- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.661
Canim sakin ol dicem bende sakin degilim herkes evine gidince aglama tutuyor .zavalli esim.
Nasil bitcek bu 40 gun hicbilmiyorum.
Bizede hiçbirşey vermedi canım özelliklede sordum gerek yok kuru tutmanız yeterli dedi kızımda dr alkol yazmıştı iyi hatırlıyorum
Canım süt alerjisiymis o, zamanla alışınca geçiyor bizde de oldu bacaklarda bile çıktı ama şu an yokO sivilce gibi şeyler bzm de boğazının altında çıktı
Ben denemedim almadım daha zeytinyağı. Kardeşim bebeği Alti aylık olduğu için direk ona veriyor bir kaşik ama annem bana sen kendin iç dedi. İşlenmiş olmucak hakiki zeytinyagi olucak. Dün akşam ağlama nöbeti geçirdi oğlum kakasını yaoinca rahatladı. Şimdi yine başladı ağlama krizi bakalım kaç saat sürecek. Yarın mutlaka alicam. Kucağımda kıvranıyor gözyaşları pıtır pıtır akıyor çok uzuluyorumAy denedin mi benimkinin de gazi çok kıvranıyor
Nasıl yapıyoruz miktarı nedir
Ayağını altına acı elma yağı veya çörek otu yağı sür çorap giydir anında pıt pıt pıt çıkmaya başlar gazıBen denemedim almadım daha zeytinyağı. Kardeşim bebeği Alti aylık olduğu için direk ona veriyor bir kaşik ama annem bana sen kendin iç dedi. İşlenmiş olmucak hakiki zeytinyagi olucak. Dün akşam ağlama nöbeti geçirdi oğlum kakasını yaoinca rahatladı. Şimdi yine başladı ağlama krizi bakalım kaç saat sürecek. Yarın mutlaka alicam. Kucağımda kıvranıyor gözyaşları pıtır pıtır akıyor çok uzuluyorum
Ay o doktor bakmadı bile ne sorsam normal annesi dedi durdu eşimde ben buna güvenmem dedi başka doktora götürdük o da sorun yok gibi dedi işte pansuman yaptı ve göbek bakım seti onerdi.Gobek bakim setinde alkol ve temizleme mendili var canim .doktorun antibiyotik verdiyse onu kullanirdim ben sanirim.
Canım benimki de hıçkırıyor arada.emzirince geçiyorcanım benim kız da aynı durumda. o hıçkırdıkça ben kötü oluyorum çünkü çok uzun sürüyor. normal mi acaba? sen geçirmek içinbişey yapıyor musun
Pudranın akciğerlere zararı oluyor canım.akciğer hastalıklarına neden oluyor.o yüzden artık önermiyor doktorlarNite yasakmış kiannem sürdürdü valla ilk başta bnde gerek yok demiştim ama sizi hep pudraladım bn dedi iyi dedim bnde
Can'ım Doğum telaşında kaçırmışım ben. Kızın çıktı sanırım hastaneden. Gözünaydın csnım benimKızımın poposu sivilce olmuş kızlar kızarıklık yok huzursuzda değil birşey sürmeli miyim her alt acmada Bepanthol kullanıyorum halbukisofiarya
Koku enfeksiyon belirtisi canım yaa mutlaka bir doktora gözükünsofiarya canım bizim göbek bağımız kokuyor göbek bağını taktıkları beyaz plastiğin altta kalan kısmı kokmuş alkol ve baticonla temizliyordum ama sanırım altta kalan kısım ıslak kaldı. Herkes normal dedi ama benim içim rahat değil enfeksiyon kapsa bir belirti verirmi.
