2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen evet otomatiğe bağlamış nemyapılmadı gerekiyorsa yapıyor. Yalnız ciddi olarak gaz sorunumuz başladı. Dün de hava esiyordu soğuğu da yedik. Akşam hafif bir turşu kaçamağı da yaptım. Aman sabahlar olmasın sabaha kadar krnı ağrıdı çocuğun.

Herkese merhaba . Gaz Samcıları ile uğraşıyoruz biz , oğlum çok gazlı. Sizde durumlar nasıl ? Çörek otu yağı yazmışsınız aldırıcam bugün , başka Öner’iniz var mı
Kimyon içiyorum rezene içiyorum bir de humana. Bunları içtiysem çok sancısı olmuyor. Dün içemedim mahvoldu çocuk

Benimki kolları havada yatıyor kundak yapinca bu kez elini çıkarmak için savaşıyor :) gündüz uyumuyu ya hep memede yoksa agliyo baska türlü susturmayi bilmiyorum

Bnm
Oğlumda aynı senin yavrun gibi. Arasıra gaz çıkarıyor ama. Bio gaia kullanıyorum ben. Bir hafta oldu etkisini anlayamadım ama çıkarıyor yani gaz. Kucağımda kivraniyo uykudan ağlayarak uyaniyor iki akşamdı da ağlama krizine giriyor kaka yapana kdr.

Benimki kolları havada yatıyor kundak yapinca bu kez elini çıkarmak için savaşıyor :) gündüz uyumuyu ya hep memede yoksa agliyo baska türlü susturmayi bilmiyorum
Gündüz bizim de hep eli kolu yüzünde kafasında sürekli uyuyup uyanıyor ama gece kollar sımsıkı valla yapacak bişey yok 2 gün sabahın 4üne kadar ağladı gezdirdim delirecek gibi oldum...gündüz serbest de gece uyusun akıllıca...

Nasıl geçti canım randevu. Dr brown vardı bende. Evet biberonla veriyordum günde 2 3 kez verdim başlarda. Sütüm de arttı az az verdiğim için.

Evet canım her anım korkuluydu boşa stres eşe tripler falan. Şimdi kabulleniş bile var gece yatmamaya. Bir de ilk bebekte yardımı bekliyordum ama kimseden istememiyordum. Şimdi açık açık söylüyorum şöyle yapar mısın diye kim varsa yanımda

Ö
Aynı his bende de var.emzirmekten başka bi vasfım yok gibi geliyo.duşa bile zor giriyorum

Ben duş bile alamadım emzir ve alt değiştir sürekli uykusunda da evdeki işleri yapıyorum mecbur. Zaten çok az uyuyor neye yetişeceğiz bilemedim ama düzene girecek en azından 1 ay geçince bir düzen olur kızlar

Aşırı dolu dolu çiş yapmıyor ama.her altını açtığımda biraz çiş oluyo bezinde günde 3 kez de kaka yapiyo

Canım benim doktorum kakanın önemli olmadığını 7,8 kez çiş yapması gerektiğini söyledi benimki kakayı bile 7,8 kez yapıyor hep çiş oluyor bezinde. Sende çişe bakacaksın kakayı bekleme çiş varmı diye hep bak canım

Aynı bizim oğlan şuan hatta elleri havada uyuyor zor uyuttum. Çok zorladığı zaman göğsünü aç çıplak olsun kafasını oraya koy uyuyor bir süre sonra bana hemşire demişti canım çok zorlandığımda öyle yapıyorum

Canım A vitamini K vitamini zeytinyağı içeriyormus. Bir yemek kaşığı yok bir tatlı kaşığından daha azdir heralde birazi da dışarı aktı. Ama.ishal oldu
ishal yapar tabii içinde simetikon var ya o yapmıştır,gaz giderme ya da kabız olma durumlarını engelleme barsak aktivitesini hızlandırma gibi özellikeri var çünkü o maddenin,bütün gaz damlalarında da bulunur hemen hemen metsil gibi yada sub simplex gibi.. arayıp danışabileceğin bir hekim yok mu?arasan sorsan için daha rahat ederdi.

Çiş hep var ama çok çok değil canım

Sessiz yapmadı derken ahahah benim bıdıkta öyle kurbağa basmış gibi ıslak ıslak ses çıkıyor yaparken ben kendim kullanmıyorum ama hastalarıma hep bio gaia öneriyorum Eczacıbaşı’nın. Kabız gibi mi peki kaç kere kaka yapıyır günde kıvamı nasıl??

Benim bebişin kafası iki hafta önden gidiyor doktorum normal doğum yapacağıma inandırıyor beni.

Walla benimkisi bazen 1 hafta bazen 10 12 gün ileri çıkıyor normalde doktorlar hiçbişey demedi bi doktor dedi sadece o zaman 1 hafta önde çıkmıştı sen doğurursun bunu dedi . Ailede warmi ırsi mı felan dedi kimsenin kafası büyük değil bizde bise olmaz dedi ama biraz zor doğurursun dedi sadece . Canm ölçüler de yanılabilir bazen . Eğer doktorun normali oneriyorsa kaçma derim sana bende baş gelis ve normal doğurmak için can atıyorum sancim gelince mutlu oluyorum şimdiden insaAllah sag salim alıriz kucağımiza

Bir çorba kaşığına yakındır kupaya atıyorum toz kimyon canım. Üstüne kaynamış suyu koyup karşıtırp içiyorum. Çok etkili diyebilirim.
Canım çok sağol senden sonra araştırdım biraz hatta bebeğe verin diyen de var . Fakat ben bebeğe bir şey içirmek taraftarı değilim , kendim içicem teşekkürler

ANNONA canım süt artırıcı bi damla vermişti senin doktorun? Adı neydi? Memnun musun?
Bana da yazdı bugün çocuk doktoru ama adama uyuz oldum. Bize yazdığı bestlak diye bi damla.
sofiarya canım sen ne tavsiye edersin? Çok uzun emiyor dedim
Doktor bey sütün azdır doymuyordur 20 dakikada emzirme işi biter dedi kestirip attı. Dinlemedi bile
Bestlak Damlayı yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…