- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #52.901
Bilmiyorum ama muayenem de sorun yok demisti.Hiç hissetmedim cnm enfeksiyon mantar mi oldun
ANNONA canım süt artırıcı bi damla vermişti senin doktorun? Adı neydi? Memnun musun?
Bana da yazdı bugün çocuk doktoru ama adama uyuz oldum. Bize yazdığı bestlak diye bi damla.
@sofiarya canım sen ne tavsiye edersin? Çok uzun emiyor dedim
Doktor bey sütün azdır doymuyordur 20 dakikada emzirme işi biter dedi kestirip attı. Dinlemedi bile
Bestlak Damlayı yazdı
Benimki de öyle valla ağzından akmadan bırakmıyor süt var ancak doyuyor kuzum. Her çocuk farklıSütünü nerden görmüşde az diyor, her bebeğin emme gücü farklı. Sakın sütüm yok diye düşünme. Bizimki şuana kadar hiç 20 dk emmedi, hep 30-40 dk arası üstelik tek meme. Yani iki memede 1 saatten fazla kalıyor ama doyuyor mu doyuyor. Napalım güçleri o kadar zamanla süreler azalacak.
Yapmican ben yapamıyorum sadece çocuk ile ilginiyorum eşim gelince de yemek bulasik o kadar. Birileri süpürse iyi olacakİnşallah düzene girer.şuan annemle kayınvalidem yanımda ev işlerini onlar hallediyor ama sadece çocuk bakımı bile çok yorucuonlar gidince napıcam bilmiyorum
Teşekkürler canım cevabın için Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrunuCanim foruma bikac gundur giremedim mesaji yeni gordum. Oncelikle merhaba. Ben kiz bebege hamileydim ilk gebeligimdi. 38+0 da bebegimi kucagima aldim. Yani ilk bebek gec geliyo diye bi tez yok bence. :)
Ben Allah kısmet ederse Ağustosta oğluma kavuşacağım ama herkes ilk çocuk geç gelir heleki erkekse deyince sizlere sormak istedim çok teşekkür ederim cevabın için. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin oğluşunucanım benim ilk bebeğim, erkek, tam 40. haftanın ilk günü geldi. hoş geldin .
Baby goat almıştım canım keçi sütlü organik falan demişti arkadaşım. Kaşık gaz yapıyor bence biberonu her öğün vermeyince ve önce emzirl sonra biberon verirsen alışmaz gibi. Yine de sen bilirsin. Ben hastaneden çıkınca başladık antibiyotiğeSarılık olmuş Can'ım oğlum. 14.5 çıktı.
Ya ben aslında mama markası sormuştum. Biberon gibi anlaşılıyor yazdığımdan
Eulura mı ne Bi mama yazmış dr. Okuyamıyorum yazdığını. Mecbur kalırsanız gece kaşıkla onu versin demiş. Onun dışında bi sıkıntı Yok.
Dikiş ağrılarım için 10 tane iğne verdi doktorum bi de.
Tamam Can'ım çok sağol.
O belli olmaz ki hoşgeldin bu arada:) bazı arkadaşlar 37 38 de doğurdu bazısı gününde. Bazısının günü geçti. İlkti hepsininCevap vermediğiniz için teşekkürler aranıza girmek istememiştim sadece bilgilisinizdir diye sormuştum ama sorun değil. İyi günler hepinize.
Canım geçmi olsun ben olsam Doktoru dinlerdim. 4 cm açıklık varmış zatenKızlar acccciiilll yardım.çok kötü bi durumda kaldım.bugün kontrol vardı.oğlum 4 kilo.4cm açıklığım varmış.doktorum bebek kilo almaya devam ettikçe normal doğum zorlaşacak diyo.o sebeple hemen sunu sancıyla doğuma başlayalım diyo ve ben ne karar vereceğimi bilmiyorum
8 oluyo sanırım yumurta kdr ağırdır ya :)Günde kaç çişli bez oluyor canım?bezlerin ağırlığı yumurta kadar olmalıymış elimize aldığımızda.
