- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.841
Aynen evet otomatiğe bağlamış nemyapılmadı gerekiyorsa yapıyor. Yalnız ciddi olarak gaz sorunumuz başladı. Dün de hava esiyordu soğuğu da yedik. Akşam hafif bir turşu kaçamağı da yaptım. Aman sabahlar olmasın sabaha kadar krnı ağrıdı çocuğun.Aynen canım ben de bunda anladım sanki her şeyi...oglumda cesaret edemiyordum dokunmaya bile her şeyden korkuyordum vay enfeksiyon mikrop kaparsa vay nefes almazsa kolu bacağı çıkarsa diye garip garip şeyler...şimdi koklaya koklaya seviyorum oyuncak bebek gibi giydirip süslüyorum...çok keyifliymiş...sütüm yetiyor mu aman çoğalsın şunu ye bunu ye derdim yok bünye otomatiğe bağlamış zaten gerekeni yapıyor çok şükür bunu bilmenin rahatlığı var...kendimi gerçekten mutlu ve huzurlu hissediyorum Rabbim isteyen herkese tattırsın...bi de bu kız tam cimcime dudaklarını büzmesi iç çekmesi yok mu ağlarken anaaaammmm oğluşum dümdüzmüş şimdi anlıyorum
Kimyon içiyorum rezene içiyorum bir de humana. Bunları içtiysem çok sancısı olmuyor. Dün içemedim mahvoldu çocukHerkese merhaba . Gaz Samcıları ile uğraşıyoruz biz , oğlum çok gazlı. Sizde durumlar nasıl ? Çörek otu yağı yazmışsınız aldırıcam bugün , başka Öner’iniz var mı
Benimki kolları havada yatıyor kundak yapinca bu kez elini çıkarmak için savaşıyor :) gündüz uyumuyu ya hep memede yoksa agliyoEli kolu yüzune değince korkuyor irkiliyorlar...uyumasını istediğinde penye battaniyeyle hafif kundak yapabilirsin...üstü sıkı olacak kollar düz altı gevşek bacaklarını fazla sıkmıycaksın...biz hep oyle yapıyoruz
Rezene bende içiyorum . Kimyon içiyorum derken nasıl yapıyorsun canım ? Ben yemeklere atıyorum birer tutamKimyon içiyorum rezene içiyorum bir de humana. Bunları içtiysem çok sancısı olmuyor. Dün içemedim mahvoldu çocuk
Oğlumda aynı senin yavrun gibi. Arasıra gaz çıkarıyor ama. Bio gaia kullanıyorum ben. Bir hafta oldu etkisini anlayamadım ama çıkarıyor yani gaz. Kucağımda kivraniyo uykudan ağlayarak uyaniyor iki akşamdı da ağlama krizine giriyor kaka yapana kdr.Bu gax damlalarını kendimiz direk eczaneden alabiliyormuyuz ya . Bzim kuz üstten çıkarıyor ama alttan çıkaramıyor çok ıkınıyor kaka yapmak için . Pırtkatarak kaka yapıyor hiç sessiz yapmadı . Senin kullandığın bi gaz damlası var mı ? Hangisini tavsiye edersin
Gündüz bizim de hep eli kolu yüzünde kafasında sürekli uyuyup uyanıyor ama gece kollar sımsıkı valla yapacak bişey yok 2 gün sabahın 4üne kadar ağladı gezdirdim delirecek gibi oldum...gündüz serbest de gece uyusun akıllıca...Benimki kolları havada yatıyor kundak yapinca bu kez elini çıkarmak için savaşıyor :) gündüz uyumuyu ya hep memede yoksa agliyobaska türlü susturmayi bilmiyorum
4 parmak birleşik baş parmak ayrı arasına memeyi alSütüm azken de oluyor canım
C şeklinde nasıl oluyor ki
Nasıl geçti canım randevu. Dr brown vardı bende. Evet biberonla veriyordum günde 2 3 kez verdim başlarda. Sütüm de arttı az az verdiğim için.Kuzum kullanıyorum normalde ama almıyor işte böyle durumda ağzından atıyor ağlıyor. Doyunca alıyor sadece emme refleksi için. Açlık krizinde gibi aranıp duruyor ve meme verince de baya baya içiyor. Sütüm mü doyurmuyor anlamadım ki.
Can'ım memede uyumuştu yatırdım açtım telefona bi program yüklemiştim. Uyanmadı sonrasında. Ama bugün uyumadığı bi Anda denedim de bizde işe yaramadı :)))
Can'ım çok azmış senin dr un dediği sürede. Benimki tamamen yanlış ona göre. Hastsnede hemşireler meme arandıkça ver demişti bana.
