- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.681
Bi doktora git istersen ya da ishal yapan damlalar falan var onlardan mı alsan? Ama sütten geciyor galiba bu ilaçlar sen bnce doktora gitBen gidip geri donuyorum sancida oluyor .
Can'ım bize de hiçbir şey vermediler. Sadece kuru tut dediler. Kokuyorsa ihmal etme bence.sofiarya canım bizim göbek bağımız kokuyor göbek bağını taktıkları beyaz plastiğin altta kalan kısmı kokmuş alkol ve baticonla temizliyordum ama sanırım altta kalan kısım ıslak kaldı. Herkes normal dedi ama benim içim rahat değil enfeksiyon kapsa bir belirti verirmi.
Hiç sormaBu lohusa depresyonu gerçekten çok kötü ya modum çok düşük. Bebeğime birşey olacak çekincesi var Allaha emanetler ama ya bakamazsam diye kötü düşünceler içindeyim. Ki normalde hep kendini telkin eden yükselten neşeli bir insanımdır bildiğin bunalıma girdim bu hormonlar mahvetti bizi.
Biberon var kuzum. Suavinex o da iyi diyorlar. Ama gerekirse alırım bi tane daha.Canım biberon olarak medela calma ya da philips avent cam alabilirsin. Medela çok pahalıydı 80tl falandi sanırım ben avent aldım. Meme de emiyor biberonla mama+sagilmis sut de veriyorum
İnan bilemiyorum. K vitamini doğumda rutin bir uygulama değil diye biliyorum ama meden yaptılar acaba senin bebeğine? Bize sasece hepatit aşısı yaptılar
Deneyeyim bende canim hic icmiyorum ondanCanım ben humana içiyorum hergün 2 3 bardak belkide ondan rahat cıkıyorum kesinlikle tavsiye ederim dene istersen bi rahat çıkarsın belki.
Kız benimki de hep uyuyor ne güzel işte boşverKızlar genel olarak herkes bebek uyumadığı için şikayetçi bnmki de sarhoş gibi yatıyor bn anlamadımuyanık kaldığı zaman çok az emiyor yatıyor emiyor yatıyor . Kaldırmak çok zor uykusundan . Sarılık testi bi tek hastanede yapılmıştı bzde 3. Gün dokyır gerek görmedi yapmaya . Gcen hafta pztsi sağlı ocağına götrdüğümde de ordaki hemşire sarılık gzükmüyor dedi . Bncede sarılık yok ama emme süresi de kısaldı . Gerçi emme hızı ve çekişi değişti daha derinden ve hızlı çekiyor emerken . Çok uyuması sıkıntı mı ki ya bn iki saatte bi kaldırıyorum emmeye ilk günden beri
Bende farklidusuncelerle ayni moddayim .esim yuzun gulsun biraz diyorda .evdede yalnizim iyice caresiz hissediyorum .napicaz bilmiyorumBu lohusa depresyonu gerçekten çok kötü ya modum çok düşük. Bebeğime birşey olacak çekincesi var Allaha emanetler ama ya bakamazsam diye kötü düşünceler içindeyim. Ki normalde hep kendini telkin eden yükselten neşeli bir insanımdır bildiğin bunalıma girdim bu hormonlar mahvetti bizi.
Ilgisizmis ozaman ya .bizimkide oyle degistiricem bidahakineAy o doktor bakmadı bile ne sorsam normal annesi dedi durdu eşimde ben buna güvenmem dedi başka doktora götürdük o da sorun yok gibi dedi işte pansuman yaptı ve göbek bakım seti onerdi.
Kizimda ishal onlari icemem .dr dan da korkuyorum ama yarin bi aricam bakalimBi doktora git istersen ya da ishal yapan damlalar falan var onlardan mı alsan? Ama sütten geciyor galiba bu ilaçlar sen bnce doktora git
Buna çok sevindim günde kaç defa alabilirim canım bebişin nasıl buarada bizim süt sıkıntısı var sütüm yol ilk defa böyle oldu çok üzgünümCanım içebilirsin o şurubu bana ilk doğumumda vermişti doktor
Tamam canım sağol hamilelikte vardı doğum sonrası 3 gün iyidi bir anda oldu feci bişey oturamıyorum resmen içim batıyor sanki İnş geçer de kurtulurumİçilir içilir hiç sıkıntı olmaz hemoroid vardır o kanıyordur mutlaka iç duphalac ı hiç endişelenme. Kabızlık sezaryen sonrası çok sık oluyor anestezi falan etkiliyor sanırım,bende günlerce çektim kefir içiyorum hala daha yeni yeni dğzene giriyor. Kayısı falan ne buluyorsan ye gitsin kabız olmamak için
Günde kaç defa tam bilmiyorum ama 3 tür muhtemeln kıZımda çok şükür iyi sütün gelir stres yapma zamanla artıyor zaten sende biliyorsunBuna çok sevindim günde kaç defa alabilirim canım bebişin nasıl buarada bizim süt sıkıntısı var sütüm yol ilk defa böyle oldu çok üzgünüm
Memeni c şeklinde tut canım süt çok geliyordur ondan oluyor sanırım öyle tutarsan süt dengeli gelir...KIZLAR ACIL CVP biz 7 günlük olduk.
Kızım 3 gündür emerken genzine kaçıyor ve hemen nefesi kesiliyo morarıyor annem kendine getiriyor benim elim ayağım dolaşıyor ve durum her emmeye oluyor diyebilirim ve 30 45 sn falan sürüyor bu durumu yaşayan var mı nolur bişey diyin gece böyle olup anlamazsam dalmış olursam diye korkuyorum.bide annem salı akşamı gidecek kv gelcek o ayrı bi oanik kalpten götürür daha korkutur bu durum.
Yarın doktora gitcez
Sanırım sütun çok tazyikli geliyo yutmaya yetiştiremiyor bebisinde emzirirken gogsunu makas şeklinde tutmayı öneriyorlar böyle durumlardaKIZLAR ACIL CVP biz 7 günlük olduk.
Kızım 3 gündür emerken genzine kaçıyor ve hemen nefesi kesiliyo morarıyor annem kendine getiriyor benim elim ayağım dolaşıyor ve durum her emmeye oluyor diyebilirim ve 30 45 sn falan sürüyor bu durumu yaşayan var mı nolur bişey diyin gece böyle olup anlamazsam dalmış olursam diye korkuyorum.bide annem salı akşamı gidecek kv gelcek o ayrı bi oanik kalpten götürür daha korkutur bu durum.
Yarın doktora gitcez
Sütüm azken de oluyor canımM
Memeni c şeklinde tut canım süt çok geliyordur ondan oluyor sanırım öyle tutarsan süt dengeli gelir...
Emme durumunda makas gibi tutarsam az gelir diyorsun denim uyanınca. Uykuluyken bile korkuyorum bişey olcak diyeSanırım sütun çok tazyikli geliyo yutmaya yetiştiremiyor bebisinde emzirirken gogsunu makas şeklinde tutmayı öneriyorlar böyle durumlarda
İstersen YouTube'a yaz bak makas tekniği diye en etkilisi bu bildiğim kadariyla korkma bişey olmaz Allah'ın izniyleEmme durumunda makas gibi tutarsam az gelir diyorsun denim uyanınca. Uykuluyken bile korkuyorum bişey olcak diye
Şimdi eşimle yıkadık emzirdim uyuttum insallah rahatlamistir. Bir kere kaka yaptıAyağını altına acı elma yağı veya çörek otu yağı sür çorap giydir anında pıt pıt pıt çıkmaya başlar gazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?