2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah kavuştursun canım başlangıçta burukluk oluyor ama evde bebeğinle kalmaksa çok güzel bence allah başımızdan eksik etmesin ama evde birikeri varken aile olduğunu çok anlayamıyorsun evde bir hengame oluyor benim birde kızım var evse başkası varken çok değişiyor yapmadığı şeyleri yapıyor söz geçiremiyorum.bu arada bebeğe bakamıyorum diye düşünme ona en iyi bakacak olan sensin senden daha iyi kimse bakamaz canım.göbek konusunda bilgim yok canım yaa sofiarya yardımcı olur okursa acil bişey yaparmı bilemiyorum ama götürseniz en azından iltihapmı değilmi falan söyleyebilir

Yaa herkes pamukçuk demiş ama normal değil mi sanki beyaz olması . Pamukçuk daha böyle şişlikli galan değil mi . Bnmkinin de beyaz dili szin ki değl mi

Canım benim oğlumda öyle beyazdı dili. Şut kalıntısı diye pek takmadım sonra pamukcuga çevirdi. Yan taraflara geldiğinde göğüslerim acıyınca pamukcuk dediler. Mikostatin verdi doktor. Allah'tan çabuk çözüm buldum. Herkesde olacak diye birşey yok sonuçta bebek su içip agzini calkalamiyor. Cozumum ise Bende emzik kullanıyordum oğlumda. Emzik için 1 çay bardağı kaynamış suya yarim çay kaşığı kadar karbonat atıp cam kapakli bir kaba dolduruyordum. Emziği de icin de muhafaza ediyordum. Böylece hem ağzının ici de temizlenmiş oluyordu hemde emzik temiz kaliyordu. Hergun yeniliyordum suyu da.

Bnce bi sıkıntı yoktur canım aynı bnmki gibi sofiarya hafif kanama olur demişti

Yavrumun yuzu sivilce doldu kizlar. Ozellikle agiz ve cene bolgesi neden olabilir
Ondan bişey olmaz cnm. Oğlum da da öyle oldu gözü sismisti hatta sivilcelerden. Korktum götürdüm. Yanımda annem de vardı. Normal dedi ama sonra sesini çıkarmadı bnm içim rahat etsin diye. Doktora gittik doktor anneme sen neyi oluyon dedi annesiyim dedi söylemedin mi bunların normal oldugunu dedi. Bunların hiçbiri hastalık değil dedi

Emziriyoruz diye boyleyiz .
Komik olan birde dogum sonrasi burada hayal kuruyorduk diyet zayiflama vs diye .
Suanda sut yapcak diye oyle yiyorumki
Bnde yiyorum ama gttikçe zayıflıyorum da gcen pztsi tartışmıştım bir haftada on kilo gitmişti . Şimdi de bi 3 kilo gitmiştir en az toplanma 22 kilo almıştım .

Tamam canım taktik güzelmiş bnmki henüz emzik emmiyor daha doğrusu verirsek emiyor ama küçük diye bz vermiyoduk bnde her gün vereyim bi yarım saat

Kızlar resmen hepimiz sırayla aynı şeyleri yaşıyoruz ya :) bnm kızında boyun bölgesi sivilce gibi isilik olmuş galiba daha ince giydirdik bgün bi de pudraladım .

Bizimde yanak ve çene bölgemizde var kızımdada oluyordu geçmişti çok üstüne düşmedim açıkçası belki emerken sütten tersen dolayı olabilir canım
Olabilir. Emerken resmen savaşıyoruz. Cocuk sütü her yerine boca ediyor.
İnsallah oyledir. İlk cocuk olunca insan tedirgin oluyor.

Sinirlenince adım sinirlendi oluyor, kimseyi begenmiyor oluyor. Eltim burdaydi. 1 bucuk yasinda kizi var. Göğsümün ucuna sürdüğüm kremi kaybetmis ya. İnsan bi cocuguna sahip çıkar, bu kadar mi zor ya? Esim zaten calismiyor, kucucuk krem 50 lira ben tekrar nasil aliyim ya. Çıldırıyorum sinirden.

Sakin ol cnm bulursun inş hay Allah çok önemli şimdi o krem

Kızlar günde beş kez hıçkırıyo karnımdaki gibi uyku yine yalan oluyot bu çocuk 16 saat nasıl uyucak
canım benim kız da aynı durumda. o hıçkırdıkça ben kötü oluyorum çünkü çok uzun sürüyor. normal mi acaba? sen geçirmek içinbişey yapıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…