2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Evet canım gerçekten burukluk olsamda bir hengame vardı düzene koyamamıştım kendimi artık düzene sokarım hayatımı oğlumla başbaşayız artık. İlk bebeğim ya ben çok panik yaptım sanırım herşeyde birşey arıyorum birazda hormonlar sanırım bunaldım. Sağolasın canım inşallah güzel günlerde büyütürüz bebeklerimizi

Canım konunun benimde to bebek benim doktorum hiç sezeryandan bahsetmedi bile ve salı günü normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür

Kızlar Allah a şükür bugün hissediyorum hareketlerini. Inşallah bir sıkıntı olmadan hayırlısıyla doğururum. Sağ olun ilginiz için

Ikiniz de sağlıkla büyütün bebişlerinizi
Darısı benim başıma

Kızlar günde beş kez hıçkırıyo karnımdaki gibi uyku yine yalan oluyot bu çocuk 16 saat nasıl uyucak

Bizimki de günde 11-12 saat uyuyor sürekli memede oyalanıyor, yatağına koyunca uyanıyor.

Bez değiştir emzir bez değiştir azcık pışpışla derken yine 2 saat geçmiş oluyor ve yine emzirme...

Hani bebekler 16-20 saat arası uyurdu

canım benim kız da aynı durumda. o hıçkırdıkça ben kötü oluyorum çünkü çok uzun sürüyor. normal mi acaba? sen geçirmek içinbişey yapıyor musun
Sindirim yapınca olurmuş iyiymis bir damla su ya da emme diyo. Limon zararlıymis. Ben babasina veriyorum

Emzik ben kullanıyorum cnm iyice doymuş ise yatırınca veriyorum.
Kuzum kullanıyorum normalde ama almıyor işte böyle durumda ağzından atıyor ağlıyor. Doyunca alıyor sadece emme refleksi için. Açlık krizinde gibi aranıp duruyor ve meme verince de baya baya içiyor. Sütüm mü doyurmuyor anlamadım ki.
Can'ım memede uyumuştu yatırdım açtım telefona bi program yüklemiştim. Uyanmadı sonrasında. Ama bugün uyumadığı bi Anda denedim de bizde işe yaramadı :)))

Birde dr.umuz 20 25 dk.da emzirme isi bitecek dedi.15 dk bir gogüs 15 dk digeri mamaya o yüzden gecti.ben 1 saati buluyor dedim.olmaz dedi.
Can'ım çok azmış senin dr un dediği sürede. Benimki tamamen yanlış ona göre. Hastsnede hemşireler meme arandıkça ver demişti bana.
Mümkün değil 20-25 dk da bitmesi. Bitse bile dediğin gibi ancak mama takviyesi ile olur. Ki bu gidiş onu gösteriyor bugün de 12.30 dan 14.30 a kadar emdi desem yeridir. Uyudu hemen uyandı yine meme istedi susmadı da meme vermeden

Kuzum yarın dr kontrolümüz var. Bi gidelim bakalım büyük ihtimal mama takviyesi diyecek. Obur sanırım benim oğlan. Ben de yoruldum valla en azından mamayı başkası da verebilir.
Mamayı biberonla mı verdiniz? Bi de hangi marka iyidir? Yarın ona göre hareket edelim bizde

sofiarya canım bizim göbek bağımız kokuyor göbek bağını taktıkları beyaz plastiğin altta kalan kısmı kokmuş alkol ve baticonla temizliyordum ama sanırım altta kalan kısım ıslak kaldı. Herkes normal dedi ama benim içim rahat değil enfeksiyon kapsa bir belirti verirmi.

Kaç kilo doğdu cnm benimki iri doğdu ancak doyuyor ağzından damlıyor öyle bırakıyor. 11 de kalktı hala emiyo arada on dk uyumalar oldu ve cin gibi ağzında emzik sut var ama bebek emme refleksi yüksek bebekler bizimkiler.

Geç olmadan dr a göster. Dün gece benim kızımın göbek bağında hafif kanama oldu. Acile götürdük. K vitamini iğnesi yaptılar. Dr çok temiz tutmuşsun, temizleme dedi. Eve geldik 1 saat sonra göbek bağı düştü. Eğer koku vs varsa bence hemen dr a götür

Bebeği bezliyorum ama bazen üzerini ıslatıyor, her zaman ki gibi bezlememe rağmen 2-3 günde bir oluyor bu olay.
Acaba uykusuzluktan mı beceremiyorum yoksa sizde de arada oluyor mu?

Bebeği bezliyorum ama bazen üzerini ıslatıyor, her zaman ki gibi bezlememe rağmen 2-3 günde bir oluyor bu olay.
Acaba uykusuzluktan mı beceremiyorum yoksa sizde de arada oluyor mu?
Hangi bezi kullanıyorsun? Bir de bezi açarken her tarafa doğru iyice çekiştir. Yan bariyerler falan tamamen açılsın. Bazen kıvrılmış kalabiliyor

K vitaminini doğunca yaptılar canım bir daha yaparlarmı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…