- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.641
Ay denedin mi benimkinin de gazi çok kıvranıyorKızlar siz bebeğinizin rahat kaka yapabilmesi için zeytinyağı icmeyi denediniz mi. Bnm kardeşim yapiyor etki ediyor gerçekten. Oğlum çok sancılı yapıyor bende icsem mi diyorum.
Normal normal hiç sıkıntı etme. Aktif tehlike yaratacak bir kanama olursa gözüne çarpmaması mümkün değil. 3-5 gün hafif hafif kanar çamaşırını falan kirletir öyle onda sıkıntınyok endişelenme
Çok şükür iyiyiz gözlerin aydın olsun sevindim Allah ayırmasınİyi canım şuan kollarımda emmeyle uğraşıyor sizde iyiymissiniz çok şükür
K.bkmazsaniz normal dogum yapanlara bi sorum olacak.
Buyuk tuvalette sorun yasiyormusunuz
Ben yaşamıyorum canım ama mümkün olduğunca tam gelmeden gitmiyorum ıkınmak zorunda kalmamak içinK.bkmazsaniz normal dogum yapanlara bi sorum olacak.
Hicbilmiyorum ama bizim kizdada varYavrumun yuzu sivilce doldu kizlar. Ozellikle agiz ve cene bolgesineden olabilir
Canim sakin ol dicem bende sakin degilim herkes evine gidince aglama tutuyor .zavalli esim.Kızlar bugün annemi ablamı uğurladım, bebeğimle başbaşa kaldık. Onlar gidince içim çok buruk oldu. Göbek bağımızda kokuyor halen başladım ağlamaya bakamıyorum ben diye. Sanırım lohusa sendromu yaşıyorum sürekli bebeğime bakamayacağımı düşünüyorum. Bugün birde sürekli uyudu birşeymi oldu diye içimden geçiriyorum. Bu göbek kokusu için acile gideyimmi sabahı beklesemmi bilemedim enfeksiyon kapacak diye korkuyorum.
Aynen katiliyorum.Kızlar resmen hepimiz sırayla aynı şeyleri yaşıyoruz ya :) bnm kızında boyun bölgesi sivilce gibi isilik olmuş galiba daha ince giydirdik bgün bi de pudraladım .
Bizimkide cok hickiriyo kafaya takmamaya calisiyorum.saglikli en azindan deyip duruyorum.Kızlar günde beş kez hıçkırıyo karnımdaki gibi uyku yine yalan oluyot bu çocuk 16 saat nasıl uyucak
Ben cok kotu durumdayimCanım ilk 2 gün çıkamadım sonra sıkıntı yaşamadım ama bazen biraz zorluyor dikişleri sert oluyor çünkü. Onun dışında bir problem yaşamadım
Ben gidip geri donuyorum sancida oluyor .Ben yaşamıyorum canım ama mümkün olduğunca tam gelmeden gitmiyorum ıkınmak zorunda kalmamak için
Ben korkudan yapamadım halaK.bkmazsaniz normal dogum yapanlara bi sorum olacak.
Gobek bakim setinde alkol ve temizleme mendili var canim .doktorun antibiyotik verdiyse onu kullanirdim ben sanirim.Kızlar dün doktora götürdük bebişi göbek bağı düştü altı iltihab gibi gelmişti doktor pansuman yaptı enfeksiyon yok bence dedi ama bugün yine sarı akıntı gelmiş hafif kan. Akşam da yıkamistik kuzumu fön bile tuttum amaşimdi baticon ile pansuman mi yapsam? Yoksa diğer doktor antibiyotik krem yazmıştı onu mu sürsem? Göbek bakım setinde neler var? Ondan mı alsak
Karbonatli suyla temizle canim.pamukcuk olmusKızlar oğlumun dili bembeyaz oldu. Bir sakıncası var mıdır. Ağrı yapar mi.
Bize göbek bakımı için hiç bişey vermediler.. neden acaba?Gobek bakim setinde alkol ve temizleme mendili var canim .doktorun antibiyotik verdiyse onu kullanirdim ben sanirim.
Sudocrem surebilirsin canim ilerlemeden durdur yaz gelioKızımın poposu sivilce olmuş kızlar kızarıklık yok huzursuzda değil birşey sürmeli miyim her alt acmada Bepanthol kullanıyorum halbukisofiarya
Canım içebilirsin o şurubu bana ilk doğumumda vermişti doktorsofiarya canım çok kötü makatta kanama başladı gaitam aslında çok sert değil fakat çıkmıyor çok zorluyor 2 gündür kananam çoğaldı kıpkırmızı kanıyor çok canım yanıyor hamilelikte içtiğimiz duphalac şurup vardı şimdi içilirmi emzirirken inan oturamıyorum
Ben ac karnina 2 kayisi yedim gecenlerde hosaf ictim 2 bardakta su cok rahat ciktim vc ye .Ben korkudan yapamadım halasanki yaparsam dikişlerim patlar gibi geliyo
Kafalarina gore takiliyorlar benim anladigim .kimisine batikon vermisler bize alkol kimisine hicbirsey .unutuyorlarmi acabaBize göbek bakımı için hiç bişey vermediler.. neden acaba?
Bizede hiçbirşey vermedi canım özelliklede sordum gerek yok kuru tutmanız yeterli dedi kızımda dr alkol yazmıştı iyi hatırlıyorumKafalarina gore takiliyorlar benim anladigim .kimisine batikon vermisler bize alkol kimisine hicbirsey .unutuyorlarmi acaba
Ben cok kotu durumdayim
Ilk dogumumdada fissur amaliyati olmustum dogum sonrasi .
Simdi de o sekil gidiyor.napicam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?