emiyor muNeden o kadar kısa emiyordu.
Ahaha aynı aynı başka işi yok annesi.Hanımlar benim.bebis doymuyor mu acaba ki.. emziriyorum gaz çıkarınca aranıyor yi ne emziriyorum bu süre bazen 1 saati buluyor.. hala aranıyor 30cc mama veriyorum ondan sonra hala aranıyor yine emiyor... sonra 1 saat kadar uyuyor en fazla 2saat ağlıyor alt degistiriyorum yine araniyor yine 1 saat emzirme.. başa dönüyor.. sizler nasılsınız..
En az yarım saat emiyor kendi bırakmıyor imkanı yok genelde 40-50 dk da bırakıyor sonra uyuyor ya da bakip duruyor.Şu an kısa emiyor cok ac oluyor 15 dk bir memede tutup sonra mama veriyorum.ne yazık mamaya da alıßtı mamayı azaltıp emzirmeyi arttırmaya çalışıyorum.mama olmasaydı sarılık ve kilo kaybı devam edecekti.sizin baya emiyor mu
Birde dr.umuz 20 25 dk.da emzirme isi bitecek dedi.15 dk bir gogüs 15 dk digeri mamaya o yüzden gecti.ben 1 saati buluyor dedim.olmaz dedi.Kafayı yemek üzereyim. Saat 1 den beri sürekli memede
Ağlıyor susmuyor hep meme arıyor. Uyumadı da toplasam yarım saat bile
Valla ebe bana o doktoru değiştir dediBirde dr.umuz 20 25 dk.da emzirme isi bitecek dedi.15 dk bir gogüs 15 dk digeri mamaya o yüzden gecti.ben 1 saati buluyor dedim.olmaz dedi.
Iki göğüs mü tek göğüs mü yarım saat.evet sizin hepsini alıyor bebek.emre oğlum biberondan çok gelmesine alışti hemen gelsin diyor.zamanla sutüm arttıkca o daha cok zaman memede kalıyor diye düşünüyorum.En az yarım saat emiyor kendi bırakmıyor imkanı yok genelde 40-50 dk da bırakıyor sonra uyuyor ya da bakip duruyor.
Malesef tek göğüs çünkü bırakmıyor bıraksa ikiye bölcem göğüs uçlarım rahatlar ama bir sonraki emmeye değişiyor göğüs.Iki göğüs mü tek göğüs mü yarım saat.evet sizin hepsini alıyor bebek.emre oğlum biberondan çok gelmesine alışti hemen gelsin diyor.zamanla sutüm arttıkca o daha cok zaman memede kalıyor diye düşünüyorum.
Ebeler hemsireler hep emzirmeye gayret ettiriyor.ins daha fazla emzircem ama cıkarken daha baska çocuk dr.u 4 kez mama takviyesiyle taburcu etti.ben sutume bakıyorum bebege yetmez su anValla ebe bana o doktoru değiştir dediyapışık gezecek sana bugünlerde defj
Lohusa şerbeti cok artırıyor cnm.Ebeler hemsireler hep emzirmeye gayret ettiriyor.ins daha fazla emzircem ama cıkarken daha baska çocuk dr.u 4 kez mama takviyesiyle taburcu etti.ben sutume bakıyorum bebege yetmez su an
Yapışık da gezsin tabi bebek gayret gostermeliyim emzirmeye
Evet cnm. Balaban pomad krem ve baticon aldikBirşey yaptımı peki, ilaç falan verdimi
Bnm annem evimde dört gün kaldı gitti. Dikiş Azda olsa acısi yetiyor mecbur ayaklandım . Her işimi yaptım zorda olsa. Allah sifa versin kolaylık versin cnm.Doktor çok yok dedi sayı vermedi ama bana göre çok var . Bakamadım bile .annemler gidecek Çarşamba gününe kadar iyileşmem lazım
öncelikle hayırlı olsun bebeğin.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.kasık ağrıları bende nerdeyse her adet döngüsünde oldu.hatta hamilemiyim diye beklerken adet olmam gereken gün inanılmaz bel ve kasık ağrım olmuştu ve eşime yine olmadı demiştimAcil yardiminiza ihtiyacim var tecrubeli annelerin ve anne adaylarina birsey sormam lazim 4+4 gunluk hamileyim kasik agrilarim var ve bas donmem var suan sizce bir sorun olur mu hic yasadiniz mi ?
