- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.521
Ay bende baya acikiyorun ama şu iciyorum bol bol emzirirken çok yemiyorum o zaman.bu saatte emzirme sonrası bişeyler yiyen ben mi varım tek ? Ne güzel baya kilo verdim alıcam yine
Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsun inşallahselam kızlar, şükür ben de doğurdum. biraz dikiş dışında sorun yok çok şükür. kolay oldu darısı bekleyenlere
3 kez çıktık sağlık ocağı hastane için havalar pek serin çıkamayız simdiKızlar 9 günlük olduk. Bebişiyle hiç dışarı çıkan var mı ne düşünüyorsunuz bu konuda :)
Gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını maşallah sizeselam kızlar, şükür ben de doğurdum. biraz dikiş dışında sorun yok çok şükür. kolay oldu darısı bekleyenlere
Karnı kazınıyor insanın emzirirken süt iç ılık şekerli bastırır açlığını yada açlık sandığın susuzlukta olabilir emzirme sonrası mutlaka su ic :)bu saatte emzirme sonrası bişeyler yiyen ben mi varım tek ? Ne güzel baya kilo verdim alıcam yine
Ben hamileyken de böyleydim ama bi kere ancak uyanıyodum şimdi iki saatte bi sürekli uyanıyorumBende varim .
Cok ama cok acikiyorum hamileyken boyle degildim
EmzikKafayı yemek üzereyim. Saat 1 den beri sürekli memede
Ağlıyor susmuyor hep meme arıyor. Uyumadı da toplasam yarım saat bile
Sürekli kontrole git bebek hareketleri çok önemli az ama yine hissedersin çok da bekleme cnmEvet maalesef öyle bir durum var bazı doktorlarda. Ben de sezeryana karşı değilim ama sezeryan normal doğum uygun olmadığında bir seçenek benim için. Durup dururken neden sezeryan olayım?
Zaten bu konuda sıkıntı yaşadım. Bana tüp bebek hastaları sezeryan istiyor dedi 32.haftada falan ben de tıbben zorunluluk yoksa normal doğum isterim dedim. Tıbben bir gereklilik yok, hastalar zor ulaştığı için bebeğe risk almak istemiyorlar dedi. Yoksa hamile kalmada problem var doğumda tüp bebeğin bir olumsuz tarafı yok gibi konuştu. Ben de tekrar ettim tıbben bir sakınca olmazsa normal isterim diye. Bana böyle düşününler son hafta vazgeçiyor sezeryan istiyor. Yüzde 1 ı normal doğuruyor dedi. Moralimi bozdu gönderdi.
Dün de diyor ki bana seninle transfer olanlar 1 hafta önce aldı bebeği kucağına. Işte ben hareketini az hissediyorum deyince usg de baktı kalkarken "macera arama" dedi bana. Yani normal diye diretme diyor. Tamam da ben diretmiyorum bir zorunluluk varsa hemen alsın beni sezeryana. Günüm dolmadı, hareket azlığı dışında bir sıkıntı yok, bebek aşağıda. Nst sonucu da iyi çıktı. Ben neden sezeryan olayım şimdi?
Kafam da allak bullak oldu. Inşallah yanlış bir karar vermemişimdir bekleyerek
Kusura bakma uzuun bir açıklama oldu ama epeyce doluyum.
Eğer az bişeyler yemezsem bi sonraki emzirmede karnım gurulduyor . Şimdi de meyve yedimAy bende baya acikiyorun ama şu iciyorum bol bol emzirirken çok yemiyorum o zaman.
Fön makinesi sesi denedin mi ? Gerçekten işe yarıyorKafayı yemek üzereyim. Saat 1 den beri sürekli memede
Ağlıyor susmuyor hep meme arıyor. Uyumadı da toplasam yarım saat bile
Kullanıyorum Can'ım açsa gerçekten süt istiyorsa almıyor çıldırıyor.Emzikben kullanıyorum cnm iyice doymuş ise yatırınca veriyorum.
Açıcam bakalım. Memede uyudu şuan in uyanmazFön makinesi sesi denedin mi ? Gerçekten işe yarıyor
İnşallah bakalım bn de dün uyumuyor diye eşine verdim beş dk snra uyudu diye yanıma geldi . Fön makinesi sesi açmış uyutmuş . Bi de bunları hep bn öğrettim eşime bnm niye aklıma gelmedi anlamadım :)Kullanıyorum Can'ım açsa gerçekten süt istiyorsa almıyor çıldırıyor.
Açıcam bakalım. Memede uyudu şuan in uyanmaz
38+5te oldum canımPlanlı sezaryen olan arkadaşlar kaç hafta kaç günlükke sezaryen oldunuz ?
GöZün aydın anneli babalı büyüsün inşallahselam kızlar, şükür ben de doğurdum. biraz dikiş dışında sorun yok çok şükür. kolay oldu darısı bekleyenlere
selam kızlar, şükür ben de doğurdum. biraz dikiş dışında sorun yok çok şükür. kolay oldu darısı bekleyenlere
Evet maalesef öyle bir durum var bazı doktorlarda. Ben de sezeryana karşı değilim ama sezeryan normal doğum uygun olmadığında bir seçenek benim için. Durup dururken neden sezeryan olayım?
Zaten bu konuda sıkıntı yaşadım. Bana tüp bebek hastaları sezeryan istiyor dedi 32.haftada falan ben de tıbben zorunluluk yoksa normal doğum isterim dedim. Tıbben bir gereklilik yok, hastalar zor ulaştığı için bebeğe risk almak istemiyorlar dedi. Yoksa hamile kalmada problem var doğumda tüp bebeğin bir olumsuz tarafı yok gibi konuştu. Ben de tekrar ettim tıbben bir sakınca olmazsa normal isterim diye. Bana böyle düşününler son hafta vazgeçiyor sezeryan istiyor. Yüzde 1 ı normal doğuruyor dedi. Moralimi bozdu gönderdi.
Dün de diyor ki bana seninle transfer olanlar 1 hafta önce aldı bebeği kucağına. Işte ben hareketini az hissediyorum deyince usg de baktı kalkarken "macera arama" dedi bana. Yani normal diye diretme diyor. Tamam da ben diretmiyorum bir zorunluluk varsa hemen alsın beni sezeryana. Günüm dolmadı, hareket azlığı dışında bir sıkıntı yok, bebek aşağıda. Nst sonucu da iyi çıktı. Ben neden sezeryan olayım şimdi?
Kafam da allak bullak oldu. Inşallah yanlış bir karar vermemişimdir bekleyerek
Kusura bakma uzuun bir açıklama oldu ama epeyce doluyum.
39+0 da olacak kısmetse, ama benim gönlümden geçen öncesinde kendiliğinden gelsin bebişPlanlı sezaryen olan arkadaşlar kaç hafta kaç günlükke sezaryen oldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?