2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayağinın altına çörek otu yağı veya acı elma yağı sürüp çorap giydirmeyi denedin mi canım çok güzel çıkar gazı pıt pıt pıt

Bizimki de ustten yapamıyor hep alttan zorluyor kendini. Bağırsak tembelliğine neden olur mu acaba biz de kullansak. bizimki uykudan sonra çok.sesli kaka ile birlikte yapabiliyor ama şimdi uyumuyor kendini sıkıyor emerse duruyor sadece

Bebegim ziyaretten şimdi geldim ilk defa emzirmeye caloştım bugın 14 gunlık oldık biz daha yoğın bakımdan cıkmadık işk emzirme deneuimimi demin uoğun bakomda yaşadık oğlışla.okadar küçük geldiki evdeki bebişlere alışınca bayagı küçük geldi . Yarın çıkarsalarda şu uoğın bakım kabusum bitse. O degil büyükleein yoğun bakımıyla ynı yerde habire biri ölüyo kapıda çığlık atan kendini yere atan iyice bınalıma giriyorum.gecen gun allah affetsin biri öldü kadınlar yerlerde oğlıöın yoğun bakımına girmek için birinin üstünden atladım oan sanki benim oğlumada bişey olcakmış sandım ona dogru koştum ....

Canım A vitamini K vitamini zeytinyağı içeriyormus. Bir yemek kaşığı yok bir tatlı kaşığından daha azdir heralde birazi da dışarı aktı. Ama.ishal oldu
canım bugün doktora gittik bizim de gaz sancılarımız oluyor, doktora sorduk olabildiğince ilaçsız atlatmaya çalışın elinizin altında olursa kullanırsınız o yüzden ilaç vermicem dedi. bunun yerine tane kimyon kaynatıp bir iki kaşık verebilirsiniz dedi. ben gaz olduğunda kimyonun yanında fönü açıp ayaklarına ve karnına masaj yapıyorum biraz hafifletiyor aklında olsun

Ben de artik kullanmiam canım nu zaten 3.
Kullanisimdi ve zaten dilim yandı ya asla kullanmam

Bende sabırsızlıkla bekliyorum canım benimde henüz gelmedi.Burdaki anneler ne güzel emzirme muhabbeti yaapıyor artık

Nasıl canım emzirebildin mi bari taburcu için bişey soyledilermi ben emzridigim ertesi günü taburcu oldu kızım inşallah seninde yarın öbür gün çıkar yavrum

gunaydin.kizlar.acil lutfen.oglum 20gunluk.grip kaptirdik galiba cok uzgunum.kiizm kreste grip kapmisti nekadar korunmamiza ragmen bende bebegimede gecti.anne sutu aliyor yalnizca.cok korkuyorum.burnuna okyanus suyu damladi var onu damlatiyoruz baska neyapabilirim

Allah korusun sizi cnm inş bir an evvel sağlıkla evinize geçersiniz. Allah bağışlasın evladını

Geçmiş olsun cnm doktora götür bence

tgb34 canim telefondan.ulastim krndisine .fitil soyledi bagisikligi icin.ama kullanip.kullanmamakta kararsizim.anne sutunde zaten.antikorlar var

Benim bebişin kafası iki hafta önden gidiyor doktorum normal doğum yapacağıma inandırıyor beni.

Benim bebişin kafası iki hafta önden gidiyor doktorum normal doğum yapacağıma inandırıyor beni.
merve2706 benim bebeğim içinde kafası hep 2 hafta önden gidiyor yok çapı şu kadar falan dedi doktorum kafası gayet normal doğdu yavrum ayrıca kilosu içim 3500 dedi 2960 doğdu .bu ölçümlere inanıp çanınızı sıkmayın

Yeni kontrolden geldim bebeğim 3900 olmuş doktor bekleyelim pazar günü suni sancıyla bi deneyelim ya da sezeryan hangisini istersen dedi.Çok zor bir kararmış ne yapayım sizce?
13 saat suni sancı verdiler . Gerçekten çok zordu ama doğduğu an hepsi geçti şükür o ağırları ben çekmemişim gibi

QUOTE="Schneller65, post: 56008248, member: 856807"]13 saat suni sancı verdiler . Gerçekten çok zordu ama doğduğu an hepsi geçti şükür o ağırları ben çekmemişim gibi[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim biraz cesaretlendim

QUOTE="Schneller65, post: 56008248, member: 856807"]13 saat suni sancı verdiler . Gerçekten çok zordu ama doğduğu an hepsi geçti şükür o ağırları ben çekmemişim gibi
Çok teşekkür ederim biraz cesaretlendim [/QUOTE]
3.5 saat çektim dayanılmaz değil ama tavsiye edemem bebeğim sanciyi kaldirmadi sezeryana alındım yani sen dayansan da bebegin tepkisi farklı olabilir. Birden yükleniyor çünkü yaşamadan göremezsin. En son 3900 çıkmıştı 4100 dogdu bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…