gözün aydın canım sağlıcakla büyüt inşallahselam kızlar, şükür ben de doğurdum. biraz dikiş dışında sorun yok çok şükür. kolay oldu darısı bekleyenlere
Anneler günümüz kutlu olsun Mayıs anneleri.ne isteklerle emeklerle bebegi olan ve muradına eren bizlerin anneler gunu kutlu olsun.darisı bekleyen annelerimize ins.bebegi olsun isteyen tum arkadaşlarimiza da sagliklı bebekler diliyorum.Anneler günümüz kutlu olsun, canım mayıs anneleri
Bebeğine kavuşanlara Allah sağlık sıhhat versin bebekleriyle
Bizim gibi bekleyenler de sağlıkla kavuşsun inşallah
Gel tezkere gel der gibi. Bol kasılmalı ve sancılı bir günü daha geride bırakarak sabahladim. Ağlanacak halime guleyim bari yabana gitmesin .
Diger arkadaşlarımada benden armağan olsun
Ajda Pekkan.. uykusuz her gece........şarkısı.
Canımsadece açken değil kakası varken gazı varken ve bazen uykuya dalmak için emmek isterler. Dün gece kakasınınyapamadı habire emmek istiyor e emdikçe gaz sıkılıyor ağlıyor vs zordu. Emzirmeden patpat yaptık sırtına. Özellikşe babasının göğsü iyi geliyor sıcak diye.Hanımlar benim.bebis doymuyor mu acaba ki.. emziriyorum gaz çıkarınca aranıyor yi ne emziriyorum bu süre bazen 1 saati buluyor.. hala aranıyor 30cc mama veriyorum ondan sonra hala aranıyor yine emiyor... sonra 1 saat kadar uyuyor en fazla 2saat ağlıyor alt degistiriyorum yine araniyor yine 1 saat emzirme.. başa dönüyor.. sizler nasılsınız..
Hadi gözünaydın canım benim iyidir inşallah miniş.selam kızlar, şükür ben de doğurdum. biraz dikiş dışında sorun yok çok şükür. kolay oldu darısı bekleyenlere
En doğrusunu yapıyorsun bence canım. Doktorun bilfiğin psikolojk baskı yapmış sana. zaten bir sıkıntı olursa sezeryana karşı değilsin. Şuan gayet iyi gidiyorsun. Bebiş hreketlerine dikkat et yeter. Ama özellikle 40. Haftada çok az hareket ediyordu benim kuzuEvet maalesef öyle bir durum var bazı doktorlarda. Ben de sezeryana karşı değilim ama sezeryan normal doğum uygun olmadığında bir seçenek benim için. Durup dururken neden sezeryan olayım?
Zaten bu konuda sıkıntı yaşadım. Bana tüp bebek hastaları sezeryan istiyor dedi 32.haftada falan ben de tıbben zorunluluk yoksa normal doğum isterim dedim. Tıbben bir gereklilik yok, hastalar zor ulaştığı için bebeğe risk almak istemiyorlar dedi. Yoksa hamile kalmada problem var doğumda tüp bebeğin bir olumsuz tarafı yok gibi konuştu. Ben de tekrar ettim tıbben bir sakınca olmazsa normal isterim diye. Bana böyle düşününler son hafta vazgeçiyor sezeryan istiyor. Yüzde 1 ı normal doğuruyor dedi. Moralimi bozdu gönderdi.
Dün de diyor ki bana seninle transfer olanlar 1 hafta önce aldı bebeği kucağına. Işte ben hareketini az hissediyorum deyince usg de baktı kalkarken "macera arama" dedi bana. Yani normal diye diretme diyor. Tamam da ben diretmiyorum bir zorunluluk varsa hemen alsın beni sezeryana. Günüm dolmadı, hareket azlığı dışında bir sıkıntı yok, bebek aşağıda. Nst sonucu da iyi çıktı. Ben neden sezeryan olayım şimdi?
Kafam da allak bullak oldu. Inşallah yanlış bir karar vermemişimdir bekleyerek
Kusura bakma uzuun bir açıklama oldu ama epeyce doluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?