- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.761
Benim de çok azaldı leke var sarımsi o kadar
Canım düzenli geliyorsa geçmiyorsa git.Duş falan alsaydin belki rahatlarsinKızlar bilemedim hafif hafif adet sancısı gibi 5 yada 10 dk bir sancı geliyor . Afedersiniz makata kadar vuruyor agri. Gideyim mi acile acaba doğum sancısı mi. Saat 3.5 tan beri boyle .
Birde yarım saat önce su içtim keşke icmeseydim. Ben normal doğum yapamam . Bel fıtığı ameliyatlarimdan dolayı. Hay Allah . Şaşırdim kaldım. Bi daha wc gideyim bakalib durum değişmezse gidicem mecburen
Doktor iyi demişti, sezeryanda kendi temizliyor rahmi zatenBende de kanama yok denecek kadar az. Bir pedi bi hafta kullansam bile dolmaz.. normal mi ki bu durum?
Dogum sancisi öyle olur cnm popomda hissettim hepKızlar bilemedim hafif hafif adet sancısı gibi 5 yada 10 dk bir sancı geliyor . Afedersiniz makata kadar vuruyor agri. Gideyim mi acile acaba doğum sancısı mi. Saat 3.5 tan beri boyle .
Birde yarım saat önce su içtim keşke icmeseydim. Ben normal doğum yapamam . Bel fıtığı ameliyatlarimdan dolayı. Hay Allah . Şaşırdim kaldım. Bi daha wc gideyim bakalib durum değişmezse gidicem mecburen
Olmaz cnm merak etmeKızlar oğluma antibiyotik verdim ardından şu içip ağzını temizliyor. Sonra onu yatirdim uyudu bende uyumadan once su iceyim dedim. Yanlislikla onun ictigi bardaktan su ictim yani eser miktarda antibiyotik aldim. Agumentin çocukları icin kullaniyor birşey olmaz değil mi içine bir kürt düştü yani suyun tadı bile değişik değildi. Yanlislikla onun bardağına su doldurmuşum. Offf sanci yanında şimdi bu kurt uyutmaz
Ağlama krizleri olmadan olmazBurnum öyle tıkalı li uyuyamıyorum.. bayılcam uykusuzluktan 3 gündür toplasan 4-5 saat anca uyumuşumdur.. ayakları kütük gibi oldulohusalık böyle bişey mi yaa
Ben 3 saatte kaldırıyorum emmesi iyi diye uyuması da lazım gunduz uyumuyo zaten 16-20 saate kadar normal uyumasjKızlar genel olarak herkes bebek uyumadığı için şikayetçi bnmki de sarhoş gibi yatıyor bn anlamadımuyanık kaldığı zaman çok az emiyor yatıyor emiyor yatıyor . Kaldırmak çok zor uykusundan . Sarılık testi bi tek hastanede yapılmıştı bzde 3. Gün dokyır gerek görmedi yapmaya . Gcen hafta pztsi sağlı ocağına götrdüğümde de ordaki hemşire sarılık gzükmüyor dedi . Bncede sarılık yok ama emme süresi de kısaldı . Gerçi emme hızı ve çekişi değişti daha derinden ve hızlı çekiyor emerken . Çok uyuması sıkıntı mı ki ya bn iki saatte bi kaldırıyorum emmeye ilk günden beri
:) bende 2 kere yaptim oglumda cocuklu olunca ...Olmaz dimi :)) ya aslında bu kadar evham yapmam ama bugun cok cok az oynadi gece agrim vardi ama sabah cok oynamadi ilac sonrasi bir kipirdanma olunca neoluyoruz oldum birdeson günlerde sağ kasik ağrım var ki ne yapacagimi bilmiyorum yürüyemiyorum fenayım
Evet tam tamina boyle depresyona girmemek elde degil.Burnum öyle tıkalı li uyuyamıyorum.. bayılcam uykusuzluktan 3 gündür toplasan 4-5 saat anca uyumuşumdur.. ayakları kütük gibi oldulohusalık böyle bişey mi yaa
Canim git doktora hatta gittinmi naptinKızlar bilemedim hafif hafif adet sancısı gibi 5 yada 10 dk bir sancı geliyor . Afedersiniz makata kadar vuruyor agri. Gideyim mi acile acaba doğum sancısı mi. Saat 3.5 tan beri boyle .
Benim ilk hamileliğim aylar geçti günler geçmiyor bizde de tık yokKızlar yolun sonuna geldim ha geldi ha gelicek derken 40a giriyorum resmen ikinci bebeğim olucak ama hâlâ tık Yok Ramazan'da geliyor çok stresliyim çok moralim bozuk suni sancı almaktan korkuyorum zman bitip de bebeğin gelmemesi ilk bebeğim kendi sancımla 41haftalık olmuştu bu bebeğim ne zman gelicek son zamanlar çok zor gerçekten bana moral verin lütfen yA çok üzgünüm
Normaldir canım seninki bence çünkü artik uzun zaman oldu benimki de bitseydi keşkeBende neden kesildi diye düşünüyorum damla kanamam yok şuan
Canım nurse harveys diye bi gaz damlası aldık biz onu damltinca pitir pitir çıkarıyor gazını. Allah yardımcin olsunKizlar kardoloji hala gidemedim. esim memleket gelmek zorunda kaldim. asiri yorgunum bide oglumun gazi var 12lere basliyo 3e kadar bas agrisi oluyo bana kaynana evi yatip uyuyamiyorsun dogru duzgun beslenemiyorsn. Evime 18 sat uzaktayim. Gaza cozum bulan varsa ne olur bnada yazsn
Git git kötü kokuyorsa enfekte olmuştur göbeği kıyamamneyse antibiyotikli basit pomadlar var omlardan falan verirler pansumanla halledilir oluyor böyle şeyler hiç sıkma canını
Desitin mor tavsiye ederim geçmiş olsun
Sağol canım okumaya devam. Bazen kötü hissediyorum korkuyorum başka ne yapacağız mecbur okuyacağız
Canım biogaia diyenbir damla aldık daha başlamadık ama tavsiye ettiler
Hasi gözünaydın canım çok sevindim. Darısı kucsklayıp eve getirmene inşallah. Hızlıca iyileşiyor o da olacak inşallah
Maşallah darısı bize inşallah canım.
Canim anca girebildim kk ne cok yogun gunler basladi. Dogum yaptim ben ptesi günü ,doktorn yönlendirmesiyle daha fazla beklemek istemedim ve sezaryen oldum. Cocuk yanlamaya baslamis ve ısrarla kanal yoluna hic girmedi. Kafa basi ultrasonda görüldüğü gibi büyük çıktı: 38 cm cevresi var.. sezaryen sonrasinilk gün ağırdı ama sonrasındaki gunlerde hızlıca toparladim cok şükür. Şuanki tek dert oglumla uykusuz gecelerimiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?