2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sütünü nerden görmüşde az diyor, her bebeğin emme gücü farklı. Sakın sütüm yok diye düşünme. Bizimki şuana kadar hiç 20 dk emmedi, hep 30-40 dk arası üstelik tek meme. Yani iki memede 1 saatten fazla kalıyor ama doyuyor mu doyuyor. Napalım güçleri o kadar zamanla süreler azalacak.

Benimki de öyle valla ağzından akmadan bırakmıyor süt var ancak doyuyor kuzum. Her çocuk farklı

İnşallah düzene girer.şuan annemle kayınvalidem yanımda ev işlerini onlar hallediyor ama sadece çocuk bakımı bile çok yorucu onlar gidince napıcam bilmiyorum
Yapmican ben yapamıyorum sadece çocuk ile ilginiyorum eşim gelince de yemek bulasik o kadar. Birileri süpürse iyi olacak

Canim foruma bikac gundur giremedim mesaji yeni gordum. Oncelikle merhaba. Ben kiz bebege hamileydim ilk gebeligimdi. 38+0 da bebegimi kucagima aldim. Yani ilk bebek gec geliyo diye bi tez yok bence. :)
Teşekkürler canım cevabın için Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrunu

canım benim ilk bebeğim, erkek, tam 40. haftanın ilk günü geldi. hoş geldin .
Ben Allah kısmet ederse Ağustosta oğluma kavuşacağım ama herkes ilk çocuk geç gelir heleki erkekse deyince sizlere sormak istedim çok teşekkür ederim cevabın için. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin oğluşunu Teşekkür ederim cvp için.

Baby goat almıştım canım keçi sütlü organik falan demişti arkadaşım. Kaşık gaz yapıyor bence biberonu her öğün vermeyince ve önce emzirl sonra biberon verirsen alışmaz gibi. Yine de sen bilirsin. Ben hastaneden çıkınca başladık antibiyotiğe

Cevap vermediğiniz için teşekkürler aranıza girmek istememiştim sadece bilgilisinizdir diye sormuştum ama sorun değil. İyi günler hepinize.
O belli olmaz ki hoşgeldin bu arada:) bazı arkadaşlar 37 38 de doğurdu bazısı gününde. Bazısının günü geçti. İlkti hepsinin
Canım geçmi olsun ben olsam Doktoru dinlerdim. 4 cm açıklık varmış zaten

bugünlük kaçtım.belki gece kendiliğinden gelir olmadı yarın suni sancı alaçam

Sen de sağol canım ben de sizlerle çok dertleştim moral buldum iyiki varsınız
Normal zamanda da biberonla mı besliyorsun canım. Ben saatli emziriyorum ilk 2 3 ay. Sevdiğim iki çocuk doktorum var biri 3.5 saat uyanmayabilir uyandırma diyor. Diğeri 2 saati geçirme der ilk kızımdan beri. Ben uyandırıp emziririm sanırım anne ve bebek doktorla alakalı. Her doktor farklı yorumluyor. Ben sütüm artsın kilolar gitsin bebiş de kan şekeri düşmesin diye 2 saati geçirmemeye çalışanlardanım. Uyanmıyorsa bezini açarım muhakkak uyanıyor meme istiyor zaten

Dogru canim ama her dogum icin gecerli degil.
Benim cati muayenem bu kez dogumu baslatma amacli yapildi sanki suyu azalmisti bebegimin
Ama onceki dogumumda hic oyle olmamisti kendiliginden gelismisti
Canım o ağrı bende de var. Enfeksiyon olmadığına eminim kaşıntı falan da yok. Dediğin gibi sondanın takıldığı yer ağrıyor

Hadı sağlıkla kucakla bebeğini :) valla şöyle net bir yorumum olmuş ilk günü hastanede sezeryanlı halimde. Ohh dünya varmış demişim. Hamileliğin son haftaları çok zor bence.
Kızlar bugün doğumdan kaçtım ama yarın mecbur gitcem.doktorum suni sancıyla başlatalım diyo.dua edin benim içinde bu gece kendiliğinden gelsin oğluşum
Gözünaydın canım sağlıkla kucakla ozaman inşallah kavuşuyorsun bebişine.
Rezene çayı günlük ne kadar iciyorsunuz kizlar
3 kupaya kadar içiyorum ben canım

Oooo ben çok az iciyormusum o zaman büyük çay bardağıyla günde bir içiyorum artirayim biraz

Ilk 4 ay bebeklerde gözyaşı olmaz diye duymuştum canım
Benimki de ağlayınca hiç yaş akmıyor bunu da araştır derim

Zeytinyağı kabızlığa çare biliyorum ama bizden bebeğe geçer mi bilemedim
Denersen yaz bana

Normalde emziriyorum ama poposu ciddi pişik olunca bende günde beş defa antibiyotik aldığım için 2-3 gün biberonla mama vereyim dedim ( enfeksiyon dr u emzirme dedi çocuk dr u emzir dedi bende en iyisi antibiyotik aldığım şu süreçte ikisinin ortası olsun 3 gün emzirmeyeyim dedim ) inşallah pişiğide geçer bu 3 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…