2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim yegenimin bebeginde oldu .doktorlar bisey diyemediler .birsure devam etti ama bu durum insallah sizin okadar surmez

Canim sarilik yoksa sikinti degil.
Birak uyusun 2_3saatte bir emzir .
Zaten biraz buyuyunce bugunleri aricaz gibime geliyor.

Doktor duphalac verir kesin .
Sabahlari ac karnina kahvaltidan 20_30dk once ilk su2 bardak.2kayisi +kayisi hosafi cok rahat vc cikartiyor ben bebekten oturu uygulayamiyorum.cok sik buyuk tuv.yapiyor siz deneyin isterseniz

Kızlar yolun sonuna geldim ha geldi ha gelicek derken 40a giriyorum resmen ikinci bebeğim olucak ama hâlâ tık Yok Ramazan'da geliyor çok stresliyim çok moralim bozuk suni sancı almaktan korkuyorum zman bitip de bebeğin gelmemesi ilk bebeğim kendi sancımla 41haftalık olmuştu bu bebeğim ne zman gelicek son zamanlar çok zor gerçekten bana moral verin lütfen yA çok üzgünüm

Hep ayni durumdayiz .
Bence lohusa depresyonu diye birsey yok hep cevremiz yuzunden oluyor

Canim umidini kesme ilk bebeginde gec gelmis.
Rabbim kolay dogum nasip etsin insallah.

Bide Doğum başlasın diye yapabileceğim bişey varmı sıcak duş alıyorum hurma yiyorum eğilip kalkma hareketi yapıyorum zamanı var biliyorum ama insan yine de duramıyor bu belirsizlik çok zor bekleyenler bilir Rabbim kolaylık versin hepimize

Hic gecmicek gibi geliyor bana .
Hala ikinamiyorum.

Ben hep geçecek diye düşündüm durdum bugün birazda dua ettim rahatladım. Sende kendini telkin et canım. Her ne kadar ağlayıp dursam da geçecek biliyorum. Biz çok güzel anneler olacağız inşallah
Insallah .
Rahatliktan cok uzagim ya oglumda devamli tartisiyor benimle nasil basedicem bilmiyorum en guzeli dusunmemek dua etmek degin gibi

Kızlar oğluma antibiyotik verdim ardından şu içip ağzını temizliyor. Sonra onu yatirdim uyudu bende uyumadan once su iceyim dedim. Yanlislikla onun ictigi bardaktan su ictim yani eser miktarda antibiyotik aldim. Agumentin çocukları icin kullaniyor birşey olmaz değil mi içine bir kürt düştü yani suyun tadı bile değişik değildi. Yanlislikla onun bardağına su doldurmuşum. Offf sanci yanında şimdi bu kurt uyutmaz

Gozun aydin canim masallah saglikla buyutun insallah

Birsry olmaz canim bende biara oyle yamistim :))

Birsry olmaz canim bende biara oyle yamistim :))
Olmaz dimi :)) ya aslında bu kadar evham yapmam ama bugun cok cok az oynadi gece agrim vardi ama sabah cok oynamadi ilac sonrasi bir kipirdanma olunca neoluyoruz oldum birdeson günlerde sağ kasik ağrım var ki ne yapacagimi bilmiyorum yürüyemiyorum fenayım

Burnum öyle tıkalı li uyuyamıyorum.. bayılcam uykusuzluktan 3 gündür toplasan 4-5 saat anca uyumuşumdur.. ayakları kütük gibi oldu lohusalık böyle bişey mi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…