- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.701
Yarın alıyorum o zaman hemenCanım benimki kıpkırmızı olmuştu karnı göğüsleri sırti falan ve soyulmustu ben de sudocrem sürdüm ertesi güne geçti
İnşallah canım ya dengelense bir düzene girse çocuk aç ağlıyor sürekli bende stres yapıyorum hiç böyle olmamıştım sütüm akardı Ne oldu anlamadım.Günde kaç defa tam bilmiyorum ama 3 tür muhtemeln kıZımda çok şükür iyi sütün gelir stres yapma zamanla artıyor zaten sende biliyorsun
Yaa öyle mi evham yapmim yaniKız benimki de hep uyuyor ne güzel işte boşversen ehvam yapma 3 saatte bir kaldırıp emzirdrn yeter uyumasında hiçbir sıkıntı YÖK sarılık olmadığı sürece, öyle uyutacak kadar sarılık olursa da anlarsın zaten korkma bırak uyusun tatlı tatlı sen de keyfini çıkar dinlen bol bol 20gğnden sonra uyanık kalma süresi uzayacak merak etme
Inşallah canım sağolİstersen YouTube'a yaz bak makas tekniği diye en etkilisi bu bildiğim kadariyla korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle
Bnde yaşıyorum aynı şeyi ama sakin olman lazım o an incitcem diye korkma hemen ters çevir sırtına vur geciyor o zaman alnını da ufala diyolar ama bana ters çevirip sırtına vurmak daha garanti geliyorKIZLAR ACIL CVP biz 7 günlük olduk.
Kızım 3 gündür emerken genzine kaçıyor ve hemen nefesi kesiliyo morarıyor annem kendine getiriyor benim elim ayağım dolaşıyor ve durum her emmeye oluyor diyebilirim ve 30 45 sn falan sürüyor bu durumu yaşayan var mı nolur bişey diyin gece böyle olup anlamazsam dalmış olursam diye korkuyorum.bide annem salı akşamı gidecek kv gelcek o ayrı bi oanik kalpten götürür daha korkutur bu durum.
Yarın doktora gitcez
10 gun oldu doğum yapalı baslarda iyiydi 4 gündür işkenceK.bkmazsaniz normal dogum yapanlara bi sorum olacak.
Buyuk tuvalette sorun yasiyormusunuz
Hemde nasıl bende düşürme korkusu değilde nefessiz kalırsa diye korkuyorum
Korkuma hemen anneme sesleniyorum nette de baktım baya.annem gidince napcam bu panikle mecbura kalınca yapıcaz artıkBnde yaşıyorum aynı şeyi ama sakin olman lazım o an incitcem diye korkma hemen ters çevir sırtına vur geciyor o zaman alnını da ufala diyolar ama bana ters çevirip sırtına vurmak daha garanti geliyor
Belirtisiznesne k vitamini bütün bebeklere Doğumda rutin olarak yapılır. Bir daha da genelde göbek kanarsa uzun süre kanaması kesilmezse falan yapılır. K vitamini pıhtılaşmayı sağlar olası bir kanamayı engeller çünkü,bir daha neden yapılır mı ki diye sordun orasını kaçırdım canım yaa hayrola bir sorun mu var ??
2 saatte 1 emmesi normal canım.ne güzel uyuyor bebişin sıkıntı yapmaKızlar genel olarak herkes bebek uyumadığı için şikayetçi bnmki de sarhoş gibi yatıyor bn anlamadımuyanık kaldığı zaman çok az emiyor yatıyor emiyor yatıyor . Kaldırmak çok zor uykusundan . Sarılık testi bi tek hastanede yapılmıştı bzde 3. Gün dokyır gerek görmedi yapmaya . Gcen hafta pztsi sağlı ocağına götrdüğümde de ordaki hemşire sarılık gzükmüyor dedi . Bncede sarılık yok ama emme süresi de kısaldı . Gerçi emme hızı ve çekişi değişti daha derinden ve hızlı çekiyor emerken . Çok uyuması sıkıntı mı ki ya bn iki saatte bi kaldırıyorum emmeye ilk günden beri
Can'ım bize de hiçbir şey vermediler. Sadece kuru tut dediler. Kokuyorsa ihmal etme bence.
Hiç sormaödüm kopuyor bişey olacak diye. Geçen gün emerken öksürür gibi oldu süt kaçtı birden sanırım boğazına. Kaldırdım birden kafası yana düştü elim ayağım boşaldı nasıl korktum anlatamam. Minicikler daha anlamıyoruz dillerinden de. Aklıma geldikçe bu endişeler ağlama krizindeyim. Ağrı acı ayrı bi tarafta üstelik. Bir an önce iyi olayım diye dua ediyorum.
Deneyeyim bende canim hic icmiyorum ondan
Az önce bende çıktım çook şükür.. dünyada rahatlık varmış..Ben ac karnina 2 kayisi yedim gecenlerde hosaf ictim 2 bardakta su cok rahat ciktim vc ye .
Ama bebisim ishal olmus simdi yiyemiyorum.
Istersen sende oyle yap cok rahat gecer
Ben hep geçecek diye düşündüm durdum bugün birazda dua ettim rahatladım. Sende kendini telkin et canım. Her ne kadar ağlayıp dursam da geçecek biliyorum. Biz çok güzel anneler olacağız inşallahBende farklidusuncelerle ayni moddayim .esim yuzun gulsun biraz diyorda .evdede yalnizim iyice caresiz hissediyorum .napicaz bilmiyorum
Canım benim 19. Günüm rengi iyice açıldı hatta bugün yumurtlama dönemindeki akıntı gibi geliyor hafif kan var ama benim ilk günlerdede çok yoğun kanamam olmadı sadece hastanedeki ilk iki gün pıhtılı şekilde gelmişti sonra adet dönemimdeki kadar geliyorduSezaryen olan arkadaşlar kanamanız ne durumda?benim 12 gün oldu ama hiç azalmadı hala aynı yoğunlukta geliyo.çok kan kaybediyorum gibi hissediyorum.
Canım biz mama olarak aptamil kullanıyoruz ama sma yi ve hipp ı öneriyorlar organikmisCan'ım bize de hiçbir şey vermediler. Sadece kuru tut dediler. Kokuyorsa ihmal etme bence.
Hiç sormaödüm kopuyor bişey olacak diye. Geçen gün emerken öksürür gibi oldu süt kaçtı birden sanırım boğazına. Kaldırdım birden kafası yana düştü elim ayağım boşaldı nasıl korktum anlatamam. Minicikler daha anlamıyoruz dillerinden de. Aklıma geldikçe bu endişeler ağlama krizindeyim. Ağrı acı ayrı bi tarafta üstelik. Bir an önce iyi olayım diye dua ediyorum.
Biberon var kuzum. Suavinex o da iyi diyorlar. Ama gerekirse alırım bi tane daha.
Ben aslında mama markasını sormuştum
Ama öyle bi yazmışım ki sanki biberon markası sormuşum gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?