- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.581
Amin inşallah. İş güç umrumda değil de manevi destek asıl önemli olan... Anne desteği.Daha çok küçükler 15. Dk çok az bence çeneleri güçlü değil ve sütün asıl bebeğe yarayacak yağlı kısmı sonra geliyor
Zorlansan da ne güzel kendini idare etmişsin Benim sezaryen olacak bir çocuk daha var Ramazan annem bile olsa birilerine muhtaç olmak zor oluyor Allah hepimize kolaylık versin
Aaa o yüzden mi benimki hep tam emerken kakasını yapıyor :)Canımsadece açken değil kakası varken gazı varken ve bazen uykuya dalmak için emmek isterler. Dün gece kakasınınyapamadı habire emmek istiyor e emdikçe gaz sıkılıyor ağlıyor vs zordu. Emzirmeden patpat yaptık sırtına. Özellikşe babasının göğsü iyi geliyor sıcak diye.
Hadi gözünaydın canım benim iyidir inşallah miniş.
En doğrusunu yapıyorsun bence canım. Doktorun bilfiğin psikolojk baskı yapmış sana. zaten bir sıkıntı olursa sezeryana karşı değilsin. Şuan gayet iyi gidiyorsun. Bebiş hreketlerine dikkat et yeter. Ama özellikle 40. Haftada çok az hareket ediyordu benim kuzu
O sivilce gibi şeyler bzm de boğazının altında çıktıKızımın poposu sivilce olmuş kızlar kızarıklık yok huzursuzda değil birşey sürmeli miyim her alt acmada Bepanthol kullanıyorum halbuki @sofiarya
Yaa herkes pamukçuk demiş ama normal değil mi sanki beyaz olması . Pamukçuk daha böyle şişlikli galan değil mi . Bnmkinin de beyaz dili szin ki değl miCanım arkadaşlar söylemiş zaten karbonatlı şu ile temizle çünkü pamukcuk annenin gogusunude acıtıyor. O yüzden emzirmeden önce ve sonra sende karbonatlı şu ile gogusunu temizle
Pamukçuk olmuş canım ne iyi gelir bilmiyorum ama karbonatlı su diyodu bir arkadaş araştır istersen bi
Canım pamukçuk olmuş karbonatlı suyla temixleyebilirsin kızımdayken ebe söylemişti temiz mendili parmağına dılayıp karbonatlı suya batırıp dilini damaklarını sileceksin o zaman geçiyor
tamam kizlar teşekkür ederim. DeneyeceğimCanım arkadaşlar söylemiş zaten karbonatlı şu ile temizle çünkü pamukcuk annenin gogusunude acıtıyor. O yüzden emzirmeden önce ve sonra sende karbonatlı şu ile gogusunu temizle
İsiliktir belki sizinkiler ev çok sıcaksa isilik çıkarO sivilce gibi şeyler bzm de boğazının altında çıktı
Galiba isilik tişört giydirdim bgün ev sıcak sanırım emin olamıyorum ki havalar bi iyi bi kötüİsiliktir belki sizinkiler ev çok sıcaksa isilik çıkar
Ay cnmweryew uzun zamandır göremedim seni bebeğin nasıl umarım sorun yoktur H Hunilimom gözün aydın allah anneli babalı büyütsün doğum yapacak arkadaşlar en kısa zamanda kavuşmanızı diliyorum yavrularınıza.ben annemi uğurladım bugün sağolsun çok yoruldu bizimle artık dinlensin dedim 4 gündür kaynım ve görümcemin kızıda burdaydı onlarda gitti çok şükür artık rahat emzirebilirim yavrumu
Emziriyoruz diye boyleyiz .Ben hamileyken de böyleydim ama bi kere ancak uyanıyodum şimdi iki saatte bi sürekli uyanıyorum
biz yoğun bakımdan çıkarken hemşire ev ısısı 22-23 c olsun demişti canımGaliba isilik tişört giydirdim bgün ev sıcak sanırım emin olamıyorum ki havalar bi iyi bi kötü
İnşallah canım vakit bulunca yazarlar
Canım konunun benimde to bebek benim doktorum hiç sezeryandan bahsetmedi bile ve salı günü normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükürEvet maalesef öyle bir durum var bazı doktorlarda. Ben de sezeryana karşı değilim ama sezeryan normal doğum uygun olmadığında bir seçenek benim için. Durup dururken neden sezeryan olayım?
Zaten bu konuda sıkıntı yaşadım. Bana tüp bebek hastaları sezeryan istiyor dedi 32.haftada falan ben de tıbben zorunluluk yoksa normal doğum isterim dedim. Tıbben bir gereklilik yok, hastalar zor ulaştığı için bebeğe risk almak istemiyorlar dedi. Yoksa hamile kalmada problem var doğumda tüp bebeğin bir olumsuz tarafı yok gibi konuştu. Ben de tekrar ettim tıbben bir sakınca olmazsa normal isterim diye. Bana böyle düşününler son hafta vazgeçiyor sezeryan istiyor. Yüzde 1 ı normal doğuruyor dedi. Moralimi bozdu gönderdi.
Dün de diyor ki bana seninle transfer olanlar 1 hafta önce aldı bebeği kucağına. Işte ben hareketini az hissediyorum deyince usg de baktı kalkarken "macera arama" dedi bana. Yani normal diye diretme diyor. Tamam da ben diretmiyorum bir zorunluluk varsa hemen alsın beni sezeryana. Günüm dolmadı, hareket azlığı dışında bir sıkıntı yok, bebek aşağıda. Nst sonucu da iyi çıktı. Ben neden sezeryan olayım şimdi?
Kafam da allak bullak oldu. Inşallah yanlış bir karar vermemişimdir bekleyerek
Kusura bakma uzuun bir açıklama oldu ama epeyce doluyum.
İnsallah canim.Sevindim canım senin adına. Hayırlı bol kazançlı bir iş çıkar inşallah karşınıza.
Oglum çok zor mahvolduk alışama hala pek degilNasilsiniz canim
Kv yardımcın oluyor mu peki
Oğlun n tepki verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?