2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim sakin ol dicem bende sakin degilim herkes evine gidince aglama tutuyor .zavalli esim.
Nasil bitcek bu 40 gun hicbilmiyorum.

Bu lohusa depresyonu gerçekten çok kötü ya modum çok düşük. Bebeğime birşey olacak çekincesi var Allaha emanetler ama ya bakamazsam diye kötü düşünceler içindeyim. Ki normalde hep kendini telkin eden yükselten neşeli bir insanımdır bildiğin bunalıma girdim bu hormonlar mahvetti bizi.

Bizede hiçbirşey vermedi canım özelliklede sordum gerek yok kuru tutmanız yeterli dedi kızımda dr alkol yazmıştı iyi hatırlıyorum

Bana hem alkol hem baticon verdi doktor baticonu sürüyorum sonra alkolle temizleyip kuruluyordum ama yinede koktu ve alt kısım ıslak kaldı. Benim görümcemede hiçbirşey vermemişler

Ay denedin mi benimkinin de gazi çok kıvranıyor
Nasıl yapıyoruz miktarı nedir
Ben denemedim almadım daha zeytinyağı. Kardeşim bebeği Alti aylık olduğu için direk ona veriyor bir kaşik ama annem bana sen kendin iç dedi. İşlenmiş olmucak hakiki zeytinyagi olucak. Dün akşam ağlama nöbeti geçirdi oğlum kakasını yaoinca rahatladı. Şimdi yine başladı ağlama krizi bakalım kaç saat sürecek. Yarın mutlaka alicam. Kucağımda kıvranıyor gözyaşları pıtır pıtır akıyor çok uzuluyorum

Kızlar bu sudocrem vücuduna da iyi gelir mi. Oğlumun boynu pişiyor soyuluyor

Ayağını altına acı elma yağı veya çörek otu yağı sür çorap giydir anında pıt pıt pıt çıkmaya başlar gazı

Gobek bakim setinde alkol ve temizleme mendili var canim .doktorun antibiyotik verdiyse onu kullanirdim ben sanirim.
Ay o doktor bakmadı bile ne sorsam normal annesi dedi durdu eşimde ben buna güvenmem dedi başka doktora götürdük o da sorun yok gibi dedi işte pansuman yaptı ve göbek bakım seti onerdi.

Koku enfeksiyon belirtisi canım yaa mutlaka bir doktora gözükün

İçilir içilir hiç sıkıntı olmaz hemoroid vardır o kanıyordur mutlaka iç duphalac ı hiç endişelenme. Kabızlık sezaryen sonrası çok sık oluyor anestezi falan etkiliyor sanırım,bende günlerce çektim kefir içiyorum hala daha yeni yeni dğzene giriyor. Kayısı falan ne buluyorsan ye gitsin kabız olmamak için

3840 doğdu Can'ım. Bizimki yoruluyor az az çekiyor sanırım. 17.30 dan 19.30 a kadar emdi sürekli. Uyuyor yatırıyorum 3 dk geçmeden bi daha çıldırır gibi aranıyor. Doymuyor belli yani.
Doymadan uyuduğu için sanırım. Buna bağlıyorum. Emzik çok nadir alıyor sadece emme refleksi için. Zaten ondan anlıyorum doyup doymadığını. Yada emziği de çok sevmemiş olabilir. Avent de denemeyi düşünüyorum.
Emzik alması güzel bence.

Canım biberon olarak medela calma ya da philips avent cam alabilirsin. Medela çok pahalıydı 80tl falandi sanırım ben avent aldım. Meme de emiyor biberonla mama+sagilmis sut de veriyorum

Ben korkudan yapamadım hala sanki yaparsam dikişlerim patlar gibi geliyo
Canım senin korkman çok nırmal ilk zamnlar psikolojik ertelermişiz tuvaleti . Bn 3. Gün yapabildim . Ikınmadığın sürece sıkıntı yok ki zaten ıkınarak da dikişleri patlatmazmışız en fazla basur falan olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…