- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.781
Doktor muayenede temizledim demişti zaten ama oğlumda 40 gün damla damla olmustum bunda 12 gün sürünce şaşırdımNormaldir canım seninki bence çünkü artik uzun zaman oldu benimki de bitseydi keşke
Annelik iste ben sağmak bıraktım sadece emziriyorm sağmak işkence gibi benim için bu gece hep memede durdu saolsun bı uyutmak anasini fındık kızımArtik kendimi inek gibi hissediyorum24 saatin 24ünde de ya sagiyorum ya emziriyorum ya mama yapıyorum
Sakin ol canım istersen hastaneyi ara bı sor ama.gaz damlası bişey yapmaz diye düşünüyorumKızlar bu nurse harveys gaz damlasini bebegin ağzına damlatiyordum damlaligindan bi anda akiverdi bi miktar. Yan çevirdim biraz çıktı galiba ama şu an şok haldeyim elim ayagima dolaştı eşim uyuyor uyandirmadim ama delircem birşey olur mu ne olur bana cevap yazın ne yapıcam ben yasofiarya bi bilgin var mı? Ne olur iyi biseyler deyin acile gidelim mı?
Eczaci bi arkadaşıma sordum sorun yok sonuçta 1 şişeyi içmedi ya dedi ama öyle korkuyorum ki aklım çıktı yaSakin ol canım istersen hastaneyi ara bı sor ama.gaz damlası bişey yapmaz diye düşünüyorum
Çok çok pirtlari tutamaz sadeceEczaci bi arkadaşıma sordum sorun yok sonuçta 1 şişeyi içmedi ya dedi ama öyle korkuyorum ki aklım çıktı ya
Bu gaz damlası kakasınınyapmasını da rahatlatıyo mu . Ben henüz almadım gaz damlası üstten gazını çıkartıyor ama alttan zorlanıyor biraz bnm mememdeyken zorlanarak yapıyorEczaci bi arkadaşıma sordum sorun yok sonuçta 1 şişeyi içmedi ya dedi ama öyle korkuyorum ki aklım çıktı ya
Canım bende aynı durumdayım benimde kendi sancım olmamıştı sunni sancıyla doğurmuştum bende merak ve heyecan içindeyim acaba kendi sancım olacakmı diye Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinBide Doğum başlasın diye yapabileceğim bişey varmı sıcak duş alıyorum hurma yiyorum eğilip kalkma hareketi yapıyorum zamanı var biliyorum ama insan yine de duramıyor bu belirsizlik çok zor bekleyenler bilir Rabbim kolaylık versin hepimize
Evet canım şu an ishal oldu çok fenaBu gaz damlası kakasınınyapmasını da rahatlatıyo mu . Ben henüz almadım gaz damlası üstten gazını çıkartıyor ama alttan zorlanıyor biraz bnm mememdeyken zorlanarak yapıyor
Ishal oldu çok fena ya napcamÇok çok pirtlari tutamaz sadece)
Topigin gece bekcisi oldum sanirim ben
Nasilda aciktim simdiden kahvaltida ne yeriz onu dusunuyorum
Ay canım ne bileyim gecmezse götür bakalım ne dicek doktorIshal oldu çok fena ya napcambütün bez silme kaka oldu offfff canım çok yanıyor benim
Bir miktar dediği ne kadar ??? Bi tatlı kaşığı bir yemek kaşığı??gaz damlaları genelde sentetik değil de bitkisel içerikli oluyor,zaten ağzına dolanı hemen yutamaz bebek yan çevirince olan biten geri akmıştır ben bi içeriğine bakayım şu ilacınKızlar bu nurse harveys gaz damlasini bebegin ağzına damlatiyordum damlaligindan bi anda akiverdi bi miktar. Yan çevirdim biraz çıktı galiba ama şu an şok haldeyim elim ayagima dolaştı eşim uyuyor uyandirmadim ama delircem birşey olur mu ne olur bana cevap yazın ne yapıcam ben yasofiarya bi bilgin var mı? Ne olur iyi biseyler deyin acile gidelim mı?
