2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin inşallah. İş güç umrumda değil de manevi destek asıl önemli olan... Anne desteği.

Aaa o yüzden mi benimki hep tam emerken kakasını yapıyor :)

Canım arkadaşlar söylemiş zaten karbonatlı şu ile temizle çünkü pamukcuk annenin gogusunude acıtıyor. O yüzden emzirmeden önce ve sonra sende karbonatlı şu ile gogusunu temizle
Yaa herkes pamukçuk demiş ama normal değil mi sanki beyaz olması . Pamukçuk daha böyle şişlikli galan değil mi . Bnmkinin de beyaz dili szin ki değl mi

Pamukçuk olmuş canım ne iyi gelir bilmiyorum ama karbonatlı su diyodu bir arkadaş araştır istersen bi

Canım pamukçuk olmuş karbonatlı suyla temixleyebilirsin kızımdayken ebe söylemişti temiz mendili parmağına dılayıp karbonatlı suya batırıp dilini damaklarını sileceksin o zaman geçiyor

Canım arkadaşlar söylemiş zaten karbonatlı şu ile temizle çünkü pamukcuk annenin gogusunude acıtıyor. O yüzden emzirmeden önce ve sonra sende karbonatlı şu ile gogusunu temizle
tamam kizlar teşekkür ederim. Deneyeceğim

weryew uzun zamandır göremedim seni bebeğin nasıl umarım sorun yoktur H Hunilimom gözün aydın allah anneli babalı büyütsün doğum yapacak arkadaşlar en kısa zamanda kavuşmanızı diliyorum yavrularınıza.ben annemi uğurladım bugün sağolsun çok yoruldu bizimle artık dinlensin dedim 4 gündür kaynım ve görümcemin kızıda burdaydı onlarda gitti çok şükür artık rahat emzirebilirim yavrumu

Kızlar dün doktora götürdük bebişi göbek bağı düştü altı iltihab gibi gelmişti doktor pansuman yaptı enfeksiyon yok bence dedi ama bugün yine sarı akıntı gelmiş hafif kan. Akşam da yıkamistik kuzumu fön bile tuttum ama şimdi baticon ile pansuman mi yapsam? Yoksa diğer doktor antibiyotik krem yazmıştı onu mu sürsem? Göbek bakım setinde neler var? Ondan mı alsak

Ay cnm weryew merak ediyorum ben de bir de Haydarinna yi merak ediyorum. İnş hepsi çok iyidir

Canım konunun benimde to bebek benim doktorum hiç sezeryandan bahsetmedi bile ve salı günü normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür

doğurmuş...
doğurmamış...
doğurduğunu bağrına basmış...
doğurduğunu bağrına bile basamamış...
doğurmadığını bile bağrına basmış...
kendi anne olan...
vicdanı anne olan...
ruhu anne olan...
bütün kocaman yürekli kadınlara...
ve bir evlada anne gibi şefkatle sarılabilen adamlara selam olsun...
gidenler nur olsun...
kalanlar sağolsun...

Anneler gününüz kutlu olsun

toist canım alıntı yapmıstım gitmiş ay ikinciler cok baskaymıs ya resmen anne oldugumu anlıyorum ilkinde tecrübesizlik napcanı bilememek her kafadan cıkan sesler resmen cocuk sevdiğimizi anladık
ANNONA canım zeytinyağı sürebilirsin azcık kızdır ocakta asidi gitsin her acmadada sürebilirsin faydası var cok

Kızlar bugün annemi ablamı uğurladım, bebeğimle başbaşa kaldık. Onlar gidince içim çok buruk oldu. Göbek bağımızda kokuyor halen başladım ağlamaya bakamıyorum ben diye. Sanırım lohusa sendromu yaşıyorum sürekli bebeğime bakamayacağımı düşünüyorum. Bugün birde sürekli uyudu birşeymi oldu diye içimden geçiriyorum. Bu göbek kokusu için acile gideyimmi sabahı beklesemmi bilemedim enfeksiyon kapacak diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…