2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bilemedim hafif hafif adet sancısı gibi 5 yada 10 dk bir sancı geliyor . Afedersiniz makata kadar vuruyor agri. Gideyim mi acile acaba doğum sancısı mi. Saat 3.5 tan beri boyle .

Birde yarım saat önce su içtim keşke icmeseydim. Ben normal doğum yapamam . Bel fıtığı ameliyatlarimdan dolayı. Hay Allah . Şaşırdim kaldım. Bi daha wc gideyim bakalib durum değişmezse gidicem mecburen

Canım düzenli geliyorsa geçmiyorsa git.Duş falan alsaydin belki rahatlarsin

Dogum sancisi öyle olur cnm popomda hissettim hep

Olmaz cnm merak etme

Ben 3 saatte kaldırıyorum emmesi iyi diye uyuması da lazım gunduz uyumuyo zaten 16-20 saate kadar normal uyumasj

:) bende 2 kere yaptim oglumda cocuklu olunca ...
Doktora bi sor agrilarini belki birseyler der .soyledikleride bisure idare ediyor tabi bacak arasina yastik koymak gibi .

Canim git doktora hatta gittinmi naptin

Benim ilk hamileliğim aylar geçti günler geçmiyor bizde de tık yok

Canım nurse harveys diye bi gaz damlası aldık biz onu damltinca pitir pitir çıkarıyor gazını. Allah yardımcin olsun

Git git kötü kokuyorsa enfekte olmuştur göbeği kıyamam neyse antibiyotikli basit pomadlar var omlardan falan verirler pansumanla halledilir oluyor böyle şeyler hiç sıkma canını

Sağol canım bugün gideceğim göstereceğim. İçim rahat etsin en azından sabahı sabah ettim zaten kokladım kokladım durdum açtım baktım her uyandığında birşey olacak diye

Sağol canım inşallah iyi gelir benim içtiğim antibiyotiklerden oldu hep, bi iyileşip yavruma faydalı olamadım

MasaAllah canm çok sevindim ikinizin de iyi ve sağlıklı olmasına .

Seninkisi baş gelis degilmiydi yada sonradan mı yana dönmeye başladı. Yani gelmiyorsa fazla da bekletmenin bi anlamı yok alsin da sağlığınız önemli .
Peki başı cidden bariz o kadar büyük mü gözle bakıldığında?
Bana da 1 hafta büyük bunu zor doğurursun dedi artk napcaksam.
Allahım umarım herkes sag salim kavuşur bebeğine

Kızlar bu nurse harveys gaz damlasini bebegin ağzına damlatiyordum damlaligindan bi anda akiverdi bi miktar. Yan çevirdim biraz çıktı galiba ama şu an şok haldeyim elim ayagima dolaştı eşim uyuyor uyandirmadim ama delircem birşey olur mu ne olur bana cevap yazın ne yapıcam ben ya sofiarya bi bilgin var mı? Ne olur iyi biseyler deyin acile gidelim mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…