Şimdi baktımda ilaca doğal içerik falan yazmışlar ama simetikon var içinde. Ya zaten kullanım talimatında da günde 2 kez 20 damla yazıyor yanı nerden baksan gğnde bir tatlı kaşığı zaten veriyorsun çocukta ağzına dolan bir şeyim tek seferde bir tatlı kaşığından fazlasını yutamaz endişelenecek bir durum yok benceKızlar bu nurse harveys gaz damlasini bebegin ağzına damlatiyordum damlaligindan bi anda akiverdi bi miktar. Yan çevirdim biraz çıktı galiba ama şu an şok haldeyim elim ayagima dolaştı eşim uyuyor uyandirmadim ama delircem birşey olur mu ne olur bana cevap yazın ne yapıcam ben yasofiarya bi bilgin var mı? Ne olur iyi biseyler deyin acile gidelim mı?
Canım A vitamini K vitamini zeytinyağı içeriyormus. Bir yemek kaşığı yok bir tatlı kaşığından daha azdir heralde birazi da dışarı aktı. Ama.ishal olduBir miktar dediği ne kadar ??? Bi tatlı kaşığı bir yemek kaşığı??gaz damlaları genelde sentetik değil de bitkisel içerikli oluyor,zaten ağzına dolanı hemen yutamaz bebek yan çevirince olan biten geri akmıştır ben bi içeriğine bakayım şu ilacın
Yok canım bir tatlı kaşığı bile yok ama ishal etti neyseki bu kadarla kurtulduk bagirsaklar boşaldı tamamen. Valla tam dava açmalık bunlar ya ömrümden ömür gitti yemin ederim. Damlalik dediğin foş diye akar mi ya. Çok teşekkür ederim canım icimi rahatlattin valla çok sağol çok çok çokŞimdi baktımda ilaca doğal içerik falan yazmışlar ama simetikon var içinde. Ya zaten kullanım talimatında da günde 2 kez 20 damla yazıyor yanı nerden baksan gğnde bir tatlı kaşığı zaten veriyorsun çocukta ağzına dolan bir şeyim tek seferde bir tatlı kaşığından fazlasını yutamaz endişelenecek bir durum yok bence
Sırt kısmı da olabilir, hıçkırık vajinada hissedersin dönünce cnm.Gunaydin guzel anneler! Bi sorum olacak.. Bebegin dondugunu nasil anlayabilirim? Son kontrolumde doktor bilgi vermedi bende sormayi unuttum yani bebegim kanala girdimi girmedimi hic bi bilgim yok suan kafama takildi. 2 haftadir sag tarafimda top gibi kasiliyor heralde kafasi diyorum ama eger oyleyse demekki daha donmedi bile diyorum
Canım bişey olmaz sıkma canını bu damla fazla kaçtığı için mi oldu ishal . Benimki de emerken çırpınıyor kaka yapmak için bnm de içim gidiyor yardım edemiyorum diyeIshal oldu çok fena ya napcambütün bez silme kaka oldu offfff canım çok yanıyor benim
Bu gax damlalarını kendimiz direk eczaneden alabiliyormuyuz ya . Bzim kuz üstten çıkarıyor ama alttan çıkaramıyor çok ıkınıyor kaka yapmak için . Pırtkatarak kaka yapıyor hiç sessiz yapmadı . Senin kullandığın bi gaz damlası var mı ? Hangisini tavsiye edersinŞimdi baktımda ilaca doğal içerik falan yazmışlar ama simetikon var içinde. Ya zaten kullanım talimatında da günde 2 kez 20 damla yazıyor yanı nerden baksan gğnde bir tatlı kaşığı zaten veriyorsun çocukta ağzına dolan bir şeyim tek seferde bir tatlı kaşığından fazlasını yutamaz endişelenecek bir durum yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?