Oo güzel çiş yapıyor o zaman annesi.endişelenme hiç :)8 oluyo sanırım yumurta kdr ağırdır ya :)
Baby goat almıştım canım keçi sütlü organik falan demişti arkadaşım. Kaşık gaz yapıyor bence biberonu her öğün vermeyince ve önce emzirl sonra biberon verirsen alışmaz gibi. Yine de sen bilirsin. Ben hastaneden çıkınca başladık antibiyotiğe
O belli olmaz ki hoşgeldin bu arada:) bazı arkadaşlar 37 38 de doğurdu bazısı gününde. Bazısının günü geçti. İlkti hepsinin
Canım geçmi olsun ben olsam Doktoru dinlerdim. 4 cm açıklık varmış zaten
Sen de sağol canım ben de sizlerle çok dertleştim moral buldum iyiki varsınızSağol canım sen hep böyle pozitiftin her gardımız düştüğünde sen moral verdin iyiki varsın
Benim bebişim gündüz hiç uyumuyo ve çok acıkıyo gecede uyanmak bilmiyo ben zorla kaldırıp uyuyosa bile biberonla veriyorum doğru yapıyorum değilmi yoksa yanlışmı uyurken beslemek kendisinin uyanmasınımı bekleyeyim
Canım o ağrı bende de var. Enfeksiyon olmadığına eminim kaşıntı falan da yok. Dediğin gibi sondanın takıldığı yer ağrıyorDogru canim ama her dogum icin gecerli degil.
Benim cati muayenem bu kez dogumu baslatma amacli yapildi sanki suyu azalmisti bebegimin
Ama onceki dogumumda hic oyle olmamisti kendiliginden gelismisti
Hadı sağlıkla kucakla bebeğini :) valla şöyle net bir yorumum olmuş ilk günü hastanede sezeryanlı halimde. Ohh dünya varmış demişim. Hamileliğin son haftaları çok zor bence.Perşembe günü doğuma gideceğim doğum temizliğimi yaptım şimdi mahvoldum belimi tutamıyorum Umarım bir an önce eski hareketli günlerime dönerim ne zor şey anne olmak bir o kadar güzel ama sanırım lohusalığın çok zor geçecek
Gözünaydın canım sağlıkla kucakla ozaman inşallah kavuşuyorsun bebişine.Kızlar bugün doğumdan kaçtım ama yarın mecbur gitcem.doktorum suni sancıyla başlatalım diyo.dua edin benim içinde bu gece kendiliğinden gelsin oğluşum
3 kupaya kadar içiyorum ben canımRezene çayı günlük ne kadar iciyorsunuz kizlar
Allah yardımcın olsun inşallah cnm bir avazda kurtulursunKızlar bugün doğumdan kaçtım ama yarın mecbur gitcem.doktorum suni sancıyla başlatalım diyo.dua edin benim içinde bu gece kendiliğinden gelsin oğluşum
Oooo ben çok az iciyormusum o zaman büyük çay bardağıyla günde bir içiyorum artirayim birazCanım o ağrı bende de var. Enfeksiyon olmadığına eminim kaşıntı falan da yok. Dediğin gibi sondanın takıldığı yer ağrıyor
Hadı sağlıkla kucakla bebeğini :) valla şöyle net bir yorumum olmuş ilk günü hastanede sezeryanlı halimde. Ohh dünya varmış demişim. Hamileliğin son haftaları çok zor bence.
Gözünaydın canım sağlıkla kucakla ozaman inşallah kavuşuyorsun bebişine.
3 kupaya kadar içiyorum ben canım
Ilk 4 ay bebeklerde gözyaşı olmaz diye duymuştum canımBen denemedim almadım daha zeytinyağı. Kardeşim bebeği Alti aylık olduğu için direk ona veriyor bir kaşik ama annem bana sen kendin iç dedi. İşlenmiş olmucak hakiki zeytinyagi olucak. Dün akşam ağlama nöbeti geçirdi oğlum kakasını yaoinca rahatladı. Şimdi yine başladı ağlama krizi bakalım kaç saat sürecek. Yarın mutlaka alicam. Kucağımda kıvranıyor gözyaşları pıtır pıtır akıyor çok uzuluyorum
Sen de sağol canım ben de sizlerle çok dertleştim moral buldum iyiki varsınız
Normal zamanda da biberonla mı besliyorsun canım. Ben saatli emziriyorum ilk 2 3 ay. Sevdiğim iki çocuk doktorum var biri 3.5 saat uyanmayabilir uyandırma diyor. Diğeri 2 saati geçirme der ilk kızımdan beri. Ben uyandırıp emziririm sanırım anne ve bebek doktorla alakalı. Her doktor farklı yorumluyor. Ben sütüm artsın kilolar gitsin bebiş de kan şekeri düşmesin diye 2 saati geçirmemeye çalışanlardanım. Uyanmıyorsa bezini açarım muhakkak uyanıyor meme istiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?