2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bence doktoru dinle canım, benimki de 3600 demişti son kontrolde ve iki üç güne gelmezse suni sncıyla doğumu bşltırız bebeği tehlikeye atmayız senin de doğumun kolay olur demişti. normal yolla iki gün sonra 3680 gr doğdu bebiş. hastaneye 4 cm açıklıkla gitiimm 4 saat sonra bebiş kucağımdaydı. korkma bence.

Eczacı arkadasima sordum canım sorun olmaz sonuçta vi şişeyi içmedi dedi.su an bi sorun yok gibi çok şükür bi defa aşırı ishal şeklinde kaka yaptı bütün bez mahvolmustu sabah. Bir daha da yapmadı bakalım dikkatle ve merakla bekliyorum canım

ay korkuyorum ama.4 cm açıklıkla yarına kadar başlamaz ki doğum

Rica ederim canım da biz de içiyoruz antibiyotk benim bebiş de pişikli. Yetememekle inan hiç alakası yok bunlar yaşanacak geçecek hepsi tecrübe olarak kar kalacak bize

Sağol canım sen hep böyle pozitiftin her gardımız düştüğünde sen moral verdin iyiki varsın
Benim bebişim gündüz hiç uyumuyo ve çok acıkıyo gecede uyanmak bilmiyo ben zorla kaldırıp uyuyosa bile biberonla veriyorum doğru yapıyorum değilmi yoksa yanlışmı uyurken beslemek kendisinin uyanmasınımı bekleyeyim

İnşallah düzene girer.şuan annemle kayınvalidem yanımda ev işlerini onlar hallediyor ama sadece çocuk bakımı bile çok yorucu onlar gidince napıcam bilmiyorum

Bugün kalın perdeleri de çektim biraz uyuduk cnm ışık etkiliyor bence.

Çatı muayenesinin doğumu tetiklediği doğru mudur? başına böyle bir şey gelen var mı?
Dogru canim ama her dogum icin gecerli degil.
Benim cati muayenem bu kez dogumu baslatma amacli yapildi sanki suyu azalmisti bebegimin
Ama onceki dogumumda hic oyle olmamisti kendiliginden gelismisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…