- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.741
Benim de çok azaldı leke var sarımsi o kadarBende neden kesildi diye düşünüyorum damla kanamam yok şuan
Canim yegenimin bebeginde oldu .doktorlar bisey diyemediler .birsure devam etti ama bu durum insallah sizin okadar surmezKIZLAR ACIL CVP biz 7 günlük olduk.
Kızım 3 gündür emerken genzine kaçıyor ve hemen nefesi kesiliyo morarıyor annem kendine getiriyor benim elim ayağım dolaşıyor ve durum her emmeye oluyor diyebilirim ve 30 45 sn falan sürüyor bu durumu yaşayan var mı nolur bişey diyin gece böyle olup anlamazsam dalmış olursam diye korkuyorum.bide annem salı akşamı gidecek kv gelcek o ayrı bi oanik kalpten götürür daha korkutur bu durum.
Yarın doktora gitcez
Canim sarilik yoksa sikinti degil.Kızlar genel olarak herkes bebek uyumadığı için şikayetçi bnmki de sarhoş gibi yatıyor bn anlamadımuyanık kaldığı zaman çok az emiyor yatıyor emiyor yatıyor . Kaldırmak çok zor uykusundan . Sarılık testi bi tek hastanede yapılmıştı bzde 3. Gün dokyır gerek görmedi yapmaya . Gcen hafta pztsi sağlı ocağına götrdüğümde de ordaki hemşire sarılık gzükmüyor dedi . Bncede sarılık yok ama emme süresi de kısaldı . Gerçi emme hızı ve çekişi değişti daha derinden ve hızlı çekiyor emerken . Çok uyuması sıkıntı mı ki ya bn iki saatte bi kaldırıyorum emmeye ilk günden beri
Benimde oyle .10 gun oldu doğum yapalı baslarda iyiydi 4 gündür işkence
Doktor duphalac verir kesin .peri masali canım ben sezeryan oldum ve hastaneden çıktığından beri o kabızlık var ekmek yiyip katıda yiyorum ama 3.5 litre su içiyorum ayran yoğurt kayısı ama fayda etmiyor her saat başı tuvalete gidiyorum ama zorluyorum gelmiyor ishal için bişey mi kullansak yarın doktora sorcam bakalım
Hep ayni durumdayiz .Bu lohusa depresyonu ne zor şey. Gerçi çevredekiler azıcık sussa ve lohusalıga saygı gösterse daha kolay gececek ama ne mümkün.
“Bizim tarafa benziyor” evet ben de görüyorum aynı babasına benzedigini ve bundan gram gocunmuyorum. Ama yine de 50 kere ayhı mevzuya gerek yok.
“Sütün arttı mı? Bak mutlaka emzir. (Bunu söyleyen 2 çocugunuda emzirmekten kaçınmış ve sırf daha rahat diye mama yedirmiş bir kadın.) “
“Bebeği sen tılayamazdın, mutlaka ben de bulunayım.” Yok arkadaş kimse bulunmasın. Nasıl dogurduysam öyle de bakar büyütürüm ben.
“Bu biberon az akıtıyor. Yenisi alalım” Tüm öarkaların henidoğan için biberon emzikleri aynı, tek delikli yutma kontrollü.
Ve tabi ele avuca sıgmayn çocuklarına sahip çıkmamaları. 3,5 yasımda kız çocugu (düşman başına) hüç anlamıyıor laftan sözden ki zaten anası da aladağ’dan serin. Doğum sonrası artan anksiyetemden sonra bir de binlerce laf sözzz. Oıooofffffff diye bagırasım var
Canim umidini kesme ilk bebeginde gec gelmis.Kızlar yolun sonuna geldim ha geldi ha gelicek derken 40a giriyorum resmen ikinci bebeğim olucak ama hâlâ tık Yok Ramazan'da geliyor çok stresliyim çok moralim bozuk suni sancı almaktan korkuyorum zman bitip de bebeğin gelmemesi ilk bebeğim kendi sancımla 41haftalık olmuştu bu bebeğim ne zman gelicek son zamanlar çok zor gerçekten bana moral verin lütfen yA çok üzgünüm
Amin inşllah çok sağolunCanim umidini kesme ilk bebeginde gec gelmis.
Rabbim kolay dogum nasip etsin insallah.
Hic gecmicek gibi geliyor bana .Bnmde ilk başlarda sıkıntıydi büyük tuvaletim. Üç kere yada dört kere altıma yaptım ben. Allahtan depend vardi altimda. İshaldim ve geldiginde tutmak asla mümkün değildi. Dikişlerden oturu ishalken tutamadım kabizken de ikinamadim. Ama çok şükür şuan iyiyim. @peri masali
Cikinca cok buyuk bise basarmis gb cikiyorum esimde guluyor :))ne hallere dustukAz önce bende çıktım çook şükür.. dünyada rahatlık varmış..
Insallah .Ben hep geçecek diye düşündüm durdum bugün birazda dua ettim rahatladım. Sende kendini telkin et canım. Her ne kadar ağlayıp dursam da geçecek biliyorum. Biz çok güzel anneler olacağız inşallah
Evet demir ilacini almiyorum dudaklarim bembeyaz gozaltlarim mosmor ondan sanirimKuru erik püresi ye hiç zorlanmazsın birde demir ilacına devam et. Ben 3.günde zorlanmadan çıkmıştım.
Gozun aydin canim masallah saglikla buyutun insallahKızlar herkese iyi geceler. Ben de kuzumu kucağıma aldım. Bahsetmiştim son anda hastane değiştirdik. İyiki de öyle yapmışım. Bu kanla ameliyat mümkün değilmiş. 3 ünite kırmızı kan 1 ünite beyaz kan takviyesi yapıldı. Yani hastanenin tam tehçizatlı olması kan bankası olması kesinlikle gerekliymiş. Kuzum iyi şükürler olsun. 50 cm 3510 gr doğdu. Geçmişi okuyamadım. Doğuranların gözü aydın.. sağlıkla büyütelim inşallah .
Birsry olmaz canim bende biara oyle yamistim :))Kızlar oğluma antibiyotik verdim ardından şu içip ağzını temizliyor. Sonra onu yatirdim uyudu bende uyumadan once su iceyim dedim. Yanlislikla onun ictigi bardaktan su ictim yani eser miktarda antibiyotik aldim. Agumentin çocukları icin kullaniyor birşey olmaz değil mi içine bir kürt düştü yani suyun tadı bile değişik değildi. Yanlislikla onun bardağına su doldurmuşum. Offf sanci yanında şimdi bu kurt uyutmaz
Olmaz dimi :)) ya aslında bu kadar evham yapmam ama bugun cok cok az oynadi gece agrim vardi ama sabah cok oynamadi ilac sonrasi bir kipirdanma olunca neoluyoruz oldum birdeson günlerde sağ kasik ağrım var ki ne yapacagimi bilmiyorum yürüyemiyorum fenayımBirsry olmaz canim bende biara oyle yamistim :))
Burnum öyle tıkalı li uyuyamıyorum.. bayılcam uykusuzluktan 3 gündür toplasan 4-5 saat anca uyumuşumdur.. ayakları kütük gibi oldulohusalık böyle bişey mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?