2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
3 kez çıktık sağlık ocağı hastane için havalar pek serin çıkamayız simdi
evet biz de öyle. İstanbulda mısın sen de?

Kafayı yemek üzereyim. Saat 1 den beri sürekli memede
Ağlıyor susmuyor hep meme arıyor. Uyumadı da toplasam yarım saat bile
Açtır canım günde 2 3 kez mama ver istersen 30 cc. Önce emzir canım sonra 30 cc ver. Çok da yapma mamayı alışır tam tokluğa emmez. ben dün vermedim mama ilk kez 9. Günü düşün. Dğnden beri sütüm iyi elhamdulillah

Bizimkide aynısı cnm emiyo bazen daha emerken kusuyo aynen batırıyo altını acarsam daha cok kusuyo benim ilk oglanda aynıydı kilo alırdı ama yarın gidicez bizde ilk kontrole insallah almıstır cişi kakası iyi yapıyo yani sizinde artmamıstır inş canım ya sarılık

Birde dr.umuz 20 25 dk.da emzirme isi bitecek dedi.15 dk bir gogüs 15 dk digeri mamaya o yüzden gecti.ben 1 saati buluyor dedim.olmaz dedi.

Valla ebe bana o doktoru değiştir dedi yapışık gezecek sana bugünlerde defj
Daha çok küçükler 15. Dk çok az bence çeneleri güçlü değil ve sütün asıl bebeğe yarayacak yağlı kısmı sonra geliyor

Bnm annem evimde dört gün kaldı gitti. Dikiş Azda olsa acısi yetiyor mecbur ayaklandım . Her işimi yaptım zorda olsa. Allah sifa versin kolaylık versin cnm.
Zorlansan da ne güzel kendini idare etmişsin Benim sezaryen olacak bir çocuk daha var Ramazan annem bile olsa birilerine muhtaç olmak zor oluyor Allah hepimize kolaylık versin

Kızımın poposu sivilce olmuş kızlar kızarıklık yok huzursuzda değil birşey sürmeli miyim her alt acmada Bepanthol kullanıyorum halbuki sofiarya

Sürekli kontrole git bebek hareketleri çok önemli az ama yine hissedersin çok da bekleme cnm

Sağ olun kızlar, bugün de az hissedersem acile giderim artık. Zaten normalde çok hareketli bir bebek değildi. Birkaç gündür de çook az hissediyorum. Hareketleri ilk hissetmeye basladığım zamanlar gibi. Hafif bir dokunuş gibi.
Allah pişman olacağım kararlar aldırmasın. Bekliyorum ama içim hiç de rahat değil.

Ayrıca ben bu doktoru normal doğum yanlısı diye tercih etmiştim neden böyle oldu anlamadım
Onu da anlamaya çalışıyorum hareketleri az hissediyorum deyince risk almak istemedi ama bana düzgün açıklama da yapmıyor. Canımı sıkıp gönderiyor.

Cnm bak ben suyum geldiği gün acile gittim açılmam sancim az diye çıkış yaptım ama doktor geri döndürdü beni çok ağır konuştu bana bebeğini öldürmek mi istiyorsun ben seni gönderemiyorum dedi ve yatış yapti ağlaya ağlaya yattım ama esime risk gördüğünü söylemiş. Ben çok kızgınım ama eşim öyle konusmasaydi eve gider beklerdin ya birşey olsaydı diyor yani doktorun normal doğum yanlısı iken seni sezeryana yönlendirme yoluna gidiyorsa bir bildiği olabilir ve gerçekten hareketler önemli.

İnş canım yarın gidicez biz de. İnşallah iyidir sizin de bebiş. Annem tutturmuş kusan bebek kilo almaz altını hemen alma. Ama almayınca da pişik oluyor hemen şaştım kaldım. Zaten sağolsun açmamı bekliyor. Açınca bildiğin fışkırtıyor

Benim.bildigimde kusan çocuk çabuk kilo alır :)) herkes başka başka şeyler söylüyor biz en iyisi kendimiz tecrübe edelim her bebek kendine has çünkü:)

Kızlar içimi rahatlatıyosunuz böyle dedikçe Bu kadar korku endişe yetememe kaygısını düşünmekten stresliyim sürekli. İnşallah herşey dediğiniz gibi güzel ve kolay olur.

Sevindim canım senin adına. Hayırlı bol kazançlı bir iş çıkar inşallah karşınıza.

Kızlar oğlumun dili bembeyaz oldu. Bir sakıncası var mıdır. Ağrı yapar mi.
Canım arkadaşlar söylemiş zaten karbonatlı şu ile temizle çünkü pamukcuk annenin gogusunude acıtıyor. O yüzden emzirmeden önce ve sonra sende karbonatlı şu ile gogusunu temizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…