2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günde kaç defa tam bilmiyorum ama 3 tür muhtemeln kıZımda çok şükür iyi sütün gelir stres yapma zamanla artıyor zaten sende biliyorsun
İnşallah canım ya dengelense bir düzene girse çocuk aç ağlıyor sürekli bende stres yapıyorum hiç böyle olmamıştım sütüm akardı Ne oldu anlamadım.

Yaa öyle mi evham yapmim yani zaten genelde sabah altıyla on arası uyanık olduğu saatler . 3 saat değil hatta iki saatte bi emziriyorum sarılık olmasın diye . Hatta sağlık ocağın da tarttırmıştık iki defa 5 günde 200 gr almıştı. Uyandırması çok zor oluyor yarım saat uyandırmaya çalışıyorum . Sarılık olunca nasıl oluyor uykusu

Bnde yaşıyorum aynı şeyi ama sakin olman lazım o an incitcem diye korkma hemen ters çevir sırtına vur geciyor o zaman alnını da ufala diyolar ama bana ters çevirip sırtına vurmak daha garanti geliyor

Hemde nasıl bende düşürme korkusu değilde nefessiz kalırsa diye korkuyorum

Kızlar bebeğinizi yatarak emzirebilirsiniz. Ben cok yorgun oldugumda ve geceleri bebegi reflü yatağıyla yatağıma koyup yüzüme doğru yan yatırıp yanina uzanıp emziriyorum. Uyuyakalsam da cocuga zarar vermiyorum,yari ayık yari uyanık geçiyor zaman. Vücudum da dinleniyor..

Tek derdim uçları yarılan mem uçları özellikle ilk 5 dk kabus gibi geçiyor

Bnde yaşıyorum aynı şeyi ama sakin olman lazım o an incitcem diye korkma hemen ters çevir sırtına vur geciyor o zaman alnını da ufala diyolar ama bana ters çevirip sırtına vurmak daha garanti geliyor
Korkuma hemen anneme sesleniyorum nette de baktım baya.annem gidince napcam bu panikle mecbura kalınca yapıcaz artık

peri masali canım ben sezeryan oldum ve hastaneden çıktığından beri o kabızlık var ekmek yiyip katıda yiyorum ama 3.5 litre su içiyorum ayran yoğurt kayısı ama fayda etmiyor her saat başı tuvalete gidiyorum ama zorluyorum gelmiyor ishal için bişey mi kullansak yarın doktora sorcam bakalım

arkadaşın bebeğine göbek bağı kaynadığı için yapılmış o yüzden sordum canım benimkinde de koku var ya o yüzden ben bilmiyordum k vitaminini ne için yaptıklarını şimdi öğrendim. Ben yarın doktor gideyim en iyisi koku çok kötü çünkü sürekli temizliyorum ama gitmiyor kokusu ben çoktan gidecektim ama herkes durdurdu beni normal çok evham yapıyorsun düşmek üzere dediler. Keşke gitseydim ya

Bu lohusa depresyonu ne zor şey. Gerçi çevredekiler azıcık sussa ve lohusalıga saygı gösterse daha kolay gececek ama ne mümkün.
“Bizim tarafa benziyor” evet ben de görüyorum aynı babasına benzedigini ve bundan gram gocunmuyorum. Ama yine de 50 kere ayhı mevzuya gerek yok.
“Sütün arttı mı? Bak mutlaka emzir. (Bunu söyleyen 2 çocugunuda emzirmekten kaçınmış ve sırf daha rahat diye mama yedirmiş bir kadın.) “
“Bebeği sen tılayamazdın, mutlaka ben de bulunayım.” Yok arkadaş kimse bulunmasın. Nasıl dogurduysam öyle de bakar büyütürüm ben.
“Bu biberon az akıtıyor. Yenisi alalım” Tüm öarkaların henidoğan için biberon emzikleri aynı, tek delikli yutma kontrollü.
Ve tabi ele avuca sıgmayn çocuklarına sahip çıkmamaları. 3,5 yasımda kız çocugu (düşman başına) hüç anlamıyıor laftan sözden ki zaten anası da aladağ’dan serin. Doğum sonrası artan anksiyetemden sonra bir de binlerce laf sözzz. Oıooofffffff diye bagırasım var

2 saatte 1 emmesi normal canım.ne güzel uyuyor bebişin sıkıntı yapma emmeyi de öğrenmeye başladılar artık daha etkili çektikleri için daha çabuk doyarlar.

Canım aynısını yaşadım geçen birebir hatta yanımda annem vardı birşey oldu çocuğa dedi elim ayağım koy verdi başladım ağlamaya meğer uykusuzluktan sızmış ama ben o gece hiç uyumadım nefes aldığı halde hep izledim durdum. Çok yetersiz kalıyor gibi hissettim bugünde göbek bağına çok canım sıkıldı başladım bakamıyorum ben diye ağlamaya. Zor bir süreçteyiz ama hepsi geçecek inşallah

Bnmde ilk başlarda sıkıntıydi büyük tuvaletim. Üç kere yada dört kere altıma yaptım ben. Allahtan depend vardi altimda. İshaldim ve geldiginde tutmak asla mümkün değildi. Dikişlerden oturu ishalken tutamadım kabizken de ikinamadim. Ama çok şükür şuan iyiyim. @peri masali

Sezaryen olan arkadaşlar kanamanız ne durumda?benim 12 gün oldu ama hiç azalmadı hala aynı yoğunlukta geliyo.çok kan kaybediyorum gibi hissediyorum.

Bende farklidusuncelerle ayni moddayim .esim yuzun gulsun biraz diyorda .evdede yalnizim iyice caresiz hissediyorum .napicaz bilmiyorum
Ben hep geçecek diye düşündüm durdum bugün birazda dua ettim rahatladım. Sende kendini telkin et canım. Her ne kadar ağlayıp dursam da geçecek biliyorum. Biz çok güzel anneler olacağız inşallah

Sezaryen olan arkadaşlar kanamanız ne durumda?benim 12 gün oldu ama hiç azalmadı hala aynı yoğunlukta geliyo.çok kan kaybediyorum gibi hissediyorum.
Canım benim 19. Günüm rengi iyice açıldı hatta bugün yumurtlama dönemindeki akıntı gibi geliyor hafif kan var ama benim ilk günlerdede çok yoğun kanamam olmadı sadece hastanedeki ilk iki gün pıhtılı şekilde gelmişti sonra adet dönemimdeki kadar geliyordu

Canım biz mama olarak aptamil kullanıyoruz ama sma yi ve hipp ı öneriyorlar organikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…