- 17 Kasım 2009
- 627
- 324
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.821
Ben onu denedim bebek ishal oldu bende bisey yokBenimde oyle .
Kayisi iyi geliyor aslinda ustune ilik su
hadi sen emziriyorsun da açıkıyorsun ben cumartesi sabah mide kazınması ile uyandım kahvaltılık hazırlamak uzun geldi gözüme çorba vardı akşamdan oh mis gibi içip yeniden yatışa geçtimTopigin gece bekcisi oldum sanirim ben
Nasilda aciktim simdiden kahvaltida ne yeriz onu dusunuyorum
Allah korusun insallah cikar canim .Bebegim ziyaretten şimdi geldim ilk defa emzirmeye caloştım bugın 14 gunlık oldık biz daha yoğın bakımdan cıkmadık işk emzirme deneuimimi demin uoğun bakomda yaşadık oğlışla.okadar küçük geldiki evdeki bebişlere alışınca bayagı küçük geldi . Yarın çıkarsalarda şu uoğın bakım kabusum bitse. O degil büyükleein yoğun bakımıyla ynı yerde habire biri ölüyo kapıda çığlık atan kendini yere atan iyice bınalıma giriyorum.gecen gun allah affetsin biri öldü kadınlar yerlerde oğlıöın yoğun bakımına girmek için birinin üstünden atladım oan sanki benim oğlumada bişey olcakmış sandım ona dogru koştum ....
Yok canım denemedim onları hiç önce bunları alıp deneyeyim o zamn aktardan mı alıyoruzAyağinın altına çörek otu yağı veya acı elma yağı sürüp çorap giydirmeyi denedin mi canım çok güzel çıkar gazı pıt pıt pıt
Evde. E olur ne olmaz diye bi damla bulundursak iyi olur bnce . Kime sorduysam gaz sancısı ilk iki hfradan snra baslamışBizimki de ustten yapamıyor hep alttan zorluyor kendini. Bağırsak tembelliğine neden olur mu acaba biz de kullansak. bizimki uykudan sonra çok.sesli kaka ile birlikte yapabiliyor ama şimdi uyumuyor kendini sıkıyor emerse duruyor sadece
Benim de aynı canım kıpkırmızı.gecelikler çarşaflar rezil olduBen de öyleyim canım. Bugün artik bıktım ben de onu sorcaktim sizlere. 18 günlük olduk hala kanamam aynı, kipkirmizi taze kan rengi bir de. Ne zaman geçer ki
Benim adetlerim de çok yoğun geçerdi canım.şimdi de öyle hala pıhtılı kırmızıCanım benim 19. Günüm rengi iyice açıldı hatta bugün yumurtlama dönemindeki akıntı gibi geliyor hafif kan var ama benim ilk günlerdede çok yoğun kanamam olmadı sadece hastanedeki ilk iki gün pıhtılı şekilde gelmişti sonra adet dönemimdeki kadar geliyordu
Bebeğin doğduğunun belirtisi çiş mi kaka mi bı deyiverin hele
Benimki ellerinide kundak yapmadim diye korkuyor cogu zaman uykuda .Kizlar bebegim uyurken o kadar cok sicrayip uyaniyor kineden olur acaba
Gecmis olsun canim dr a gotu bencegunaydin.kizlar.acil lutfen.oglum 20gunluk.grip kaptirdik galibacok uzgunum.kiizm kreste grip kapmisti nekadar korunmamiza ragmen bende bebegimede gecti.anne sutu aliyor yalnizca.cok korkuyorum.burnuna okyanus suyu damladi var onu damlatiyoruz baska neyapabilirim
Kklay bi dogum nasip etsin canim .birazda kalbini dinle...Yeni kontrolden geldim bebeğim 3900 olmuş doktor bekleyelim pazar günü suni sancıyla bi deneyelim ya da sezeryan hangisini istersen dedi.Çok zor bir kararmış ne yapayım sizce?
Napicaz bilmemki boyleBen onu denedim bebek ishal oldu bende bisey yok
Gunaydin guzel anneler! Bi sorum olacak.. Bebegin dondugunu nasil anlayabilirim? Son kontrolumde doktor bilgi vermedi bende sormayi unuttum yani bebegim kanala girdimi girmedimi hic bi bilgim yok suan kafama takildi. 2 haftadir sag tarafimda top gibi kasiliyor heralde kafasi diyorum ama eger oyleyse demekki daha donmedi bile diyorum
Aynı his bende de var.emzirmekten başka bi vasfım yok gibi geliyo.duşa bile zor giriyorumArtik kendimi inek gibi hissediyorum24 saatin 24ünde de ya sagiyorum ya emziriyorum ya mama yapıyorum
Benim kız 3 kez falan kaka yapiyoda cisi o kadar çok değil ama aglamiyoda doyuyor sanki çözemedimÇiş canım anne sütü alan bi kac gün kaka yapmayabilir
Çiş gösterir canım doyduğunuBebeğin doğduğunun belirtisi çiş mi kaka mi bı deyiverin hele
Aşırı dolu dolu çiş yapmıyor ama.her altını açtığımda biraz çiş oluyo bezinde günde 3 kez de kaka yapiyoÇiş gösterir canım doyduğunu
döndüğünü nasıl anlarsın bilmiyorum ama 37 haftada benim kafası diye düşündüğüm popişi çıkmıştı ve meğersem dönmüş
Evet aktarlarda bulunur...içirilmediği harici bir yöntem olduğu için çok daha zararsız ve epey başarılıYok canım denemedim onları hiç önce bunları alıp deneyeyim o zamn aktardan mı alıyoruz
Eli kolu yüzune değince korkuyor irkiliyorlar...uyumasını istediğinde penye battaniyeyle hafif kundak yapabilirsin...üstü sıkı olacak kollar düz altı gevşek bacaklarını fazla sıkmıycaksın...biz hep oyle yapıyoruzKizlar bebegim uyurken o kadar cok sicrayip uyaniyor kineden olur acaba
Rica ederim canım da biz de içiyoruz antibiyotk benim bebiş de pişikli. Yetememekle inan hiç alakası yok bunlar yaşanacak geçecek hepsi tecrübe olarak kar kalacak bizeSağol canım inşallah iyi gelir benim içtiğim antibiyotiklerden oldu hep, bi iyileşip yavruma faydalı olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?