2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Topigin gece bekcisi oldum sanirim ben
Nasilda aciktim simdiden kahvaltida ne yeriz onu dusunuyorum
hadi sen emziriyorsun da açıkıyorsun ben cumartesi sabah mide kazınması ile uyandım kahvaltılık hazırlamak uzun geldi gözüme çorba vardı akşamdan oh mis gibi içip yeniden yatışa geçtim

Allah korusun insallah cikar canim .
Rabbim guc versin kolsy degil .

Ayağinın altına çörek otu yağı veya acı elma yağı sürüp çorap giydirmeyi denedin mi canım çok güzel çıkar gazı pıt pıt pıt
Yok canım denemedim onları hiç önce bunları alıp deneyeyim o zamn aktardan mı alıyoruz

Evde. E olur ne olmaz diye bi damla bulundursak iyi olur bnce . Kime sorduysam gaz sancısı ilk iki hfradan snra baslamış

Ben de öyleyim canım. Bugün artik bıktım ben de onu sorcaktim sizlere. 18 günlük olduk hala kanamam aynı, kipkirmizi taze kan rengi bir de. Ne zaman geçer ki
Benim de aynı canım kıpkırmızı.gecelikler çarşaflar rezil oldu ablam da sezaryen olmuştu onun 23 günde bitmiş kanaması.bitsin artık bizim de çok sıkıldım.hele 9 ay adet görmedikten sonra günlerce süren kanama çok koydu

Benim adetlerim de çok yoğun geçerdi canım.şimdi de öyle hala pıhtılı kırmızı

Kizlar bebegim uyurken o kadar cok sicrayip uyaniyor ki neden olur acaba
Benimki ellerinide kundak yapmadim diye korkuyor cogu zaman uykuda .
Gecmis olsun canim dr a gotu bence
Yeni kontrolden geldim bebeğim 3900 olmuş doktor bekleyelim pazar günü suni sancıyla bi deneyelim ya da sezeryan hangisini istersen dedi.Çok zor bir kararmış ne yapayım sizce?
Kklay bi dogum nasip etsin canim .birazda kalbini dinle...
Ben onu denedim bebek ishal oldu bende bisey yok
Napicaz bilmemki boyle

döndüğünü nasıl anlarsın bilmiyorum ama 37 haftada benim kafası diye düşündüğüm popişi çıkmıştı ve meğersem dönmüş

Kizlar bebegim uyurken o kadar cok sicrayip uyaniyor ki neden olur acaba
Eli kolu yüzune değince korkuyor irkiliyorlar...uyumasını istediğinde penye battaniyeyle hafif kundak yapabilirsin...üstü sıkı olacak kollar düz altı gevşek bacaklarını fazla sıkmıycaksın...biz hep oyle yapıyoruz

Herkese merhaba . Gaz Samcıları ile uğraşıyoruz biz , oğlum çok gazlı. Sizde durumlar nasıl ? Çörek otu yağı yazmışsınız aldırıcam bugün , başka Öner’iniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…