İçilir içilir hiç sıkıntı olmaz hemoroid vardır o kanıyordur mutlaka iç duphalac ı hiç endişelenme. Kabızlık sezaryen sonrası çok sık oluyor anestezi falan etkiliyor sanırım,bende günlerce çektim kefir içiyorum hala daha yeni yeni dğzene giriyor. Kayısı falan ne buluyorsan ye gitsin kabız olmamak içinsofiarya canım çok kötü makatta kanama başladı gaitam aslında çok sert değil fakat çıkmıyor çok zorluyor 2 gündür kananam çoğaldı kıpkırmızı kanıyor çok canım yanıyor hamilelikte içtiğimiz duphalac şurup vardı şimdi içilirmi emzirirken inan oturamıyorum
Evet canım cuma günü taburcu oldu çok şükür 2 gündür beraberiz :)Can'ım Doğum telaşında kaçırmışım ben. Kızın çıktı sanırım hastaneden. Gözünaydın csnım benim
Canım süt alerjisiymis. Sütun yagindan dolayı olurmuş. Zamanla geçip bir daha cikmazmis korkma. Bizimki de oluyordu şimdi bile ara ara oluyor ama eskisi gibi değil geçti yani çok şükürYavrumun yuzu sivilce doldu kizlar. Ozellikle agiz ve cene bolgesineden olabilir
3840 doğdu Can'ım. Bizimki yoruluyor az az çekiyor sanırım. 17.30 dan 19.30 a kadar emdi sürekli. Uyuyor yatırıyorum 3 dk geçmeden bi daha çıldırır gibi aranıyor. Doymuyor belli yani.Kaç kilo doğdu cnm benimki iri doğdu ancak doyuyor ağzından damlıyor öyle bırakıyor. 11 de kalktı hala emiyo arada on dk uyumalar oldu ve cin gibi ağzında emziksut var ama bebek emme refleksi yüksek bebekler bizimkiler.
İnan bilemiyorum. K vitamini doğumda rutin bir uygulama değil diye biliyorum ama meden yaptılar acaba senin bebeğine? Bize sasece hepatit aşısı yaptılarK vitaminini doğunca yaptılar canım bir daha yaparlarmı acaba.
Canım biberon olarak medela calma ya da philips avent cam alabilirsin. Medela çok pahalıydı 80tl falandi sanırım ben avent aldım. Meme de emiyor biberonla mama+sagilmis sut de veriyorumKuzum kullanıyorum normalde ama almıyor işte böyle durumda ağzından atıyor ağlıyor. Doyunca alıyor sadece emme refleksi için. Açlık krizinde gibi aranıp duruyor ve meme verince de baya baya içiyor. Sütüm mü doyurmuyor anlamadım ki.
Can'ım memede uyumuştu yatırdım açtım telefona bi program yüklemiştim. Uyanmadı sonrasında. Ama bugün uyumadığı bi Anda denedim de bizde işe yaramadı :)))
Can'ım çok azmış senin dr un dediği sürede. Benimki tamamen yanlış ona göre. Hastsnede hemşireler meme arandıkça ver demişti bana.
Mümkün değil 20-25 dk da bitmesi. Bitse bile dediğin gibi ancak mama takviyesi ile olur. Ki bu gidiş onu gösteriyor bugün de 12.30 dan 14.30 a kadar emdi desem yeridir. Uyudu hemen uyandı yine meme istedi susmadı da meme vermeden
Kuzum yarın dr kontrolümüz var. Bi gidelim bakalım büyük ihtimal mama takviyesi diyecek. Obur sanırım benim oğlan. Ben de yoruldum valla en azından mamayı başkası da verebilir.
Mamayı biberonla mı verdiniz? Bi de hangi marka iyidir? Yarın ona göre hareket edelim bizde
Canım benimki kıpkırmızı olmuştu karnı göğüsleri sırti falan ve soyulmustu ben de sudocrem sürdüm ertesi güne geçtiKızlar bu sudocrem vücuduna da iyi gelir mi. Oğlumun boynu pişiyor soyuluyor
Canım senin korkman çok nırmal ilk zamnlar psikolojik ertelermişiz tuvaleti . Bn 3. Gün yapabildim . Ikınmadığın sürece sıkıntı yok ki zaten ıkınarak da dikişleri patlatmazmışız en fazla basur falan olurmuşBen korkudan yapamadım halasanki yaparsam dikişlerim patlar gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?