- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.801
Ayağinın altına çörek otu yağı veya acı elma yağı sürüp çorap giydirmeyi denedin mi canım çok güzel çıkar gazı pıt pıt pıtBu gax damlalarını kendimiz direk eczaneden alabiliyormuyuz ya . Bzim kuz üstten çıkarıyor ama alttan çıkaramıyor çok ıkınıyor kaka yapmak için . Pırtkatarak kaka yapıyor hiç sessiz yapmadı . Senin kullandığın bi gaz damlası var mı ? Hangisini tavsiye edersin
Bizimki de ustten yapamıyor hep alttan zorluyor kendini. Bağırsak tembelliğine neden olur mu acaba biz de kullansak. bizimki uykudan sonra çok.sesli kaka ile birlikte yapabiliyor ama şimdi uyumuyor kendini sıkıyor emerse duruyor sadeceBu gax damlalarını kendimiz direk eczaneden alabiliyormuyuz ya . Bzim kuz üstten çıkarıyor ama alttan çıkaramıyor çok ıkınıyor kaka yapmak için . Pırtkatarak kaka yapıyor hiç sessiz yapmadı . Senin kullandığın bi gaz damlası var mı ? Hangisini tavsiye edersin
canım bugün doktora gittik bizim de gaz sancılarımız oluyor, doktora sorduk olabildiğince ilaçsız atlatmaya çalışın elinizin altında olursa kullanırsınız o yüzden ilaç vermicem dedi. bunun yerine tane kimyon kaynatıp bir iki kaşık verebilirsiniz dedi. ben gaz olduğunda kimyonun yanında fönü açıp ayaklarına ve karnına masaj yapıyorum biraz hafifletiyor aklında olsunCanım A vitamini K vitamini zeytinyağı içeriyormus. Bir yemek kaşığı yok bir tatlı kaşığından daha azdir heralde birazi da dışarı aktı. Ama.ishal oldu
Ben de artik kullanmiam canım nu zaten 3.canım bugün doktora gittik bizim de gaz sancılarımız oluyor, doktora sorduk olabildiğince ilaçsız atlatmaya çalışın elinizin altında olursa kullanırsınız o yüzden ilaç vermicem dedi. bunun yerine tane kimyon kaynatıp bir iki kaşık verebilirsiniz dedi. ben gaz olduğunda kimyonun yanında fönü açıp ayaklarına ve karnına masaj yapıyorum biraz hafifletiyor aklında olsun
Evet kuzum damladan ishal olduCanım bişey olmaz sıkma canını bu damla fazla kaçtığı için mi oldu ishal . Benimki de emerken çırpınıyor kaka yapmak için bnm de içim gidiyor yardım edemiyorum diye
Bende sabırsızlıkla bekliyorum canım benimde henüz gelmedi.Burdaki anneler ne güzel emzirme muhabbeti yaapıyor artıkKızlar yolun sonuna geldim ha geldi ha gelicek derken 40a giriyorum resmen ikinci bebeğim olucak ama hâlâ tık Yok Ramazan'da geliyor çok stresliyim çok moralim bozuk suni sancı almaktan korkuyorum zman bitip de bebeğin gelmemesi ilk bebeğim kendi sancımla 41haftalık olmuştu bu bebeğim ne zman gelicek son zamanlar çok zor gerçekten bana moral verin lütfen yA çok üzgünüm
Nasıl canım emzirebildin mi bari taburcu için bişey soyledilermi ben emzridigim ertesi günü taburcu oldu kızım inşallah seninde yarın öbür gün çıkar yavrumBebegim ziyaretten şimdi geldim ilk defa emzirmeye caloştım bugın 14 gunlık oldık biz daha yoğın bakımdan cıkmadık işk emzirme deneuimimi demin uoğun bakomda yaşadık oğlışla.okadar küçük geldiki evdeki bebişlere alışınca bayagı küçük geldi . Yarın çıkarsalarda şu uoğın bakım kabusum bitse. O degil büyükleein yoğun bakımıyla ynı yerde habire biri ölüyo kapıda çığlık atan kendini yere atan iyice bınalıma giriyorum.gecen gun allah affetsin biri öldü kadınlar yerlerde oğlıöın yoğun bakımına girmek için birinin üstünden atladım oan sanki benim oğlumada bişey olcakmış sandım ona dogru koştum ....
Allah korusun sizi cnm inş bir an evvel sağlıkla evinize geçersiniz. Allah bağışlasın evladınıBebegim ziyaretten şimdi geldim ilk defa emzirmeye caloştım bugın 14 gunlık oldık biz daha yoğın bakımdan cıkmadık işk emzirme deneuimimi demin uoğun bakomda yaşadık oğlışla.okadar küçük geldiki evdeki bebişlere alışınca bayagı küçük geldi . Yarın çıkarsalarda şu uoğın bakım kabusum bitse. O degil büyükleein yoğun bakımıyla ynı yerde habire biri ölüyo kapıda çığlık atan kendini yere atan iyice bınalıma giriyorum.gecen gun allah affetsin biri öldü kadınlar yerlerde oğlıöın yoğun bakımına girmek için birinin üstünden atladım oan sanki benim oğlumada bişey olcakmış sandım ona dogru koştum ....
Geçmiş olsun cnm doktora götür bencegunaydin.kizlar.acil lutfen.oglum 20gunluk.grip kaptirdik galibacok uzgunum.kiizm kreste grip kapmisti nekadar korunmamiza ragmen bende bebegimede gecti.anne sutu aliyor yalnizca.cok korkuyorum.burnuna okyanus suyu damladi var onu damlatiyoruz baska neyapabilirim
Benim bebişin kafası iki hafta önden gidiyor doktorum normal doğum yapacağıma inandırıyor beni.MasaAllah canm çok sevindim ikinizin de iyi ve sağlıklı olmasına .
Seninkisi baş gelis degilmiydi yada sonradan mı yana dönmeye başladı. Yani gelmiyorsa fazla da bekletmenin bi anlamı yok alsin da sağlığınız önemli .
Peki başı cidden bariz o kadar büyük mü gözle bakıldığında?
Bana da 1 hafta büyük bunu zor doğurursun dediartk napcaksam.
Allahım umarım herkes sag salim kavuşur bebeğine
Sırt kısmı da olabilir, hıçkırık vajinada hissedersin dönünce cnm.
Benim bebişin kafası iki hafta önden gidiyor doktorum normal doğum yapacağıma inandırıyor beni.
13 saat suni sancı verdiler . Gerçekten çok zordu ama doğduğu an hepsi geçti şükür o ağırları ben çekmemişim gibiYeni kontrolden geldim bebeğim 3900 olmuş doktor bekleyelim pazar günü suni sancıyla bi deneyelim ya da sezeryan hangisini istersen dedi.Çok zor bir kararmış ne yapayım sizce?
Çok teşekkür ederim biraz cesaretlendimQUOTE="Schneller65, post: 56008248, member: 856807"]13 saat suni sancı verdiler . Gerçekten çok zordu ama doğduğu an hepsi geçti şükür o ağırları ben çekmemişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?