Mümkün değil 20-25 dk da bitmesi. Bitse bile dediğin gibi ancak mama takviyesi ile olur. Ki bu gidiş onu gösteriyor bugün de 12.30 dan 14.30 a kadar emdi desem yeridir. Uyudu hemen uyandı yine meme istedi susmadı da meme vermeden
Kuzum yarın dr kontrolümüz var. Bi gidelim bakalım büyük ihtimal mama takviyesi diyecek. Obur sanırım benim oğlan. Ben de yoruldum valla en azından mamayı başkası da verebilir.
Mamayı biberonla mı verdiniz? Bi de hangi marka iyidir? Yarın ona göre hareket edelim bizde
Bir çorba kaşığına yakındır kupaya atıyorum toz kimyon canım. Üstüne kaynamış suyu koyup karşıtırp içiyorum. Çok etkili diyebilirim.Rezene bende içiyorum . Kimyon içiyorum derken nasıl yapıyorsun canım ? Ben yemeklere atıyorum birer tutam
Evet canım her anım korkuluydu boşa stres eşe tripler falan. Şimdi kabulleniş bile var gece yatmamaya. Bir de ilk bebekte yardımı bekliyordum ama kimseden istememiyordum. Şimdi açık açık söylüyorum şöyle yapar mısın diye kim varsa yanımdatoist canım alıntı yapmıstım gitmiş ay ikinciler cok baskaymıs ya resmen anne oldugumu anlıyorum ilkinde tecrübesizlik napcanı bilememek her kafadan cıkan sesler resmen cocuk sevdiğimizi anladık
ANNONA canım zeytinyağı sürebilirsin azcık kızdır ocakta asidi gitsin her acmadada sürebilirsin faydası var cok
Aynı his bende de var.emzirmekten başka bi vasfım yok gibi geliyo.duşa bile zor giriyorum
Aşırı dolu dolu çiş yapmıyor ama.her altını açtığımda biraz çiş oluyo bezinde günde 3 kez de kaka yapiyo
Benimki kolları havada yatıyor kundak yapinca bu kez elini çıkarmak için savaşıyor :) gündüz uyumuyu ya hep memede yoksa agliyobaska türlü susturmayi bilmiyorum
ishal yapar tabii içinde simetikon var ya o yapmıştır,gaz giderme ya da kabız olma durumlarını engelleme barsak aktivitesini hızlandırma gibi özellikeri var çünkü o maddenin,bütün gaz damlalarında da bulunur hemen hemen metsil gibi yada sub simplex gibi.. arayıp danışabileceğin bir hekim yok mu?arasan sorsan için daha rahat ederdi.Canım A vitamini K vitamini zeytinyağı içeriyormus. Bir yemek kaşığı yok bir tatlı kaşığından daha azdir heralde birazi da dışarı aktı. Ama.ishal oldu
Çiş hep var ama çok çok değil canımCanım benim doktorum kakanın önemli olmadığını 7,8 kez çiş yapması gerektiğini söyledi benimki kakayı bile 7,8 kez yapıyor hep çiş oluyor bezinde. Sende çişe bakacaksın kakayı bekleme çiş varmı diye hep bak canım
Sessiz yapmadı derken ahahah benim bıdıkta öyle kurbağa basmış gibi ıslak ıslak ses çıkıyor yaparkenBu gax damlalarını kendimiz direk eczaneden alabiliyormuyuz ya . Bzim kuz üstten çıkarıyor ama alttan çıkaramıyor çok ıkınıyor kaka yapmak için . Pırtkatarak kaka yapıyor hiç sessiz yapmadı . Senin kullandığın bi gaz damlası var mı ? Hangisini tavsiye edersin
Benim bebişin kafası iki hafta önden gidiyor doktorum normal doğum yapacağıma inandırıyor beni.
Canım çok sağol senden sonra araştırdım biraz hatta bebeğe verin diyen de var . Fakat ben bebeğe bir şey içirmek taraftarı değilim , kendim içicem teşekkürlerBir çorba kaşığına yakındır kupaya atıyorum toz kimyon canım. Üstüne kaynamış suyu koyup karşıtırp içiyorum. Çok etkili diyebilirim.
Canım ben çiş diye biliyorumBebeğin doğduğunun belirtisi çiş mi kaka mi bı deyiverin hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?