2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar genel olarak herkes bebek uyumadığı için şikayetçi bnmki de sarhoş gibi yatıyor bn anlamadım uyanık kaldığı zaman çok az emiyor yatıyor emiyor yatıyor . Kaldırmak çok zor uykusundan . Sarılık testi bi tek hastanede yapılmıştı bzde 3. Gün dokyır gerek görmedi yapmaya . Gcen hafta pztsi sağlı ocağına götrdüğümde de ordaki hemşire sarılık gzükmüyor dedi . Bncede sarılık yok ama emme süresi de kısaldı . Gerçi emme hızı ve çekişi değişti daha derinden ve hızlı çekiyor emerken . Çok uyuması sıkıntı mı ki ya bn iki saatte bi kaldırıyorum emmeye ilk günden beri

Can'ım bize de hiçbir şey vermediler. Sadece kuru tut dediler. Kokuyorsa ihmal etme bence.
Hiç sorma ödüm kopuyor bişey olacak diye. Geçen gün emerken öksürür gibi oldu süt kaçtı birden sanırım boğazına. Kaldırdım birden kafası yana düştü elim ayağım boşaldı nasıl korktum anlatamam. Minicikler daha anlamıyoruz dillerinden de. Aklıma geldikçe bu endişeler ağlama krizindeyim. Ağrı acı ayrı bi tarafta üstelik. Bir an önce iyi olayım diye dua ediyorum.

Canım biberon olarak medela calma ya da philips avent cam alabilirsin. Medela çok pahalıydı 80tl falandi sanırım ben avent aldım. Meme de emiyor biberonla mama+sagilmis sut de veriyorum
Biberon var kuzum. Suavinex o da iyi diyorlar. Ama gerekirse alırım bi tane daha.
Ben aslında mama markasını sormuştum
Ama öyle bi yazmışım ki sanki biberon markası sormuşum gibi olmuş

İnan bilemiyorum. K vitamini doğumda rutin bir uygulama değil diye biliyorum ama meden yaptılar acaba senin bebeğine? Bize sasece hepatit aşısı yaptılar
Belirtisiznesne k vitamini bütün bebeklere Doğumda rutin olarak yapılır. Bir daha da genelde göbek kanarsa uzun süre kanaması kesilmezse falan yapılır. K vitamini pıhtılaşmayı sağlar olası bir kanamayı engeller çünkü,bir daha neden yapılır mı ki diye sordun orasını kaçırdım canım yaa hayrola bir sorun mu var ??

Kız benimki de hep uyuyor ne güzel işte boşver sen ehvam yapma 3 saatte bir kaldırıp emzirdrn yeter uyumasında hiçbir sıkıntı YÖK sarılık olmadığı sürece, öyle uyutacak kadar sarılık olursa da anlarsın zaten korkma bırak uyusun tatlı tatlı sen de keyfini çıkar dinlen bol bol 20gğnden sonra uyanık kalma süresi uzayacak merak etme

Bende farklidusuncelerle ayni moddayim .esim yuzun gulsun biraz diyorda .evdede yalnizim iyice caresiz hissediyorum .napicaz bilmiyorum

KIZLAR ACIL CVP biz 7 günlük olduk.
Kızım 3 gündür emerken genzine kaçıyor ve hemen nefesi kesiliyo morarıyor annem kendine getiriyor benim elim ayağım dolaşıyor ve durum her emmeye oluyor diyebilirim ve 30 45 sn falan sürüyor bu durumu yaşayan var mı nolur bişey diyin gece böyle olup anlamazsam dalmış olursam diye korkuyorum.bide annem salı akşamı gidecek kv gelcek o ayrı bi oanik kalpten götürür daha korkutur bu durum.
Yarın doktora gitcez

T
Tamam canım sağol hamilelikte vardı doğum sonrası 3 gün iyidi bir anda oldu feci bişey oturamıyorum resmen içim batıyor sanki İnş geçer de kurtulurum

Buna çok sevindim günde kaç defa alabilirim canım bebişin nasıl buarada bizim süt sıkıntısı var sütüm yol ilk defa böyle oldu çok üzgünüm
Günde kaç defa tam bilmiyorum ama 3 tür muhtemeln kıZımda çok şükür iyi sütün gelir stres yapma zamanla artıyor zaten sende biliyorsun

M
Memeni c şeklinde tut canım süt çok geliyordur ondan oluyor sanırım öyle tutarsan süt dengeli gelir...

Sanırım sütun çok tazyikli geliyo yutmaya yetiştiremiyor bebisinde emzirirken gogsunu makas şeklinde tutmayı öneriyorlar böyle durumlarda

Sanırım sütun çok tazyikli geliyo yutmaya yetiştiremiyor bebisinde emzirirken gogsunu makas şeklinde tutmayı öneriyorlar böyle durumlarda
Emme durumunda makas gibi tutarsam az gelir diyorsun denim uyanınca. Uykuluyken bile korkuyorum bişey olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…