2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sofiarya canım çok kötü makatta kanama başladı gaitam aslında çok sert değil fakat çıkmıyor çok zorluyor 2 gündür kananam çoğaldı kıpkırmızı kanıyor çok canım yanıyor hamilelikte içtiğimiz duphalac şurup vardı şimdi içilirmi emzirirken inan oturamıyorum

Yavrumun yuzu sivilce doldu kizlar. Ozellikle agiz ve cene bolgesi neden olabilir
Hicbilmiyorum ama bizim kizdada var
Canim sakin ol dicem bende sakin degilim herkes evine gidince aglama tutuyor .zavalli esim.
Nasil bitcek bu 40 gun hicbilmiyorum.
Kızlar resmen hepimiz sırayla aynı şeyleri yaşıyoruz ya :) bnm kızında boyun bölgesi sivilce gibi isilik olmuş galiba daha ince giydirdik bgün bi de pudraladım .
Aynen katiliyorum.
Kızlar günde beş kez hıçkırıyo karnımdaki gibi uyku yine yalan oluyot bu çocuk 16 saat nasıl uyucak
Bizimkide cok hickiriyo kafaya takmamaya calisiyorum.saglikli en azindan deyip duruyorum.

Gobek bakim setinde alkol ve temizleme mendili var canim .doktorun antibiyotik verdiyse onu kullanirdim ben sanirim.

Canım içebilirsin o şurubu bana ilk doğumumda vermişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…